אפשר להידחף לאחת המזוודות שלך ??moco כתב:I left my heart in San Francisco...
אני קטן, לא תרגיש אותי.
יפה מאד !!! אכן הנורה שקופה (מה? זה לא ככה בכל בתי הכלא?).moco כתב:או. קי. הוא מדליק ומכבה המון פעמים את אחד המתגים. אם הנורה שרופה אז זה זה, אך היא חייבת להיות שקופה כדי שיראה....

עכשיו אני כאן אמיר.amirbd כתב:משה פתר את שאלת תחנות הדלק, והתור עובר אליו (או למי שיפתור את הורסיה האחורה של חידת נורה או את חידת הלשון)
אריה, אבי, עומר, אייכם?...
כן, שתי אותיות - מאד פשוט (לדעתי), אך יפה.theAman כתב:עכשיו אני כאן אמיר.amirbd כתב:משה פתר את שאלת תחנות הדלק, והתור עובר אליו (או למי שיפתור את הורסיה האחורה של חידת נורה או את חידת הלשון)
אריה, אבי, עומר, אייכם?...
הבנתי נכון? הפתרון לחידת הלשון מורכב מ-2 אותיות?...
הבעיה עם הפתרון הזה שאין לך מספר הדלקות וכיבויים שאתה יכול להיות בטוח מראש שיספיקו.amirbd כתב:יפה מאד !!! אכן הנורה שקופה (מה? זה לא ככה בכל בתי הכלא?).moco כתב:או. קי. הוא מדליק ומכבה המון פעמים את אחד המתגים. אם הנורה שרופה אז זה זה, אך היא חייבת להיות שקופה כדי שיראה....
ורסיה נוספת ואחרונה לשאלת הנורה - כמו קודם, אבל מותר לאסיר לגעת בכל מתג רק פעם אחת...

משה, אם אתה מציג את זה ככה,moco כתב:הבעיה עם הפתרון הזה שאין לך מספר הדלקות וכיבויים שאתה יכול להיות בטוח מראש שיספיקו.amirbd כתב:יפה מאד !!! אכן הנורה שקופה (מה? זה לא ככה בכל בתי הכלא?).moco כתב:או. קי. הוא מדליק ומכבה המון פעמים את אחד המתגים. אם הנורה שרופה אז זה זה, אך היא חייבת להיות שקופה כדי שיראה....
ורסיה נוספת ואחרונה לשאלת הנורה - כמו קודם, אבל מותר לאסיר לגעת בכל מתג רק פעם אחת...
הצעה לגרסה האחרונה: שמים את המתג בול על המצב שהוא כמעט נסגר, ואז יש קשתות במתג והנורה כבית ונדלקת כל הזמן וזה הופך לפתרון הקודם. גם זה לא מעשי....

זה יותר טוב מלחשוב שאולי הנורה נשרפה ובעצם היא לא (אין לך שום דרך לדעת בוודאות) ואז לרדת למרתף ולגלות שבגלל זה לא משחררים אותך מהכלא...moco כתב:אני כבר אחרי הסיוט. גמור לגמרי. כבר הולך לישון.
אתה צודק, אבל בעצם, הדרך לדעת אם אתה במצב הזה זה רק על ידי הקשבה ליד המתג לרשרושים....
לא לזה התכוונתי.moco כתב:הבעיה עם הפתרון הזה שאין לך מספר הדלקות וכיבויים שאתה יכול להיות בטוח מראש שיספיקו.amirbd כתב:יפה מאד !!! אכן הנורה שקופה (מה? זה לא ככה בכל בתי הכלא?).moco כתב:או. קי. הוא מדליק ומכבה המון פעמים את אחד המתגים. אם הנורה שרופה אז זה זה, אך היא חייבת להיות שקופה כדי שיראה....
הצעה לגרסה האחרונה: שמים את המתג בול על המצב שהוא כמעט נסגר, ואז יש קשתות במתג והנורה כבית ונדלקת כל הזמן וזה הופך לפתרון הקודם. גם זה לא מעשי....