מתחדשים ב- SVSים, שרשור מרוכז...
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
יאלה חבר'ה ,
כל מי שאמור לקבל את הסאב - אלה ימים מרגשים.
עוד יותר תתרגשו כשתשמעו אותו - אז תבינו על מה המהומה.
ראיתי אתמול את הסרט "הרץ במבוך" - סרט נחמד לא מעבר - אבל הסאב .... אך... הסאב מככב שם בכמה קטעים !!
כל מי שאמור לקבל את הסאב - אלה ימים מרגשים.
עוד יותר תתרגשו כשתשמעו אותו - אז תבינו על מה המהומה.
ראיתי אתמול את הסרט "הרץ במבוך" - סרט נחמד לא מעבר - אבל הסאב .... אך... הסאב מככב שם בכמה קטעים !!
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
לא חיכיתי
הלכתי לדואר...... הגעתי לפני השעה שש! 
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9068
משה - דיגדג לך באצבעות, ככה שלא יכולת להתאפק, ובצדק... 
מכיר את התחושה. שמח שהגיע. אשכרה האריזה ענקית, עאלק הבחור מהדואר עם עגלת המלגזה.
יאללה - תתחדש ותן תמונות בפינה שלו ורשמים על השידוך עם הימהה החדש אל מול הסאב הישן.
מכיר את התחושה. שמח שהגיע. אשכרה האריזה ענקית, עאלק הבחור מהדואר עם עגלת המלגזה.
יאללה - תתחדש ותן תמונות בפינה שלו ורשמים על השידוך עם הימהה החדש אל מול הסאב הישן.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- molvy
-
- חבר במועדון HT

ישן מול חדש
אז פירקתי את הרמקול מהאריזה לפי התיאור וההסברים על שני צדי האריזה וצילמתי את החדש עם הישן.... הקופסא גדולה יותר האלמנט קטן יותר..
ולאחר מכן חיברתי אותו עם המגבר הישן ללא כיול (את המגבר החדש אני אקבל מחר) ושמתי את "מת לחיות" עם DTS כמו שצריך.
אז החדש הרבה פחות רגיש מהישן. משמע בישן רבע מהעצמה נותנת לי מה שבחדש שלושת רבעי עוצמה נותנים.
אבל
בחדש הפיצוצים הרבה יותר חדים פחות מרוחים ויריות פוגעות לך בבטן במכה ולא בבום מתמשך.
אני מרגיש בהבדל די ברור בין הישן לחדש.
אני מביא מחר את המגבר החדש, מחבר ומכייל ואז רואה שוב את "מת לחיות"
מישהו ממליץ על סרט עם אפקטים טובים יותר?
ולאחר מכן חיברתי אותו עם המגבר הישן ללא כיול (את המגבר החדש אני אקבל מחר) ושמתי את "מת לחיות" עם DTS כמו שצריך.
אז החדש הרבה פחות רגיש מהישן. משמע בישן רבע מהעצמה נותנת לי מה שבחדש שלושת רבעי עוצמה נותנים.
אבל
בחדש הפיצוצים הרבה יותר חדים פחות מרוחים ויריות פוגעות לך בבטן במכה ולא בבום מתמשך.
מישהו ממליץ על סרט עם אפקטים טובים יותר?
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
Re: ישן מול חדש
https://www.htisrael.co.il/vp2116931#2116931molvy כתב:מישהו ממליץ על סרט עם אפקטים טובים יותר?...
- זמר
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1367
היייי חברה מה איתיי גם אני הזמנתי ושלחו לי שזה במכס לאן להתקשר פליז זז לי מחכות 2 סאבים
ומשה תתחדש ותהנה מקווה שגם אני אשמח כמוך מחר
- asw3
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 33
·תבדוק לפי המספר מעקב בדוארזמר כתב:היייי חברה מה איתיי גם אני הזמנתי ושלחו לי שזה במכס לאן להתקשר פליז זז לי מחכות 2 סאביםומשה תתחדש ותהנה מקווה שגם אני אשמח כמוך מחר
...
