סיפורי אלף לילה ולילה - מכירות ביד שנייה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78758
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
היה לי סיפור דומה עם אופניים. מצב מדהים וממש זול יחסית לשוק ועדיין טרטרו אותי בלי סוף עם שאלות וייעוץ. בסוף מכרתי מחוץ למרקטפלייס
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11447
- נתן תודות: 1181 פעמים
- קיבל תודות: 2397 פעמים
יש הרבה הזויים שחושבים שאפשר להציע מחירים נמוכים בצורה חצופה ומרגיזה. הסלולר האחרון שמכרתי לפני שבוע הוצא ב- 600 ש"ח עם שעון מתנה. ציינתי שאני גמיש כי לצערי לא ניתן לתת את מחיר המינימום שרוצים באמת (אחרת איך נוריד מחיר כדי לא להיות פראיירים) לאחר מיקוח.
התקשרה בחורה במבטא כבד (מעריכים איזה) "בקשר לטלפון, 200 שקל אני באה לקחת" בעודי מעכל את המחיר, עניתי - מההה, למה שאני אמכור לך במחיר כזה, למה ! כמובן ניתקה.
אחרי יום יומיים הגיע בחור באמת הזוי כבר בשיחת בינינו שהחליף כמה מספרים הבנתי. הגיע בערב באוטובוסים (אין לו רכב) הסתבך להגיע
למרות שהסברתי בקלות איך להגיע, שוב התקשר מכל מיני מספרים (הייתי בהלם) אפילו מהמכולת הקרובה לביתי (ואני לא חייב כלום לאף אחד)
אחרי שהגיע ראיתי שהבחור שתוי מעט, הצעתי לו קפה או משהו קר, לא רצה, עוגה קטנה, לא רצה. אמר שהוא הולך לקנות בירה - נתן את הכסף ובמקום להחזיר לו 100 ש"ח עודף מהמחיר המוסכם, הוספתי עוד 50 ש"ח (בכל זאת עשה מאמץ להגיע באוטובוסים) ועוד נתתי לו בירה מהמקרר
ועל הדרך הוא בכלל אומר לי שהוא לא צריך שעון חכם.
התקשרה בחורה במבטא כבד (מעריכים איזה) "בקשר לטלפון, 200 שקל אני באה לקחת" בעודי מעכל את המחיר, עניתי - מההה, למה שאני אמכור לך במחיר כזה, למה ! כמובן ניתקה.
אחרי יום יומיים הגיע בחור באמת הזוי כבר בשיחת בינינו שהחליף כמה מספרים הבנתי. הגיע בערב באוטובוסים (אין לו רכב) הסתבך להגיע
למרות שהסברתי בקלות איך להגיע, שוב התקשר מכל מיני מספרים (הייתי בהלם) אפילו מהמכולת הקרובה לביתי (ואני לא חייב כלום לאף אחד)
אחרי שהגיע ראיתי שהבחור שתוי מעט, הצעתי לו קפה או משהו קר, לא רצה, עוגה קטנה, לא רצה. אמר שהוא הולך לקנות בירה - נתן את הכסף ובמקום להחזיר לו 100 ש"ח עודף מהמחיר המוסכם, הוספתי עוד 50 ש"ח (בכל זאת עשה מאמץ להגיע באוטובוסים) ועוד נתתי לו בירה מהמקרר
ועל הדרך הוא בכלל אומר לי שהוא לא צריך שעון חכם.
ביקשתי על הטלפון 800 שח
וזו הודעה שאני מקבל
וזו הודעה שאני מקבל
למה אתם כותבים "גמיש במחיר" . זה מזמין אנשים לא רציניים אני חושב.
עדיף לכתוב "לא גמיש" או לא לכתוב כלום.
אני מקבל בהבנה שאנשים שואלים "עדיין זמין?", מקבלים תשובה חיובית ונעלמים. מה שאני לא יכול להבין, זה כשאני שואל כקונה אם המוצר זמין, לא עונים לי, או שנותנים לי תשובות הזויות. כולל הורדה של 30% מהמחיר הנקוב בלי ששאלתי על המחיר בכלל.
רציתי לקנות הליכון, מצאתי עשרות מודעות שנראות מתאימות, ואין עם מי לדבר. רק אחד ניסיתי פיזית, לא התאים לי והתיאשתי. קניתי חדש בסוף.
עדיף לכתוב "לא גמיש" או לא לכתוב כלום.
אני מקבל בהבנה שאנשים שואלים "עדיין זמין?", מקבלים תשובה חיובית ונעלמים. מה שאני לא יכול להבין, זה כשאני שואל כקונה אם המוצר זמין, לא עונים לי, או שנותנים לי תשובות הזויות. כולל הורדה של 30% מהמחיר הנקוב בלי ששאלתי על המחיר בכלל.
רציתי לקנות הליכון, מצאתי עשרות מודעות שנראות מתאימות, ואין עם מי לדבר. רק אחד ניסיתי פיזית, לא התאים לי והתיאשתי. קניתי חדש בסוף.
יש לנו בישוב קבוצת ווטסאפ של פריטים למסירה. (בחינם).
בדרך כלל זה עובד ממש טוב ואנשים מתנהלים בצורה יפה ומכובדת.
אבל פעם אחת קרה לי שרציתי למסור מיטה זוגית.
המיטה כבר הייתה מפורקת לכמה חלקים.
הייתה משהי שציפתה שאני אוביל אליה את המיטה וארכיב אצלה.
