שלום,יש לי בעיה בסאונד של הערוצי HD
הממיר מחובר לי בכבל אופטי לרסיבר, ויש לי מין רעשים קטנים בסאונד כאשר אני שומע ברמקולים.
...
היתה לי בדיוק אותה בעיה. פתרתי אותה בעזרת הכניסה הדיגיטלית השנייה (בממיר יסHD
היא נמצאת מעל הכניסה האופטית). זאת כניסה coaxial ואתה צריך כבל מיוחד (יש בכל מקום). כנראה, הבעיה שלי היתה עם הכניסה האופטית בממיר שלי, אבל שווה לבדוק גם לך.
ממיר ה HD של יס משומה הפסיק להגיב לשלט של יס קליל התקשרתי לשאול אותם אולי יש לממיר שלט יעודי משלו (וזאת משום שקראתי איפשהו פה בפורום ש-yes שינו את הקוד של ממיר הhd) והתשובה שקיבלתי היא לא כל הממירים עובדים עם השלט הסנטרדרטי של יס...
ד"א :
ה-yeshd מחובר במקביל לממיר yesmax אולי זה גורם לבעיה
נ.ב:
מה שכן ניראה שהממיר מראה תגובה לכל שלט אינפרה אדום שאני מכוון אליו
לא בפעולה אלה שהנורה הקטנה של הממיר מהבהבת קלות בתגובה ללחיצה על אחד מהלחצנים של אותו שלט אינפרה אדום.
sam22 כתב:אתה צריך לבקש מהם החלפת שלט
הקטע של עבודה עם שלט אחד לשני הממירים - לא טוב!!!!
יש מצב עבודה בXMP בהגדרות הממיר
לשם כך אתה צריך שלט אחר
...
או קי אבל לפי מה שנציג השירות אמר אין שלט אחר יש רק את השלט הסנטרנרטי
יש מצב שהוא מטעה אותי?
או שזה איזה קוד שאני צריך להכניס לשלט הנוכחי שלי?
...
כן, יש מצב שהוא מטעה אותך. יש שלט שכתוב עליו yes שהוא השלט הרגיל (גם ל- yesMAX), ויש שלט שכתוב עליו yesHD והוא שולט אך ורק בממיר yesHD. השלט הרגיל יכול לשלוט גם בממיר yesHD, אבל אם יש לך yesMAX עלולה להיווצר התנגשות בין הממירים כי הם עובדים על אותו קוד. השלט נראה כמו בתמונה המצורפת:
נתקלתי בבעייה מעצבנת.
קיבלתי את הממיר ביום שני.
כשאר אני מכבה אותו לפרק זמן של כמה שעות ואז מדליק שוב - אני שומע סאונד אבל לא מקבל תמונה. הממיר מחובר גם דרך HDMI וגם באמצעות SCART-SVIDEO.
רק כאשר אני מוציא אותו מהחשמל ומחזיר הבעייה מסתדרת.
freetz כתב:נתקלתי בבעייה מעצבנת.
קיבלתי את הממיר ביום שני.
כשאר אני מכבה אותו לפרק זמן של כמה שעות ואז מדליק שוב - אני שומע סאונד אבל לא מקבל תמונה. הממיר מחובר גם דרך HDMI וגם באמצעות SCART-SVIDEO.
רק כאשר אני מוציא אותו מהחשמל ומחזיר הבעייה מסתדרת.
האם עוד מישהו נתקל בבעייה או שהבעייה אצלי בממיר?
טל
...
קרה לי הרבה בגירסה 120
מה 6.8 עם גירסה 122 עדיין לא קרה
אני מכבה אותו, לטובת צריכת חשמל יותר נמוכה
שח