Xiaomi AX3000T
Re: Xiaomi AX3000T - ראוטר חדש ומעניין ב160 ש"ח
הצלחתי לעבוד עם ערוץ 100 על ידי מעבר לפנמה ועידכון של הערוץ דרך ה-CLI (ולא דרך luci). אני אנסה לעבוד היום עם 114, וכן כששאר הקליינטים מנותקים, אבל מעניין שכל זה עבד בצורה שקופה עם כל הקליינטים מחוברים ב-stock.
ראה את ההודעה האחרונה של elxyzad, אומר שצריך לבחור 100.28/02/2024 16:22the-hexx כתב: הצלחתי לעבוד עם ערוץ 100 על ידי מעבר לפנמה ועידכון של הערוץ דרך ה-CLI (ולא דרך luci). אני אנסה לעבוד היום עם 114, וכן כששאר הקליינטים מנותקים, אבל מעניין שכל זה עבד בצורה שקופה עם כל הקליינטים מחוברים ב-stock....
לא אמרת עם איזה קליינט אתה בודק.
אתה יכול גם לנסות לקבל פיק קרוב ל 1000 ב 80Mhz בערוץ 5Ghz פנוי שאינו DFS
לגבי הסטוק, קשה לדעת. אולי עוצמת השידור לא יורדת בערוצי dfs כמו בגלובלי ל 250mw ואולי יש שם אלגוריתם בחירת ערוצים. ואולי אתה לא לגמרי זוכר מכשיר AC בודד שמוריד את הקצב לכולם שלא היה מחובר ועכשיו כן.
אגב כל זה למען המדע כן?
במציאות ההבדל בין 700-900 כהגדרתך ל1000 לא שווה טרחה, ואם הייתי נאלץ לבחור הייתי בוחר ב OpenWRT תמורת כמה Mbps ללא היסוס
על ידי מעבר של המדינה לפנמה, הצלחתי לכוון את הראוטר לעוצמה מקסימלית (28) וערוצים בין 100-108
גם אחרי ניתוק של כל הקליינטים האחרים, הטלפון שלי (פיקסל 6) אמנם מחובר ב-2.4GBPS אבל בבדיקות מהירות לא מגיע ל-1GBPS (לרוב עושה דרך Fast.com שהוא לא האתר הכי מקצועי אבל נקודת רפרנס טובה).
דוגרי, לקבל 900 מקליינט בודד על קו של 1000MbPS זה באמת מספיק, ואני לא אשתמש ביותר מזה לכל צורך אמיתי. וגם, הדעיכה של הקליטה עם OpenWRT לא פחות טובה מה-Stock (כלומר, גם בנקודות מרוחקות ודרך קירות אני מקבל 600-700MbPS). הסיבה היחידה שהתעסקתי עם זאת התחושה שמשהו "נאבד" במעבר, אבל OpenWRT יציב לחלוטין ועובד נהדר, ועכשיו אני יכול להרגיע כל חשש (קטן) שהיה לי לגבי "תוכנה סינית", ואפילו יש אנשים שלמדו איך לתכנת את ה-NFC של הראוטר (שזה מאמץ די מרשים).
גם אחרי ניתוק של כל הקליינטים האחרים, הטלפון שלי (פיקסל 6) אמנם מחובר ב-2.4GBPS אבל בבדיקות מהירות לא מגיע ל-1GBPS (לרוב עושה דרך Fast.com שהוא לא האתר הכי מקצועי אבל נקודת רפרנס טובה).
דוגרי, לקבל 900 מקליינט בודד על קו של 1000MbPS זה באמת מספיק, ואני לא אשתמש ביותר מזה לכל צורך אמיתי. וגם, הדעיכה של הקליטה עם OpenWRT לא פחות טובה מה-Stock (כלומר, גם בנקודות מרוחקות ודרך קירות אני מקבל 600-700MbPS). הסיבה היחידה שהתעסקתי עם זאת התחושה שמשהו "נאבד" במעבר, אבל OpenWRT יציב לחלוטין ועובד נהדר, ועכשיו אני יכול להרגיע כל חשש (קטן) שהיה לי לגבי "תוכנה סינית", ואפילו יש אנשים שלמדו איך לתכנת את ה-NFC של הראוטר (שזה מאמץ די מרשים).
בעקבות השרשור הנ"ל הזמנתי ואמרתי לא נורא אם מעצר במכס.
איזו הפתעה, זה הגיע.
הזמנתי ביחד עם מוצר לכף הרגל , אז השולח רשם על
Foot device
לא בדקו
איזו הפתעה, זה הגיע.
Foot device
לא בדקו

