פתרון הכי זול לגלישה בחו"ל?

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
MiOB
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 326
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #321 

pardes - תודה על העצה!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32976
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #322 

גולן טלקום משיקה עבור מנוייה (כלומר, בעלי סים קבוע של גולן טלקום) את "חבילת הסקי".
היא תקפה רק בחלק מהמדינות הפופולריות ליעדי סקי: צרפת, רוסיה, שוויץ, רומניה, איטליה וצ'כיה.
למשל - שכחו את אוסטריה, מדינה ראשית באירופה בגלישת סקי...
תמורת 79 ש"ח תקבלו לשבועיים 5GB גלישה.

בהחלט דיל נחמד למי שמנוי בגולן טלקום, לא גולש השנה באוסטריה, ומתכוון לטייל באחד מהמדינות הרשומות ולא מעוניין להתעסק עם החלפת סימים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

loko11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 478
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #323 

שלום שלום :) מכר ביקש עזרה בחבילה ליוון, מישהו מכיר משהו טוב במיקרה? בינתיים רק Hot mobile נראית לי 'טוב בעין'
אשמח לחידודים ואילתורים :) תודה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #324 

זה פחות או יותר מה שיש היום:
הכי זול, אבל עם קצת התעסקות: הוט מובייל
הכי נוח: גלובל סים של פלאפון
הכי רגע אחרון: 019 מובייל בשרוול D של טרמינל 3 או אולם יוצאים של טרמינל 1
יש גם את WORLD8 בדואר, טוב בערך כמו גלובל סים, קצת יותר יקר.

Peadar
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 488
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #325 

ב-we4g יש עכשיו חבילה של 33 שקל לחודש עם ג'יגה גלישה למדינות הבאות:
אוסטריה, איטליה, ארצות הברית, בולגריה, בלגיה, בריטניה, גרמניה, הולנד, הונגריה, יוון, ספרד, פולין, פורטוגל, צ'כיה, צרפת, רומניה.

למי שמצטרף עד פסח (הסים חינם אם בוחרים משלוח בדואר)
(זו הטבה *
חד פעמית*)
גם בגולן טלקום יש משהו דומה אבל זה רק למצטרפים עד ל-15.03

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1914
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #326 

נחמד. אבל נראה לי הוט מובייל עדיין עדיף.
49 שח לחודש עבור 2 ג'יגה בחו"ל, הסים חינם גם, ומניסיון אישי החיוב הוא יחסי לימי שימוש.
וגם יש יותר מדינות.

מישהו יודע אם בהוט מובייל ניתן להפעיל את הסים בשנית אחרי שבוטל?

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3546
נתן תודות: 1108 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #327 

מישהו מכיר סים pre paid עם כמות gb שתקף בהרבה מדינות ולא פג תוקף?
אם אני לא טועה יש שירות בריטי שתקף בכל אירופה ומדינות נוספות ואפילו שולחים את הסים לארץ וזה תקף לשנה.
אני לא זוכר איך הוא נקרא ולא מוצא. מישהו במקרה השתמש בשירות הזה או משהו דומה?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

Peadar
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 488
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #328 

@dmitrys
·
ביולי 2018 נאמר לי בפייסבוק שאפשר רק דרך מוקד המכירות, השארתי להם טלפון, חזרו אליי תוך כמה דקות וחיברו אותי עם סים ישן (לאותה חבילת חו"ל אגב)

לא יודע אם מאז הם התקדמו לאפשרות כזו דרך האתר

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1064
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 88 פעמים

שליחה #329 

vivi כתב:מישהו מכיר סים pre paid עם כמות gb שתקף בהרבה מדינות ולא פג תוקף?
אם אני לא טועה יש שירות בריטי שתקף בכל אירופה ומדינות נוספות ואפילו שולחים את הסים לארץ וזה תקף לשנה.
אני לא זוכר איך הוא נקרא ולא מוצא. מישהו במקרה השתמש בשירות הזה או משהו דומה?
...
לא יודע אם התכוונת לזה אבל זה הספק היחיד שאני מכיר באנגליה שמוכר כרטיס שתקף להרבה מדינות להרבה זמן ועם נפח גלישה יחסית גדול:

https://www.amazon.co.uk/dp/B01CMD4VKC

https://www.amazon.co.uk/dp/B01M3VJ2B2

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3546
נתן תודות: 1108 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #330 

