אפליקציית סלקום-tv (גרסת הסטרימרים והמסכים החכמים)
- בנישוורץ
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
- שם מלא: בני שוורץ
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
@off
יותר חשוב מ WILD זה הוספת ערוץ הבית של נשיונל גיאוגרפיק שמשדר את כל סדרת הדגל של הערוץ
באופן כללי, ערוצי הHD משדרים תוכן זול יותר מאשר ערוצי הבית (גם בערוץ ההיסטוריה, בייבי וכ"ו)
סה"כ יהיו 3 ערוצי נשיונל גיאוגרפיק בסלקום
יותר חשוב מ WILD זה הוספת ערוץ הבית של נשיונל גיאוגרפיק שמשדר את כל סדרת הדגל של הערוץ
באופן כללי, ערוצי הHD משדרים תוכן זול יותר מאשר ערוצי הבית (גם בערוץ ההיסטוריה, בייבי וכ"ו)
סה"כ יהיו 3 ערוצי נשיונל גיאוגרפיק בסלקום
אין סיכוי שהאשה לא תראה את זה בפריים-טיים..rbh3 כתב:בוא תשמע את הטריק...לצפייה מההתחלה.......
היא והחברות שלה כל הזמן בwhatsapp על המירוץ למליון והתחרויות שירה האלה.. אין רגע שהן לא צועקות "אמרתי לך..." וכל השטויות האלה בלייב..
נשים.. זה אולטימטום שקיבלתי..
אפליקצית סלקום טי וי ואיכות שידור
בטלוויזיה החדשה שלי אני צופה באמצעות אפליקציית סלקום. ללא ממיר. איכות השידור בסדר חוץ מערוץ 11. למה?
האם בגלל שהם משדרים ב HD ? ומכך מתעוררת השאלה אם בשימוש באפליקציה ורשת ביתית ניתן לקבל איכות HD ? אני לא משוכנע שזה שכתוב HD בלוגו של ערוצים אכן מבטיח איכות שידור HD ...
אם אי אפשר לצפות ב HD אז אחזור לממיר.
תודה למשיבים.
האם בגלל שהם משדרים ב HD ? ומכך מתעוררת השאלה אם בשימוש באפליקציה ורשת ביתית ניתן לקבל איכות HD ? אני לא משוכנע שזה שכתוב HD בלוגו של ערוצים אכן מבטיח איכות שידור HD ...
אם אי אפשר לצפות ב HD אז אחזור לממיר.
תודה למשיבים.
ערוצי 11-14 בסלקום (על גבי אינטרנט) עדיין לא משודרים ב-HD [על סטרימר של פרטנר יש לי גם סטינג סלקום ופרטנר. סלקום היחידים שבאיכות לא טובה].
https://www.themarker.com/advertising/1.4545260
סלקום שנשענת עוד על עידן+, זו הסיבה היחידה שלי שאני לא שם (אגב גם בעידן+ אתה לא על HD.. אז אין הבדל)
אבל כמו שאמרו פה,
תן לזה כמה דקות לרוץ ותפעיל מחדש - רק ככה זה HD (אם לך זה לא מפריע לראות באיחור הכל).
https://www.themarker.com/advertising/1.4545260
סלקום שנשענת עוד על עידן+, זו הסיבה היחידה שלי שאני לא שם (אגב גם בעידן+ אתה לא על HD.. אז אין הבדל)
אבל כמו שאמרו פה,
תן לזה כמה דקות לרוץ ותפעיל מחדש - רק ככה זה HD (אם לך זה לא מפריע לראות באיחור הכל).
- GilYaacoby
- חבר פעיל

- תגובות: 88
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
כמה שאלות :
1. למי שמבצע "צפייה מהתחלה "בממיר ומריץ קצת את הפירסומות .... נתקלתם בתקלה 702 של קישוריות (שפשוט עוצרת את הרצף וצריך להתחיל מהתחלה) ? כמעט כל צפייה מחדש זה קורה בהרצה של צפייה בפרסומות (בדרך כלל לקראת סוף התוכנית)
2. האם בממיר MINIX U1 ניתן להפעיל את האפליקצייה עם כל היכולות של 24/7 כולל ערוץ "כאן" ולא רק ערוצי 12 13 ?
אם לא ב- MINIX U1 האם יש מכשיר אחר שנותן את אותה החוויה והאופציות לראות את כל הסדרות ...גם של ערץ 11 (למשל חיפשתי את הסידרה החדשה BLUE PLANET 2" )
3. האם מישהו יודע מתי תיהיה או שכבר קיימת גרסה יציבה (שלא עפה במהלך צפייה) לטלויזיות חכמות של סמסונג ?
1. למי שמבצע "צפייה מהתחלה "בממיר ומריץ קצת את הפירסומות .... נתקלתם בתקלה 702 של קישוריות (שפשוט עוצרת את הרצף וצריך להתחיל מהתחלה) ? כמעט כל צפייה מחדש זה קורה בהרצה של צפייה בפרסומות (בדרך כלל לקראת סוף התוכנית)
2. האם בממיר MINIX U1 ניתן להפעיל את האפליקצייה עם כל היכולות של 24/7 כולל ערוץ "כאן" ולא רק ערוצי 12 13 ?
אם לא ב- MINIX U1 האם יש מכשיר אחר שנותן את אותה החוויה והאופציות לראות את כל הסדרות ...גם של ערץ 11 (למשל חיפשתי את הסידרה החדשה BLUE PLANET 2" )
3. האם מישהו יודע מתי תיהיה או שכבר קיימת גרסה יציבה (שלא עפה במהלך צפייה) לטלויזיות חכמות של סמסונג ?
