לא ברור, אני קיבלתי אותו במחיר הרגיל של האספרסו אבל מישהו שם אמר ברקע משהו על 3 ש"ח שלא קלטתי.moti_r כתב:היום אכלתי צהריים בארומה ובאמת ראיתי ערימה של בקבוקונים כאלה, ולא כ"כ הבנתי מה ולשם מה.uriler כתב:החידוש (ומוטי - זה בשבילך) - הם מגישים ליד האספרסו בקבוקון סודה (100 cc) עם תוית של ארומה....
הבקבוקון מגיע פק"ל עם אספרסו או שהוא עולה כסף?...
מפת בתי-הקפה של HTCafe
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- gedkoz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
החלתטי לזכר הימים הטובים ללכת במיוחד (איזה 200 מטר!) לסניף המיתולוגי של ארומה שלו באמת זכויות רבות בהפצת תרבות הקפה בארץ..
רחוב הילל ירושלים,ריסטרטו,שהיה בסדר גמור...באריסטה השתעשע בעשיית לאטה ארט מרשים בכוסות חד פעמיים (אמר שעושה כ20 ציורים...) 4\3
ליד מטחנה זיהיתי טמפר של MACAP(של זילבר)..או טמפר של זילבר (של MACAP).. ושני באריסטות אמרו לי שיותר נוח בטמפר רגיל
... וגם נדבו מידע שהוא עולה כ 400 שח....
אני מודה לABY על המילים החמות (אפילו שלא יודע מי זה).. באמת עשיתי סדנת (ערב) קפה לתושבי הישוב הגלילי הרחוק שלי.שעתיים של התרגשות והנאה (ואני מדבר על עצמי) ומקווה שהיה מעניין גם לאנשים שבאו בגשם וקור לשמוע לראות ולטעום קפה.תודה
רחוב הילל ירושלים,ריסטרטו,שהיה בסדר גמור...באריסטה השתעשע בעשיית לאטה ארט מרשים בכוסות חד פעמיים (אמר שעושה כ20 ציורים...) 4\3
ליד מטחנה זיהיתי טמפר של MACAP(של זילבר)..או טמפר של זילבר (של MACAP).. ושני באריסטות אמרו לי שיותר נוח בטמפר רגיל
אני מודה לABY על המילים החמות (אפילו שלא יודע מי זה).. באמת עשיתי סדנת (ערב) קפה לתושבי הישוב הגלילי הרחוק שלי.שעתיים של התרגשות והנאה (ואני מדבר על עצמי) ומקווה שהיה מעניין גם לאנשים שבאו בגשם וקור לשמוע לראות ולטעום קפה.תודה
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
לכל מלעיזי הארומה למיניהם:
ארומה ברח' המנופים 9 בהרצליה פיתוח. אספרסו קצר ומעולה, קרמה עבה וסמיכה (למרות שלא היה שם טייגר סקין ונחלט קצת בלונד פנימה), גוף עבה ומר, אפטרטייסט נחמד מאוד. הקפה היה טרי בדיוק במידה והוגש עם חיוך אדיב.
אספרסו מצוין שלדעתי לוקח בהליכה את האספרסו של "ארקפה הגדול" בשנקר, שנמצא במרחק 150 מ' משם.
3/4.
ארומה ברח' המנופים 9 בהרצליה פיתוח. אספרסו קצר ומעולה, קרמה עבה וסמיכה (למרות שלא היה שם טייגר סקין ונחלט קצת בלונד פנימה), גוף עבה ומר, אפטרטייסט נחמד מאוד. הקפה היה טרי בדיוק במידה והוגש עם חיוך אדיב.
אספרסו מצוין שלדעתי לוקח בהליכה את האספרסו של "ארקפה הגדול" בשנקר, שנמצא במרחק 150 מ' משם.
