דואר ישראל - על סף קריסה?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אולי באמת יש שינוי
https://twitter.com/amitaiz/status/889368655204675587
https://twitter.com/amitaiz/status/889368655204675587
[img2=1200x900]https://pbs.twimg.com/media/DFesD5yXkAAB1fI.jpg[/img2]תמונה מעכשיו. מרכז המיון של הדואר. מסתמן שהצליחו להתגבר על מחלות הילדות והכל עובד. נעקוב....
התייעצות: אמא שלי קיבלה SMS על דבר דואר גדול שהגיע ומועבר ליחידת דואר. אחרי חמישה ימים שלא הגיעה הודעה עוקבת קפצתי לשם ובדקתי ומתברר שהחבילה נמסרה לאדם אחר. בדואר טוענים שלדעתם הSMS שאמא שלי קיבלה היה בטעות והחבילה היתה של האדם השני. זה הגיוני?
אין שום פרטים מזהים מעבר לזה שהחבילה נשלחה מישראל והיא לא מצפה לחבילה למיטב ידיעתה.
אין שום פרטים מזהים מעבר לזה שהחבילה נשלחה מישראל והיא לא מצפה לחבילה למיטב ידיעתה.
קרה לי גם·קבלתי סמס שיש לי חבילה בבאר שבע (ואני גר בכלל בנס ציונה). במקרה אישתי הייתה באותו שבוע בבאר שבע והחבילה הייתה עבור מישהו אחר.ag43 כתב:התייעצות: אמא שלי קיבלה SMS על דבר דואר גדול שהגיע ומועבר ליחידת דואר. אחרי חמישה ימים שלא הגיעה הודעה עוקבת קפצתי לשם ובדקתי ומתברר שהחבילה נמסרה לאדם אחר. בדואר טוענים שלדעתם הSMS שאמא שלי קיבלה היה בטעות והחבילה היתה של האדם השני. זה הגיוני?
אין שום פרטים מזהים מעבר לזה שהחבילה נשלחה מישראל והיא לא מצפה לחבילה למיטב ידיעתה....
האם היא מצפה לחבילה?
תשובה רשמית ולקונית של דואר ישראל
פריט שהוזמן ב-13.6.2017 מגירבסט, הגיע לארץ ב-21.6.2017 ועדיין לא הגיע אליי.Amir64 כתב:...
·פניתי למבקר המדינה, פניתי לפניות הציבור של הדואר, פניתי לדואר גם בפייסבוק ללא הועיל. תשובה רשמית מהדואר "מאשרים כי הפריט הגיע למרכז הסחר המקוון בתאריך 21.6.2017 אולם לאחר בדיקה מעמיקה לא ניתן לאתר את הפריט".
הוסבר לי כי הדואר מחוייב לשולח ולא לנמען ועליי לפנות לשולח כדי שיעשה את הבירורים הנדרשים - מציין שזו לא אשמת החנות ששלחה את הפריט כנדרש.
43 ימים הפריט בארץ ולא ניתן לאתר אותו. מציין שכל הפריטים שהוזמנו לפני הפריט הזה ואחריו עם/בלי מספר מעקב הגיעו אליי ללא שום בעיה. השיא היה שפריט שהוזמן מסין הגיע לאחר 8 ימים.
האם יש משהו שיכול לעזור לי עם איתור הפריט?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

חייב לומר שיש שינוי לטובה, והפריטים מגיעים ברובם תוך כ-3 שבועות.
מצד שני, דואר שליחים זורקים...
פריט שהגיע אליהם ביום שני, עדיין לא יצא לחלוקה.
נראה לי שאלך לקחת לבד. לא מבין את השירות הזה.
נראה לי שאלך לקחת לבד. לא מבין את השירות הזה.
לא חושב שבתשעה באב הדואר עובד...
·Itay_Pollak כתב:חייב לומר שיש שינוי לטובה, והפריטים מגיעים ברובם תוך כ-3 שבועות.
נראה לי שאלך לקחת לבד. לא מבין את השירות הזה....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

@osh78
א. נניח וזה נכון, היו צריכים או להקדים ולהוציא את זה לפני הצום, או לכל הפחות לדאוג שהיום זה יצא.
ב. זה הגיע אליהם ב31.7 בשעה 7 בבוקר.
זה לא דוור שאני מקבל שיש לו עיסוקים אחרים.
א. נניח וזה נכון, היו צריכים או להקדים ולהוציא את זה לפני הצום, או לכל הפחות לדאוג שהיום זה יצא.
ב. זה הגיע אליהם ב31.7 בשעה 7 בבוקר.
זה לא דוור שאני מקבל שיש לו עיסוקים אחרים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

עדכון - אספתי את החבילה, וקיבלתי עדכון מהאיש שחיפש את החבילה - הוא לבד, כולם בחופש, אין מי שיוציא חבילות...
לא מבין, זה רציני? אין מנהל ?
לא מבין, זה רציני? אין מנהל ?
אולי אני הוזה, אבל נראה לי שמישהו בדואר מתנכל לחבילות שלי (טוב, לא שלי ספיצית...)
כבר פעם שניה שאני מזמין מגן זכוכית לטלפון שמגיעים שניהם מנופצים.
הפעם זה נראה יותר חשוד- כאילו מישהו דחף עט ישירות למרכז הקופסא כדי לוודא שמה שיש שם נהרס.
תסתכלו על הנקודה עליה מצביע החץ התחתון (בזום רואים מה שנראה ראש של עט כדורי).
ביקשתי מהמוכר החזר, לא נראה לי שזאת אשמתו.
עם ובלי קשר, יש רגרסיה בקצב הגעת החבילות. אם היתה תקופה שנהנתי מחבילות שהגיעו תוך שבועיים, עכשיו חזרנו לחבילות של חודשיים, או חבילות שבכלל לא מגיעות
כבר פעם שניה שאני מזמין מגן זכוכית לטלפון שמגיעים שניהם מנופצים.
הפעם זה נראה יותר חשוד- כאילו מישהו דחף עט ישירות למרכז הקופסא כדי לוודא שמה שיש שם נהרס.
תסתכלו על הנקודה עליה מצביע החץ התחתון (בזום רואים מה שנראה ראש של עט כדורי).
ביקשתי מהמוכר החזר, לא נראה לי שזאת אשמתו.
עם ובלי קשר, יש רגרסיה בקצב הגעת החבילות. אם היתה תקופה שנהנתי מחבילות שהגיעו תוך שבועיים, עכשיו חזרנו לחבילות של חודשיים, או חבילות שבכלל לא מגיעות
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
כן, מסכים לגבי הרגרסיה, היה כמה שבועות של שיפור, חבילות הגיעו תוך 2-4 שבועות, ועכשיו נראה שחזרנו אחורה לזמן המתנה של חודש ומעלה. מעניין מה לעזאזל קורה שם 
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
אתמול קרה לי משהו חדש - שלחו ל הודעה לאסוף חבילה, וכשהגעתי לא הצליחו למצוא את החבילה
הבטיחו שיבדקו ויתקשרו - אני לא עוצר את הנשימה
הבטיחו שיבדקו ויתקשרו - אני לא עוצר את הנשימה