התחדשתי ברסיבר פיוניר Pioneer SC-LX85 התרשמות ראשונית +יש תמונות
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
הצלחת כבר לעבור את ידידנו המכייל האקוסטי עם התאורים שלך 
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- shmliagdol1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
בוס\בוסית. אפרו\ישראלי. ציניות
לא עובד עלי בכללל...bossgt6 כתב:הצלחת כבר לעבור את ידידנו המכייל האקוסטי עם התאורים שלך...
וחוץ מזה הרושם שלי מידידינו האקוסטי הוא הרבה יותר חיובי מידידים אחרים כאן.
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
Re: בטח ועוד איך. גם במבחן עיוור כל עיוור יבחין בין ה 85 ל 83
גם אני בהלםshmliagdol1 כתב:תשמע איציק התותח. אין ספק שה 85 זה כבר המצאה ולא רסיבר משודרג. ה 85 זה הפצצה האמיתית. תגלית השנה. ואני אומר את זה גם בלי לשמוע. ככה באזניים אטומות. העיצוב המושלם. והסאונד האלוקי. השמיימי. מה שלא הכרנו כל חיינו. מה שחיכינו לו.9000es כתב:menmen כתב:עשיתי מין טריד אין מה 73 ל 85 אז אמרתי סבבה נשדרג וזהו רציתי תרסיבר החדש לא חיפשתי משו ספציפי
וזהו מפה לא מתכוון לשדרג יותר רסיבר גם אם יצא ה 86 87 88...
ה 85 זו חיה אחרת לגמרי . אין בה שום זכר מה 83 .
הגברה שונה .
עיצוב שונה
גוון סאונד שונה
ועוד המון שינויים .
כך שאין ספק שהמעבר מה 73 ל 85 זה שמיים וארץ...
ה 83 היה מלך הרסיברים. ה 85 זה כבר מפלצת לא אנושית משהו דמיוני חלומי שאי אפשר לתאר במילים. זה חיה לא מהעולם הזה, אתה לא יודע כמה צדקת.
אני כל כך מבין לליבך. החוויה האודיופילית שלך מהפגז הזה כבר לא ניתנת לתיאור בשפה של בני אנוש ובכל זאת אתה עושה מאמץ בלתי אנושי להעביר ולשתף את חברי הפורום בפנטזיה המוסיקלית הזאת.
לגבי השרשור איפה כל הקנאים נעלמו. הכל נובע מקנאה. ולעיתים מחוסר הבנה כי הפעם מדובר במשהו שונה אחר בלתי רגיל.
ודרך אגב, זאת גם הסיבה שאני חושב שאסור בשום אופן לסיים את השרשור הזה. כי זה לא שרשור מן המניין זה שרשור על משהו אחר שונה פנטזיה חד פעמית שמתרחשת אחת למאה שנים. דיון בתגלית.
אל תפסיקו בבקשה את השרשור הזה לנצח לנצחים בבקשה.
ואיציק טוב שאתה נוהג ככה. תמשיך להגיב בשרשור הזה. עשה לך מנהג קבוע ועדכן אותנו לפחות שלוש פעמים ביום לגבי החוויות שלך ממתנת האל הזו. תאר לנו עד כמה שניתן קצת אתה מרגיש עם כל שמיעה דו ערוצית ורב ערוצית . ספר לנו למה הקשבת ואיזה סרטים ראית ואיך ההרגשה העוצמה החוויה. תאר לנו את הסאונד מכל רמקול ורמקול בכל אפקט ואפקט.
ואל תשכח להעלות עוד ועוד תמונות של השחור השחור הזה כמה שיותר הרי זה משובח.
טרם קיבלנו תמונות של תחתית הרסיבר. תמונות של הרסיבר עם החיבורים מאחור. תמונות בחדר חשוך לאור הפלסמה בלבד. תמונות בשקיעה וזריחה. עוד ועוד זוויות , כי טרם באנו לסיפוקנו. אם בכלל נוכל להגיע.
ובכלל עשה לך מנהג נוסף קבוע מהיום. בכל יום הוסף עוד כ 10 תמונות של המדהים המדהים הזה בכמה זוויות שונות ומשונות.
תן בבקשה הזדמנות נוספת לעוד ועוד חברים ואורחים לאחל איחולי "תתחדש" "תהנה" .......
וכן אני מודה בניגוד לאחרים כאן שמנסים לצנן את התלהבותך המתגברת מיום ליום מהמפלצת הזו, רק מהסיבה שאין ברשותם את המכשיר הפנטסטי הזה ולך יש.
אני מקנאאאאאאא בך אחי .