כן, לי זה תמיד קורה, גם אם אני צופה בהקלטה ולא ב'צפיה מהתחלה, בזמן שהתוכנית עדיין משודרת. שמתי לב שזה קורה בנקודה שבה היה השידור החי כשהתחלתי את הצפיה.
כאילו הקובץ וידאו מועתק ברגע שהתחלתי לצפות ולא ממשיך להתמלא ברקע בזמן שאני צופה.
להמחשה - נגיד שב21:30 התחלתי לצפות בתוכנית שהתחילה ב-21:00, כשאני מגיע לנקודה של 30 דקות מתחילת ההקלטה - מופיעה תקלת קישוריות, ואחרי 10 שניות בערך שהוא 'חושב' אני חוזר לתפריט הקודם. אם אני מתחיל שוב לצפות באותה הקלטה - הוא לא זוכר את הנקודה שבה הוא קרס, ואני צריך להריץ ידנית עד לנקודה שהפסקתי. זה קורה בממיר הרגיל של סלקום, ולמיטב זכרוני גם באפליקציה במי בוקס.
כאילו הקובץ וידאו מועתק ברגע שהתחלתי לצפות ולא ממשיך להתמלא ברקע בזמן שאני צופה.
להמחשה - נגיד שב21:30 התחלתי לצפות בתוכנית שהתחילה ב-21:00, כשאני מגיע לנקודה של 30 דקות מתחילת ההקלטה - מופיעה תקלת קישוריות, ואחרי 10 שניות בערך שהוא 'חושב' אני חוזר לתפריט הקודם. אם אני מתחיל שוב לצפות באותה הקלטה - הוא לא זוכר את הנקודה שבה הוא קרס, ואני צריך להריץ ידנית עד לנקודה שהפסקתי. זה קורה בממיר הרגיל של סלקום, ולמיטב זכרוני גם באפליקציה במי בוקס.
ממש לא!off כתב:· למי שיש סלקום טיוי על סטרימר שיאומי למשל רואה בכיף את הערוצים האלה ב-HD..........
ב-Partner ובSting זה HD.
בסלקום (על שיומי, nvidia shield) השידורים לא HD, ולא מתקרבים לאיכות.
רק אם מחכים כמה דקות ומתחילים את השידור מהתחלה (Start Over) או שמשתמשים ב24/7 זה HD, לא בלייבים.
Off
סלקום לא משדרים hd
האנטנה משדרת עידן פלוס, האינטרנט שסל'ום מסטרימים הוא אמנם יותר טוב מהעידן פלוס אבל עדיין לא מתקרב לאיכות של פרטנר או סטינג בסטרים.
יש לי את שלושתם ושוב בדקתי את הנושא.. של סלקם לא hd.
ורואים את זה כאשר עושים התחלה של תכנית מחדש.. תראה שיש הבדל איכות.
(נבדק בnvidia shield ועל partnertv).
סלקום לא משדרים hd
האנטנה משדרת עידן פלוס, האינטרנט שסל'ום מסטרימים הוא אמנם יותר טוב מהעידן פלוס אבל עדיין לא מתקרב לאיכות של פרטנר או סטינג בסטרים.
(נבדק בnvidia shield ועל partnertv).
לא הבנתי מה לא קשור,benny123 כתב:חברים למה להספים שרשור שקשור לאפליקצייה? אתם מקלקלים לכל מי שעוקב וחבל....
מדובר בנושא מאוד חשוב.
שידורי LIVE HD.
אתה לא משלם על איכות SD נכון? מה שקורה כרגע זו הכלאה בין SD ל-HD.
והפתרון של לחכות 2 דקות ולהתחיל מהתחלה בשביל ההקלטה שכן משודרת ב-HD לא מתאים.
כשאתה עושה התחלה מחדש לאחד התכנים בערוצים 12,13 אתה רואה הבדל! כי זה מההקלטה ולא מהשידור עצמו.
הייתה עתירה בחודש שעבר - שנדחתה!
עד עכשיו, כחודש ימים (כאשר משרד התקשורת מכריח את הספקיות להעביר ל-HD!) סלקום עדיין לא משדרים לייב באיכות הזאת.
קשור בעקיפין לאפליקציה (לא ישירות, אבל היא בסופו של דבר משדרת את התוכן).
·Joha132 כתב:Off
סלקום לא משדרים hd
(נבדק בnvidia shield ועל partnertv)....
גם כשעושים לנגן מההתחלה מקבלים רק 720p ולא 1080p
קניתי טלוויזיה 55 אינץ' android tv של סוני והתקנתי עליה את האפליקציה של סלקום.
הבעיה היא שרואים באיכות לא טובה וגם יש מין תקיעות בשידור (שמים לב לזה בעיקר בשידורי ספורט).
לעומת זאת באפליקציות סטינג/נטפליקס/יוטיוב הכל עובד חלק ורואים מעולה (אפילו בתכנים של 4k ביוטיוב ונטפליקס).
כמו כן, כאשר אני מריץ את האפליקציה של סלקום דרך mi box רואים יותר טוב, אך עדיין יש קצת תקיעות בשידור.
מישהו נתקל בבעיה דומה או מכיר דרך פתרון?
הבעיה היא שרואים באיכות לא טובה וגם יש מין תקיעות בשידור (שמים לב לזה בעיקר בשידורי ספורט).
לעומת זאת באפליקציות סטינג/נטפליקס/יוטיוב הכל עובד חלק ורואים מעולה (אפילו בתכנים של 4k ביוטיוב ונטפליקס).
כמו כן, כאשר אני מריץ את האפליקציה של סלקום דרך mi box רואים יותר טוב, אך עדיין יש קצת תקיעות בשידור.
מישהו נתקל בבעיה דומה או מכיר דרך פתרון?