Prison Break - עונה 4
מצד אחד טוב שנגמר והיה מאוד קיטשי וצפוי כולל הסצנה האחרונה, רק קליידרמן והפסנתר שלו היו חסרים
מצד שני היו בשש עונות הרבה דיבורי ברזייה על הסדרה, והלא זה המדד לסדרות שבועיות, לא?...
מקווה שגרטשן באמת תקבל את ה SPIN OFF שלה
מצד שני היו בשש עונות הרבה דיבורי ברזייה על הסדרה, והלא זה המדד לסדרות שבועיות, לא?...
מקווה שגרטשן באמת תקבל את ה SPIN OFF שלה
נערך לאחרונה על ידי שח_מט ב 17/05/2009 0:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
למה , הוא בהריון?jepe כתב:פרק הזוי לחלוטין,איך מייקל השמן הזה טיפס על המרפסות שם נשפכתי מצחוק![]()
![]()
![]()
שמתם לב לסווד המכוער שהוא לובש כבר כמה פרקים ,זה בשביל להסתיר את המשקל שלו.
ככה קראתי באיזה אתר.
בכל מקרה מה נשאר לנו לראות כבר????
מתי דקסטר חוזר?????
אין מה לראות הכל נגמר עכשיו!!!
איזה דיכאון!!!
מה יהיה הסוף!!!!
...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני חייב לומר שאני בהלם שיש סרט.
חשבתי שזו בדיחה לא מוצלחת של אנשים כאן, אבל מתברר שזה רציני לחלוטין ושיס אמורים לשדר את זה מחר בלילה מתי שהוא (כולל ב-HD).
לא יאמן...
חשבתי שזו בדיחה לא מוצלחת של אנשים כאן, אבל מתברר שזה רציני לחלוטין ושיס אמורים לשדר את זה מחר בלילה מתי שהוא (כולל ב-HD).
לא יאמן...
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
הסרט ישודר ביום ראשון ב- 22:30 ב- yes stars Action HD, אבל אני די סקפטי לגבי ה- HD לאור העובדה שהסדרה לא שודרה ב- HD.oferlaor כתב:אני חייב לומר שאני בהלם שיש סרט.
לא יאמן......
מה שכן, yes הם הראשונים בעולם לשדר את זה. זה ישודר ברביעי באנגליה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- smallville4r
- חבר ותיק

סביר להניח שלא יהיה ב- HD. אי-שידור הסדרה ב- HD לא נבע מסיבות טכניות אלא מחוסר זכויות ב- HD. כך שאני לא רואה משהו משתנה משבוע שעבר לחמישי הקרוב.adsagi כתב:ראיתי שהם משדרים גם את כל החצי עונה האחרונה ביום חמישי הבא. מישהו יודע אם זה יהיה ב- HD? יש לי את הפרקים ב- HD במחשב, לא היתה לי הזדמנות לראות, אבל אם זה ישודר ב- HD ביס, אני ימתין להם....
- smallville4r
- חבר ותיק

Re: הפתעה! YES סגרו דיל עם FOX וסקופילד
ברור שלא תמצא. yes הם הראשונים בעולם לשדר את זה. ביום רביעי זה ישודר באנגליה ואז סביר שתמצא.yosifon כתב:http://entertainment.il.msn.com/article ... d=16914556
לא מצאתי בשום מקום אחר ברשת את הנ"ל...