29/12/2024 20:47
movieman כתב:
שמוליק - נראה חדר פגז !!!!!
אתה גר בארץ ?
הזמנת את הכורסאות במיוחד ? כי הבנתי שזה סיפור לרכוש אותם מחו"ל (USA)
...
אני גר בפורטוגל, יש ל Valencia סניף ארופאי עם משלוח חינם. המחיר יקר משמעותית ממחירי ארה"ב אבל כבר כולל מע"מ מקומי שהוא 23%.
קצת התרשמות לאחר שימוש של כמעט שבוע.
הריפוד דיי נוקשה, אלה לא כורסאות ששוקעים בהן ומרגישים כאילו מרחפים על ענן, אבל מצד שני לא מרגישים אי נוחות לאחר ישיבה ארוכה. ביום הראשון נרדמתי על הכורסה לאחר שתי דקות, התעוררתי ונרדמתי שוב.
צריך להתמקם נכון על הכורסה, לאחר שנשכבים לאחור, יש נטיה לגוף לגלוש קדימה ואז אין תמיכה טובה לגב, הקרסוליים עוברים את הקו של ההדום ונוצר עליהם לחץ שיוצר כאב לאחר זמן ממושך. צריך מייד לאחר השכבת הכורסה, לזוז אחורה ואז יש תמיכה נכונה לכל הגוף.
המנוע של השכבת הכורסה עובד מהר מאוד, כך שמעבר משכיבה לישיבה ולהפך מאוד מהיר. משענת הראש לעומת זאת מאוד מאוד איטית ולכן אני משאיר אותה במצב הכי קדמי כל הזמן.
שני חסרונות בולטים : לא ניתן לכוון את הגב ואת ההדום בנפרד - המנגנון סנכרוני, כך שפרקטית צריך לבחור בין שכיבה מלאה לישיבה. לא ניתן למשל לשכב לגמרי אבל להוריד קצת את ההדום למטה, זה חסרון משמעותי. אין זכרון למצב מועדף, אבל זה חסרון קטן מכיוון שלא באמת ניתן לכוון קומבינציות שונות של ההדום, גב ומשענת ראש.
האכסון בתוך משענות היד והמתקן לכוס הם Game changer. שמתי את כל השלטים במשענת היד האמצעית ואת השלט של ה Shield, שבעצם שולט ברוב הפונקציות, אני משאיר במתקן לכוס. בסטאפ הקודם, כל השלטים שכבו תמיד בתפזורת על הכורסה הימנית.
התאורה היא דיי גימיק, היא מאירה על המסך כשההדום מורם ולא חזקה מספיק כדי להאיר את החדר כשהמסך כבוי מצד שני, כך שאני לא משתמש בה.
מה שהכי הפתיע אותי זה השינוי המשמעותי לטובה בסאונד. פתאום אני שומע את הרמקולים האחוריים. קרה לי כבר כמה פעמים שהסתובבתי בהפתעה במהלך סרט כי חשבתי שמישהוא נמצא מאחורייי או שהחתולה מנסה לפתוח את הדלת של החדר. גם הבמה הקדמית השתפרה מאוד. הסיבה היא שאני יושב עכשיו גבוה יותר לעומת הכורסאות הקודמות ומשענת הגב נמוכה יותר, מה שמאפשר לשמוע טוב יותר את הרמקולים האחוריים וכנראה גם משפר את הגובה של האזניים ביחס לרמקולים הקדמיים והצדדיים.