ירידת איכות שידורי ה HD ב YES בזמן האחרון

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

rony1234 כתב:תמשיך לחכות עוד , ניראה לך שהו יכול לעזור? זה הכל רק כסף , כסף, כסף, מעניין אותם רק שיותר ויותר לקוחות יהיו להם ,
...
ואתה בוכה ומשלם, בוכה ומשלם, בוכה ומשלם.
אלעד

nitayn
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 563

שליחה

Elad8 כתב:ואתה בוכה ומשלם, בוכה ומשלם, בוכה ומשלם.
...

בוכה

לא ממש

משלם בטוח

אבל נותן צ'אנס עד מחר

8)
עבד לאדוניי לבדו חופשי

ketsbaia
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה

אני מתנצל אם זה לא המקום לשאול את השאלה. התירוץ שלי הוא שזמני קצר עד לשיחה נוספת עם נציג ייס שמעוניין להעביר אותי אליהם.

הם מציעים לי את אותו הדבר שיש לי בהוט בערך, תמורת מחיר שהוא ב12 ש"ח זול יותר. הטענה העיקרית של המוקדן היא שאיכות התמונה בייס - בגלל שידור יותר איכותי של 1080 פיקסלים, לעומת 780 בהוט, שווה את כל הטרטורים... מחיפוש קצר אך מתקדם בגוגל, עלה שכל העניין לגבי ה1080 וה780 הוא כנראה דלי ענקי של ממבו ג'מבו... מישהו יודע יותר טוב?

*אני יותר אוהב את התוכן של ייס, שווה לציין.

יש עוד איזה עניין פעוט, הבחור מייס אמר, ואני מצטט:
"אנחנו נביא לך את כל זה, כולל אינטרנט 2.5 מגה של בזק במחיר כך וכך".. אני שואל האם הכוונה היא שזה כולל גם את התשלום שמתווסף בדרך כלל על האינטרנט? הניחוש שלי הוא שלא.

אשמח לכל תגובה, קצרה ככל שתהיה.

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 673

שליחה

nitayn כתב:
rony1234 כתב:תמשיך לחכות עוד , ניראה לך שהו יכול לעזור? זה הכל רק כסף , כסף, כסף, מעניין אותם רק שיותר ויותר לקוחות יהיו להם ,
...
אמרה לי גלית מיס

שלישי או רביעי

אני ממתין

8)
...
נו, התקשר אליך האדון הנכבד ?המנהל הניכבד? זה היחס של חברת יס העלובה והרמאית ללקוחות. תמשיך עוד לחכות :@ :@ :@ :@

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

rony1234,
רגע רגע... יש לו עוד 6 שעות עד סוף היום או אולי nitayn לא עדכן את הפוסט.
אין עדיין מה להתעצבן :)

ketsbaia
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה

BigDragon,

אתה אופטימי וזה נחמד... אני גם אדם אופטימי, אפילו לגבי חברות הלוויין בינתיים!

אולי אני אנסח את בקשת העצה שלי בצורה קצת אחרת,
אני כרגע משלם ב"הוט" סכום תלת ספרתי שמתחיל בספרה ארבע, אבל הסכום הזה עדיין נמצא בטווח הנמוך ביותר במסגרת המאה שאנחנו מדברים עליה. ה"תמורה" שאני מקבל היא: 3 חבילות בסיס, ספורט אחד ושתיים, כל ערוצי האייצ'-די, אינטרנט במהירות שניים וחצי מגה ווי-או-די. קודם כל, האם זה נשמע לכם משתלם באופן כללי או שכמו שיגיד ה"ישראלי המצוי," הם מוציאים אותי פראייר?

אם כן, אז "כמה אני יכול להוציא מהם?"- הכוונה היא גם לייס וגם להוט מן הסתם. אם לדבר במונחים של אוטופיה, הייתי רוצה שיהיו לי רק את הערוצים הממלכתיים, את ספורט אחד ושתיים, את ספורט אחד אייצ'-די, בעוד מה שפחות חשוב הוא ספורט חמש אייצ'-די. האינטרנט כמובן חשוב גם, סתם כי אני חייב את זה (יהיה לי עדיף להתחבר לא דרך חברות הלוויין?)

