רובוט לניקוי הבית roomba 560
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אהלן חבר'ה.
השבוע עלה רעיון בבית לקנות roomba (או רובוט אחר באותו סגנון)
כרגע אין צורך בשטיפה ואין חיות בבית.
התחלתי לקרוא את השרשור וכמעט שאיבדתי את שפיותי... 202 עמודים? damn!
בקיצור, מישהו יכול לתת לי תקציר, מהם הדגמים, הבדלים, מחירים (אין לי בעיה עם הזמנה מהאינטרנט ואני אפילו דוגל בזה)?
איך הוא מסתדר עם מדרגות, לא נופל? לזהות קיר זה קל, השאלה היא האם יש לו חיישני מרחק גם למטה?
מהן עלויות התחזוק השוטף (חומרי ניקויי, החלפת חלקים) והאם ניתן למצוא את המוצרים הנלווים בקלות?
תודה רבה רבה מראש.
השבוע עלה רעיון בבית לקנות roomba (או רובוט אחר באותו סגנון)
כרגע אין צורך בשטיפה ואין חיות בבית.
התחלתי לקרוא את השרשור וכמעט שאיבדתי את שפיותי... 202 עמודים? damn!
בקיצור, מישהו יכול לתת לי תקציר, מהם הדגמים, הבדלים, מחירים (אין לי בעיה עם הזמנה מהאינטרנט ואני אפילו דוגל בזה)?
איך הוא מסתדר עם מדרגות, לא נופל? לזהות קיר זה קל, השאלה היא האם יש לו חיישני מרחק גם למטה?
מהן עלויות התחזוק השוטף (חומרי ניקויי, החלפת חלקים) והאם ניתן למצוא את המוצרים הנלווים בקלות?
תודה רבה רבה מראש.
טעינת רומבה - האם מרעיש למשהו בעת הטעינה?
שלום,
יש לי רומבה 581: בעת הטעינה שלו, הוא משמיע תקתוקים קלים בתדירות של 2 בשניה. האם התופענ מוכרת?
תודה!
יש לי רומבה 581: בעת הטעינה שלו, הוא משמיע תקתוקים קלים בתדירות של 2 בשניה. האם התופענ מוכרת?
תודה!
Re: טעינת רומבה - האם מרעיש למשהו בעת הטעינה?
תנסה לנקות מגעים, לפעמים הרומבה חושב שהוא לא יושב טוב בגלל שאין אספקה טובה מהמגעים אז הוא מנסה לתקן מדי פעם ואז נשמעים תקתוקים.urielp כתב:שלום,
תודה!...
תשתית החשמל אצלך בסדר?Chura כתב:המחיר לשדרוג יקר יותר, מאחר ואין אצלי חיות (לא מחמד בכל אופן) אני אוותר
משהו מוזר, ברכישה הראשונים רכשתי 4 רובוטים לפני כשנתיים, וכולם מתו באותו חודש.
כלומר עובדים ל20 שניות ואז מתריעים על סוללה ריקה. הטענה ואיפוס לא עזרו.
הזמנתי סוללות חדשות מאיביי, נראה מה יהיה....
זה לא ממש הגיוני מה שרשמת
נ.ב. אתה חי בארמון? 4?
קראתי את כל השרשור ויצאתי יותר מבולבל ממה שהתחלתי
הייתי שמח אם מישהו יול לעור לי
אני רוצה להמין מחול אירווט שיתאים לבית עם כלב לוורדור אשמח לשמוע ממישהו שיש לו דגם שמתאים ומה שלא ברור לי למה אין מכס כי באתר מיסים רשום על שואבי אבק 30% מכס א יך אני יכול ליות בטוח שיקחו רק מעמ ובלי קשר אמאזון ם ילחו לי רובוט לארץ?
הייתי שמח אם מישהו יול לעור לי
אני רוצה להמין מחול אירווט שיתאים לבית עם כלב לוורדור אשמח לשמוע ממישהו שיש לו דגם שמתאים ומה שלא ברור לי למה אין מכס כי באתר מיסים רשום על שואבי אבק 30% מכס א יך אני יכול ליות בטוח שיקחו רק מעמ ובלי קשר אמאזון ם ילחו לי רובוט לארץ?
אם אני מזמין מאמאזון אני משלם על זה כשזה מגיע איזה מס?
ומה דעתכם על המבצע הזה
http://www.ushops.co.il/product/1511
האם הוא יתאים לבית עם כלב לברדור?
ומה דעתכם על המבצע הזה
http://www.ushops.co.il/product/1511
האם הוא יתאים לבית עם כלב לברדור?
לבחור מעלי
משום מה זה לא נותן לי לשלוח הודעה פרטית
אשמח אם תיצור עימי קשר במייל:
[email protected]
תודה
משום מה זה לא נותן לי לשלוח הודעה פרטית
אשמח אם תיצור עימי קשר במייל:
[email protected]
תודה
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
זקוק לעזרה בנושא ה-SCOOBA:
קניתי SCOOBA (בחו"ל) והיום השתמשתי בו לראשונה.
הוא ניקה ולאחר איזה 7 דקות נעצר.
ניסיתי להפעלו מחדש ומתקבל מן צליל קצר כזה בין 4 העברות (מצטער על הניסוח...קשה לתאר צליל).
עבדתי עם נוזל "AJAX מרענן" (מצורפת תמונת המיכל) אשר נכתב פה בפורום ככזה שניתן לעבור עימו.
