ראוטר לסיבים אופטים של פרטנר fiber
אהלן,
הנושא הזה עלה כאן, אך עדיין מרגיש שייני מבין עד הסוף.
אני לקוח של פרטנר סייבר ומשתמש בראוטר/מודם שקיבלתי מהם Technicolor TG789.
הוא מחובר לקופסה קטנה נוספת שממנה יוצא הסיב האופטי. השאלה שלי עכשיו כזאת, במידה ואני רוצה להחליף את הראוטר של פרטנר לראוטר משלי, אני חייב לחבר אליו בתור גם מודם נוסף או שהקופסה הקטנה שמחוברת לסיב היא כוללת בתוכה את המודם. פשוט ממה שאני מבין רוב הראוטר ים הטובים נמכרים שהם לא כולל בתוכם את המודם וה Technicolor TG789 כן כולל בתוכו את המודם....
הנושא הזה עלה כאן, אך עדיין מרגיש שייני מבין עד הסוף.
אני לקוח של פרטנר סייבר ומשתמש בראוטר/מודם שקיבלתי מהם Technicolor TG789.
הוא מחובר לקופסה קטנה נוספת שממנה יוצא הסיב האופטי. השאלה שלי עכשיו כזאת, במידה ואני רוצה להחליף את הראוטר של פרטנר לראוטר משלי, אני חייב לחבר אליו בתור גם מודם נוסף או שהקופסה הקטנה שמחוברת לסיב היא כוללת בתוכה את המודם. פשוט ממה שאני מבין רוב הראוטר ים הטובים נמכרים שהם לא כולל בתוכם את המודם וה Technicolor TG789 כן כולל בתוכו את המודם....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46349
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
המתאם הזה הוא SFP to RJ45, את היציאה שלו אתה מחבר ישירות לנתב שתקנה וזהו.
ברשותך, עכשיו אני חוזר לראוטר AX3.
ראוטר AX3 להבנתי לא כולל מודם בתוכו, כלומר הוא לא GATEAWAY.
אז איך זה אמור לעבוד? אני מודה שאני לא מבין מספיק בזה וכנראה יש לי אי הבנה בסיסית כלשהי. פשוט שאלתי את המוכרים של AX3 והם ענו כי הפריט לא מחליף את Technicolor TG789 כי הוא לא כולל בתוכו את המודם..
ראוטר AX3 להבנתי לא כולל מודם בתוכו, כלומר הוא לא GATEAWAY.
אז איך זה אמור לעבוד? אני מודה שאני לא מבין מספיק בזה וכנראה יש לי אי הבנה בסיסית כלשהי. פשוט שאלתי את המוכרים של AX3 והם ענו כי הפריט לא מחליף את Technicolor TG789 כי הוא לא כולל בתוכו את המודם..
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

·נראה לי מצב מאוד לא ברורziv_r כתב:רק הנתב של הספק....
הספק (במקרה זה פרטנר) מוכן לוותר ללקוחות על הראוטר בתשלום ובתמורה נין להשתמש בראוטר פרטי.
איפה כל הלקוחות שמנויים על טריפל (כולל לפוניה) וויתרו על הראוטר ושמו ראוטר פרטי ?
איך כולם הסתדרו ?
צריך ראוטר שכולל מודם ? (מלבד הממיר של סיבים> רשת) שפרטנר מספקים?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

המצב מאוד ברור.
אלו שקנו נתב פרטי, אז אין להם טלפוניה או שחיברו את הנתב הפרטי בנוסף לנתב של פרטנר.
אין צורך במודם בפייבר.
אלו שקנו נתב פרטי, אז אין להם טלפוניה או שחיברו את הנתב הפרטי בנוסף לנתב של פרטנר.
אין צורך במודם בפייבר.
·אז במצב כזה שחיבים להחזיק גם את הראוטר של פרטנר, אני לא רואה הגיון להוסיף ראוטר פרטי שמחובר אליו בנוסף ולהמשיך לשלם לפרטנר גם על הראוטר - המטרה היתה לוותר על התשלום לפרטנר, לא?!ziv_r כתב:המצב מאוד ברור.
אין צורך במודם בפייבר....
והאם מודם הוא משמש לחיבור הטלפוניה בבית ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כמובן שיש הגיון, מקבלים Wi-Fi אמין וטוב יותר.
מודם משמש עבור התשתית בבזק.
מודם משמש עבור התשתית בבזק.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@rata
·
פרטנר מספקים ראוטר חינם למשך שנה, אח"כ הוא עולה 25ש"ח בחודש. גם קו טלפון הם נתנו לי לשנה ראשונה חינם.