@starrywolf
·
וואו! זה לא מה שהתכונתי אבל אפילו יותר טוב!
תקף ל-12 חודשים מיום האיקטוב, נשלח לארץ, מחירים טובים.
אני חושב שזה פתרון מעולה ואולי הטוב ביותר שקיים היום למי שטס יותר מפעם אחת בשנה, אפשר לחלוק את זה עם בני משפחה.
לא הכרתי את הפתרון הזה, אז תודה!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #331 

יפה מאוד!
שים לב שבקניית החבילה הגדולה ביותר זה תקף ל-24 חודשים, והקטנה יותר של 12GB ל-12 חודשים (יש יותר קטנות שתקפות לזמן שהוא כבר לא כדאי). הגלובל סים של פלאפון תקף ל-3 שנים, ואפשר להאריך עוד ועוד עם טעינות נוספות אונליין.
המחירים בהחלט טובים יותר (ב-31.5 פאונד מקבלים 12GB לעומת 4GB בגלובל סים).
שים לב לעוד עניין - יש דמי משלוח של כ-11 פאונד.

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #332 

למען האמת לא בדקתי את עלות המשלוח לארץ אבל 11 פאונד זה לא זול... :evil:

אם אני אשלח את הכרטיס בעצמי מאנגליה אליך יעלה לי רק £7.25 עבור דואר רשום/מעקב עם פיצוי של עד £50 במקרה של אי מסירה או £2.25 עבור דואר רגיל עם פיצוי של עד £20 במקרה של אי מסירה. בכל מקרה הכרטיס יגיע תוך 5-7 ימים.

או שאם אתה לא צריך את הכרטיס דחוף ויכול לחכות חודשיים-שלושה עד שאגיע לארץ אז תוכל אפילו לחסוך את עלות המשלוח הקטנה הזאת. :lol:

עדכון: מצאתי את אותו הכרטיס ל-12 חודשים באתר בריטי אחר שגם שולח לישראל במחיר מבצע כרגע של £27.99 + £2.95 דמי משלוח:

https://www.mymemory.co.uk/3-payg-4g-trio-data-sim-pack-with-12gb-data.html

yze
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #333 

האם מישהו השתמש בסים של המפעיל האנגלי giffgaff? הם לכאורה נותנים רואמינג באירופה (לפחות בינתיים כל עוד brexit לא נכנס בפועל) ושולחים סים לארץ בחינם.

AbuNazir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 320
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #334 

חל שינוי בתוכנית בהוט מובייל כרגע מקבלים רק 1GB גלישה בחול ב34 יעדים(לפני היה 23 יעדים) באופן חד פעמי רק ללקוחות חדשים ניתן לממש בחצי שנה הראשונה בלבד עם זאת המחיר ירד ל-39 ש"ח בחודש במקום 49 ש"ח כלומר 1.3 ש"ח ליום זה עדיין הפתרון הכי זול בתנאי שמקבלים את הסים חינם. למי שלא מספיקה הגלישה יכול לרכוש חבילה זו ובסיומה לרכוש סים מקומי ביעד.

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #335 

yze כתב:האם מישהו השתמש בסים של המפעיל האנגלי giffgaff? הם לכאורה נותנים רואמינג באירופה (לפחות בינתיים כל עוד brexit לא נכנס בפועל) ושולחים סים לארץ בחינם.
...
עד כמה שאני יודע גיפגאפ נותנים רואמינג לפחות מדינות מאשר Three והרואמינג אצלם זה רק לאירופה - למדינות מחוץ לאירופה צריך לשלם אקסטרה.