מה קורה עם זה..
ובאיזה שלב זה נמצא בדיוק
אם תראה "התקבל במוקד"
תצטרך להתקשר לדואר שליחים באזור שלך
לזרז את המשלוח..
לתאם משלוח או ללכת לקחת פיזית
- זמר
-
- חבר ותיק

שלחו לי למייל אתמול בבוקר שהמשלוח בארץ מחכה לשחרור אני מפתח תיקווהasw3 כתב:·תבדוק לפי המספר מעקב בדואר......
מה קורה עם זה..
ובאיזה שלב זה נמצא בדיוק
אם תראה "התקבל במוקד"
תצטרך להתקשר לדואר שליחים באזור שלך
לזרז את המשלוח..
לתאם משלוח או ללכת לקחת פיזית...
ותודה רבה אחי היקר
·
- asw3
-
- חבר שרק התחיל

http://www.israelpost.co.il/itemtrace.nsf/mainsearchזמר כתב:שלחו לי למייל אתמול בבוקר שהמשלוח בארץ מחכה לשחרור אני מפתח תיקווה......
ותודה רבה אחי היקר
·...
אל תחכה למייל מבי2
לוקח להם מלא זמן לעדכן
תשים את הקוד ותראה איפה זה
במידה ורשום באמת התקבל במוקד
אתה גם אמור לקבל SMS
פתח תקוה רח' צבי ברגמן 18 03-6170500
זה הטלפון שאתה צריך לחייג עוד לפני שהם יחייגו אליך
אני כבר מחכה למחר שהשליח ידפוק בדלת
·
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
·molvy כתב:אז פירקתי את הרמקול מהאריזה לפי התיאור וההסברים על שני צדי האריזה וצילמתי את החדש עם הישן.... הקופסא גדולה יותר האלמנט קטן יותר..
אבל
מישהו ממליץ על סרט עם אפקטים טובים יותר?...
תתחדש ותהנה בטוח שיש ממה.
- new-guy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1802
·תתחדש! סרט the maze runner הסאב עובד יפה כל הסרטmolvy כתב:אז פירקתי את הרמקול מהאריזה לפי התיאור וההסברים על שני צדי האריזה וצילמתי את החדש עם הישן.... הקופסא גדולה יותר האלמנט קטן יותר..
אבל
מישהו ממליץ על סרט עם אפקטים טובים יותר?...
40 שנה לך תיזכור..
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
MOLVY תתחדש !!!
שים את Irobot משנת 2004 ואת בטמן האחרון(כשהוא עף עם ה"חללית" ו....תחזיק חזק
שים את Irobot משנת 2004 ואת בטמן האחרון(כשהוא עף עם ה"חללית" ו....תחזיק חזק
- molvy
-
- חבר במועדון HT

@avihuli
חיפשתי אותך אתמול באירוע לומר לך תודה על כל העזרה במהלך הרכישה של הסאבים אבל לא מצאתי שאלתי אי אלו אנשים עליך ולא נסתייע למצוא אותך
אז
שוב תודה רבה לך על כל העזרה היזמה והרצון הטוב בפרויקט הסאבים הגדול.
·
חיפשתי אותך אתמול באירוע לומר לך תודה על כל העזרה במהלך הרכישה של הסאבים אבל לא מצאתי שאלתי אי אלו אנשים עליך ולא נסתייע למצוא אותך
אז
שוב תודה רבה לך על כל העזרה היזמה והרצון הטוב בפרויקט הסאבים הגדול.
·
- asw3
-
- חבר שרק התחיל

תמונות של הסאב החדש שהגיע באוניה
תודה ל - avihuli שבלעדיו הזמנה זו לא היתה יוצאת לפועל
תודה ל - avihuli שבלעדיו הזמנה זו לא היתה יוצאת לפועל
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
טוב אז בשעה טובה חיברתי את הסאב, SB-2000, וכיילתי עם האודיסי. במשפט אחד: אין לי מושג איך הסתדרתי בלי הדבר הזה עד כה.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
חברה-תתחדשו!!תהנו!!
