סטרימר זול ואיכותי NEXBOX A95X [מומלץ]
- new2014
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 785
@TheCoolest
·מתחת למה בדיוק?
יש לי שלושה sounds
צלילי מערכת. Dolby sounds. Digital sounds
ב Digital sounds יש לי שלושה אפשרויות
Autu detection
PCM
HDMI
SPDIF
אין לי אפשרות ל PCM 2?
·מתחת למה בדיוק?
יש לי שלושה sounds
צלילי מערכת. Dolby sounds. Digital sounds
ב Digital sounds יש לי שלושה אפשרויות
Autu detection
PCM
HDMI
SPDIF
אין לי אפשרות ל PCM 2?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
@new2014
·
חשבתי שדיברת על הגדרות בתוך קודי.
באנדרויד תנסה PCM או HDMI.
·
חשבתי שדיברת על הגדרות בתוך קודי.
באנדרויד תנסה PCM או HDMI.
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

- תגובות: 3499
הגזמת, שנקרא את המסך ההפוך שלך?!...
ואם כבר,תעלה את המסך הרלוונטי: system->settings->system->audio-output
אגב, עם PASSTHROUGH אצלי - זה עובד גם עם 5.1 ...
ואם כבר,תעלה את המסך הרלוונטי: system->settings->system->audio-output
אגב, עם PASSTHROUGH אצלי - זה עובד גם עם 5.1 ...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@rafi_d
טוב, אז בדקתי עכשיו צפיה של 20 דקות באחד מהסרטים האלה, דרך החיבור 100M המובנה בקופסה דרך שיתוף FTP (שבסופו של דבר הצלחתי ליצור).
לא היה קרטוע או באפרינג אחד. אבל, ויש אבל, הגדרתי לקודי גם באפר נוסף של 125 מגהבייט, והוא נוצל לא פעם והגיע עד ל-60מגהבייט. יש מקומות ש-100M לא מספיקים, כי התוכן עצמו מגיע לקצבים גבוהים יותר, כמו שבסצינת הלוגו של Pacific Rim (00:16:45).
אז בסך הכל, כל עוד המקומות שבהם קצב הנתונים של הסרט עובר את רף ה-95M לא ארוכים במיוחד, אז בהחלט חיבור של 100M יספיק. אך כמובן שבלי באפר, הוא בטוח לא היה מספיק. דרך ה-FTP, מתאם ה-1GB נותן בערך 240M, שזה בעצם הגג של חיבור USB2.0.
דרך חיבור 100M, מה שמסומן בשחור זה הניגון של הסרט:

דרך חיבור ה-1G.

את המתאם בטוח לא אמכור, כי אפילו אם אחליט לנתק אותו מהקופסה, תמיד טוב שיש משהו כזה בצד לכל מקרה שלא יהיה
חוץ מזה, הוא עולה $7.35, האם באמת שווה להתעסק במכירה שלו כאן בארץ?
טוב, אז בדקתי עכשיו צפיה של 20 דקות באחד מהסרטים האלה, דרך החיבור 100M המובנה בקופסה דרך שיתוף FTP (שבסופו של דבר הצלחתי ליצור).
לא היה קרטוע או באפרינג אחד. אבל, ויש אבל, הגדרתי לקודי גם באפר נוסף של 125 מגהבייט, והוא נוצל לא פעם והגיע עד ל-60מגהבייט. יש מקומות ש-100M לא מספיקים, כי התוכן עצמו מגיע לקצבים גבוהים יותר, כמו שבסצינת הלוגו של Pacific Rim (00:16:45).
אז בסך הכל, כל עוד המקומות שבהם קצב הנתונים של הסרט עובר את רף ה-95M לא ארוכים במיוחד, אז בהחלט חיבור של 100M יספיק. אך כמובן שבלי באפר, הוא בטוח לא היה מספיק. דרך ה-FTP, מתאם ה-1GB נותן בערך 240M, שזה בעצם הגג של חיבור USB2.0.
דרך חיבור 100M, מה שמסומן בשחור זה הניגון של הסרט:

דרך חיבור ה-1G.