3/4.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
סיקפה
טוב היום סוף סוף יצא לי לעבור ב"סיקפה" המהולל ברמת החייל, הגעתי (שבע) ומוכן לאספרסו מליגת על.
אז ככה, המקום פינתי ובפנים התאורה עמומה מאוד, אווירה נעימה אך תחושה קצת קלסטרופובית והמיקום של בית הקפה בקצה של רחוב הברזל רחוק מאוד מ"לב" האזור הומה המסעדות.
אני וחבר הזמנו אספרסו כפול, חיכינו בדריכות (ברור לכם שפימפמתי לו כל הדרך שיש לצפות לקפה מעולה
), בסניף יש ציוד של צ'ימבלי - 2 מכונות (נדמה לי 2 ראשים) ומטחנת מאגנום מאסיבית, הבריסטה משתמש בטמפר רגיל (כן רגיל), יש בפינה קולה מקצועי בתוך חדר מזכוכית עם שקי קפה מיוטה מפוזרים סביב סטייל "לאב איט" ובקיצור חיכינו לקפה המדהים שעמד להגיע.
קיבלנו את הקפה ולתדהמתנו גילינו אספרסו בינוני מינוס שלא הוכן בקפידה, החליטה קצת בלונדית, היו טעמי לוואי של קפה שרוף ברקע (כנראה מישהו לא טרח לנקות את הידית או ראש המכונה משיירי קפה) ובקיצור במילה אחת א כ ז ב ה.
ניכר שהתערובת מכילה אחוז של רובוסטה (היה טעם מריר דומיננטי), הבסיס היה אגוזי במקצת עם גוף טוב אך לטעמי לא מדובר בקפה מדהים בכלל אלא מעין הכלאה של משהו שמזכיר במעט את הסקוואלה מייג'ור עם קפה פשוט. אפילו לא סיימתי את האספרסו והשארתי רבע כוס.
מצרף תמונה לשיפוטכם ולדעתי המחסור באור עשה טוב לחליטה הבלונדית שקיבלנו, הציון הסופי שלי 2/4.
אז ככה, המקום פינתי ובפנים התאורה עמומה מאוד, אווירה נעימה אך תחושה קצת קלסטרופובית והמיקום של בית הקפה בקצה של רחוב הברזל רחוק מאוד מ"לב" האזור הומה המסעדות.
אני וחבר הזמנו אספרסו כפול, חיכינו בדריכות (ברור לכם שפימפמתי לו כל הדרך שיש לצפות לקפה מעולה
קיבלנו את הקפה ולתדהמתנו גילינו אספרסו בינוני מינוס שלא הוכן בקפידה, החליטה קצת בלונדית, היו טעמי לוואי של קפה שרוף ברקע (כנראה מישהו לא טרח לנקות את הידית או ראש המכונה משיירי קפה) ובקיצור במילה אחת א כ ז ב ה.
ניכר שהתערובת מכילה אחוז של רובוסטה (היה טעם מריר דומיננטי), הבסיס היה אגוזי במקצת עם גוף טוב אך לטעמי לא מדובר בקפה מדהים בכלל אלא מעין הכלאה של משהו שמזכיר במעט את הסקוואלה מייג'ור עם קפה פשוט. אפילו לא סיימתי את האספרסו והשארתי רבע כוס.
מצרף תמונה לשיפוטכם ולדעתי המחסור באור עשה טוב לחליטה הבלונדית שקיבלנו, הציון הסופי שלי 2/4.
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 4098
אני בסי קפה תמיד מזמין ריסטרטו כפול. אחד מהמקומות הבודדים בארץ שיודעים מה זה, וכמעט תמיד קיבלתי משקה מצויין.
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

מאוד מאוד מפתיע לגבי סיקפה. לא ברור.
אולי זה היה יום אחד גרוע. בכל אופן, אני בעד חוויה מתקנת
אולי זה היה יום אחד גרוע. בכל אופן, אני בעד חוויה מתקנת
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

Bariba, נמל ת"א
אספרסו נחמד, קצת יותר בהיר מהנראה בתמונה (היה קצת חשוך)
קרמה יפה, גוף רגיל. אפטרטייסט כמעט ולא היה קיים.
