תגובות לביקורת: מזרימדיה HD X 1000
אני עושה SEED. בלי ה-SAMPLE הוא לא נחשב.
טוב, אני בבעיה
שיניתי את הגדרת ה-VIDEO ב-HDX מאוטומטי לרזולוציה של המסך שלי כי לפעמים הוא נתן לי גודל לא נכון ב-actual size.
עכשיו כשאני מדליק אותו אני רואה no signal.
ניסיתי להחליף חיבורים, לא רואים ב-HDMI, COMPONENT או COMPOSITE.
ראיתי שאפשר לעשות reset to defaults עם כפתור power+eject על השלט אבל לא הבנתי מתי ללחוץ וכמה זמן ובינתיים לא עבד לי.
עזרה מישהו?
טוב, אני בבעיה
שיניתי את הגדרת ה-VIDEO ב-HDX מאוטומטי לרזולוציה של המסך שלי כי לפעמים הוא נתן לי גודל לא נכון ב-actual size.
עכשיו כשאני מדליק אותו אני רואה no signal.
ניסיתי להחליף חיבורים, לא רואים ב-HDMI, COMPONENT או COMPOSITE.
ראיתי שאפשר לעשות reset to defaults עם כפתור power+eject על השלט אבל לא הבנתי מתי ללחוץ וכמה זמן ובינתיים לא עבד לי.
עזרה מישהו?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
זיו! אתה מספר אחת!
ידעתי שאפשר לסמוך על הפורום ובעיקר עליך!
עכשיו אני יכול ללכת לישון בשקט...
תודה רבה
עריכה: עכשיו כשאני חושב על זה - אני מבין למה זה לא עבד - הטלויזיה שלי לא תומכת ב-NR דרך HDMI.
בכל מקרה, מה יהיה נכון יותר להגדיר? 50Hz או 60Hz?
ידעתי שאפשר לסמוך על הפורום ובעיקר עליך!
עכשיו אני יכול ללכת לישון בשקט...
תודה רבה
עריכה: עכשיו כשאני חושב על זה - אני מבין למה זה לא עבד - הטלויזיה שלי לא תומכת ב-NR דרך HDMI.
בכל מקרה, מה יהיה נכון יותר להגדיר? 50Hz או 60Hz?
נערך לאחרונה על ידי דודיפלצת ב 06/11/2008 23:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

דודיפלצת,
נכון יותר יהיה להגדיר לפי התוכן הנצפה.
aka_katz,
שלילי.
נכון יותר יהיה להגדיר לפי התוכן הנצפה.
aka_katz,
שלילי.
אם כשאני מחבר בכבל רשת את HDX1000 עם כונן פנימי שמפורמט לNTFS לרואטר שמחבר גם בכבל רשת ישירות למחשב, האם המחשב יזהה אותו ככונן רשת?
כרגע החיבור שלי לHDX1000 הוא אלחוטי, אני שואל את זה, כי הייתי רוצה שבמחשב יהיה לי את האפשרות לשלוח ישירות דרך חיבור רשת (חוטי או אלחוטי) קבצים ישירות להארד דיסק של הנגן.
כרגע החיבור שלי לHDX1000 הוא אלחוטי, אני שואל את זה, כי הייתי רוצה שבמחשב יהיה לי את האפשרות לשלוח ישירות דרך חיבור רשת (חוטי או אלחוטי) קבצים ישירות להארד דיסק של הנגן.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

דודיפלצת,
בהתאם לכל קובץ וידאו.
ronen61,
עדיף כי תפרמט את הכונן ל EXT3 ותעשה שימוש ב Ext2fsd עבור קריאת הכונן, ניתן למצוא את הסיבה לכך בפרק אחד לפני אחרון בביקורת.
בהתאם לכל קובץ וידאו.
ronen61,
עדיף כי תפרמט את הכונן ל EXT3 ותעשה שימוש ב Ext2fsd עבור קריאת הכונן, ניתן למצוא את הסיבה לכך בפרק אחד לפני אחרון בביקורת.
- alicenir
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
זיו,
אני נכנעתי - יכול להיות שיש ל-SYABAS באג ב-SMB?? לא משנה מה אני עושה לא מצליח להגיע ל-HDX!
והכי מצחיק זה עבד לי כבר היום, כיביתי והדלקתי את המכשיר ושוב זה לא עובד, הכתובות סטטיות ה-DNS בסדר, ה-SERVICE רץ,
מה עוד יכול להיותתתתתתתתת אני משתגע כבר

