זה רק אני או שהסידרה הזו הפכה לפארסה? התחלתי לקבל את התחושה הזו בפרק הנוכחי כשהזקנה אומרת לג'ק לקחת משהו שהיה שייך לאביו ולתת אותו לגופה של ג'ון וכשהוא עונה לה "אבל זה פשוט מגוחך", פשוט הסכמתי עם הקביעה הזו כשבהמשך הפרק עברה בי התחושה הזו שוב שוב. על כל שבריר מענה שניתן, הכותבים פותחים עשרות שאלות חדשות שרובן נותרות ללא כל הסבר הגיוני וכנראה לא יענו, הנה כמה דוגמאות וזה רק מהפרק הנוכחי:
כשג'ק שואל את בן מיהי הזקנה ולמה היא עוזרת להם, בן מתחיל לקשקש על תומס השליח והחוסר אמונה שלו במקום לתת מענה.
כשקייט מגיע לדירה של ג'יק היא נמצאת ללא הבן החורג שלה, כמובן כש'ק שואל אפא הוא ומה קרה, במקום תשובה היא משביעה אותו לא לשאול אותה לגבי זה לעולם.
סאן מגיע למטוס בלי ביתה. אמא שמשאירה את ביתה היחידה מאחור?
בשדה התעופה באופן מיסתורי מופיעים להם הארלי (שפרק לפני ברח כל עוד נפשו בו מההצעה של בן לחזור לאי), וסעיד שבאופן מסתורי כבול לאשת חוק. כשג'יק שואל את קייט איך הם מגיעים לשם מה התשובה? "הם קנו כרטיס".
המטוס עליו נמצאים השישה "נעלם" באורח פלא בהבזק של אור וששת הניצולים מופיעים להם באי פשוט כך.
לאורך כל הפרק חוזרת המילה "אמונה" שוב שוב (ג'ק לא מאמין לג'ון בפתק התאבדות, הזקנה מבקשת מג'ק להאמין, בן מדבר עם ג'יק על חוסר האמונה של השליח וכו - פשוט קיבלתי תחושה שהכותבים מנסים לדחוף את האמונה כפיתרון לכל מה שלא מובן (הנעליים של אבא של ג'יק שבאורך פלא מופיעים בפניו במזוודה של הסב, המכתב התאבדות של ג'ון שמגיע באורך פלא שוב ושוב לידי ג'יק וכו). יש לי תחושה שבמקום לפתור דברים בצורה עלילתית ומתן תשובות הגיונית התסריטאים מנסים לגרום לכל מיני דברים בלתי מוסברים שקורים בסדירה להיפטר ע"י "אמונה".
לא יודע מה איתכם, אני אתאיסט, ואם עד היום לא הגעתי לאמונה, לא אגיע אליה בזכות סידרה
אני רוצה תשובות, תחיל להימאס לי לנסות להבין מה קורה, למה דברים קורים ומה ךעזאזל רוצים מאיתנו בסידרה הזו