שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4894

שליחה

shraga007 כתב:
Hertz33 כתב:הוא לא מדבר על הורדת בלוריי אלה רק גלישה ומיילים. אתה בחיים לא תעבור אפילו ג'יגה בשימוש הזה אלה אם כן אתה צופה ביוטיוב כל היום.
...
בסמארטפון זה אולי נכון.
אבל במחשב שולחני תהייה בטוח שזה לא יספיק.
...
מקרה יש לי תוכנת ניטור לזרימת מידע בתוכנת הגלישה במחשב, שם אני לא מגי לג'יגה בשימוש שוטף.
גם לא לרבע מזה.
מציע לך לבדוק מה אתה צריך כדי לשבור את גבול הג'יגה הבודדים,
בהנחה שאתה לא חוגג ביוטיוב כל היום או שאק הזרמות הסרטים.

סתם כדי להבין את הצד ההפוך של זה, זוגתי לא סובלת את התצוגה הייעודית לסמארטפון וכל הגלישה שלה באייפון היא גולשת לאתרים המלאים. גם כך היא לא מגרדת את מגבלת הגלישה הסלולרית.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

נטויז'ן הציעו לי מבצע מעניין. לשלם פי 2 מהיום

שליחה

8O
קראתם טוב.
התקשרו אלי אתמול והציעו לי 15 מגה ב55 ₪...
שזה כמעט פי 2 ממה שאני משלם היום על 10 מגה.

שאלתי מה המבצע במחיר כמעט כפול מהיום?
אמרו לי שהעלו לי את המחיר ל10 מגה ל45 ₪ ואני כבר לא משלם את המחיר שאני חושב... 8O
ולכן זה לא פי 2 זה "רק" 10 ₪ יותר ממה שהעלו לי באופן חד צדדי בלי ליידע אותי.

אני עדיין בשוק מההתנהלות הזו (n)
איך לדעתכם עלי להגיב לזה?

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046

שליחה

אתה יכול לבקש לעזוב ולא להסכים להישאר עד שלא יתיישרו עם השוק (20-30 שקל) ויתנו לך זיכוי על החודשים שהעלו ללא הודעה.

Gico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 900

שליחה

אני לא מבין את הבאז סביב מהירות ההורדה. נראה לי שלרוב המכריע בציבור כבר לא משנה אם הוא על 10 מגה או 100 מגה.
אני לדוגמא כיום על 10, ומחפש רק להוזיל את עלות החבילה, לא מהירות גבוהה יותר.
במהירות ההעלאה אין חדש, והיא עולה בקצב מאוד נמוך יחסית למהירות ההורדה, כמשדרגים לחבילה "מהירה" יותר.
רק כשיתנו מהירות העלאה גבוהה משמעותית, אולי אתפתה לחפש חבילה מהירה יותר.
בינתיים אני "משלים" את מהירות ההעלאה בעזרת סידבוקס.

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4894

שליחה

Gico
כמוני כמוך.
כשאני חושב על זה... השדרגת של נפח הורדה (ומצטער לבשר שהמהירות לא משתנה), זה התרגיל הכי מלוכלך בשטח.
כי תכל'ס, מי שלא נמנה בקבוצת מורידים כבדים המאוד קטנה בגודלה ביחס לשאר, לא מרגיש הבדל.
זה כמו למלא כוס מים מצינור של הברז הביתי או מצינור בגודל המוביל הארצי, כך או כך זו אותה כוס אותה, כמות מים, וההבדל הוא בין 3 שניות מילוי לשנייה אחת.

NarynK
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166

שליחה

b2k כתב:עכשיו סגרתי עם בזק בינלאומי - 30 ש"ח ל 100 מגה
עם הוט - טריפל - מסלול קלאסיק - בסיס + 3 חבילות + אינטרנט 100 מגה + 500 דקות טלפון + ממיר מקליט HD + ממיר HD - מחיר 310 ש"ח (לקוח קיים).
לחדשים יש עכשיו הטבות והנחות באתר שלהם.
...
זה רק לחדשים נכון? לא היית לקוח קיים אצלהם בחצי שנה האחרונה?

