gilg7 כתב:
אולי כדאי לנסות להעתיק את 3 הקבצים מה MicroSD לזיכרון 16GB הפנימי של האקטרימר ?
·
לא זה לא יעובד. מנגנון עדכון של XTREAMER מתייחס רק לכוננים חיצונים. נסה באמת עם USB. אם גם לא, אז אולי גרסת תוכנה שאצלך ? איזה גרסה אתה עובד אחרונה ? למרות שלא ראיתי שיש בעיות לעשות ROOT עם אף גרסה בשרשור שם.
gilg7
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
שליחה
Slayer כתב:
...
...
·
לא זה לא יעובד. מנגנון עדכון של XTREAMER מתייחס רק לכוננים חיצונים. נסה באמת עם USB. אם גם לא, אז אולי גרסת תוכנה שאצלך ? איזה גרסה אתה עובד אחרונה ? למרות שלא ראיתי שיש בעיות לעשות ROOT עם אף גרסה בשרשור שם.
...
יש לי את הגרסה הכי מעודכנת כי ישר עדכנתי כשהמכשיר בחיבור הראשוני, לפי מה שאני זוכר זה 5.4.11.
אני אנסה עם USB ואם לא יעבוד אבדוק בפורומים שלהם בסופ"ש.
חזרתי להתעסק עם הסטרימר אחרי ששיחקתי קצת עם ה meegopad שהגיע (מוצר לא רע בכלל אפרופו...)
שנמכתי לגרסת יצרן ושדרגתי לגרסה עם סלקום TV (תודה ל- liranics) וכשאני מנסה להתקין הוא טוען שיש בעיה בחיבור להורדת האפליקיה. כל השאר מותקן בצורה תקינה. כשאני מתקין מהפליי סטור שוב מסך שחור בזמן ניגון וידאו. מישהו יוכל לשתף את ה-APK של סלקום TV שעובד עם הגרסה הזו, זה שהגיע משרתי xtreamer לא מהפליי סטור? תודה
mp3lll
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
שליחה
detstar כתב:טוב חברים לצערי התייאשתי מהמכשיר , אני שוקל ברצינות לשים את הקופסא בבויידם ולקנות minix , כמה שהתלהבתי מהמוצר בהתחלה בעיקר בגלל שהוא מאוד מהיר והריץ את כל התכנים בקודי בלי בעיות ,אני עדיין סובל כמעט בכל גירסא שהם הוציאו (התנסתי בכל הגירסאות כולל 4.11 ) בפיריזים של המכשיר , הכוונה שהמכשיר "תקוע" ואי אפשר לסגור אותו דרך השלט זה מצריך ממני פשוט לנתק אותו מהחשמל ידני ולהדליק אותו , שוב כפי שרשמתי קודם גם אבא שלי קנה את הוונדר וכשהגדרתי לו את הקודי והסברתי לו לגבי השימוש גם אצלו הוונדר פשוט "קפא" רק הפעלה מחדש סידרה את העניין .
...
· התחיל אצלי אותו דבר....
detstar
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
שליחה
@Slayer
·
תודה רבה על המידע -
משהו מאוד חשוב שמאוד מציק מגירסאת ה kitkat הרשאות כתיבה לתוכנות צד שלישי על sd card
רק בוונדר אין הרשאות כתיבה ברמה הכללית גם ברוט , רק Root Browser מאפשר לי לתעסק עם ה sd card
אבל עקרונית כל עוד אין לקודי שלי אפשרות כתיבה ב sdcard זה די uselss
@mp3lll
תודה על המידע, אגב ניסיתי לסרוק עם וירוסים והשתמשתי בלאנצר אחר , לא יודע אם זה עזר או לא אבל בנתיים נרגעו הפריזים (שבוע טפו טפו אין שום דבר ) עשיתי אתמול גם רוט, ממשיך לעקוב לגבי זה אני העדכן אותך בקשר להתפתחויות .
mp3lll
חבר במועדון ה-20K
שליחה
זה התחיל שהתחלתי להשתמש בקלין מסטאר.. נראה לי.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
gilg7
חבר מביא חבר
שליחה
Slayer כתב:אתה יכול לנסות אותו דבר גם עם USB לא SD. וגם חשוב שתוציאה כל תקן USB שמחובר למכשיר. אפילו את המתאם של השלט.