תהנה ותמשיך לשתף אותנו בהנאתך על אפם וחמתם של הקנאיםםםםםםםםםםםםםםםםם....
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 31/10/2011 18:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
חברים אני לא מבין על מה אתם מתלוננים .........
מה כל כך קשה להבין ........ אני עדיין לא יצרתי את הרסיבר הזה שנקרא 85 ....
יש חברה (מותג) בעולם בשם פיוניר .
שיודעת ליצר מוצרי מופת ... מי שרוצה שיקבל את זה ומי שלא שיהיה בריא .
כנראה שהזיכרון שלכם קצר .
לפני כמה שנים שהתחילו ליצר מסכי פלזמה מרבית המסכים היו די דומים .
פיוניר נכנסה להילוך חזק ויצאה עם קורו 1 . כולם נשארו עם הלשון בחוץ לאחר מכן יצא הקורו 2 שעד היום נחשב למסך הטוב בעולם בדו מימד .
איך היו הרסיברים הראשונים של פיוניר .די בינוניים . פיוניר החליטה שהיא מפתחת את נושא האודיו קולנוע בייתי ותוך כמה שנים הפכה למובילה בתחום .
כנ"ל גם לגבי נגני הבלוריי שהיא מיצרת פנטסטיים
עם עובדות אין מה לעשות כיום הרסיבר LX-85 נחשב לרסיבר המתקדם והאיכותי ביותר שיש בשוק הרסיברים .
מי שרוצה שירכוש מי שלא שירכוש מוצרים אחרים .
יום טוב לכולם .
מה כל כך קשה להבין ........ אני עדיין לא יצרתי את הרסיבר הזה שנקרא 85 ....
יש חברה (מותג) בעולם בשם פיוניר .
שיודעת ליצר מוצרי מופת ... מי שרוצה שיקבל את זה ומי שלא שיהיה בריא .
כנראה שהזיכרון שלכם קצר .
לפני כמה שנים שהתחילו ליצר מסכי פלזמה מרבית המסכים היו די דומים .
פיוניר נכנסה להילוך חזק ויצאה עם קורו 1 . כולם נשארו עם הלשון בחוץ לאחר מכן יצא הקורו 2 שעד היום נחשב למסך הטוב בעולם בדו מימד .
איך היו הרסיברים הראשונים של פיוניר .די בינוניים . פיוניר החליטה שהיא מפתחת את נושא האודיו קולנוע בייתי ותוך כמה שנים הפכה למובילה בתחום .
כנ"ל גם לגבי נגני הבלוריי שהיא מיצרת פנטסטיים
עם עובדות אין מה לעשות כיום הרסיבר LX-85 נחשב לרסיבר המתקדם והאיכותי ביותר שיש בשוק הרסיברים .
מי שרוצה שירכוש מי שלא שירכוש מוצרים אחרים .
יום טוב לכולם .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- sufgi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
בשרשור התחדשתי כל אחד יכול לכתוב מה שהוא חושב ורוצה.
מצידי מישהו יכול לרכוש אונקיו 309, לפתוח שרשור התחדשתי ולכתוב שהוא הכי טוב.
אני אפרגן לו בכיף ואאחל לו שיהנה.
אם מישהו פותח שרשור "מקצועי" יותר שמטרתו לבדוק הבדלים בין רסיברים שונים וחוות דעת, אז פה המקום להעמיד אותו על טעותו (במידה והוא טועה) .
יש מבין, יא יואב ?
מצידי מישהו יכול לרכוש אונקיו 309, לפתוח שרשור התחדשתי ולכתוב שהוא הכי טוב.
אני אפרגן לו בכיף ואאחל לו שיהנה.
אם מישהו פותח שרשור "מקצועי" יותר שמטרתו לבדוק הבדלים בין רסיברים שונים וחוות דעת, אז פה המקום להעמיד אותו על טעותו (במידה והוא טועה) .
יש מבין, יא יואב ?
- liorparente
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
לא רק שעצוב שאנשים עובדים בעלי משפחה ועסקים מתעסקים בקקה, עוד יותר עצוב שאתם משתמשים בפלטפורמה הזאת בשביל להתנצח על העדפה אישית (!!!!) ולא לתרום ידע עם כולם, מה שאני בטוח שיש להרבה חבר'ה כאן בכמויות.
מוציא את החשק להכנס לפורום פשוט..
נ.ב
פותח האשכול, תתחדש ותהנה.
מוציא את החשק להכנס לפורום פשוט..
נ.ב
פותח האשכול, תתחדש ותהנה.
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
מיצינו