Moshe1010
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114

שליחה

בגלל שנעזרתי בשירשור הזה לא מעט בשבוע האחרון, אני חושב שמגיע כאן עידכון.

חידשתי להורים שלי את התשתית מ-20 מגה ל-30 מגה ב-109 ש"ח לחודש (המחיר של 20MB כביכול).
בנוסף, הביאו זיכוי מלא על הראוטר (שנרכש עוד לפני כן בחיוב-זיכוי, היה יוצא נטו 10 ש"ח לחודש) לשנה שלמה, שזה עוד חיסכון של 10 שקלים לחודש.
בבזק בין לאומי ממשיכים לשלם 30 ש"ח לחודש, אני מניח שזה המחיר הסטנדרטי לכל המהירויות. הצחיק אותי איך נציג שירות הלקוחות התחיל להרצות לי על כך שספקיות רבות בשוק אומרות שהן נותנות 30 מגה אבל בפועל זה אפילו לא חצי מכך. ברגע שהוא שלף את הכבל התת ימי, שלפתי את אקספון 018 ועצם העובדה שהם שוכרים את הכבל התת ימי מבזק בין לאומי. הוא גימגם מעט ואמר שזה לא ידוע לו. אמרתי לו שיעשה Trace עם אקספון ויראה לבד. כמובן, לא היה לו מושג מה זה Trace ומפאת הפאדיחה שהוא עשה לעצמו, הוא העביר אותי לשימור.

בכל מקרה, בזק התגמשו מעט עם השידרוג ל-30 מגה במחיר של 20 וזיכוי מלא לשנה על הראוטר.

Jack_ht
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29

שליחה

ufffnick,

כבר כתבתי כבר שיש אפשרות (זה לא משהו חדש) ששלוש שכנים/חברים יכולים לקחת חבילה של 30 מגה או 50 ובזה הם מורידים את העלות בחצי ממה שיש היום.
אפשר להקפיא את הקו ל 3 חודשים ללא עלות ולנסות את שיתוף הפעולה הזה ואם זה מצליח (בלי מריבות)
אפשר להתנתק מהחברה.
לדוגמא, 30 מגה תשתית + ספק אפשר להשיג ב- 150 ש"ח ואפילו פחות לחלק ל-3 יוצא 50 ש"ח כל אחד, בטירוף המחירים של היום זה מחיר מצוין. אנחנו בתור צרכנים חייבים למחות ולעשות משהו, אחרת מה הטעם לתלונות שלכם
זה מתייחס כמובן למשתמשים בינוניים.

אני הייתי על 10 מגה מוריד וגולש בכיף (אמרתי הייתי ועכשיו כבר לא - היקפאתי את האינטרנט בשביל הפרינציפ - גולש בפלאפון)

בזק הציעו 89 ש"ח ל 15 מגה + 30 ספק ש"ח = 120 ש"ח - אמרתי להם לא. תודה.

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493

שליחה

לאחר מאבק עיקש עם בזק קיבלתי ל30/3 מחיר של 109 לחודש למשך שנה וחודש ראשון חינם. ממוצע של 99ש''ח לחודש. אומנם יקר מאוד לעומת ה56 הקודמים, אבל הכי נמוך שהצלחתי.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

המקסימום העלאה בבזק זה 3 מגה והמקסימום העלאה בהוט זה 2?

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1896

שליחה

אכן.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

Jack_ht
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

חברי'ה, יש לי הצעה מסויימת ואני צריך את עזרתכם.