...
ניסיתי עם USB חיצוני והתוצאה נהייתה יותר גרועה: האקסטרימר התנהג כאילו הוא עולה עם ה ROOT ז"א: מייד כשעלה הציור של הרובוט הירוק של אנדרואיד שחררתי את הלחצן של של reset ונתתי לזה להמשיך.
אבל מרגע שהסתיים אני לא יכול להתקין אפליקציות יותר דרך הפליי. כל אפליקציה שאני מתקין יורדת ונשארת תקועה בהתקנה.
הנה רשימת בעיות קטנות במכשיר בנוסף למה שנכתב עד עכשיו:
- רעשי מערכת: למרות שהגדרתי שלא יהיו צלילים בכלל בפעולות המכשיר לפעמים מוציא התראות בווליום עוצמה מלאה ומקפיץ את העצבים. לפעמים מדובר בהודעה שאני בכלל לא רואה על המסך, רק צליל על תהליך איזשהו שהסתיים.
- פריזים: יש הרבה אבל לא בגלל עומס. למעשה אין בכלל פריזים בזמן ניגון סרט אלא בעיקר כשהסטרימר חסר פעילות זמן מה או עולה ממצב סטנד-ביי ארוך. במקרים כאלה אני מוציא ומכניס את התקע ומפסיד 30 שניות מהחיים. אבל בגלל שזה לא באמצע סרט אז לא נורא.
כמו כן, הסטרימר מנסה לקרוא מהדיסק USB גם כשלא מתבצעת פעולה שעתיים. רואים את זה לפי ההבהוב נורה ורעשים של הדיסק.
שורה תחתונה: נראה שניהול משאבים בסטרימר משובש.
- נגן MX Player מראה כתוביות נוספות בסינית בסדרות מסויימות. ניסיתי לשחק בפרמטרים כולל הסתרת כתוביות מובנות של MKV ולא עזר. יש לציין שה SRT מוצג טוב והאותיות הסיניות מופיעות באיזור אחר כאילו הן כתוביות מובנות. עוד לא ניסיתי נגן אנדרואיד אחר אז בינתיים אני מנגן מ KODI גם סדרות מהדיסק המקומי במקום ישירות מאנדרואיד.
- ES File Explorer: חלונות פופ-אפ לא מוצגים. למשל אם אני לוחץ על מחיקת קובץ אז אמור לצאת לי מסך עם שאלה למחוק ? אבל החלון לא מוצג ורק המסך הראשי של ES File Explorer מעומעם מעט כאילו יש חלון אחר שמוצג מעליו.
זה מונע מימני למחוק קבצים ועוד פעולות רבות.
נגן KODI מעצבן, מציג OSD על הכתוביות במקום בחלק העליון של המסך. אפשר בעכבר של הסטרימר לנעול אותו לתזוזות ואז עכבר ימני מוריד OSD. אבל החצי שניה הזו באה על חשבון כתוביות. אז בכל פעם שאני עוצר את הסרט אני חייב להחזיר אותו מספר שניות אחורה באופן ידני (באקטרימר הישן היה כפתור שמחזיר 10 שניות אחורה, חבל שבקודי אין)
חיבור למכשיר מרחוק מצליח לי רק מלקוח FTP ייעודי ולא מ Windows 7.
סה"כ המכשיר מנגן סרטים וגם מזרים באופן חלק כולל 1080P ומבחינה זו הוא עושה את העבודה.
חבר פעיל מאוד
תגובות: 438
שליחה
איך אני מעדכן את הקודי שם?
mp3lll
חבר במועדון ה-20K
שליחה
detstar כתב:
...
...
היה לי פריז אתמול שהדלקתי את המכשיר , העפתי את clean master , ממשיך לעקוב .
...
·
כמו ש gilg7 אמר, הפריז הוא רק אחרי כיבוי והדלקה.
אז או שאני ננתק שניה מהחשמל, לא כזה נורא.