את המתאם בטוח לא אמכור, כי אפילו אם אחליט לנתק אותו מהקופסה, תמיד טוב שיש משהו כזה בצד לכל מקרה שלא יהיה
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

סבבה. לגבי יד2 - נא לא לקחת ברצינות מה שמסומן עם ";)"...
>שיתוף FTP (שבסופו של דבר הצלחתי ליצור).
טוב שיש מדריכים בגוגל לכל דבר... האמת $M לא יכלו לעשות משהו מסובך יותר מהממשק הזה (תחייב אותם על שעת לימוד...) ... גם עניין של להתרגל כנראה... מזל שיש FILEZILLA
>שיתוף FTP (שבסופו של דבר הצלחתי ליצור).
טוב שיש מדריכים בגוגל לכל דבר... האמת $M לא יכלו לעשות משהו מסובך יותר מהממשק הזה (תחייב אותם על שעת לימוד...) ... גם עניין של להתרגל כנראה... מזל שיש FILEZILLA
- new2014
-
- חבר פעיל במיוחד

פתאום הסתדר הכל גם האינטרנט וגם הסאונד ( הוא על HDMI)
נקווה שיחזיק מעמד
תודה לכל מי שניסה לעזור
נקווה שיחזיק מעמד
תודה לכל מי שניסה לעזור
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@rafi_d
התכוונתי לשיתוף FTP ב-NAS. בוינדוס אין לי בו צורך כי מרבית התכנים שיש לי במחשב הם 720P וכמה מהם 1080P, אבל לא יותר מזה.
התכוונתי לשיתוף FTP ב-NAS. בוינדוס אין לי בו צורך כי מרבית התכנים שיש לי במחשב הם 720P וכמה מהם 1080P, אבל לא יותר מזה.
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

אהה, כעת ברור למה זה לקח לך שעתיים... ;P
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

אם עד עכשיו המלצתי להמנע מסרטי ה-HDR שזמינים עכשיו להורדה, אז השחרורים החדשים של DDR
(יש את Life of Pi, Lucy, Perfume: The Story of a Murderer)
מרשימים מאד, ועליהם (לפחות על אחד מהם בינתיים) אני ממליץ בחום.
את חיי פאי ראיתי היום וזה נראה ממש טוב. דומה\זהה למה שרואים בדמו הקצרצר שיש לסרט הזה ב-HDR. לא שמתי לב לבעיות כמו שראיתי בשני הסרטים האחרים פסיפיק רים ואובליביון, והוא נראה פשוט טבעי ויפה. וכבונוס, קצב הנתונים שלו נמוך למדי, כך שגם דרך 100M לא אמורה להיות בעיה להזרים אותו
(יש את Life of Pi, Lucy, Perfume: The Story of a Murderer)
מרשימים מאד, ועליהם (לפחות על אחד מהם בינתיים) אני ממליץ בחום.
את חיי פאי ראיתי היום וזה נראה ממש טוב. דומה\זהה למה שרואים בדמו הקצרצר שיש לסרט הזה ב-HDR. לא שמתי לב לבעיות כמו שראיתי בשני הסרטים האחרים פסיפיק רים ואובליביון, והוא נראה פשוט טבעי ויפה. וכבונוס, קצב הנתונים שלו נמוך למדי, כך שגם דרך 100M לא אמורה להיות בעיה להזרים אותו
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

תודה על ההתחשבות... לא הבנתי, אם כבר ראינו את חיי פאי עם קצת פחות פיקסלים, אבל 3D, חייבים לראות שוב?... וגם אם אין טלוויזיה 4K 
אגב, הינה סט טוב של קליפים לבדיקת ביטרייטים.... : http://jell.yfish.us/ חבל שהם בלי קול...
אגב, הינה סט טוב של קליפים לבדיקת ביטרייטים.... : http://jell.yfish.us/ חבל שהם בלי קול...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

אם אין טלויזיה 4K אז על מה יש לדבר? אם אין 4K אז מובן מאליו שאין HDR, אז זה הופך ללא רלוונטי.
לגבי המדוזות, מוכר וידוע. אני משתמש בהם גם. הבעיה היא שלא תמיד המגבלה היא בכ.רשת.
הקופסה עם S812 מצליחה לנגן H264 עד איזור ה-160mbps ואז היא מתחילה להחנק. ולא משנה אם זה מ-SMB, NFS או FTP (הכ.רשת המובנה הוא 1גיגה)
ה-S905X מהבחינה הזו הרבה יותר חזק.
לגבי המדוזות, מוכר וידוע. אני משתמש בהם גם. הבעיה היא שלא תמיד המגבלה היא בכ.רשת.
הקופסה עם S812 מצליחה לנגן H264 עד איזור ה-160mbps ואז היא מתחילה להחנק. ולא משנה אם זה מ-SMB, NFS או FTP (הכ.רשת המובנה הוא 1גיגה)
ה-S905X מהבחינה הזו הרבה יותר חזק.
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