אתם מכירים את הלוגו של בזק שאומר "בזק. הכי טוב בבית" אז עשיתי לוגו כמו של בזק עם שינוי מסויים (תמונה מצורפת)
אז מי שיש באפשרותו להדפיס/לצלם ,להוציא מדבקות (מי שעובד בדפוס) ולהפיץ אותם בכל מיני מקומות
ו/או להדביק על רכבים וכדומה.
עוד אפשרות, בנוסף לעיל, להוסיף את הלוגו הזה לכל מיני פורומים שאתם מחוברים אליהם כך שזה יתפשט בכל מקום.

זאת תהיה המחאה השקטה שלנו על עליית המחירים פי שניים. תנו יד לזה ואולי יצא מזה משהו
דיבורי סרק בלי לעשות כלום אין בהם תועלת. לא להתייאש.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

נו באמת. מה זה קשור לפורום הזה?
אלעד

orensh69
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 150

שליחה

אני גם חייב עדכון פה לאנשים הטובים שמשתפים
אצלי תשתית מקסימלית בבזק זה 20 מגה באזור.

אז מהחודש התחלתי לשלם 110 שח לחודש על 20 מגה
התקשרתי לבזק לפני שבוע אמרו שזה המחיר שאני אתנתק מבחינתם אף אחד לא עזר לא שימור לא פניות הציבור נאדה..

עד שהוט יצאו עם המבצע שלהם..
אז בזק אמרו לי בשימור שנותנים לי הטבה של 10 שח בחודש. וזה מה שיכולים לתת אחרי שסחטתי להם תמיץ.

אז כעת אני משלם על 20 מגה ו3 העלאה. 99 שח.

חברים אני עדכנתי..
מי שקורא פה ומצליח עם בזק או הוט שיעדכן פה
כמו שהוא קורא ומשתמש בשרשור הזה לטובתו
אז שיעשה את זה לטובת אנשים אחרים :)

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386

שליחה

אני שילמתי עד אתמול 75 שח ל30 מגה .
נגמרה החבילה בזק ביקשו 119 שח ל 30 מגה .לא הצלחתי להוריד אותם במחיר אבל הצלחתי להוציא מהם 50 מגה למחיר הזה ..גם טוב

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 653

שליחה

kiko11, לכמה זמן ההטבה או שזה מחיר קבוע?
לירן

Jack_ht
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

kiko11, orensh69 ועוד...

מה שאני מבין מקריאת רוב השירשורים כאן שאנשים מתלוננים אבל בסוף משלמים
עליהם הפיתגם אומר: "דיבורים כמו חול ובסוף משלמים הכל".

אז מה הטעם לתלונות ומה הטעם לפתוח דיון שקוראים בו רק תלונות בלי לעשות כלום ?
אז תשלמו ואין צורך להגיב בפורום, מה התועלת שיוצאת מזה ? אז הורדתם 10 שקלים ביג דיל
שנה הבאה, מה לעשות הזמן עובר מהר, יעלו את המחיר בעוד 30-50 אחוז אז מה יהיה הסוף ?

מילא אתם עושים כסף מהאינטרנט ניחא, אבל רוב המשתמשים כאן ובכלל קוראים חדשות ,פייסבוק ,אמיילים
וסרט פה סרט שם ועוד דברים קטנים אז על זה לשלם 1500-2000 שח ויותר בשנה ? ועל זה לקחת 30-50 מגה ?
מי שטוחנים סרטים ולא מפריע לכם תשלמו, לבריאות - אני לא כזה ולי זה מפריע !

אם אני מצליח להבין, אולי אני טועה, שני חברות התשתית, נזק וקור, מעוניינות לדחוף לנו כמה שיותר מגה
כניראה הם משלמים על רוחב פס ענק או לפי שימוש - אני לא יודע.
מה שאני יודע שאנחנו משלמים היום הרבה מאוד על האינטרנט ובשביל זה צריך לעשות משהו לא רק להתלונן.

תקנו אותי אם אני טועה. אני מודה שאני לא יודע הכל.