2/4
אספרסו נחמד, קצת יותר בהיר מהנראה בתמונה (היה קצת חשוך)
קרמה יפה, גוף רגיל. אפטרטייסט כמעט ולא היה קיים.
2/4
- gedkoz
-
- חבר ותיק

טוב, קפה בבתי מלון זה משהו שבדרך כלל אין טעם לכתוב, אבל לי היתה חוויה מתקנת!!!
מלון דן בוטיק, ירושלים. מכונה חייתית של WMF דגם PRESTO ,הקפה של ג'יו....וקפה מצויין גם ביחס להרבה בתי קפה!
המחיר של מפלצת בין 11000$-13000$ !! מטורף!
4\4 לקפה בבית מלון
מלון דן בוטיק, ירושלים. מכונה חייתית של WMF דגם PRESTO ,הקפה של ג'יו....וקפה מצויין גם ביחס להרבה בתי קפה!
המחיר של מפלצת בין 11000$-13000$ !! מטורף!
4\4 לקפה בבית מלון
- דבוטאנט
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
ה wmf האלה קימות בכל חור באוסטריה שהייתי...אוטומט זה אוטומט ולא יעזור כלום.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

מה זה 4/4 לקפה של בית מלון?
זה צריך להיות ציון שמשווה לאלטרנטיבה בחוץ שהיא בית קפה.
זה קפה ברמה של סי קפה?
זה צריך להיות ציון שמשווה לאלטרנטיבה בחוץ שהיא בית קפה.
זה קפה ברמה של סי קפה?
- gedkoz
-
- חבר ותיק

אני עסקתי פה בשני פרמטרים שלא כל כך נמדדים בפוסט הזה : גם מכונה אוטומתית ו גם בית מלון. כנרה השתתף בציון גם גורם ההפתעה..זה לא היה קפה שאפשר לקבל בבית של רבים ממשתתפים או במספר בתי קפה ברחבי הארץ, אבל הוא היה ארומטי,מאוזן,טעים ובלי תוספות טעם של שרוף - חמוץ . הציון מתיחס לחויית קפה בבית מלון ואם נסחפתי אז בהיגיון זה בהחלת שווה 4\3 , גם בזכות רצון להביא קפה נורמלי גם לבתי קפה...הרי לרוב זה מלצר +קומקום קפה פילטר דלוח, או כמו שראיתי באחת מבתי מלון באילת : מכונה(לה פבוריטה) + מטחנה,אבל לידה מלצר שמתעלל בקפה ובאורחים של מלון... 
- oronp
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 165
אם כבר חורגים מבתי קפה, אז אתמול סעדנו ב"הטרקלין" בנחלת בנימין.
בקשתי אספרסן כפול קצר (בעצם בקשתי ריסטרטו כפול אבל "לא הבינו").
מלצרית חזרה עם קפה מזעזע בצורתו. אמרתי בנימוס שה"קפה" אינו קפה. לקחה ושבה שוב עם כוס חדשה של נוזל עכור וחסר קרמה. ה"קפה" בלתי שתי ,(מלשון שתייה), נשאר על השולחן. לא חוייבתי.
דירוג: 0/4
אגב, אם לא טעיתי,המכונה היא Izzo Vivi. אובמילים אחרות - הפוטנציאל היה קיים. קפה של Presto (?), ועל הכוס כתוב Bosi cafe....
בקשתי אספרסן כפול קצר (בעצם בקשתי ריסטרטו כפול אבל "לא הבינו").
מלצרית חזרה עם קפה מזעזע בצורתו. אמרתי בנימוס שה"קפה" אינו קפה. לקחה ושבה שוב עם כוס חדשה של נוזל עכור וחסר קרמה. ה"קפה" בלתי שתי ,(מלשון שתייה), נשאר על השולחן. לא חוייבתי.