אני מניח שאתם רוצים למכור את הסאב הישן...אז אני בכל מקרה מחפש לשמוע סאב של חברת b & w asw 610xp
או כל סאב אנגלי ברמה גבוה.
מתוך מטרה לקנות בסופו של דבר...
אז תתחדשו ואם יש לכם הצעות בשבילי אז אשמח בפרטי!!
ושוב -תתחדשו ותהנו!!
אני מניח שאתם רוצים למכור את הסאב הישן...אז אני בכל מקרה מחפש לשמוע סאב של חברת b & w asw 610xp
או כל סאב אנגלי ברמה גבוה.
מתוך מטרה לקנות בסופו של דבר...
אז תתחדשו ואם יש לכם הצעות בשבילי אז אשמח בפרטי!!
ושוב -תתחדשו ותהנו!!
כיף חיים.
- זמר
-
- חבר ותיק

לכל החברים היקרים שהתחדשו שיהיה לכם מברוק ותהנו את האמת לי אין סבלנות כבר לא מבין שבוע שעבר קבלתי מייל שהחבילה הגיע לארץ וממתינה לשחרור מהמכס אז מייד התקשרתי למוקד השליחים והם טוענים כל השבוע שהחבילה עוד לא הגיע לארץ אז מה עושים ?? שבוע שלם לוקח לחכות לשיני סאבים כבר אני נהייתי סאב מרוב אוויר שלקחתי לריאות מסובלנות 
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

molvy - בשמחה רבה...
מקווה שאתה מרוצה מהתוצאה. אכן גם אני חיפשתי את החבר'ה של ה- SVSים, לא נורא. זו הזדמנות לפעם הבאה / אחרת.
asw3 - תתחדש, תתחדש ותתחדש.
מקווה שאתה מרוצה מהתוצאה. אכן גם אני חיפשתי את החבר'ה של ה- SVSים, לא נורא. זו הזדמנות לפעם הבאה / אחרת.
asw3 - תתחדש, תתחדש ותתחדש.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אחרי כמה סשנים של האזנה לסגנונות שונים של מוזיקה וסרטים להלן סיכום הרשמים שלי מה- SB-2000 (לעומת הפולק PSW110 הקודם):
* ה- SVS מאוד מאוד שקוף וניטרלי בניגוד לפולק שלדעתי צבע את הסאונד. אני לא יודע אם זה לחיוב או לשלילה אבל זה מציף את איכות המקור המושמע. מה שיש זה מה שמקבלים בלי תוספות...
>>> מכאן אני גוזר את ההנחה שה- SVS מתפקד כסאב לעומת הפולק שמתפקד קצת יותר כמו רמקול.
* הבאס ב- SVS הוא מאוד מאוד פאנצ'י, מאוד הדוק, מאוד מרוסן ומאוד נמוך. ובכוונה ציינתי "מאוד" כי הסאונד מגיע בצורה מאוד מזוקקת ומרוכזת, ויחד עם זאת מאוד עדינה ומדוייקת. בניגוד לפולק שהוא יותר בומי, אגרסיבי ומורגש (מבחינת כיווניות).
>>> זה השינוי הכי גדול מבחינתי כי בפולק ממש היו מרגישים את הבומים ובדיעבד את החוסר דיוק, כאילו יש המון אפור לעומת ה- SVS שיש או שחור או לבן - אין באמצע. זה שינוי שהאוזן צריכה להתרגל מבחינת הסאונד "החדש". אני עדיין מנסה באמצעות שינוי הגדרות שונות לקבל את הסאונד שהייתי רגיל אליו וזה בלתי אפשרי. אני חושב שזה גם נעוץ בעובדה שהקודם היה פורטד והנוכחי הוא סגור.
