אפליקציית כאן 11 .... לבעלי LG לא מגיע לראות את המונדיאל ב 4k בחינם ?
@gal-cohen
·כל השידורים היום היו ב-HDR.
יש איזושהי בעיה/באג באפליקיציה שהיא לא מצליחה לזהות את אות השידור במקרים מסוימים.
מעבר למקור HDMI חיצוני (בלי HDR) וחזרה לאפליקציה עשו אצלי קסם ופתרו את הבעיה (ניסיתי מספר פעמים היום).
·כל השידורים היום היו ב-HDR.
יש איזושהי בעיה/באג באפליקיציה שהיא לא מצליחה לזהות את אות השידור במקרים מסוימים.
מעבר למקור HDMI חיצוני (בלי HDR) וחזרה לאפליקציה עשו אצלי קסם ופתרו את הבעיה (ניסיתי מספר פעמים היום).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תודה לכל העונים לשאלתי, אתמול בערב אכן ראיתי בבירור את חיווי ה-HLG HDR באפליקציה של סלקום TV ב-65B7.
איכות התמונה והצבעים היו פשוט פנטסטיים לדעתי. סלקום בהחלט שיחקו אותה עם כיול נכון של ה-feed שהועבר ללקוחות.
באפליקציה של כאן התמונה הייתה קצת פחות טובה וללא HDR (בעיקר צבעים חיוורים יותר) אבל עדיין מצויינת יחסית ל-HD רגיל.
איכות התמונה והצבעים היו פשוט פנטסטיים לדעתי. סלקום בהחלט שיחקו אותה עם כיול נכון של ה-feed שהועבר ללקוחות.
באפליקציה של כאן התמונה הייתה קצת פחות טובה וללא HDR (בעיקר צבעים חיוורים יותר) אבל עדיין מצויינת יחסית ל-HD רגיל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אם אתם צופים דרך אפליקציית הסלקום TV בטלויזיה ואין לכם חיווי בטלויזיה שאתם במצב HDR HLG פשוט תקפיצו בסלקום לערוץ אחר ותחזרו חזרה לערוץ כאן 4K. הטלויזיה תזהה מחדש שמדובר באות HDR HLG ותעבור למצב התמונה הנכון. אין לי מושג למה זה קורה, בגלל האפליקציה או בגלל הטלויזיה, אבל זה קורה וזה הפתרון הכי קליל ומהיר. אם אין לכם חיווי HDR HLG באופן אוטומטי - קביעה ידנית במסך למצב תמונה "אפקט HDR" לא שווה ערך לכניסה אוטומטית למצב הנכון. אפקט HDR עושה משהו אחר ומתייחס ומעבד את האות אחרת.
לגבי אפליקציית "כאן", נו שויין..
תכל'ס במצב הנוכחי שלה, אני לא רואה סיבה לצפות דרכה במשחקים. אמנם נראה שהרזולוצייה גבוהה (אכן 4K) אך כל השאר די מאעפן. לא יודע איך זה רץ אצלכם אך אצלי במסך קצב הפריימים של השידור לא נכון. זה נראה שמקום להעביר אות 50Hz הם מעבירים משהו כמו 25Hz או משהו כזה והתנועה ממש מרצדת וקשה לצפייה. הביטרייט גם כן לא להיט וכשיש תנועה רואים בעיות הנובעות מדחיסת וידאו מוגזמת. ויתרתי על התענוג אחרי כמה דקות וחזרתי לסלקום. אם הייתי חייב פתרון חינמי הייתי פשוט מחבר אנטנה וצופה דרך עידן+.
לגבי אפליקציית "כאן", נו שויין..
תכל'ס במצב הנוכחי שלה, אני לא רואה סיבה לצפות דרכה במשחקים. אמנם נראה שהרזולוצייה גבוהה (אכן 4K) אך כל השאר די מאעפן. לא יודע איך זה רץ אצלכם אך אצלי במסך קצב הפריימים של השידור לא נכון. זה נראה שמקום להעביר אות 50Hz הם מעבירים משהו כמו 25Hz או משהו כזה והתנועה ממש מרצדת וקשה לצפייה. הביטרייט גם כן לא להיט וכשיש תנועה רואים בעיות הנובעות מדחיסת וידאו מוגזמת. ויתרתי על התענוג אחרי כמה דקות וחזרתי לסלקום. אם הייתי חייב פתרון חינמי הייתי פשוט מחבר אנטנה וצופה דרך עידן+.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
הבעיה היא או בסלקום או בחברה שמעבירה את השידור. מצטרף לחברים שדיברו על HDR HLG שלא מופיע באפליקציה של סלקום גם לי זה קרה וצריך לשחק עם הערוצים לצאת לעבור ערוץ ולחזור. או להפעיל את האפליקציה מחדש ואז הHDR HLG.