דירוג: 0/4
אגב, אם לא טעיתי,המכונה היא Izzo Vivi. אובמילים אחרות - הפוטנציאל היה קיים. קפה של Presto (?), ועל הכוס כתוב Bosi cafe....
As you get older, you get to find out that shades in your hair .. and life - get grey
- gedkoz
-
- חבר ותיק

אני ממשיך לנסות בגליל... גרג ב יג כרמיאל,כהמשך לכתבה אל קפה "צ'ון"
... אחרי הזמנה של ריסטרטו היתי צריך להסביר לבריסטה(מלצרית: " מה זה ברי...איך?" ) מה אני רוצה. ביקשתי טימפור חזר ולעצור חליטה אחרי 12 שניות... מנהל משמרת הגיב יפה: "כל החליטה זה 10 שניות..." לא פירטתי יותר...הביאו לי מנה שנראתה לא רע: כמות, קרמה... אבל בלי סמיכות רצוייה וטעם לא מוגדר,סתמי...
ישבתי עוד כ10 דקות בבית קפה שכל השולחנות סביבי מלאים, ורוב האנשים לא שותים קפה! רציתי לראות חליטה של 10 שניות,או ב ידית בודדת...כלום ,גם החדשים שנכנסו הזמינו מיצים,תה וקולה....הלכתי 4\1
100 מטר משם היה ארומה,רציתי רק קפה... בעולם גדול פי שלוש מזה של גרג היה מלא וכולם
שתו קפה +כל מיני לידים...
הזמנתי שוב ריסטרטו, כרגיל היתי צריך להסביר לקופאית,בריסטה,אחראי משמרת מה זה...האחרון לקח אותי(המשוגע) כפרויקט,עשה לי אפילו כפול אבל עם הלגימה ראשונה שלי הבין שזה לא זה(אפילו שקרמה היתה בגוון יפה של חום)... חמוץץץץץ...מיד הוא אמר שעשו לי מנה מקפה המיועד לקפוצ'ינו והוא חמוץ יותר כי זה מה שאנשים אוהבים... היה להם טמפר של MACAP ,בו הוא טימפר מנה שניה ואמר שדורשים מהם ברשת להשתמש רק בו (וכנראה זה לא תמיד קורא..) הריסטרטו השני היה מצויין , אחד הטובים בזמן אחרון
הניקוד של קפה ראשון 4\2
הריסטרטו השני 4\4
ובתור מחווה להמשך 4\3 וצריך לקפוץ לשם בהמשך
ישבתי עוד כ10 דקות בבית קפה שכל השולחנות סביבי מלאים, ורוב האנשים לא שותים קפה! רציתי לראות חליטה של 10 שניות,או ב ידית בודדת...כלום ,גם החדשים שנכנסו הזמינו מיצים,תה וקולה....הלכתי 4\1
100 מטר משם היה ארומה,רציתי רק קפה... בעולם גדול פי שלוש מזה של גרג היה מלא וכולם
הזמנתי שוב ריסטרטו, כרגיל היתי צריך להסביר לקופאית,בריסטה,אחראי משמרת מה זה...האחרון לקח אותי(המשוגע) כפרויקט,עשה לי אפילו כפול אבל עם הלגימה ראשונה שלי הבין שזה לא זה(אפילו שקרמה היתה בגוון יפה של חום)... חמוץץץץץ...מיד הוא אמר שעשו לי מנה מקפה המיועד לקפוצ'ינו והוא חמוץ יותר כי זה מה שאנשים אוהבים... היה להם טמפר של MACAP ,בו הוא טימפר מנה שניה ואמר שדורשים מהם ברשת להשתמש רק בו (וכנראה זה לא תמיד קורא..) הריסטרטו השני היה מצויין , אחד הטובים בזמן אחרון
הניקוד של קפה ראשון 4\2
הריסטרטו השני 4\4
ובתור מחווה להמשך 4\3 וצריך לקפוץ לשם בהמשך
נערך לאחרונה על ידי gedkoz ב 11/02/2011 11:46, נערך 5 פעמים בסך הכל.