כאילו היא קונה מחנות ומשלמת על הובלה והרכבה.
מעניין אם הייתי עושה את זה אם הייתי מקבל טיפ...
בדרך כלל זה עובד ממש טוב ואנשים מתנהלים בצורה יפה ומכובדת.
אבל פעם אחת קרה לי שרציתי למסור מיטה זוגית.
המיטה כבר הייתה מפורקת לכמה חלקים.
הייתה משהי שציפתה שאני אוביל אליה את המיטה וארכיב אצלה.
כאילו היא קונה מחנות ומשלמת על הובלה והרכבה.
מעניין אם הייתי עושה את זה אם הייתי מקבל טיפ...
לצערי תורי הגיע שוב, מתעסק במכירת הקאדי של ההורים18/09/2023 0:58avinin1 כתב: טוב, גם תורי הגיע....
אני מכרתי את היונדאי איוניק שלי ביד2, וקיבלתי כל מיני שיחות מוזרות: ..........................
מסע התשה......
4 ימים ביד2 סה"כ וההתרשמות היא קהל קונים שונה לגמרי... אבות למשפחות מרובות ילדים מכל מיני מגזרים, שיפוצניקים מכל מיני מגזרים.. אני בכוונה רושם 'כל מיני' כי הגיעו אליי כבר 6 אנשים שונים כולל שלושה היום. לצערי רובם בעיקר מנסים להוריד ומבקשים לקנות בפריסת-צ'קים....טרנד חדש.
מבין ומכיר לגבי הצ'קים (ג.נ עובד בתחום), וברור שהאנשים האלה נדחו על הסף כשהתחילו לדבר על זה, אבל הופתעתי מכמות האנשים שמבקשים לשלם בדחיות/תשלומים ועוד מגיעים עד אליי לעבודה ובאיזור הבית. כולם טוענים שיש להם את הכסף למרות שאני דורש העברת זהב או צ'יק בנקאי מוכן, אנשים מסכימים ובכל זאת מגיעים ומספרים סיפורים. הזייה. ציינתי שזה טרנד כי זו לא הפעם הראשונה שלי שאני מוכר רכב וזה לא היה ככה, שוק ההלוואות היעני-חופשי שיבש משהו?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46317
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
נדיר!
אנשים נורמלים במרקט שפונים אלי, אני עונה להם והם גם מתקדמים לרכישה בלי לבלבל את השכל.
סיפור אמיתי.
אנשים נורמלים במרקט שפונים אלי, אני עונה להם והם גם מתקדמים לרכישה בלי לבלבל את השכל.
סיפור אמיתי.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
כל הכבוד לדינה!16/02/2026 22:27ziv_r כתב: נדיר!
סיפור אמיתי.
image.png...
מה היא קנתה?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
אני אף פעם לא קונה יד 2 תמיד חדש . ואת המגבר /רסיבר אין לי בלנות לימכור ביד2 . אז נישארו כול המגברים הסטראו אצלי חלק שם בסלון למערכות יותר פשוטת . בחדר היעודי שלי . יש מגבר קווד 909 רסיבר דנון בתור פרה . ורמקולים אלקטרו סטטי . קווד 57 . בתור פנסיונר מאזין המון למוסיקה
רק הטכנאי קרמר
מתי שהוא נגמר המקום בבית26/02/2026 12:21הטכנאיקרמר כתב: אני אף פעם לא קונה יד 2 תמיד חדש . ואת המגבר /רסיבר אין לי בלנות לימכור ביד2 . אז נישארו כול המגברים הסטראו אצלי חלק שם בסלון למערכות יותר פשוטת . בחדר היעודי שלי . יש מגבר קווד 909 רסיבר דנון בתור פרה . ורמקולים אלקטרו סטטי . קווד 57 . בתור פנסיונר מאזין המון למוסיקה...
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
אז עוברים דירה . אני עברתי 3 פעמים דירה ליותר גדולה
רק הטכנאי קרמר
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8993
- נתן תודות: 1565 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
הי, מה עומד מאחורי הרציונל להשאיר הכל אצלך ?
מניח שלא הכל בשימוש וכאשר משחררים הלאה אנשים אחרים יכולים ליהנות מזה.
מניח שלא הכל בשימוש וכאשר משחררים הלאה אנשים אחרים יכולים ליהנות מזה.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

חודשיים וחצי אני מוכר אייפון 15 פרו.
אינספור הודעות "האם המוצר זמין?" - אני עונה והם לא עונים.
אינספור הצעות של 1200-1300 ש"ח (כאשר אני מוכר ב- 1900 ש"ח) ותמיד ההצעות הנמוכות מגיעות עם התמריץ של "אני מגיע עכשיו".
הצעות להחליף תמורת אייפון 17 (כנראה מכשירים גנובים).
בסופו של דבר ילדה בת 19 חיילת שלחה 3-4 הודעות ולאחר שעתיים הגיעה לקחת את המכשיר.
אינספור הודעות "האם המוצר זמין?" - אני עונה והם לא עונים.
אינספור הצעות של 1200-1300 ש"ח (כאשר אני מוכר ב- 1900 ש"ח) ותמיד ההצעות הנמוכות מגיעות עם התמריץ של "אני מגיע עכשיו".
הצעות להחליף תמורת אייפון 17 (כנראה מכשירים גנובים).
בסופו של דבר ילדה בת 19 חיילת שלחה 3-4 הודעות ולאחר שעתיים הגיעה לקחת את המכשיר.