השאלה האם סלקום אחראים לנושא?
השאלה האם סלקום אחראים לנושא?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לא, לדעתי לא קשור לסלקום ולא קשור לשידור.
האות שהם שולחים הוא תמיד אות HDR HLG. הבעיה לדעתי היא בצד של המסך.
האות שהם שולחים הוא תמיד אות HDR HLG. הבעיה לדעתי היא בצד של המסך.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

כן, אבל לכל המסכים הללו אותה מערכת ההפעלה שמתנהגת אותו הדבר.
ואני לא קובע עובדה אלא מביע דעה אישית.
ואני לא קובע עובדה אלא מביע דעה אישית.
·היי,זה לא מסך 4K ולכן מאמין שלא תקבל גם..niff74 כתב:עם LJ550Y מעודכנת (גרסת WebOS 3.7) ועדיין כלום.
לא ברשימה המלאה, לא ברשימת העדכונים האחרונים ולא בחיפוש באנגלית או בעברית.
מה עוד אפשר לעשות? מישהו עם גרסא דומה מצא?...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
האפליקציה של כאן כלל לא מיועדת רק לשידורי 4K וכוללת גם תפריט VOD עם מבחר כתבות ותוכניות משידורי התאגיד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מישהו יכול לעשות לי סדר בבקשה ?
האם Lg UH651Y אמורה לתמוך ב HLG HDR , או שכל הדיון הנ״ל רלוונטי רק לדגמי Oled ?
אם כן למה אני אף פעם לא מקבל חיווי באפליקצייה סלקום TV על זה ( יוצא , נכנס , מעביר ערוץ , כלום . )
ואם לא אז ראו הודעה זו כמבוטלת (:
האם Lg UH651Y אמורה לתמוך ב HLG HDR , או שכל הדיון הנ״ל רלוונטי רק לדגמי Oled ?
אם כן למה אני אף פעם לא מקבל חיווי באפליקצייה סלקום TV על זה ( יוצא , נכנס , מעביר ערוץ , כלום . )
ואם לא אז ראו הודעה זו כמבוטלת (:
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
·אני קיבלתי חודש חינם עם ה-c7 בהשקהsky1sky10 כתב:תהליך ההתנתקות שלי מסלקום היה מהיר, השתמשתי בצור קשר איתם בעזרת SMS ,
שאלו שאלות, עניתי, אמרו יחזרו אלי משירות לקוחות, חזרו שאלו כמה שאלות, עניתי,
וניתקו אותי תוך יממה....
תהליך הרישום היה רצוף תקלות והססמא לא עבדה.
אחרי 3 ימים הצלתי להשיג בן אדם אצלם וזה סודר תוך
24 שעות אבל גם אז איכות התמונה היתה מזעזעת לטעמי ( בעידן נטפליקס אני לא מקבל איכות tivo כזו).
רציתי להתנתק ומשירות של טלווזיה אינטרנטית ציפיתי שיהיה כפתור unsubscribe באתר, אז ציפיתי...שוב לא ניתן להשיג בן אדם,
מפניות מאתר נתק הם מתעלמים בניגוד מוחלט לחוק,רק לאחר שבועיים הצלחתי להתנתק זאת לאחר שניסו
לחייב אותי על התקופה החינמית כמובן.
חודשים אחר כך המשכתי לקבל חשבוניות על 0 ,
שלחתי מכתב למנכ״ל שאם לא מנתקים אותי באמת
אני יוצר קשר עם בעלי המניות ומראה להם איך הם עושים להם
מצג שווא של כמות לקוחות ( מציגים את המנותקים כלקוחות פעילים)
וזה הפסיק.
מאז אני רק מקבל הטרדות טלפוניות כל שבוע ממחלקת המכירות וחושב איך להתמודד...
בהחלט רק לנסות אותם היה טעות קשה.