אני מוצא את עצמי לפעמים מסתכל עליו לוודא שהוא עובד כי הסאונד פשוט לא כיווני ובפולק הייתי ישר מזהה מאיפה הבאס מגיע וב- SVS לא, הוא פשוט נמצא בחלל ומשתלב בצורה מיטבית עם שאר הסט כמקשה אחת.
* לא הצלחתי להגיע למצב שאני יכול לחנוק את ה- SVS, גם לא בעוצמות גבוהות. מבחינתו - תגביר עוד ותן יותר גז - אין בעיה...
ציינתי את זה גם באחת מהתגובות הקודמות שלי בשרשור הנ"ל ולא קיבלתי התייחסות אבל:
1. כאשר אני מגדיר את הקדמיים כגדולים - השילוב של הסאונד הנמוך נשמע קצת טוב יותר.
2. אם אני נשאר בהגדרה של קטנים בכל הרמקולים אבל הופך את הכיווניות של הפאזה של הסאב בהגדרה ברסיבר - הסאונד הנמוך טוב יותר.
עכשיו, אני מתחבט עם עצמי האם לחרוג מהכללים ולכוון את הסאונד לפי האוזן ובכך למעשה לצבוע את הסאונד או להישאר נאמן למקור ולתת לאוזן להתרגל. צריך שהאישה תסכים לשבת איתי לראות סרט ואז ההחלטה בטח תהיה קלה יותר...
אשמח לדעות נוספות...
* ה- SVS מאוד מאוד שקוף וניטרלי בניגוד לפולק שלדעתי צבע את הסאונד. אני לא יודע אם זה לחיוב או לשלילה אבל זה מציף את איכות המקור המושמע. מה שיש זה מה שמקבלים בלי תוספות...
>>> מכאן אני גוזר את ההנחה שה- SVS מתפקד כסאב לעומת הפולק שמתפקד קצת יותר כמו רמקול.
* הבאס ב- SVS הוא מאוד מאוד פאנצ'י, מאוד הדוק, מאוד מרוסן ומאוד נמוך. ובכוונה ציינתי "מאוד" כי הסאונד מגיע בצורה מאוד מזוקקת ומרוכזת, ויחד עם זאת מאוד עדינה ומדוייקת. בניגוד לפולק שהוא יותר בומי, אגרסיבי ומורגש (מבחינת כיווניות).
>>> זה השינוי הכי גדול מבחינתי כי בפולק ממש היו מרגישים את הבומים ובדיעבד את החוסר דיוק, כאילו יש המון אפור לעומת ה- SVS שיש או שחור או לבן - אין באמצע. זה שינוי שהאוזן צריכה להתרגל מבחינת הסאונד "החדש". אני עדיין מנסה באמצעות שינוי הגדרות שונות לקבל את הסאונד שהייתי רגיל אליו וזה בלתי אפשרי. אני חושב שזה גם נעוץ בעובדה שהקודם היה פורטד והנוכחי הוא סגור.
אני מוצא את עצמי לפעמים מסתכל עליו לוודא שהוא עובד כי הסאונד פשוט לא כיווני ובפולק הייתי ישר מזהה מאיפה הבאס מגיע וב- SVS לא, הוא פשוט נמצא בחלל ומשתלב בצורה מיטבית עם שאר הסט כמקשה אחת.
* לא הצלחתי להגיע למצב שאני יכול לחנוק את ה- SVS, גם לא בעוצמות גבוהות. מבחינתו - תגביר עוד ותן יותר גז - אין בעיה...
ציינתי את זה גם באחת מהתגובות הקודמות שלי בשרשור הנ"ל ולא קיבלתי התייחסות אבל:
1. כאשר אני מגדיר את הקדמיים כגדולים - השילוב של הסאונד הנמוך נשמע קצת טוב יותר.
2. אם אני נשאר בהגדרה של קטנים בכל הרמקולים אבל הופך את הכיווניות של הפאזה של הסאב בהגדרה ברסיבר - הסאונד הנמוך טוב יותר.
