אשכול מרוכז למיזם האינטרנט Unlimited
בלילה, לפחות אצלי, הייתה נפילה של האינטרנט של unlimited. במקרה שמתי לב ישר שזה קרה והתקשרתי למוקד שלהם כמה דקות אחרי שזה נפל וראיתי שזה לא חוזר במהרה. כבר בשלב זה היתה במוקד שלהם הודעה מוקלטת שיש תקלה מרכזית בת"א של קריעת סיב ושהם מטפלים בנושא.
לפי logים שלי האינטרנט נפל ב-22:47 וחזר ב-6:54. עלו פה תהיות שבגלל שאנלימטד קטנים הם לא מטפלים בתקלות בלילה/סופי שבוע, אני חושב שזה מוכיח שלפחות בתקלות מרכזיות הם מטפלים מהר ובצורה יעילה. אני מנחש שאם זאת הייתה תקלה רק אצלי בדירה או אפילו רק אצלי בבניין הייתי צריך לחכות אבל זה ככה אצל כל חברה (אפילו אם יש מוקד טכני 24/7 אף אחד לא שולח טכנאי באמצע הלילה).
לפי logים שלי האינטרנט נפל ב-22:47 וחזר ב-6:54. עלו פה תהיות שבגלל שאנלימטד קטנים הם לא מטפלים בתקלות בלילה/סופי שבוע, אני חושב שזה מוכיח שלפחות בתקלות מרכזיות הם מטפלים מהר ובצורה יעילה. אני מנחש שאם זאת הייתה תקלה רק אצלי בדירה או אפילו רק אצלי בבניין הייתי צריך לחכות אבל זה ככה אצל כל חברה (אפילו אם יש מוקד טכני 24/7 אף אחד לא שולח טכנאי באמצע הלילה).
@eran405
·מעניין טווח השעות שפירסמת.
כאן (צ ת"א ישן) האינטרנט נפל בסביבות 12 בצהריים וחודש ב 2 לפנות בוקר. חברת החשמל קרעה סיב בזמן עבודות כביש. גם אני התרשמתי מאנלימיטד שטרחו ליידע מה קורה ב סמסים וטיפלו בבעיה מהרגע שנודע להם על כך
·מעניין טווח השעות שפירסמת.
כאן (צ ת"א ישן) האינטרנט נפל בסביבות 12 בצהריים וחודש ב 2 לפנות בוקר. חברת החשמל קרעה סיב בזמן עבודות כביש. גם אני התרשמתי מאנלימיטד שטרחו ליידע מה קורה ב סמסים וטיפלו בבעיה מהרגע שנודע להם על כך
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
לא היתה לי שום תקלה אתמול (ר"ג, אנלימיטד 015).eyalbs כתב:@thelight
·
זה מעניין כי אצלי האינטרנט נפל ב 22:30 בלילה עד 4 בבוקר.
מרכז תל אביב.
הייתי מפה שתקלה איזורית תשפיע על כולם בצורה שווה...
שלום לכל חברי הפורום , אני צריך את עזרתכם הכנה
אני מתגורר מגדל בתל אבhב , שיש בו גם תשתית של פרטנר וגם תשתית של אנלימטד ,
בחרתי לנסות להתחבר לפרטנר , הגיעו אליי פעמיים טכנאים ולשניהם הייתה את אותה התשובה "אין לנו אפשרות לחבר אותך הארון רחוק"
או בקיצר אין לי כוח להתחיל להסתבך עם השחלות של כבלים ועבודה קשה .
אז החלטתי אולי להתחבר לאנלימיטד ,אני צריך חוות דעת כנות על השירות , איכות החיבור , נפילות וכו .
תודה לעוזרים.
בחרתי לנסות להתחבר לפרטנר , הגיעו אליי פעמיים טכנאים ולשניהם הייתה את אותה התשובה "אין לנו אפשרות לחבר אותך הארון רחוק"
אז החלטתי אולי להתחבר לאנלימיטד ,אני צריך חוות דעת כנות על השירות , איכות החיבור , נפילות וכו .
תודה לעוזרים.
@elad911
·
אני מחובר לאנלימטד רק כשבועיים אבל אני מסכים אם כל חוות הדעת החיוביות שיש כאן בפורום:
תיאום התקנה זריז והטכנאי הגיע בזמן. הטכנאי היה עדיב ומקצועי והיה מוכן להתאמץ לנסות להשאיר את התשתיות הקיימות אצלי בדירה (בסוף זה לא הצליח והחלפנו את הכבל של הוט אבל זו הייתה החלטה שלי הוא היה מוכן לנסות עוד פעם להשחיל במקביל). בתקווה בדירה חדשה יש מקום בצינור להשחיל במקביל לתשתית קיימת אבל שם לב שהם משחילים כבל רשת עבה יחסית.