הSample מה Perfume 'שלך' גורם לקודי לקרוס אחרי ההסטרמה (המוצלחת)...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

חחח, עוד לא ניסיתי את Perfume. לא יודע אם אראה את הסרט הזה, אבל לוסי אם זה באמת HDR ברמה של הבלוריי, אמור להיות ממש מרשים.
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

זה מדאיג, לא מצחיק... תראה אם הדוגמית מכאן הורגת את קודי גם אצלך https://zooqle.com/perfume-the-story-of ... html#files
או אולי הוא פשוט נסגר אוטומטית משום מה ולא קורס?...
ואם כבר מדברים על סרטים טובים - אני ממליץ בחום על זה (במדה ו2K עדיין ראוי לצפיה אצלך) https://zooqle.com/movie/hacksaw-ridge-59sl.html
אגב, איך זה שאותו 4K ישנו כאן ב7G ו 22G? ...
https://zooqle.com/movie/lucy-7l.html
אפשר לצמצם BITRATE עד כדי כך ועדיין לשמור על איכות סבירה?
או אולי הוא פשוט נסגר אוטומטית משום מה ולא קורס?...
ואם כבר מדברים על סרטים טובים - אני ממליץ בחום על זה (במדה ו2K עדיין ראוי לצפיה אצלך) https://zooqle.com/movie/hacksaw-ridge-59sl.html
אגב, איך זה שאותו 4K ישנו כאן ב7G ו 22G? ...
https://zooqle.com/movie/lucy-7l.html
אפשר לצמצם BITRATE עד כדי כך ועדיין לשמור על איכות סבירה?
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 13/02/2017 8:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

אני אבדוק את הדוגמית, נראה.
אין לי שום דבר נגד 1080P טוב, תודה על ההמלצה.
אני מודע שלוסי לא נחשב לסרט "טוב", אבל ממה שקראתי הוא אמור להיות מרשים ב-HDR, אז נבדוק את זה. מה שמציל אותו זה שהסרט דיי קצר.
לא יודע מה הם עשו, אבל ה7.5גיגה הזה מקודד ב-8 ביט וכנראה באיכות נחותה. אלא אם כן מצאו דרך לעשות WEBRIP או משהו, כי זה סרט דיי קצר, ו-7.5 גיגה נשמע סביר ל-WEBRIP\WEBDL.
אין לי שום דבר נגד 1080P טוב, תודה על ההמלצה.
אני מודע שלוסי לא נחשב לסרט "טוב", אבל ממה שקראתי הוא אמור להיות מרשים ב-HDR, אז נבדוק את זה. מה שמציל אותו זה שהסרט דיי קצר.
לא יודע מה הם עשו, אבל ה7.5גיגה הזה מקודד ב-8 ביט וכנראה באיכות נחותה. אלא אם כן מצאו דרך לעשות WEBRIP או משהו, כי זה סרט דיי קצר, ו-7.5 גיגה נשמע סביר ל-WEBRIP\WEBDL.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9466
- שם מלא: אורי
חברים - הדיון שלכם מרתק אבל האם הוא עדיין קשור לנושא השירשור?...
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

@oris74
·ברור שכן, אנחנו עושים QA לקופסה הזאת, ומשתפים את כולם בתוצאות...
מקווה שלא מפריע לך שגם משתפים את המשתמשים בהמלצות לסרטים ששימשו לבדיקה (ואחרים...) ...
·ברור שכן, אנחנו עושים QA לקופסה הזאת, ומשתפים את כולם בתוצאות...
מקווה שלא מפריע לך שגם משתפים את המשתמשים בהמלצות לסרטים ששימשו לבדיקה (ואחרים...) ...
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9466
- שם מלא: אורי
סבבה. משום מה חשבתי שכבר גלשתם לקופסאות אחרות 
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

·יש לי חדשות בשבילך - כל הקופסאות על בסיס ה S905X הן +- אותו הדבר בעקרון... ;Poris74 כתב:סבבה. משום מה חשבתי שכבר גלשתם לקופסאות אחרות...
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 14/02/2017 7:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- new2014
-
- חבר פעיל במיוחד

אפשר המלצה לשלט עבור המכשיר? שיכלול מן הסתם מקלדת ועכבר
שיהיה נוח לתפעול
השלט שמגיע עם המכשיר לא משהוא
שיהיה נוח לתפעול
השלט שמגיע עם המכשיר לא משהוא