...
תהנה , שמח בשבילך
אני עדיין על הגדר .
מחפש גם 98 אינטש - מתלבט בין C8K לבין Sony Bravia 5 (הדגם היחיד שזמין ב 98 אינטש)
חשוב לי מאוד עיבוד התמונה והבנתי ש TCL עדיין לא פתרו את כל הבעיות .
...
היא מנצחת בהרבה פרמטרים אין ספק .14/12/2025 8:54yeuda כתב: ראיתי היום ביקורת שעשתה השוואה בין ה 8k של TCL לבין ה barvia 7
וה TCL די ניצחה...
אני עם nvidia shield אז מניח שהוא עושה processing לא רע14/12/2025 8:57pessik כתב: היא מנצחת בהרבה פרמטרים אין ספק .
אבל ב Image Proccessing ו Upscale הסוני מנצחת
פשוט לרוב המוחלט של האנשים זה לא משנה.....

זה גם מה שאני חושב - תוכן איכותי יראה טוב14/12/2025 14:33סנופקין26 כתב: אני לא יודע אם אפשר להגדיר אותי כוידאופיל, אבל בתוכן של ספורט אני שם לב לדברים לא חלקים כל כך בערוצי הספורט הישראליים (דרך FREE TV). לא משהו שהופך את זה לבלתי אכיל לצפייה.
בתוכן שמגיע מ SKY SPORTS 4K (דרך IPTV) - רואים מושלם....

יש לי שילד בחדר שינה, לטעמי האפסקיילינג שלו (אני יודע שיש 3 רמות), ב OLED מגזים ב Sharpness.15/12/2025 12:37yeuda כתב: זה גם מה שאני חושב - תוכן איכותי יראה טוב
ותוכן פחות איכותי יש משמעות - אבל כפי שרשמתי אני משתמש ב upscaling של ה shield שמבוסס AI - והוא ממש טוב
https://www.nvidia.com/en-us/shield/...
אצלי בסלון עם סוני 85 אינץ ישנה יחסית ושילד האחרון15/12/2025 14:16סנופקין26 כתב: יש לי שילד בחדר שינה, לטעמי האפסקיילינג שלו (אני יודע שיש 3 רמות), ב OLED מגזים ב Sharpness.
מחכה כבר שיוציאו שילד חדש....

צרף תמונות לכל האירוע21/12/2025 14:40Akila כתב: קצת לקח לי זמן לצלם וגם עדיין לא סיימתי עם אסטטיקה (מתעצל), אבל הנה החדר קולנוע הקטן שלי:
1.חדר: 4.4x3.6
2. 7.1.4
3. רסיבר דנון X3800H + מגבר FOSI V3 (על מנת לקבל 7.1.4)
4. הסטרימרים הכי טובים שיש ע"מ לקבל מקסימום איכות תמונה ושמע...
Homatics R 4K Plus לשירותי סטרימינג. והמלך.. Ugoos AM6B Plus לקוראולק
5. טלוויזיה TCL 75C935
6. רמקולים צדדיים הם זמניים עד שאקנה קבועים תלויים על הקיר כמו האחוריים.
7. החדר אטום לרעש, קרי,
שהדלת סגורה אפשר לפוצץ בווליום וזה לא יפריע לחדר ליד כאשר שני הדלתות סגורות (דלת חדר הקולנוע ודלת החדר ליד)
8. אני עדיין צריך לשים שני וולונות אקוסטיים בחלונות, כי הם חלונות גדולים וזה די חובה. מצאתי מהו טוב וזול, צריך להזמין
9. מתכנן לקנות עוד סאב בעתיד...

גם 3 תמונות זה משהו...

אז תצרף שלושה תמונות, לאחר מכן תפתח עוד פוסט באותו שירשור בדף חדש ותוכל לצרף אליו עוד תמונות....