לאחר שהחלפתי את המים הוא חזר לעבוד מס' דקות ושוב נעצר ... ניסינו להחיזור לפעילות - אך שוב אותו הצליל.
ניסיתי בשנית לנקותו עם מי ברז ... עשיתי 2 סיבובי נקיון , גם ניקיתי את מיכל המים המלוכלכים.
עשיתי למכשיר RESET על"פ ההוראות (הסרת סוללה ולחיצה על POWER למשך כ-5 שניות) והוא לפתי עבד ... אך לאחר עבודה בת 2 דקות נעצר שוב עם אותם הציפצופים.
נכון ל-23:25 - אני לא מצליח להפעילו.
האם למישהו ידוע מה זה עשוי להיות ... איך ניתן לפתור זאת?
אודה לעזרתכם!
המשך סופ"ש טוב...
קניתי SCOOBA (בחו"ל) והיום השתמשתי בו לראשונה.
הוא ניקה ולאחר איזה 7 דקות נעצר.
ניסיתי להפעלו מחדש ומתקבל מן צליל קצר כזה בין 4 העברות (מצטער על הניסוח...קשה לתאר צליל).
עבדתי עם נוזל "AJAX מרענן" (מצורפת תמונת המיכל) אשר נכתב פה בפורום ככזה שניתן לעבור עימו.
לאחר שהחלפתי את המים הוא חזר לעבוד מס' דקות ושוב נעצר ... ניסינו להחיזור לפעילות - אך שוב אותו הצליל.
ניסיתי בשנית לנקותו עם מי ברז ... עשיתי 2 סיבובי נקיון , גם ניקיתי את מיכל המים המלוכלכים.
עשיתי למכשיר RESET על"פ ההוראות (הסרת סוללה ולחיצה על POWER למשך כ-5 שניות) והוא לפתי עבד ... אך לאחר עבודה בת 2 דקות נעצר שוב עם אותם הציפצופים.
נכון ל-23:25 - אני לא מצליח להפעילו.
האם למישהו ידוע מה זה עשוי להיות ... איך ניתן לפתור זאת?
אודה לעזרתכם!
המשך סופ"ש טוב...
תקרא פה אולי יעזור
http://www.robotreviews.com/chat/viewtopic.php?t=9765
אסור לשטוף את הסקובה עצמה.
תנסה את הדבר הבא גם,בכללית צריך להגיע עם הסקובה מין פומפה כחולה שמחברים אתה לסקובה
ליד הלחצן שמוציא את המברשת יש צ'ופצי'ק שעליו מלבישים את הפומפה מלוחצים כמה פעמים כדי לסובב את המשאבה
אם אין לך את הפומפה הזאת, אפשר לפרק את ה"טלפון" של המקלחת להלביש את זה על הצ'ופצי'ק הזה ולהפעיל את המים כמה פעמים.
תנסה את הדבר הבא גם,בכללית צריך להגיע עם הסקובה מין פומפה כחולה שמחברים אתה לסקובה
ליד הלחצן שמוציא את המברשת יש צ'ופצי'ק שעליו מלבישים את הפומפה מלוחצים כמה פעמים כדי לסובב את המשאבה
אם אין לך את הפומפה הזאת, אפשר לפרק את ה"טלפון" של המקלחת להלביש את זה על הצ'ופצי'ק הזה ולהפעיל את המים כמה פעמים.
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
תקן אותי אם לא הבנתי נכון את מה שנכתב שם - בשורה התחתונה מציעים שם ללחוץ על כפתור ה-POWER למשך 12 שניות, נכון?noam כתב:תקרא פה אולי יעזור
אם אין לך את הפומפה הזאת, אפשר לפרק את ה"טלפון" של המקלחת להלביש את זה על הצ'ופצי'ק הזה ולהפעיל את המים כמה פעמים....
וובכן - ניסיתי זאת וזה לא פתר את הבעיה.
לגבי ה"פומפה הכחולה" אתה בטח מדבר על צינורית כחולה כזו שמשחילים לפתח בצד הסקובה, נכון?
אם לא - אז לא ידוע לי שקיבלנו את החלק המדובר.
לגבי הצ'ופצ'יק וכ'ו ... אני יבדוק איך ניתן לעשות זאת.
אני בכל זאת מתכוון לקחת מחר את ה"חבר" לקהלת ולהתייעץ (למרות שלא קניתי דרכם).
תודה!
**************************************************************************************
עידכוו: בלי שום סיבה חוקיות מסויימת, היום בבוקר הפעלתי את הסקובה הוא עבד פשוט כרגיל...פשוט מוזר.
היום אני הולך לקנות את החומר ניקוי של IROBOT וזהו .... נקווה שהרובוט הצליח לנקות את הצנרת שלו...
לא ממליץ לכם להשתמש בחומר הכחול של אג'קס ... עלות החומר של איירובוט היא לא כה גבוהה...
נערך לאחרונה על ידי shaby ב 05/02/2012 10:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
שלום לחברי הפורום,,,,,על אף שיטוט נרחב בפורום, עדיין לא הצלחתי להבין,,,,אם יש לי כלבה גדולה בבית שמשילה הרבה שערות, איזה דגם כדאי לי לקנות?? ומה המחיר שלו ב ebay? עדיף בארץ או ב ebay?
אתם תשמחו אותי מאוד אם אקבל תשובות לשאלות כי אני ממש רוצה לקנות ורק צריכה לדעת מה....
תודה רבה
אתם תשמחו אותי מאוד אם אקבל תשובות לשאלות כי אני ממש רוצה לקנות ורק צריכה לדעת מה....
תודה רבה