אני נכנעתי - יכול להיות שיש ל-SYABAS באג ב-SMB?? לא משנה מה אני עושה לא מצליח להגיע ל-HDX!
והכי מצחיק זה עבד לי כבר היום, כיביתי והדלקתי את המכשיר ושוב זה לא עובד, הכתובות סטטיות ה-DNS בסדר, ה-SERVICE רץ,
מה עוד יכול להיותתתתתתתתת אני משתגע כבר
"Assumption Is The Mother Of All Fuckups"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

alicenir,
לא ממש הבנתי מה הבעיה, אבל אם זה לא קשור לנושא השרשור- פתח אחד חדש.
לא ממש הבנתי מה הבעיה, אבל אם זה לא קשור לנושא השרשור- פתח אחד חדש.
זיו שאלה קצרה....ziv_r כתב:דודיפלצת,
בהתאם לכל קובץ וידאו.
ronen61,
עדיף כי תפרמט את הכונן ל EXT3 ותעשה שימוש ב Ext2fsd עבור קריאת הכונן, ניתן למצוא את הסיבה לכך בפרק אחד לפני אחרון בביקורת....
לא כל כך הבנתי מה שרשמת...
אם אני שם בהארד דיסק של המזרימדיה שלי או מזרים סרט אל המזרימדיה.
כל סוג של סרט אני אצטרך לשנות את האיכות בהגדרות המכשיר?
אם אני עם LCD מחובר בHDMI 1080P ומנגן במזרימדיה סרט דיויקס רגיל הוא לא ישדר?
כל סרט אני צריך להכנס להגדרות המכשיר ולשנות את האיכות?
הוא לא עושה זאת אוטומטי ומוציא הכל דרך הHDMI? כמו DCD רגיל?
תודה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כמובן שהכל יוצא דרך HDMI, התגובה שלי עסקה בנושא התדר הרצוי לבחירה, כאשר המצב האופטימלי הינו שיהיה זהה לתדר של קובץ הוידאו המנוגן.
שוב מתנצל אך אשמח אם תוכל לחדד...ziv_r כתב:כמובן שהכל יוצא דרך HDMI, התגובה שלי עסקה בנושא התדר הרצוי לבחירה, כאשר המצב האופטימלי הינו שיהיה זהה לתדר של קובץ הוידאו המנוגן....
כלומר אני אחבר את המכשיר דרך HDMI אכוון אותו להוציא 1080P וזהו?
לא אגע בהגדרה זו שוב?
האם הוא עושה UPSCALING?
או שמה בכל פעם שאנגן סרט דיויקס רגיל אצטרך להכנס להגדרות לשנות את ההגדרות וחוזר חלילה בכל קובץ שאנגן?
תודה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תוכל לכוון במזרימדיה 1080p וכל קבצי הוידאו יצאו ברזולוציה כזאת לאחר שעברו Upscale במידה והם ברזולוציה נמוכה יותר.
קיבלתי היום את המכשיר ושימו לב לזה .....אחרי חצי שעה בערך שליח נוסף של DHL התקשר וביקש שאקח חבילה נוספת שמיועדת אליי .
נחשו מה!! עוד HDX1000 ,שילמתי עוד 117 ש"ח מיסים ולקחתי את החבילה.
שתי החבילות על אותה הזמנה שביצעתי .
פניתי לחברה והם ביקשו ממני לשלוח את החבילה הנוספת ללקוח אחר בארץ ,כמובן שאני לא נוגע בה,רק פתחתי כדי לראות האם זה באמת עוד מכשיר או שזה מתיחה של החברה שלי בעבודה.
נחשו מה!! עוד HDX1000 ,שילמתי עוד 117 ש"ח מיסים ולקחתי את החבילה.
שתי החבילות על אותה הזמנה שביצעתי .
פניתי לחברה והם ביקשו ממני לשלוח את החבילה הנוספת ללקוח אחר בארץ ,כמובן שאני לא נוגע בה,רק פתחתי כדי לראות האם זה באמת עוד מכשיר או שזה מתיחה של החברה שלי בעבודה.