או משאיר דולק.
בינתיים המדיה פורטל שלי נחה בצד, אישתי מאוד מרוצה מהקלות.
אז הכל טוב.
gilg7
חבר מביא חבר
שליחה
mp3lll כתב:
...
...
·
כמו ש gilg7 אמר, הפריז הוא רק אחרי כיבוי והדלקה.
אז או שאני ננתק שניה מהחשמל, לא כזה נורא.
או משאיר דולק.
בינתיים המדיה פורטל שלי נחה בצד, אישתי מאוד מרוצה מהקלות.
אז הכל טוב.
...
ו ROOT עשית ? זה משגע אותי שלא עבד.
אני כנראה אחזיר את המכשיר להגדרות ייצרן בשביל לעשות ROOT משם ואז אתקין מחדש את ה launcher ו KODI.
Triple-z
חבר פעיל מאוד
תגובות: 438
שליחה
Triple-z כתב:איך אני מעדכן את הקודי שם?
...
ניסיתי סתם להתקין את הAPK אז הוא אומר שזה כבר מותקן
ניסיתי דרך ADB עם -r
זה נותן לי גם איזה שגיאת סרטיפיקציות..
מה אני חייב להסיר ולהתקין אותו מחדש?
אחד הדברים המעצבנים בקודי שאין לו עדכון נורמאלי מתוך התוכנה..
mp3lll
חבר במועדון ה-20K
שליחה
gilg7 כתב:
...
...
ו ROOT עשית ? זה משגע אותי שלא עבד.
אני כנראה אחזיר את המכשיר להגדרות ייצרן בשביל לעשות ROOT משם ואז אתקין מחדש את ה launcher ו KODI.
...
·
למה רוט? לא מרגיש לי צורך...
gilg7
חבר מביא חבר
שליחה
mp3lll כתב:
...
...
·
למה רוט? לא מרגיש לי צורך...
...
בגלל התמיכה בבקרים של Xbox 360.
mp3lll
חבר במועדון ה-20K
שליחה
אה, לי אין צורך בזה...
מה שכן זה בהחלט בזיון שחברה מפרסמת x ואין בכלל.
gilg7
חבר מביא חבר
שליחה
Triple-z כתב:
...
...
ניסיתי סתם להתקין את הAPK אז הוא אומר שזה כבר מותקן
ניסיתי דרך ADB עם -r
זה נותן לי גם איזה שגיאת סרטיפיקציות..
מה אני חייב להסיר ולהתקין אותו מחדש?
אחד הדברים המעצבנים בקודי שאין לו עדכון נורמאלי מתוך התוכנה..
...
תסיר את ה KODI שבא עם המכשיר ואז תתקין את ה APK.
היו דברים שלא עבדו לי טוב כשהשתמשתי ב KODI שלהם אבל גם אם הכל עובד טוב, עדיף לדעתי שתיהיה לך אותה גירסת KODI כמו לכולם בשביל לשלול את הסיבה הזו בתקלות עתידיות.
אהלן.
אני קורא פה בפורומים מדי פעם. לומד מכם המון. תודה רבה.
עכשיו תורי לשאול שאלה.
אני מבין (מהסקירה בטמקא) שהמכשיר הזה מגיע עם שירות VPN מובנה. האפשרות להתחבר לאתרים אמריקאים ולקבל תוכן באופן חוקי (כמעט. אני מניח שזה גם לא ממש חוקי, אבל זה גם לא לגמרי פיראטיות), מדברת אליי מאוד.
האם מישהו התנסה עם האופציה הזאת? אני אשמח לשמוע חוויות. (זה לא מצריך תשלום חודשי, נכון?)
האם יש אפשרות מקבילה באלטרנטיבות הזולות האחרות (RP2, CuBox) או שבהן זה רק אם נרשמים לשירות בתשלום חודשי?
תודה!
mp3lll
חבר במועדון ה-20K
שליחה
הוא לא מגיע עם vpn מובנה.
בסך הכל תוכנת vpn יש מאות לאנדרויד.
גם בזה אתה נרשם לתשלום חודשי.