הגורם העיקרי לזה שכל מה שהזכרתי פה נשאר בגדר אוטופיה הוא העובדה שכול-ם מכריחים אותי לקחת שלוש חבילות בסיס. אני לא רוצה, רבאק! למה בכח? - האם מישהו פה אי פעם הצליח או שמע שמועה על מישהו שהצליח להיות מספיק עקשן וחריף בשביל לגרום לאחת מחברות הלוויין "לוותר לו" על חבילות הבסיס?

כאסטרטגיה, מישהו המליץ לי לדרוש מהנציג השקרן שאמור לחזור אלי מחר התחייבות בכתב שייס באמת משדרים באיכות 1080, ולא ב780. הוא אמר שאין להם בכלל אפשרות לשדר באיכות שמעל ל780. הבעיה היא שאני לא בדיוק בטוח איך אני יכול לשחק עם זה מבחינת הורדת מחיר.... כזה אני :lol:

nitayn
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

עדכונים מחזית יס

שליחה

היום בשלוש אחר הצהריים התקשרה גלית מיס והתנצלה שלא יצרו איתי קשר

היא הבטיחה שייתקשרו מחר באחת עשרה

נחיה ונראה

8)
עבד לאדוניי לבדו חופשי

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

כן כן בטח, פשוט אין להם מה להגיד, זה מה יש בחברת יס , תחלום פחות ותעבור מיס לסטרימר , בסטרימר תהנה יותר, תאמין לי מניסיון :P

nitayn
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

rony1234 כתב:כן כן בטח, פשוט אין להם מה להגיד, זה מה יש בחברת יס , תחלום פחות ותעבור מיס לסטרימר , בסטרימר תהנה יותר, תאמין לי מניסיון :P
...
יש סטרימר
יש בלוריי
ויש גם יס

8)
עבד לאדוניי לבדו חופשי

inonr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661
שם מלא: inonr

Re: עדכונים מחזית יס

שליחה

nitayn כתב:היום בשלוש אחר הצהריים התקשרה גלית מיס והתנצלה שלא יצרו איתי קשר

היא הבטיחה שייתקשרו מחר באחת עשרה

נחיה ונראה

8)
...
יש חדש מ- YES? כבר הרבה אחרי השעה 11:00 או שמה הם התכוונו ל 23:00 :)

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

אלעד

שמעון_ד
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 245

שליחה

vic1234 כתב:הנה מדידה שלי מעכשיו
הטרנספונדר עם פחות ערוצים נוסף שם ספורט 5 3D לא מזמן
[img2=550x284]http://img846.imageshack.us/img846/1922/11008.png[/img2]
והטרנספונדר עם הערוצים החדשים
[img2=550x283]http://img219.imageshack.us/img219/6437/11510.png[/img2]
...
עד כמה שזכור לי, הביטרייט המתאים ל-MPEG-4 הוא 8-12 מגהביט לשניה. האם זה אומר שהערוצים NG,
YES HD2 והערוץ הראשון משודרים באיכות טובה?

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

תבדוק את ערוץ ההיסטוריה HD החדש, שם גם משדרים טוב.

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

האיכות היום עוד יותר נמוכה ועלובה, זה כבר אנולוגי האיכות העלובה של יס , חבל, חבל , :( :( :(

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

שליחה

קשה להאמין שאנשים שעובדים יש להם זמן להתעסק עם המנטרה הזאת,אך בכל מקרה כל הכבוד לנחישות.
רק אל תפגעו בפרה הקדושה של שידורי ספורט,כל היתר סרטים לא מעניין כי זה פורום שמתחת לפני השטח עוסק בהורדות וצפיה של סרטים באיכות בלוריי.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

edebby
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143

שליחה

זורו44 כתב:קשה להאמין שאנשים שעובדים יש להם זמן להתעסק עם המנטרה הזאת,אך בכל מקרה כל הכבוד לנחישות.
רק אל תפגעו בפרה הקדושה של שידורי ספורט,כל היתר סרטים לא מעניין כי זה פורום שמתחת לפני השטח עוסק בהורדות וצפיה של סרטים באיכות בלוריי.
...
מה בדיוק התכוונת לומר בליהוג חסר הפשר הזה?

