הוט עברו למבצע 89 ל 600 (או 49 עם ציוד פרטי) , 99 (או 59) ל1 ג'יגה ו134 (94) ל2 גיגה לשנתיים.. מישהו עם דעה טובה עליהם?
Re: הוט יצאו במבצע 79 (או 39) לג'יגה ו 124 (או 84) ל2 ג'יגה לכל החיים... מישהו עם דעה טובה עליהם?
המחיר ירד בחזרה ל-89 לחודש
- aronchik
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- שם מלא: אהרון ברג
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Re: הוט יצאו במבצע 79 (או 39) לג'יגה ו 124 (או 84) ל2 ג'יגה לכל החיים... מישהו עם דעה טובה עליהם?
יום טוב לכולם. יש לי את שניהם GPON ONT SFP NOKIA G-010S-A ALCL וגם מתאם zte. מחלקת החיבורים סירבה לחבר אותם בלי אפילו לנסות להזין את המספר. אפילו הטכנאי הופתע. האם יש עם מי לדבר?
- ronny54
- חבר פעיל

- תגובות: 52
- שם מלא: רון
- קיבל תודות: 5 פעמים
בסוף שני הדגמים שציינת לא מופיעים ברשימת ציוד שהם מסכימים לעבוד איתו ולכן אין כ"כ מה לעשות.25/05/2025 11:22aronchik כתב: יום טוב לכולם. יש לי את שניהם GPON ONT SFP NOKIA G-010S-A ALCL וגם מתאם zte. מחלקת החיבורים סירבה לחבר אותם בלי אפילו לנסות להזין את המספר. אפילו הטכנאי הופתע. האם יש עם מי לדבר?...
גם לי הנציגת מכירות אמרה שעובדים עם ZTE וכשהגיע הטכנאי, מחלקת החיבורים אמרה שהוא לא נתמך וביי. היה לי בנוסף גם מתאם של נוקיה שכן נתמך ברשימת ציוד שלהם והם חיברו לי אותו ללא בעיה.
בסוף גם אם המתאם עובד והכל טוב, אין יותר מדי מה לעשות כי הם הביאו רשימת ציוד באתר שלהם שאיתו הם עובדים.
- aronchik
- חבר שרק התחיל

האם יש אנשים חכמים שהצליחו להתחבר עם GPON ONT SFP NOKIA G-010S-A?
- caligola
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- שם מלא: יניב
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מעניין למה הורידו את המחיר... אני אגב מחובר כבר חודש בערך להוט, והאינטרנט מצויין, אין בעיות, האינטרנט מהיר וללא ניתוקים....
כי הפסקנו לקנות מהם במחיר שדומה לאחרים...25/05/2025 20:52caligola כתב: מעניין למה הורידו את המחיר... אני אגב מחובר כבר חודש בערך להוט, והאינטרנט מצויין, אין בעיות, האינטרנט מהיר וללא ניתוקים....
אגב, הם מגיעים אלי מחר לקחת נתב שלהם. סיפור מאוד מוזר למה בכלל התמיכה השאירו אותו אצלי ..
- aronchik
- חבר שרק התחיל