עכשיו, אני מתחבט עם עצמי האם לחרוג מהכללים ולכוון את הסאונד לפי האוזן ובכך למעשה לצבוע את הסאונד או להישאר נאמן למקור ולתת לאוזן להתרגל. צריך שהאישה תסכים לשבת איתי לראות סרט ואז ההחלטה בטח תהיה קלה יותר...
אשמח לדעות נוספות...
.
.
- molvy
-
- חבר במועדון HT

אחלה דיאגנוזה אבי
אכן לעיתים אתה לא בטוח אם הבאס בא מהסאב או מהרמקולים עצמם.
אצלי השינוי הוא כפול גם הסאב וגם המגבר חדשים כך שאני לא כל כך יודע למה לשייך את מה.
אבל
לאוזן שלי הרמקולים הקדמיים עכשיו מוציאים פחות באס מאשר במגבר הקודם כאילו כל העבודה מוטלת על הסאב והקדמיים די אנמיים מבחינת באס.
אני מחפש את ההגדרות שיותירו את הקדמיים עם ההתנהגות הרגילה שלהם כפי ששמעתי אותם במגבר הקודם ואז אני חושב שאני אהיה ממש מבסוט מהתוצאה.
אני מזדהה במאה אחוז עם האבחנה שהבאס מה SVS מאוד מרוסן והדוק. כפי שכתבתי היריות פוגעות בבטן ולא מרעידות את הבטן הבאס מאוד מדוייק הוא מתחיל כשצריך ומסתיים כשצריך. אין בומיות ואין כיווניות לבאס.
במגבר הקודם שהייתי מנמיך את הסאב לגמרי הייתי שומע עדיין באסים מהקדמיים ומהסנטר היום יש לי תחושה (עדיין לא בדקתי זאת לעומק) שהבאסים מהקדמיים ומהסנטר די נחתכים. אשמח אם מישהו ייתן אזו עצה איך להבין למה בקדמיים ובסנטר כמעט ואין באסים (אמרתי תחושה ואני אבדוק את זה ככול הנראה בשבת הזו)
אני לעומת אבי לא ממש מתחבט וברור לי שאני אכוון את הסאונד לפי האוזן. גם במסעדה הכי טובה שחסר לי מלח אני מוסיף!
מה שבטוח לא משעמם
לילה טוב
אכן לעיתים אתה לא בטוח אם הבאס בא מהסאב או מהרמקולים עצמם.
אצלי השינוי הוא כפול גם הסאב וגם המגבר חדשים כך שאני לא כל כך יודע למה לשייך את מה.
אבל
לאוזן שלי הרמקולים הקדמיים עכשיו מוציאים פחות באס מאשר במגבר הקודם כאילו כל העבודה מוטלת על הסאב והקדמיים די אנמיים מבחינת באס.
אני מחפש את ההגדרות שיותירו את הקדמיים עם ההתנהגות הרגילה שלהם כפי ששמעתי אותם במגבר הקודם ואז אני חושב שאני אהיה ממש מבסוט מהתוצאה.
אני מזדהה במאה אחוז עם האבחנה שהבאס מה SVS מאוד מרוסן והדוק. כפי שכתבתי היריות פוגעות בבטן ולא מרעידות את הבטן הבאס מאוד מדוייק הוא מתחיל כשצריך ומסתיים כשצריך. אין בומיות ואין כיווניות לבאס.
במגבר הקודם שהייתי מנמיך את הסאב לגמרי הייתי שומע עדיין באסים מהקדמיים ומהסנטר היום יש לי תחושה (עדיין לא בדקתי זאת לעומק) שהבאסים מהקדמיים ומהסנטר די נחתכים. אשמח אם מישהו ייתן אזו עצה איך להבין למה בקדמיים ובסנטר כמעט ואין באסים (אמרתי תחושה ואני אבדוק את זה ככול הנראה בשבת הזו)
אני לעומת אבי לא ממש מתחבט וברור לי שאני אכוון את הסאונד לפי האוזן. גם במסעדה הכי טובה שחסר לי מלח אני מוסיף!
מה שבטוח לא משעמם
לילה טוב