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

אורון, זה נשמע ממש לא כיף... מצחיק שעל הכוס כתוב "קפה בוסי", יענו "הבוס של הקפה" 
לפחות לא חייבו אותך.
גנאדי - התמונות כנראה משקרות, כי הקפה של גרג נראה משהו משהו (אולי התאורה שחקה תפקיד). דווקא הקפה של ארומה נראה שרוף לגמרי
כל הכבוד להם על היוזמה והלמידה מהלקוח. אני חושב שזה קריטי לעסק, היכולת להקשיב ללקוחות שלו, לתת להם את המוצר שהם מבקשים וגם ללמוד מהם על הדרך. תחשוב על זה שהם לא ידעו שעומד מולם מישהו שמבין בקפה יותר מכולם שם ביחד, ועדיין הם הקשיבו לך וניסו להשתפר. הבעיה, כמובן, שזה בד"כ ענין של סניף בודד או מנהל משמרת חכם במיוחד, ולא תקבל את היחס/שירות הזה בכל מקום.
אבל שאפו
לפחות לא חייבו אותך.
גנאדי - התמונות כנראה משקרות, כי הקפה של גרג נראה משהו משהו (אולי התאורה שחקה תפקיד). דווקא הקפה של ארומה נראה שרוף לגמרי
כל הכבוד להם על היוזמה והלמידה מהלקוח. אני חושב שזה קריטי לעסק, היכולת להקשיב ללקוחות שלו, לתת להם את המוצר שהם מבקשים וגם ללמוד מהם על הדרך. תחשוב על זה שהם לא ידעו שעומד מולם מישהו שמבין בקפה יותר מכולם שם ביחד, ועדיין הם הקשיבו לך וניסו להשתפר. הבעיה, כמובן, שזה בד"כ ענין של סניף בודד או מנהל משמרת חכם במיוחד, ולא תקבל את היחס/שירות הזה בכל מקום.
אבל שאפו
- hosq
-
- כתב קפה

- תגובות: 5016
הגיע הזמן לתת ציון לשבח לארומה ישראל - בתור הרשת הגדולה בארץ, שפונה לקהל הרחב, הם היו יכולים להסתפק במינימום בכל הקשור לקפה באופן טבעי. אבל הם משקיעים מאמץ ניכר בשיפור חווית הקפה כראיה מערכתית, וזה בהחלט ניכר. קשה מאוד ללמד בריסטות, במיוחד במציאות הישראלית בה העובדים בתחום זה מתחלפים בקצב גבוה. הדרך היא הדרכה, העברת ידע בין עובדים, בקרת איכות וציוד העוזר ליישר קו בדיוק כמו הטמפר הנל. והכי חשוב - רצון טוב של העובד לספק את הלקוח. וזה ההבדל בין רשת בתי קפה לרשת שמספקת סנדביצים וקולה. מבחינתי הם עדיין לא המקום הטבעי אליו אפנה כשאחפש קפה טוב, לטעמי ארקפה וקפהנטו עדיפים בזכות התערובת. אולי גם אילנס, שם הרבה זמן לא הייתי, וגם לגרג תערובת עדיפה (ובריסטות שאין להם מושג מה לעשות עם זה).
הנקודה העיקרית לשיפור היא - התערובת. הייתי שמח אם היתה להם תערובת נוספת לבחירה, שמתאימה יותר לאספרסו.
אגב, לא מזמן ישבתי בסניף של ארומה תל אביב, השיפור באוכל ניכר וקצת בקפה אבל עדיין, רשת הרבה פחות טובה ומומלצת מארומה ישראל. אבל למי אכפת, בתל אביב יש הרבה אלטרנטיבות...