"Here is a list of countries where roaming is included as part of the giffgaff service

Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, French Guiana, Germany, Gibraltar, Greece, Guadeloupe, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Martinique, Mayotte, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Reunion, Romania, San Marino, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden"

ולגבי הברקסיט... כמו שזה נראה עכשיו יש סיכוי די גדול שהוא ידחה בכמה חודשים טובים או שיבוטל לגמרי.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #336 

AbuNazir כתב:חל שינוי בתוכנית בהוט מובייל כרגע מקבלים רק 1GB גלישה בחול ב34 יעדים(לפני היה 23 יעדים) באופן חד פעמי רק ללקוחות חדשים ניתן לממש בחצי שנה הראשונה בלבד עם זאת המחיר ירד ל-39 ש"ח בחודש במקום 49 ש"ח כלומר 1.3 ש"ח ליום זה עדיין הפתרון הכי זול בתנאי שמקבלים את הסים חינם. למי שלא מספיקה הגלישה יכול לרכוש חבילה זו ובסיומה לרכוש סים מקומי ביעד.
...
אכן, נראה שהם ביטלו את מסלול "החו"ל כלול". לכן, נראה שכרגע גלובל סים של פלאפון הוא הפתרון הכי סביר שיש, ומי שחייב חבילת גלישה גדולה בחו"ל יכול ללכת על הפתרון של הזמנת סים "Three" שהוצע כאן.

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4625
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #337 

starrywolf כתב:
...
...
לא יודע אם התכוונת לזה אבל זה הספק היחיד שאני מכיר באנגליה שמוכר כרטיס שתקף להרבה מדינות להרבה זמן ועם נפח גלישה יחסית גדול:

https://www.amazon.co.uk/dp/B01CMD4VKC

https://www.amazon.co.uk/dp/B01M3VJ2B2
...
·מציע לקרוא את הערות המשתמשים, יש די הרבה בעיות עם הסים הזה החל מכך שרק חצי מהדאטא ניתן לניצול...קראו טוב טוב

yze
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #338 

starrywolf כתב:
...
...
עד כמה שאני יודע גיפגאפ נותנים רואמינג לפחות מדינות מאשר Three והרואמינג אצלם זה רק לאירופה - למדינות מחוץ לאירופה צריך לשלם אקסטרה.
...
לא רשמתי, אך דווקא אני צריך לאירופה, אז, לכאורה, גיפגאף כן מתאים. חיפשתי אם מישהו כבר התנסה.

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #339 

kobbi כתב:
...
...
·מציע לקרוא את הערות המשתמשים, יש די הרבה בעיות עם הסים הזה החל מכך שרק חצי מהדאטא ניתן לניצול...קראו טוב טוב
...
קראתי כמה מהערות המשתמשים ואכן נראה שבסים של ה-24GB ניתן לנצל רק חצי (12GB) ממנו.

באתר הרשמי של Three כתוב:

"If you reach your Fair Use limit (12GB) in a Feel at Home Around the World destination, you won't be able to use your plan abroad for the remainder of your current billing cycle."

השאלה היא מהו ה-billing cycle במקרה הזה - ההגיון אומר 24 חודשים אבל יתכן שזה על בסיס חודשי או אולי אפילו על בסיס זמן הביקור ביעד. אני אבדוק את הנושא עם Three ואחזור לעדכן.

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1914
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #340 

הוט מובייל:
החבילות הם רק עם 1 ג'יגה בחו"ל, אין אפשרות אחרת. הזולה מבין החבילות עולה 39 שח לחודש.
הבעיה שהסים עולה 39 שח. לי היה סים מהנסיעה הקודמת, אבל הפעלתו גם תעלה 39 שח.
כך שמבחינתי אני משלם 78 שח על 1 ג'גה, וזה לא כל כך משתלם.
יש אפשרות להקפאת מנוי, כך שלא תצטרכו לשלם 39 שח על הסים בפעם הבאה, אבל ההקפאה ל 3 חודשים לכל היותר.

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”