עכשיו עברה השנה, העפתי את הראוטר שלהם והטלפוניה, והחיים טובים.
מי משתמש היום בטלפון קווי? למה לשלם על זה כסף?
·
פרטנר מספקים ראוטר חינם למשך שנה, אח"כ הוא עולה 25ש"ח בחודש. גם קו טלפון הם נתנו לי לשנה ראשונה חינם.
עכשיו עברה השנה, העפתי את הראוטר שלהם והטלפוניה, והחיים טובים.
מי משתמש היום בטלפון קווי? למה לשלם על זה כסף?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@rata
·
עד כמה שזכור לי הם משתמשים ב-SIP. זה דורש הגדרות שאין לך, בתור משתמש קצה, גישה אליהן. גם אם תקנה ציוד שתומך בזה, זה לא יעזור לך.
·
עד כמה שזכור לי הם משתמשים ב-SIP. זה דורש הגדרות שאין לך, בתור משתמש קצה, גישה אליהן. גם אם תקנה ציוד שתומך בזה, זה לא יעזור לך.
Re:
האם זה אומר שאוכל לחבר נתב שלי (https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=35904) ישירות למתאם של סיבים?27/10/2020 16:47ziv_r כתב: המצב מאוד ברור.
אין צורך במודם בפייבר....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אמת.
חברים שלום, האם לדעתכם ראוטר מהסוג RT-AX55 AX1800 יכול להתאים לפרטנר פייבר במהירות 600 מגה ולהחליף את הראוטר שפרטנר מספקים (DGA2232) ?
*הראוטר של פרטנר מותקן בממ"ד ויש צורך לשפר קצת את קליטת ה wifi בבית. אין צורך בטלפוניה בכלל.
תודה מראש לעוזרים.
*הראוטר של פרטנר מותקן בממ"ד ויש צורך לשפר קצת את קליטת ה wifi בבית. אין צורך בטלפוניה בכלל.
תודה מראש לעוזרים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הוא יכול. מומלץ יהיה כנראה להוסיף יחידה נוספת עבור שיפור הקליטה בבית, המלצה שכנראה היה אפשר לוותר עליה אם הנתב היה מותקן מחוץ לממ״ד.
- VitalyBeloborodov
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 0
היי יש לי כמה שאלות קשורות לנושא.
יש לי גם אינטרנט פייבר של פרטנר עם נתב שלהם )tehnicolor( כבר יותר משנה. ואני ממש סובל מניתוקים של wifi על בסיס יומיומי וקליטה גרועה.
יש לי מצלמת לילה בחדר של תינוקת שמרוחקת לא כזה רחוק באזור 15 מטר מהנתב ובקושי יש קליטה שם.
ובכללי אין לי יותר מידי מכשירים בבית 2-3 לפטופים ומזרים מדיה בחדר שינה, מצלמת לילה לתינוקת -HD וזהו בגדול.
עכשיו קניתי מערכת mesh של TP-Link ( שתי יחידות M4 Deco) אז אם זה מספיק ליבר אותה לנתב של פרטנר וזה יפתור לי כל הבעיות או שצריך להחליף גם ראווטר עצמו?
אשמח לתשובות והסברים וגם עזרה בחיבור מערכת mesh.
יש לי גם אינטרנט פייבר של פרטנר עם נתב שלהם )tehnicolor( כבר יותר משנה. ואני ממש סובל מניתוקים של wifi על בסיס יומיומי וקליטה גרועה.
יש לי מצלמת לילה בחדר של תינוקת שמרוחקת לא כזה רחוק באזור 15 מטר מהנתב ובקושי יש קליטה שם.
ובכללי אין לי יותר מידי מכשירים בבית 2-3 לפטופים ומזרים מדיה בחדר שינה, מצלמת לילה לתינוקת -HD וזהו בגדול.
עכשיו קניתי מערכת mesh של TP-Link ( שתי יחידות M4 Deco) אז אם זה מספיק ליבר אותה לנתב של פרטנר וזה יפתור לי כל הבעיות או שצריך להחליף גם ראווטר עצמו?
אשמח לתשובות והסברים וגם עזרה בחיבור מערכת mesh.
- VitalyBeloborodov
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 0
כמו כן שוקל לקנות יחידה נוספת של M4, לשים אחת ליד הנתב, אחת בחדר תינוקת ושלישית בחדר שינה שלנו, דירה בערך 120 מ"ר, 4 חדרים וכל הקירות ביטון.
זה יפתור לי בעיות קליטה ומהירות בכל הבית?
זה יפתור לי בעיות קליטה ומהירות בכל הבית?