הנקודה העיקרית לשיפור היא - התערובת. הייתי שמח אם היתה להם תערובת נוספת לבחירה, שמתאימה יותר לאספרסו.
אגב, לא מזמן ישבתי בסניף של ארומה תל אביב, השיפור באוכל ניכר וקצת בקפה אבל עדיין, רשת הרבה פחות טובה ומומלצת מארומה ישראל. אבל למי אכפת, בתל אביב יש הרבה אלטרנטיבות...
what's next?
- eliel1010
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1559
מצרף ביקורת חדשה לארומה ישראל!
אני מתחיל ורושם שזאת היתה החוויה הכי טובה שלי בארומה עד היום...
סניף ארומה מרכז חוצות המפרץ בחיפה.
הזמנתי אספרסו כפול וניגשתי ל״בריסטה״ וביקשתי שיעשה לי ריסטרטו במקום הכפול, וכמובן שהוא ממש לא הבין מה אני רוצה ויותר מזה, החבר שעמד איתו בדלפק ממש התחיל לצחוק שביקשתי ריסטרטו ואמר לי ״שמע אין לו מושג מה אתה רוצה״ אני ראיתי בזה חוויה מצחיקה והברה שם באמת היו נחמדים.
אז היה קצת קשה אבל בסוף הוא הבין והשתדל להכין לי את מה שביקשתי ובסופו של דבר פשוט עמדתי מולו ואמרתי לו מתי לעצור את החליטה.
אני נותן לו ציון לשבח על השירות בגלל שהוא מאוד מאוד ניסה לרצות אותי ושאל אם זה לא טוב אני יעשה לך חדש.
אז אני נותן למקום 3/4 והרוב בגלל השירות המעולה שהיה שם.
אני חייב לציין שהטמפר של מקאפ מדליק מאוד!
אני לא אהבתי שהם שמרו את הקפה שנשאר(כנראה מיום שישי)בקופסא אטומה במקרר!
אבל הכמות רובוסטה המזעזעת שיש בתערובת שלהם פשוט עולה על הכל! המרירות משתלטת על הכוס בכל צורה אפשרית.
אז כן המקצועיות של הבריסטה היתה מתחת לכל ביקורת(לא קולינג פלאש, ולא ניקוי הידית או הראש בקיצור שום דבר שצריך) המזל שלהם שהציוד שלהם מכויל בצורה מעולה! והטמפר החדש פשוט מפצה על המון חוסר ידע.
כדי שהביקורת למפה לא תהיה כל כך ארוכה אז אני רושם בנוסף עוד אחת קצרצרה.
ביקורת למפה:
ריסטרטו כפול שהוגש לי כראוי, יש צורך לציין שהבריסטה לא ידע מה זה אבל! היה קשוב מאוד ודאג לעשות הכל על מנת לספק את רצוני.
חלומי מעולה! ותה קר מעולה!
שירות באמת ברמה גבוהה!
חבל שהתערובת קפה של ארומה מאוד מאוד מרירה וכבדה.
3/4
אני מתחיל ורושם שזאת היתה החוויה הכי טובה שלי בארומה עד היום...
סניף ארומה מרכז חוצות המפרץ בחיפה.
הזמנתי אספרסו כפול וניגשתי ל״בריסטה״ וביקשתי שיעשה לי ריסטרטו במקום הכפול, וכמובן שהוא ממש לא הבין מה אני רוצה ויותר מזה, החבר שעמד איתו בדלפק ממש התחיל לצחוק שביקשתי ריסטרטו ואמר לי ״שמע אין לו מושג מה אתה רוצה״ אני ראיתי בזה חוויה מצחיקה והברה שם באמת היו נחמדים.
אז היה קצת קשה אבל בסוף הוא הבין והשתדל להכין לי את מה שביקשתי ובסופו של דבר פשוט עמדתי מולו ואמרתי לו מתי לעצור את החליטה.