מבחינת איכות הקו זה ממש מצוין לדעתי. לפחות אצלי, מקבלים אפילו יותר מהחבילה וגם השכן שלי שמחובר ב-200 מגה אומר שהוא מקבל יותר קרוב ל-300. בתכלס 200-300 מגה סימטרי זה די והותר, אני כרגע בחבילה של 500 אבל שוקל לשנמך בשביל לחסוך כמה גרושים.
זה ללא חייגן אז כל ראוטר "נורמלי" אמור לסחוב (אצל פרטנר יש את הבעיה שהרבה ראוטרים לא סוחבים את החייגן ולכן כרגיל לוקחים את הראוטר שלהם).
"החסרונות" היחידים ששמתי לב בינתיים:
א. יש רק 2 ספקים נורמליים שעובדים איתם 015 ואקספון ואצל אקספון תשלום על כתובת קבועה זאת הדרך היחידה לקבל כתובת חיצונית.
ב. לפחות היום אין אפשרות לקבל קו טלפון ביתי - לא מאנלימטד ולא מ-2 הספקים שעובדים איתם.
ג. אם אין לך ראוטר פרטי אתה חייב לקנות אחד (אי אפשר להשאיל/להשכיר מהם ציוד). מבחינתי זה יתרון אבל אולי למישהו אחר זה חיסרון. שם לב שלפחות כשאני התחברתי הציעו לי את ה-dlink 825 ב-300 ש"ח שיותר זול לקנות אותו מחנויות.
·
אני מחובר לאנלימטד רק כשבועיים אבל אני מסכים אם כל חוות הדעת החיוביות שיש כאן בפורום:
תיאום התקנה זריז והטכנאי הגיע בזמן. הטכנאי היה עדיב ומקצועי והיה מוכן להתאמץ לנסות להשאיר את התשתיות הקיימות אצלי בדירה (בסוף זה לא הצליח והחלפנו את הכבל של הוט אבל זו הייתה החלטה שלי הוא היה מוכן לנסות עוד פעם להשחיל במקביל). בתקווה בדירה חדשה יש מקום בצינור להשחיל במקביל לתשתית קיימת אבל שם לב שהם משחילים כבל רשת עבה יחסית.
מבחינת איכות הקו זה ממש מצוין לדעתי. לפחות אצלי, מקבלים אפילו יותר מהחבילה וגם השכן שלי שמחובר ב-200 מגה אומר שהוא מקבל יותר קרוב ל-300. בתכלס 200-300 מגה סימטרי זה די והותר, אני כרגע בחבילה של 500 אבל שוקל לשנמך בשביל לחסוך כמה גרושים.
זה ללא חייגן אז כל ראוטר "נורמלי" אמור לסחוב (אצל פרטנר יש את הבעיה שהרבה ראוטרים לא סוחבים את החייגן ולכן כרגיל לוקחים את הראוטר שלהם).
"החסרונות" היחידים ששמתי לב בינתיים:
א. יש רק 2 ספקים נורמליים שעובדים איתם 015 ואקספון ואצל אקספון תשלום על כתובת קבועה זאת הדרך היחידה לקבל כתובת חיצונית.
ב. לפחות היום אין אפשרות לקבל קו טלפון ביתי - לא מאנלימטד ולא מ-2 הספקים שעובדים איתם.
ג. אם אין לך ראוטר פרטי אתה חייב לקנות אחד (אי אפשר להשאיל/להשכיר מהם ציוד). מבחינתי זה יתרון אבל אולי למישהו אחר זה חיסרון. שם לב שלפחות כשאני התחברתי הציעו לי את ה-dlink 825 ב-300 ש"ח שיותר זול לקנות אותו מחנויות.
עכשיו קיבלתי בטונרטים מהירות של 1 גיגה מלא (כאמור בחבילת 500 מגה של אנלימטד + 015):

זה טונרט אמיתי שלא היה לי אף פעם וזה באמת הוריד אותו ממש מהר אז לא נראה לי שה-qbit משקר. ההסבר היחיד שאני רואה שההגבלת מהירות של אנלמיטד לא תמיד עובדת (נגיד ב-speedtest אני תמיד מגיע למקסימום 500 אז משהו זה כן עושה). אולי בגלל שה-torrent משתמש בהרבה חיבורים במקביל ההגבלה לא עובדת?
לאחרים שמחוברים לאנלמיטד יש ניסיון דומה?

זה טונרט אמיתי שלא היה לי אף פעם וזה באמת הוריד אותו ממש מהר אז לא נראה לי שה-qbit משקר. ההסבר היחיד שאני רואה שההגבלת מהירות של אנלמיטד לא תמיד עובדת (נגיד ב-speedtest אני תמיד מגיע למקסימום 500 אז משהו זה כן עושה). אולי בגלל שה-torrent משתמש בהרבה חיבורים במקביל ההגבלה לא עובדת?
לאחרים שמחוברים לאנלמיטד יש ניסיון דומה?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אני בבדיקת מהירות באתר של 018 מקבל גם תמיד יותר ממה שאני אמור בחבילת ה-500Mb.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
·זו בכלל לא התלבטות! ברור שאנלימטדelad911 כתב:שלום לכל חברי הפורום , אני צריך את עזרתכם הכנה
תודה לעוזרים....
