bossgt6 כתב:למה שלא תביא את ה 86 לביתך ותשווה ביניהם למען הסר ספקmen כתב:אני חושב לשדרג השאלה אם התוספת שווה אתזה
הכוונה אם יש הבדל ניכר ששווה לשדרג או שהבדל ממש קטן......
bossgt6
השאלה היא .. האם יש חנות שיש לה 86 לסבב בדיקות ?

bossgt6 כתב:למה שלא תביא את ה 86 לביתך ותשווה ביניהם למען הסר ספקmen כתב:אני חושב לשדרג השאלה אם התוספת שווה אתזה

תמיד טענתי שקריאה טוב לאוזניים.כל רופא אוזניים יגיד לך את זה.golans1 כתב:בפיוניר הסאונד והתמונה הכי טובים לפי חווד שקראתי...

בטוח שיש9000es כתב:bossgt6 כתב:למה שלא תביא את ה 86 לביתך ותשווה ביניהם למען הסר ספקmen כתב:אני חושב לשדרג השאלה אם התוספת שווה אתזה
bossgt6
השאלה היא .. האם יש חנות שיש לה 86 לסבב בדיקות ?...

bossgt6bossgt6 כתב:בטוח שיש9000es כתב:bossgt6 כתב:למה שלא תביא את ה 86 לביתך ותשווה ביניהם למען הסר ספקmen כתב:אני חושב לשדרג השאלה אם התוספת שווה אתזה
bossgt6
השאלה היא .. האם יש חנות שיש לה 86 לסבב בדיקות ?......

bossgt6bossgt6 כתב:עם כל האתרים התוססים וקהילת החובבים שגדלה ואיתה גם המודעות , אין מצב שלא יהיו כמה מכשירים כאלה פזורים במספר חנויות רק לבדיקות...

ראיתי אחד באחד הדוכנים בתחנה המרכזיתbossgt6 כתב:עם כל האתרים התוססים וקהילת החובבים שגדלה ואיתה גם המודעות , אין מצב שלא יהיו כמה מכשירים כאלה פזורים במספר חנויות רק לבדיקות...

שלומי נשמהADICT כתב:יואב זה כבר מגעיל הזלזול שלך במכשיר בפרט ובחברה בכלל![]()
ברצינות -הגיע הזמן שיקראו אותך פה לסדר כל המנהלים למיניהם
מבינים שהציוד שלך הרבה יותר טוב מפיוניר אז למה יש לי הרגשה שאתה רק מחכה עם העכבר בכל פעם שאתה שומע משהו על החברה הזו
בשביל לעקוץ ולהקניט -אתה מכיר את המשפט
הפוסל במומו פוסל...

הומור לא הרג עדין אף אחדoferlaor כתב:istarmini
אךך איזה הומור משובח... :ציני:...

ADICTADICT כתב:יואב זה כבר מגעיל הזלזול שלך במכשיר בפרט ובחברה בכלל![]()
מבינים שהציוד שלך הרבה יותר טוב מפיוניר אז למה יש לי הרגשה שאתה רק מחכה עם העכבר בכל פעם שאתה שומע משהו על החברה הזו...

ההוא מהדוכן אמר לי שבתוך הקרטון של ה 86 יש בעצם 85 .יש לך מושג על מה הוא מדבר?9000es כתב:ADICTADICT כתב:יואב זה כבר מגעיל הזלזול שלך במכשיר בפרט ובחברה בכלל![]()
מבינים שהציוד שלך הרבה יותר טוב מפיוניר אז למה יש לי הרגשה שאתה רק מחכה עם העכבר בכל פעם שאתה שומע משהו על החברה הזו...
ההפך הוא לא מגעיל ולא נעליים . שם המשתמש שלו די מתאים לו ומסביר בדיוק במי מדובר .
לגבי הציוד שלו כמובן שהוא הטוב ביותר שיש בדרך למוזיאון![]()
![]()
![]()
...

istarmini כתב:ההוא מהדוכן אמר לי שבתוך הקרטון של ה 86 יש בעצם 85 .יש לך מושג על מה הוא מדבר?9000es כתב:ADICTADICT כתב:יואב זה כבר מגעיל הזלזול שלך במכשיר בפרט ובחברה בכלל![]()
ההפך הוא לא מגעיל ולא נעליים . שם המשתמש שלו די מתאים לו ומסביר בדיוק במי מדובר .
לגבי הציוד שלו כמובן שהוא הטוב ביותר שיש בדרך למוזיאון![]()
![]()
![]()
......

יואב אז תבין שאין דבר כזה זלזול במכשיר ולא בבעליםistarmini כתב:שלומי נשמהADICT כתב:יואב זה כבר מגעיל הזלזול שלך במכשיר בפרט ובחברה בכלל![]()
מבינים שהציוד שלך הרבה יותר טוב מפיוניר אז למה יש לי הרגשה שאתה רק מחכה עם העכבר בכל פעם שאתה שומע משהו על החברה הזו
הפוסל במומו פוסל...
מאחר ואני מזלזל במכשיר ובחברה ולא בבעלים , שאליהם יש לי הערכה חוצת יבשות,(זו זכותי המלאה, כמו שיש לכל אחד פה זכות להלל ולשבח את המכשיר והחברה) אתה לא צריך לקחת את זה אישית.
לא אוהב את החברה ואני מביע זו בדרך מליצית![]()
שיהיה לך יום נפלא
...
ADICT היקר, אומנם פורום זה מרחב חברתי אבל מטרתו היא לא לטפל בבעיות אגו שנובעת מחוסר יכולת להפריד בין רגש לחפץADICT כתב:יואב אז תבין שאין דבר כזה זלזול במכשיר ולא בבעליםistarmini כתב:שלומי נשמהADICT כתב:יואב זה כבר מגעיל הזלזול שלך במכשיר בפרט ובחברה בכלל![]()
הפוסל במומו פוסל...
מאחר ואני מזלזל במכשיר ובחברה ולא בבעלים , שאליהם יש לי הערכה חוצת יבשות,(זו זכותי המלאה, כמו שיש לכל אחד פה זכות להלל ולשבח את המכשיר והחברה) אתה לא צריך לקחת את זה אישית.
לא אוהב את החברה ואני מביע זו בדרך מליצית![]()
שיהיה לך יום נפלא
...![]()
אדם הולך וקונה מכשיר במיטב כספו ב15Kכמו במקרים דינן
ואתה בא ומזלזל במכשיר שלו לאחר שהוציא עליו קרוב לעשרים אלף שח(ולא חסר דוגמאות )
ואתה רוצה שהוא לא יפגע אלא רק המכשיר יסמיק
ולא כולם כמו איציק שיודעים איך להכיל אותך ולתת לך פייט ומלחמה שערה
אלא יש כאלו שלא יקבלו את זה בצורה שאתה מתכוון
אגב למה הסקירה שהבטחת לא פורסמה עדיין ?
כי היא הייתה טובה יותר ממה שציפית
...