שלום, למי שהוט הוסיפ שקע רשת נוסף איזה סוג כבל הותקן, 5e או 6 ומעלה?
סתם ניתקלתי בכתבה זו:
https://www.ice.co.il/tv/news/article/1066637
אולי זה הטריגר של הוט להעלות את המחיר"לכל החיים"?
https://www.ice.co.il/tv/news/article/1066637
אולי זה הטריגר של הוט להעלות את המחיר"לכל החיים"?
מה, שוב אזל המלאי של המתאם של GOFIBER? ... 
גם אצלי 5e עם השחלה של הכבל הכי פשוט שיש ללא סיכוך כלל שיהיה קל להכניס אותו לצינור....
נראה שאזל. מה זה המחירים האלה? 250 שח לקופסא סינית? שחיטה...
גיליתי שאני משלם 160 שח בערך ל1000 על 250 להוט פייבר - 164 שח לאינטרנט עצמו, הנחת שקר כלשהיא של 30שח, שכירות מודם של 25 שח, שחיטה עבור הפייבר דרעק הזה, שאפילו הראוטר הישן של WIFI5 הפגין ביצועים הרבה יותר טובים ואי אפשר בכלל לגשת לממשק שלו - מתן כתובת IP פנימיות קבועות, סתם משהו זניח שקיים כבר 30 שנה...
שילמתי פעם ממש כלום, ועכשיו הם עושים עלי קופה.
יש לי ראוטר AX6400 GAMING או משהו דומה, יש לו אפילו פורט של 2.5G. צרכנים בבית - טלויזיה, מחשב גיימינג מחובר בקווי, טלויזיה מחוברת באלחוטי אבל יש גם חיבור קווי תקין (התקלקל לה הכרטיס רשת), כמה סלולר וטאבלטים.
צריך פינגים מהירים בתוך הארץ לVPN ישראלי עסקי + רוחב פס טוב. הילד צריך פינגים מהירים לגיימינג.
עכשיו כשילד הכי קטן יש סלולרי, לא נראה לי שצריך את הקו של הוט של לא דיברת לא שילמת.
איך משיגים מחיר זול יותר? יש למישהו איזה נציג שקר שמבין עניין עם לקוח ? איפה אפשר לקנות ציוד פרטי?
זה משנה דרך איזה HOT אני מחובר? שו האדא IBC?
מחובר להוט עם ציוד פרטי ממיר סיב GOFIBER חבילה 250\1000 וראוטר פשוט שהיה לי tplink archer V6
הבעיה היא כזאת שאני עושה בדיקת מהירות שipv6 מחובר אני מקבל בממוצע 250\350
שאני אני מכבה בראוטר את הIPV6 אני מקבל כמעט את כל המהירות שאני אמור לקבל 250\900
כמובן שאני בודק בחיבור קווי
החשד שלי שהראוטר שלי חלש מידיי והשאלה שלי שאם אקנה ראוטר חזק ומתקדם יותר האם אקבל רוחב פס מלא גם עם IPV6?
שאני אני מכבה בראוטר את הIPV6 אני מקבל כמעט את כל המהירות שאני אמור לקבל 250\900
החשד שלי שהראוטר שלי חלש מידיי והשאלה שלי שאם אקנה ראוטר חזק ומתקדם יותר האם אקבל רוחב פס מלא גם עם IPV6?
למה אתה חושב שזה הנתב, ולא שרת הבדיקה, או המחשב הבודק?20/06/2025 18:46ohadi76 כתב: מחובר להוט עם ציוד פרטי ממיר סיב GOFIBER חבילה 250\1000 וראוטר פשוט שהיה לי tplink archer V6
החשד שלי שהראוטר שלי חלש מידיי והשאלה שלי שאם אקנה ראוטר חזק ומתקדם יותר האם אקבל רוחב פס מלא גם עם IPV6?...
בתוך התחלה, נסה לבחור שרת בדיקה אחר.
אם עדיין איטי, נסה לבטל את ipv6 במחשב הבודק, ותראה מה התוצאה.
ניסיתי אותם שרתים עם ובלי IPV6
הורדה 900 בלי IPV6
הורדה 300 עם IPV6
ipv6 מכובה במחשב הורדה 700
הורדה 900 בלי IPV6
הורדה 300 עם IPV6
ipv6 מכובה במחשב הורדה 700
אז אולי להחליף מחשב ולא נתב...... 
נסה לנטרל את ה' firewall עליו .
נסה ממחשב אחר, או אפילו סטרימר אם יש לו פורט ג'יגה...
הכוונה היתה שתנסה שרת אחר עם ipv6 מופעל, אבל הסבירות נמוכה שיהיה שינוי...
נסה לנטרל את ה' firewall עליו .
נסה ממחשב אחר, או אפילו סטרימר אם יש לו פורט ג'יגה...
הכוונה היתה שתנסה שרת אחר עם ipv6 מופעל, אבל הסבירות נמוכה שיהיה שינוי...
גם במחשב אחר אותם מאפיינים
סטרימר של יס חיבור 1G מגיע ל500 הורדה
סטרימר של יס חיבור 1G מגיע ל500 הורדה
איך הצלחתם להגיע למתקינים הנהדרים האלה?
המתקינים שבאו אלי רצו להעביר את הסיב (בית פרטי) תלוי מעל המרפסת, נמתח מעל הגג, לקדוח חור בקיר חדר השינה (ולא לאטום אותו, מזל ששאלתי לפני), סירבו להשתמש בתשתית ה-RF או הבזק הקיימת בבית, סירבו לעלות לעליית גג (איפה שעוברת כנראה היום תשתית קיימת).
בסוף ביטלתי.
עכשיו צריך לחפש חברה אחרת שתעשה את זה...
בזק יסכימו להעביר על התשתית טלפוניה הקיימת שלהם?
פרטנר וסלקום יתאמצו בכלל?
או שאצטרך לחיות עם חור בקיר וזהו?
המתקינים שבאו אלי רצו להעביר את הסיב (בית פרטי) תלוי מעל המרפסת, נמתח מעל הגג, לקדוח חור בקיר חדר השינה (ולא לאטום אותו, מזל ששאלתי לפני), סירבו להשתמש בתשתית ה-RF או הבזק הקיימת בבית, סירבו לעלות לעליית גג (איפה שעוברת כנראה היום תשתית קיימת).
בסוף ביטלתי.
עכשיו צריך לחפש חברה אחרת שתעשה את זה...
בזק יסכימו להעביר על התשתית טלפוניה הקיימת שלהם?
פרטנר וסלקום יתאמצו בכלל?
או שאצטרך לחיות עם חור בקיר וזהו?
אצלי הסכימו אבל לא התאמצו יותר מידי. השחלתי את הסטלבנד עוד לפני שהם הגיעו, ולמתקין נותר רק לחבר אותו לקצה אחד, ולהגיש לי אותו כשאני מושך אותו ישר לארון התקשורת....