אני נותן לו ציון לשבח על השירות בגלל שהוא מאוד מאוד ניסה לרצות אותי ושאל אם זה לא טוב אני יעשה לך חדש.
אז אני נותן למקום 3/4 והרוב בגלל השירות המעולה שהיה שם.
אני חייב לציין שהטמפר של מקאפ מדליק מאוד!
אני לא אהבתי שהם שמרו את הקפה שנשאר(כנראה מיום שישי)בקופסא אטומה במקרר!
אבל הכמות רובוסטה המזעזעת שיש בתערובת שלהם פשוט עולה על הכל! המרירות משתלטת על הכוס בכל צורה אפשרית.
אז כן המקצועיות של הבריסטה היתה מתחת לכל ביקורת(לא קולינג פלאש, ולא ניקוי הידית או הראש בקיצור שום דבר שצריך) המזל שלהם שהציוד שלהם מכויל בצורה מעולה! והטמפר החדש פשוט מפצה על המון חוסר ידע.
כדי שהביקורת למפה לא תהיה כל כך ארוכה אז אני רושם בנוסף עוד אחת קצרצרה.
ביקורת למפה:
ריסטרטו כפול שהוגש לי כראוי, יש צורך לציין שהבריסטה לא ידע מה זה אבל! היה קשוב מאוד ודאג לעשות הכל על מנת לספק את רצוני.
שירות באמת ברמה גבוהה!
3/4
- doron_boogie
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
eliel1010 כתב:כדי שהביקורת למפה לא תהיה כל כך ארוכה אז אני רושם בנוסף עוד אחת קצרצרה.
ביקורת למפה:
שירות באמת ברמה גבוהה!
3/4...
מקצר התלבטויות וזמן עריכה.
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

א-הא! ארומה שולתתת!!!111 
- כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
חברים אתם מתחילים להדאיג אותי 
- eliel1010
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1559
כפיר אין לך מה לדאוג, ארומה תמיד ישלטו רק ורק אצל מוטי, אבל אם נפשפש קצת בפורום ונלך אחורה, במהרה נבין למה מוטי כל כך אוהב את ארומה!
כולנו מסכימים פה אחד שהתערובת של ארומה פשוט מזעזעת! הכמות רובוסטה שהם דוחפים פנימה פשוט עשתה לי גזים כל הלילה
לעומתנו, מוטי ואני מצטט "אני שותה כמעט רק אספרסו. אוהב את הקפה שלי מאוד כבד, מר ומעושן. ממש שונא חמיצות בקפה, ומעדיף מתיקות. העובדה שאני קולה לבד בבית מאוד עוזרת לי, כי אני מצליח לייצר קפה בלתי מאוזן לחלוטין, שאחרים יגידו שהוא מופרע (פעם שאלו אותי אם יש לי לסת מפלדה )."
אני חושב שזה מסכם את אהבתו של מוטי לארומה?
אם התערובת של ארומה רק לסת מפלדה הולכת ביחד.

כולנו מסכימים פה אחד שהתערובת של ארומה פשוט מזעזעת! הכמות רובוסטה שהם דוחפים פנימה פשוט עשתה לי גזים כל הלילה
לעומתנו, מוטי ואני מצטט "אני שותה כמעט רק אספרסו. אוהב את הקפה שלי מאוד כבד, מר ומעושן. ממש שונא חמיצות בקפה, ומעדיף מתיקות. העובדה שאני קולה לבד בבית מאוד עוזרת לי, כי אני מצליח לייצר קפה בלתי מאוזן לחלוטין, שאחרים יגידו שהוא מופרע (פעם שאלו אותי אם יש לי לסת מפלדה )."
אני חושב שזה מסכם את אהבתו של מוטי לארומה?
אם התערובת של ארומה רק לסת מפלדה הולכת ביחד.