המחאה השקטה שלי היא על ידי הלוגו המצורף.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
לסבול בשקט מעליית מחירים זו טיפשות - תתעוררו!

armagedd0n
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 537

שליחה

לגיטימי .
להתלונן גם לגיטימי .
קצת קשה לתמרן מחאה כאשר השוק מורכב מ2 חברות .
אולי אחרי שחברת החשמל תכנס בפועל זה ישתנה לטובה.

אינטרנט בפועל נחשב כמוצר יסוד בהרבה בתים בישראל .
למרות שיש הרבה מאוד דברים חשובים יותר .
Atlantic Technology 350 THX -- L-C-R
Monitor Audio V10 --Surround
Definitive Technology SR 9080 --Surround Back
Dual PB2000
Denon X4400H
OLED 55 B7

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609

שליחה

Jack_ht כתב: אם אני מצליח להבין, אולי אני טועה, שני חברות התשתית, נזק וקור, מעוניינות לדחוף לנו כמה שיותר מגה
כניראה הם משלמים על רוחב פס ענק או לפי שימוש - אני לא יודע.
מה שאני יודע שאנחנו משלמים היום הרבה מאוד על האינטרנט ובשביל זה צריך לעשות משהו לא רק להתלונן.
.
...
דבר אחד אני מסכים.....הרבה אנשים מקטרים.....בסוף משלמים.
בזק מאוד רוצים לקדם את החדרת רוחב פס גדול לבתים.....הם לא סתם נדיבים לשדרג מיליון לקוחות,תהיה רגוע....כי ה-VOD של יס מצריך רוחב פס מעל 15M (i) (להזכירך ללא הזרמת כסף של בזק יס מזמן הייתה פושטת רגל)
לא סתם הייתה כתבה שהכפתור הכי יקר (מסחטת כסף) זה הכפתור VOD
http://www.themarker.com/consumer/1.1937225
הוט טכנולוגית יותר מסודרים....לכן השתמשו במהירויות גבוהות כטריגר...למשוך לקוחות,ולהיות יותר אטרקטיוים מיס/בזק.
דבר אחד בטוח,זאת הדרך שלהם לגבות יותר כסף....להציע משהו שעולה יותר וממילה רוב המוחלט של הלקוחות לא ינצלו אותו.

גם אני בין הלקוחות שלפני שבוע נגמר לי מבצע של תשתית של 20MB ב-69 ש"ח ו014 ב-30 ש"ח.
הם לא מוכנים להוריד בתשתית ? אין בעיה..ממילה כולם עם סמארטפונים בבית,בטלפון קווי בקושי משתמש...זה רק מתרד עם כל הפרסומי ***/הצעות להלוואות/תרומות דווקה כאשר רוצה לנוח......בקיצור ביקשתי NAKED ADSL :lol:
עם כל ההתייקרות בסוף אשלם פחות (i)
014 קיבלו מימני בקשת ניתוק....מחכה יום ראשון לשימור....30 ש"ח לא אהיה גרידי אמשיך...אם לא יש 018.
כרגע באזור שלי האינטרנט של פלאפון הפך זוועה ,סלקום נתקעו בעבר....לכן עם השדרוג התשתית של אורנג' 10 ש"ח ל-3 חודשים וסים ב-29 ש"ח זה אחלה הצעה של יופון.
ומסכים עם הכותבים הקודמים....מי שלא טוחן TB בחודש (גלישה,חדשות רשתות חברתיות קצת מוזיקה סרטים או VOD)...המסלולי אינטרנט של חברות סוללריות מתחיל להיות מאוד כדאי (Y)

kalda01
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3099
שם מלא: דני קלמר

שליחה

איזה ספק הייתם ממליצים שיעבוד טוב עם הוט ללא חייגן ולא יאיט הורדות?
אני עם בבנ"ל והם מאיטים הורדות בחיבור ללא חייגן.
אני משלם 29 ל100MB.

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”