- Internetforstuff
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
@IamEzio
אמנם בבדיקת מהירות זו אתה לא מקבל את כל ההעלאה אבל ההורדה אחלה של דבר ...
אמנם בבדיקת מהירות זו אתה לא מקבל את כל ההעלאה אבל ההורדה אחלה של דבר ...
@elad911
·
אתה באמת צריך כתובת קבועה?
אם מה שאתה מתכוון זה כתובת חיצונית - כלומר לא מאחורי NAT - אז אין צורך לעשות דבר כי אצל 015 תמיד תקבל כתובת כזאת.
אם אתה באמת צריך כתובת קבועה אז לדעתי כבר עדיף לקחת את אקספון ולהוסיף 15 ש"ח לחודש (אם אני לא טועה) על כתובת קבועה.
·
אתה באמת צריך כתובת קבועה?
אם מה שאתה מתכוון זה כתובת חיצונית - כלומר לא מאחורי NAT - אז אין צורך לעשות דבר כי אצל 015 תמיד תקבל כתובת כזאת.
אם אתה באמת צריך כתובת קבועה אז לדעתי כבר עדיף לקחת את אקספון ולהוסיף 15 ש"ח לחודש (אם אני לא טועה) על כתובת קבועה.
יש אצלי שוב נפילה של האינטרנט דבר המדאיג בפני עצמו. הדבר שעוד יותר מוזר זה שאני מתקשר ל *5805 אני מקבל הודעה שהמספר אינו מחובר?! מישהו גנב את הכסף וברח?
או שזו הדרך שלהם להגיד שהמוקד סגור כעת ומחר המספר הזה יחזור לעבוד?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
בגלל העומס המספר בא והולך, כנראה שנתב השיחות שלהם לא מיועד לעומסים כאלו היות והם חברה דיי קטנה סך הכל, אז הוא קורס וגורס להודעה של 'המספר מנותק', אתה יכול להמשיך לנסות בסופו של דבר תצליח להכנס לתור, אבל אומר לך מראש הרבה לא יצא לך מזה.
אני בהתחלה התקשרתי ל-018, הם ענו מהר ואחרי בדיקה, הוא אמר 'הרגע קיבלתי הודעה שיש תקלה באנלימיטד, תתקשר אליהם.' חיכיתי לאנלימיטד בטלפון רבע שעה והתייאשתי, הרי ממילא אני לא אשמע תשובה אחרת מ-יש תקלה, זה בטיפול.. השאלה המשמעותית היא כמה זמן זה יגרר.
בפייסבוק יש עשרות לקוחות זוהמים, והם כן פרסמו לפחות (באיחור של איזה 20 דקות) הודעה שהם מודעים לתקלה ומטפלים בא.
אני בהתחלה התקשרתי ל-018, הם ענו מהר ואחרי בדיקה, הוא אמר 'הרגע קיבלתי הודעה שיש תקלה באנלימיטד, תתקשר אליהם.' חיכיתי לאנלימיטד בטלפון רבע שעה והתייאשתי, הרי ממילא אני לא אשמע תשובה אחרת מ-יש תקלה, זה בטיפול.. השאלה המשמעותית היא כמה זמן זה יגרר.
בפייסבוק יש עשרות לקוחות זוהמים, והם כן פרסמו לפחות (באיחור של איזה 20 דקות) הודעה שהם מודעים לתקלה ומטפלים בא.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
·אותו הדבר אצלי. נפל (שוב. קורה די הרבה לאחרונה) ובטלפון שלהם מקבל הודעה שהמספר אינו פעיל.eran405 כתב:יש אצלי שוב נפילה של האינטרנט דבר המדאיג בפני עצמו. הדבר שעוד יותר מוזר זה שאני מתקשר ל *5805 אני מקבל הודעה שהמספר אינו מחובר?! מישהו גנב את הכסף וברח?או שזו הדרך שלהם להגיד שהמוקד סגור כעת ומחר המספר הזה יחזור לעבוד?
...
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
אגב אין טעם להתקשר לספק. אנלימיטד נותנים מענה גם לספק. ·היה סוף שבוע שהיתה תקלה בבניין עצמו וב015 יש רק שירות קבלת הודעות שמבטיחים שיעבירו ויחזרו אליך ולא קורה כלום. 018 חברה יותר גדולה אז בטח יש תמיכה אבל בכל מקרה אנלימיטד הם מי שצריך לפנות אליו כשיש בעיה.IamEzio כתב:אני בהתחלה התקשרתי ל-018, הם ענו מהר ואחרי בדיקה, הוא אמר 'הרגע קיבלתי הודעה שיש תקלה באנלימיטד, תתקשר אליהם.' חיכיתי לאנלימיטד בטלפון רבע שעה והתייאשתי, הרי ממילא אני לא אשמע תשובה אחרת מ-יש תקלה, זה בטיפול.. השאלה המשמעותית היא כמה זמן זה יגרר....