Jack_ht כתב:
אם אני מצליח להבין, אולי אני טועה, שני חברות התשתית, נזק וקור, מעוניינות לדחוף לנו כמה שיותר מגה
כניראה הם משלמים על רוחב פס ענק או לפי שימוש - אני לא יודע.
מה שאני יודע שאנחנו משלמים היום הרבה מאוד על האינטרנט ובשביל זה צריך לעשות משהו לא רק להתלונן.
.
...
דבר אחד אני מסכים.....הרבה אנשים מקטרים.....בסוף משלמים.
בזק מאוד רוצים לקדם את החדרת רוחב פס גדול לבתים.....הם לא סתם נדיבים לשדרג מיליון לקוחות,תהיה רגוע....כי ה-VOD של יס מצריך רוחב פס מעל 15M

(להזכירך ללא הזרמת כסף של בזק יס מזמן הייתה פושטת רגל)
לא סתם הייתה כתבה שהכפתור הכי יקר (מסחטת כסף) זה הכפתור VOD
http://www.themarker.com/consumer/1.1937225
הוט טכנולוגית יותר מסודרים....לכן השתמשו במהירויות גבוהות כטריגר...למשוך לקוחות,ולהיות יותר אטרקטיוים מיס/בזק.
דבר אחד בטוח,זאת הדרך שלהם לגבות יותר כסף....להציע משהו שעולה יותר וממילה רוב המוחלט של הלקוחות לא ינצלו אותו.
גם אני בין הלקוחות שלפני שבוע נגמר לי מבצע של תשתית של 20MB ב-69 ש"ח ו014 ב-30 ש"ח.
הם לא מוכנים להוריד בתשתית ? אין בעיה..ממילה כולם עם סמארטפונים בבית,בטלפון קווי בקושי משתמש...זה רק מתרד עם כל הפרסומי ***/הצעות להלוואות/תרומות דווקה כאשר רוצה לנוח......בקיצור ביקשתי NAKED ADSL
עם כל ההתייקרות בסוף אשלם פחות
014 קיבלו מימני בקשת ניתוק....מחכה יום ראשון לשימור....30 ש"ח לא אהיה גרידי אמשיך...אם לא יש 018.
כרגע באזור שלי האינטרנט של פלאפון הפך זוועה ,סלקום נתקעו בעבר....לכן עם השדרוג התשתית של אורנג' 10 ש"ח ל-3 חודשים וסים ב-29 ש"ח זה אחלה הצעה של יופון.
ומסכים עם הכותבים הקודמים....מי שלא טוחן TB בחודש (גלישה,חדשות רשתות חברתיות קצת מוזיקה סרטים או VOD)...המסלולי אינטרנט של חברות סוללריות מתחיל להיות מאוד כדאי