- אנשים משקיעים זמן במה שמפריע להם - מאז ומעולם ובכל תחום.
- איך בדיוק הדיון יכול לפגוע "בפרה הקדושה של שידורי הספורט"? איך אפשר לפגוע בפרה קדושה בלי לשחוט אותה? ולמה שידורי הספורט נחשבים לפרה קדושה בכלל? זה משפט חסר הגיון...
- איך בדיוק הגעת למסקנה המופלאה שזה "פורום שמתחת לפני השטח עוסק בהורדות וצפיה של סרטים באיכות בלוריי" כשהעניין מוזכר רק כהשוואה אל מול איכות השידורים של הוט ויס?

ואם אתה חושב שכחובב ספורט אתה לא נכווה מהמגמה שרווחת ביס כיום, אני מציע לך לצפות בשידורי הכדורגל של אבו דאבי, באיכות בלתי מתפשרת של 20 מגה לשנייה, ואז תבין כמה עמוק מגיעה מחילת הארנב....

assem
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31

שליחה

שלום חברים,
אני כבר יומיים בודק פעם אחר פעם בשידורים שונים את הביטריט של ערוצי יס HD ומשווה אותם ערוצים אירופאיים,
יש לי כמה דוגמאות לתת:
ערוצי סרטים של יס הביטריט משתנה החל מ 2000 ועד 5000 kbits/s , זה משתנה בסצנה המשודרת,
בערוצי ספורט 5HD וספורט1 HD, הביטרייט גבוה יחסית ולרוב סביב 4700-5200

אם תרצו השוואה לערוצים אירופאיים, יש את ערוצי יורוספוט HD ביס עומד בטווח 3300-4500 ובהערוץ הזהה באירופה הממצוע הוא 10000-11000
וגם FOX SPORT HD שעד כה קיבל את הממוצע הכי גבוה ביס, 7000-8500 .

רק לשם השוואה ואנשים דיברו פה על מספר ערוצים ביחס לרוחב הפס,
אלג'זירה ספורט HD 2 מקבל ביטרייט של 18000-20000 בממוצע כי יש רק 2 תחנות HD אצלהם אז כל ערוץ מקבל איכות מטורפת,

אז שלא יעבדו עלינו , גידול במספר התחנות יקטין ביטריט והמצב רק יחמיר :)

zori
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61

שליחה

לא צריך להגזים
עדיין האיכות של הסרטים שמשודרים ב HD נראים טוב.
הבזבוז הוא לפי דעתי כל האפסקלינג של כל הסרטים והסדרות שנראים גרוע במקור, והאפסקלינג לא משפר אותם.

אני שוב יחזור על הפיתרון שלי
שלושה ערוצי סרטים שמשדרים רק סרטי HD
שני ערוצי סדרות- אחד דרמה קומדיה, ואחד אקשן עם מדע בידיוני.

ככה הם יחסכו ארבעה ערוצים, האיכות תעלה, וישודרו רק תכנים של HD

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143

שליחה

אבל אז הם לא יוכלו להתפאר בכמות שלהם לכן זה לא יקרה

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

zori כתב:לא צריך להגזים
עדיין האיכות של הסרטים שמשודרים ב HD נראים טוב.
הבזבוז הוא לפי דעתי כל האפסקלינג של כל הסרטים והסדרות שנראים גרוע במקור, והאפסקלינג לא משפר אותם.

אני שוב יחזור על הפיתרון שלי
שלושה ערוצי סרטים שמשדרים רק סרטי HD
שני ערוצי סדרות- אחד דרמה קומדיה, ואחד אקשן עם מדע בידיוני.

ככה הם יחסכו ארבעה ערוצים, האיכות תעלה, וישודרו רק תכנים של HD
...
אתה לא מבין שיס כבר לא יכולה לחזור אחורה ל2 ערוציי HD , זה ישבור את המוטו שלה לגביי זה שיש להם יותר ערוצי HDמחברת הוט, הריי הם יודעים שרוב האנשים מתלהבים יותר מכמות ערוציי הHD על פניי איכות, אני יודע מניסיון שרוב האנשים יותר ממוקדים בתוכן הסרט יותר מאשר האיכות , צריך סבלנות , יס תירכוש יותר ויותר תוכן HD איכותי , הריי תשימו לב שיש לפעמים סרטים שרואים אותם טוב בHD , הכל תלוי באיכות הקובץ שיס משדר, :wink:

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”