אני הזמנתי את האח הגדול שלו AX6000 לבד ועבר בלי בעיה, השילוח אפילו היה דרך בר הפצה או משהו כזה מאלה שהייתי מצפה שיחפשו להשחיל איזה עמלה. האמת לא שמתי לב מה היה כתוב על האריזה החיצונית אבל לא נראה לי שמישהו באמת בודק מה כתוב על כל פריט ופריט, בטח בודקים מדגמי.10/03/2024 23:59Pet4a כתב: בעקבות השרשור הנ"ל הזמנתי ואמרתי לא נורא אם מעצר במכס.
איזו הפתעה, זה הגיע.
Foot device
לא בדקו
...
שלח קישור בבקשה10/03/2024 23:59Pet4a כתב: בעקבות השרשור הנ"ל הזמנתי ואמרתי לא נורא אם מעצר במכס.
איזו הפתעה, זה הגיע.
Foot device
לא בדקו
...
- goldeneyez
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
אז אני הזמנתי והגיע. הזמנתי 2 יחידות. כמובן שלא הזמנתי למדינת ישראל. כי משרד התקשורת חזק על חלשים.
הזמנתי לארצות הברית. בשונה ממדינת ישראל. משלוחים מ AliExpress זה עניין של מקסימום שבוע (כי ארצות הברית לא מפחדת שיבוא פרטי יגרום לקריסה של הכלכלה. בשונה ממדינת ישראל. שחס וחלילה שישראלי יחסוך כסף ולא יכניס כסף ליבואנים ישראלים גנבים שרוצים לחיות על חשבונך ולבנות וילות מרצדס וצי של מרצדסים על חשבון הלקוח).
קבלו תמונות.

coin flip gif
הזמנתי לארצות הברית. בשונה ממדינת ישראל. משלוחים מ AliExpress זה עניין של מקסימום שבוע (כי ארצות הברית לא מפחדת שיבוא פרטי יגרום לקריסה של הכלכלה. בשונה ממדינת ישראל. שחס וחלילה שישראלי יחסוך כסף ולא יכניס כסף ליבואנים ישראלים גנבים שרוצים לחיות על חשבונך ולבנות וילות מרצדס וצי של מרצדסים על חשבון הלקוח).
קבלו תמונות.

coin flip gif
האם הראוטר הזה מתאים לסיב בזק במהירות של 1 ג"ב + מודם של ZTE?
- goldeneyez
- חבר שרק התחיל

מתאים כמו גדול
אני קניתי את הראוטר הזה רק בגלל התמיכה ב OpenWRT
הראוטר אצלי מחובר לראוטר אחר.
הראוטר מספק לי חיבור VPN בפרוטוקול Wireguard
במשך שנתיים אני עושה שימוש בפרוייקט ישן שנקרא DDWRT
והייתי מחובר ב OpenVPN
עכשיו אני מקבל רוחב פס של 100 Mbps בפרוטוקול Wireguard מול השרת VPN הפרטי שלי בארצות הברית ב AWS
שזה מטורף במושגים של VPN
הבאתי גם מארצות הברית את הסטרימר החדש של Amazon בגרסה האחרונה החדשה ביותר. ככה שזה הולך להיות Full USA Tv בישראל.
והייתי מחובר ב OpenVPN
עכשיו אני מקבל רוחב פס של 100 Mbps בפרוטוקול Wireguard מול השרת VPN הפרטי שלי בארצות הברית ב AWS
שזה מטורף במושגים של VPN
הבאתי גם מארצות הברית את הסטרימר החדש של Amazon בגרסה האחרונה החדשה ביותר. ככה שזה הולך להיות Full USA Tv בישראל.
תודה.22/03/2024 2:25goldeneyez כתב: מתאים כמו גדול
והייתי מחובר ב OpenVPN
שזה מטורף במושגים של VPN
הבאתי גם מארצות הברית את הסטרימר החדש של Amazon בגרסה האחרונה החדשה ביותר. ככה שזה הולך להיות Full USA Tv בישראל....
רוב מה שכתבת פה בשבילי זה אידיש, אבל כן הבנתי שזה יעבוד עם המודם ויעבוד בבזק. תודה!
באתי לקנות, ואז ראיתי את ההודעה הזו:
מה זה אומר? מה זה רשת עם גרסה סינית?
זוהי הגרסה הסינית של הנתב, התומך בחיבור לאפליקציית הבית של מי משרת סין היבשתית. צריך רשת עם גרסה סינית של נתב xiaomi....
מה זה אומר? מה זה רשת עם גרסה סינית?
- goldeneyez
- חבר שרק התחיל

מערכת ההפעלה שמגיעה עם הראוטר זו מערכת הפעלה עם ממשק סיני. זה ראוטר מושלם במינימום כסף למי שרוצה לשנות את מערכת ההפעלה לפרוייקט קוד פתוח בשם OpenWRT או לחילופין להשתמש בראוטר כפי שהוא מגיע מהמוכר ואז להשתמש ב Google Translate על מנת להבין את הממשק הסיני. שים לב להודעות בשרשור הנוכחי. הראוטר הזה בסבירות גבוהה לא לעבור מכס של מדינת ישראל. כלומר יש סיכון בהזמנה ישירות לישראל. אם את הנוסע המתמיד. תזמין לחול. שים במזוודה עליה למטוס בלבד.