מהו המוצר האחרון שקניתם?
קניתי מטען בטריות הכי לא ידידותי למשתמש, עם מד קיבול, מחזורי טעינה פריקה, פורק משטחים עם סחורה וכו'. ממש גיליתי איך הבטריות שלי דרעק - בטריות עם קיבול מצוין של 2700 בעצם 2000 במקרה הטוב.
קניתי כאן http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI. ... OU:GB:1123
קניתי כאן http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI. ... OU:GB:1123
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46341
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
סוויץ קטן עבור ארון התקשורת: Edimax ES-3205P
55 ש"ח.
55 ש"ח.
קניתי מכונת שטיפה בלחץ 120 בר קרשר דגם k 2.425.
שטפתי מרפסת של 16 מ"ר וחלון. אכן עם המכונה, השטיפה מתבצעת ביעילות מהירות ועם חסכון משמעותי במים.
כמו בכל כלי, גם פה צריך לדעת איך לבצע את העבודה, וכל פעם העלים היו עפים למחצית השניה הנקיה של המרפסת. עוד דבר שאני רוצה לציין, את גדר הברזל שטפתי עם המכונה (תמונה 4) בלי חשש שמא המים יפלו לשכן שכן הכל מתנדף לאויר.
מנקה בקיטור כולל מגהץ קרשר דגם SC 1.030.
גם פה ביצעתי כמה עבודות ניקיון ואכתוב כמה מילים.
מאז ומתמיד רציתי מכונת קיטור. אבל את מי ששאלתי ולפי התגובות ברשת שחבל על הכסף, תמיד ירדתי מהנושא. למרות שאישתי סומכת עלי בכל, פה היא הייתה די סקפטית בנוגע לקיטורית. שמחתי להדגים לה בנוגע למכשיר הנ"ל את ההיפך הגמור. שומנים שהצטברו בין השיש לכיריים (אפשר לראות בתמונה האחרונה) הועפו מהלחץ והחום על הקרמיקה בקיר, כיתמי שומן על הכיריים הוצאו בקלות עם לחץ קיטור ומברשת, חלק מהקיר קרמיקה וקולט אדים נוקה עם מברשת שמעליה מולבש כיסוי מגבת בקלות ובמהירות. בחשש רב ניסיתי על חלק קטן מהארון (פורניר דובדבן) וגם פה העבודה צלחה לשמחת זוגתי.
***אותם נקודות שומן שלא יצאו על גבי המגבת שמורכבת על הקיטורית, יצאו עם ניגוב קל בעזרת כרית ניקוי כלים שכן הקיטורית מוציאה/מרככת את אותם נקודות. שאף אחד לא יחשוב שקיטורית אפילו יותר חזקה תוציא מהכיריים או מהרשת עליו יושבים הסירים, שומן שרוף של שנים***
שטפתי מרפסת של 16 מ"ר וחלון. אכן עם המכונה, השטיפה מתבצעת ביעילות מהירות ועם חסכון משמעותי במים.
כמו בכל כלי, גם פה צריך לדעת איך לבצע את העבודה, וכל פעם העלים היו עפים למחצית השניה הנקיה של המרפסת. עוד דבר שאני רוצה לציין, את גדר הברזל שטפתי עם המכונה (תמונה 4) בלי חשש שמא המים יפלו לשכן שכן הכל מתנדף לאויר.
מנקה בקיטור כולל מגהץ קרשר דגם SC 1.030.
גם פה ביצעתי כמה עבודות ניקיון ואכתוב כמה מילים.
מאז ומתמיד רציתי מכונת קיטור. אבל את מי ששאלתי ולפי התגובות ברשת שחבל על הכסף, תמיד ירדתי מהנושא. למרות שאישתי סומכת עלי בכל, פה היא הייתה די סקפטית בנוגע לקיטורית. שמחתי להדגים לה בנוגע למכשיר הנ"ל את ההיפך הגמור. שומנים שהצטברו בין השיש לכיריים (אפשר לראות בתמונה האחרונה) הועפו מהלחץ והחום על הקרמיקה בקיר, כיתמי שומן על הכיריים הוצאו בקלות עם לחץ קיטור ומברשת, חלק מהקיר קרמיקה וקולט אדים נוקה עם מברשת שמעליה מולבש כיסוי מגבת בקלות ובמהירות. בחשש רב ניסיתי על חלק קטן מהארון (פורניר דובדבן) וגם פה העבודה צלחה לשמחת זוגתי.
***אותם נקודות שומן שלא יצאו על גבי המגבת שמורכבת על הקיטורית, יצאו עם ניגוב קל בעזרת כרית ניקוי כלים שכן הקיטורית מוציאה/מרככת את אותם נקודות. שאף אחד לא יחשוב שקיטורית אפילו יותר חזקה תוציא מהכיריים או מהרשת עליו יושבים הסירים, שומן שרוף של שנים***
-
-
- מכונת שטיפה פשוטה וקומפקטית
-
- בעבודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
קניתי לא מזמן מכשיר קיטור של מרפי ריצ'ארדס - עובד מצוין אבל אני פשוט מתעצל לתפעל אותו (להביא אותו, למלא מים, לחכות שירתחו, לנקות...).
אבל בפעמים שכן ניקיתי יצא מצוין.
בכל מקרה, לגבי השרשור - הזמנתי היום אייפד 2 מ iDigital - ירדו המחירים...
אבל בפעמים שכן ניקיתי יצא מצוין.
בכל מקרה, לגבי השרשור - הזמנתי היום אייפד 2 מ iDigital - ירדו המחירים...
הקניה האחרונה X-Mini Kai Bluetooth
רמקול נטען גם דיבורית וגם למוזיקה. סאונד טוב מאוד עם בס מצויין שיחודית למוצרי X-Mini.
שליטה על ווליום, העברות/הרצת שירים דרך הרמקול במצב Bluetooth. כמו-כן גם מענה לשיחה דרך הרמקול.
רמקול נטען גם דיבורית וגם למוזיקה. סאונד טוב מאוד עם בס מצויין שיחודית למוצרי X-Mini.
שליטה על ווליום, העברות/הרצת שירים דרך הרמקול במצב Bluetooth. כמו-כן גם מענה לשיחה דרך הרמקול.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
iMac
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Samsung GALAXY S II
Samsung Galaxy Gio
Samsung Galaxy Gio
-
- Samsung GALAXY S II
-
- Samsung Galaxy Gio
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

סוללה חדשה ל- Dyson DC16 שלי.
$50 ב- eBay.
המחיר בארץ (514 ש"ח) והשירות שקיבלתי, לא הותירו לי ספק היכן לרכוש.
$50 ב- eBay.
המחיר בארץ (514 ש"ח) והשירות שקיבלתי, לא הותירו לי ספק היכן לרכוש.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
טיולון Britax B-Agile (האמת שזה החלפה עם אחותי שמעבירה לנו את ה-Bugaboo Cameleon שלה)
תודה לאבי ורון על העזרה והטיפים.
תודה לאבי ורון על העזרה והטיפים.
שעון CASIO F-91W 
http://en.wikipedia.org/wiki/Casio_F91W
קניתי אותו בשביל הריצות אבל הפכתי אותו לשעון היום-יום שלי.

http://en.wikipedia.org/wiki/Casio_F91W
קניתי אותו בשביל הריצות אבל הפכתי אותו לשעון היום-יום שלי.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag