Jayush כתב:בכל אופן, נראה לי שמיצינו את הנושא.......
מבצעי Black Friday של ח.י.
חזק ואמץ, מעודד לשמוע.keyser כתב:היי, ברור שקשה לעשות.......
ברור שבכמויות הפניות שאנו מטפלים - (לצערי) גם יהיה אחוז מסויים שיקבל שירות פחות טוב. אבל אני מבטיח לך שזה לא בכוונה, ואנחנו ממש משתדלים שדברים כאלה לא יקרו.
וברור שבמוקד שירות כה גדול שנותן שירות ל-10 חברות הקבוצה מכל מיני סוגי עסקים, ועם תחלופה גדולה מאוד של אנשים (שוב, לצערי, אבל זה מאפיין מוקדי שירות באופן כללי) - קשה להבטיח ש-100% מהנציגים יתנו את המענה הכי איכותי שאפשר. אבל אנחנו כן מאוד משתדלים שלפחות הרוב הגדול יהיה כזה, ואני כן יכול להבטיח לך שמי שאנחנו מגלים שמדבר לא יפה ללקוח או מקשה על החיים של הלקוח ללא סיבה, אנחנו מטפלים בזה מהר.
שוב, בווליום בו אנו עובדים, יש תקלות, אבל הרוב הגדול של הלקוחות מטופל ברמה גבוהה מאוד ועם המון לב.
אתה לא מעליב, זה בסדר שאתה מפקפק.
מצד שני - אנחנו נותנים את הזכות החזרה הזו כבר 3 שנים בכל אתרי הסחר הגדולים. זה לא שירות חדש. זה חלק מחבילת שירות שקראנו לה בזמנו "קנייה באינטרנט - 100% שקט נפשי" . אתה יכול לראות את זה מפורסם בחלק מהאתרים. לדוגמא:
https://bigdeal.co.il/Default.aspx?CampaignId=39821
(ראה את החותמת הירוקה בתמונת המוצר)
הסיבה היחידה שאתה לא רואה את זה יותר מדי היא שבאמצע דצמבר אנחנו משדרגים את חבילת השירות (שאתה בכלל תיפול מהרגליים מהשירות שהולך להיות) , ואנחנו גם ממתגים אותה מחדש. לכן כשהעלינו לא מזמן את האתר החדש של ח.י. - לא השקענו בלהעניק לזה תשומת לב מיוחדת, כי ידענו שבקרוב יעלה מיתוג מחדש - יפייפה.
באתר שלנו אתה כן יכול לראות את זה, אבל שוב, לא מושקע ואנחנו לא מקדמים את זה.
חובת ההוכחה עלינו - תרכוש משהו שלנו, לא משנה מה (אפילו סאנדיסק ב-20 ש"ח), מתוך רשימת האתרים המומלצים שלנו - ותנסה אותנו.
תעדכן אותי אם זה עובד או לא![]()
שבוע טוב!...
אז אולי קניתי מוקדם מדי?
בכל אופן, מקווה א' שאין פער בין האופטימיות שלך לשטח, ו-ב' שלא אצטרך לעדכן אותך
תודה ושבוע טוב
·
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 152 פעמים
שאלה כללית בקשר להתקנה של ח.י
יש לי פלזמה תלויה בסלון איפה שצריך לשים את ה OLED במקומה. היא כבדה ואני לא יכול להוריד אותה לבד. המתקינים יעזרו לי להוריד את הפלזמה הקיימת ולהחליף במקומה את ה OLED? או שיגידו לי שהמקום לא מוכן להתקנה וילכו?
יש לי פלזמה תלויה בסלון איפה שצריך לשים את ה OLED במקומה. היא כבדה ואני לא יכול להוריד אותה לבד. המתקינים יעזרו לי להוריד את הפלזמה הקיימת ולהחליף במקומה את ה OLED? או שיגידו לי שהמקום לא מוכן להתקנה וילכו?
@keyser
היי מני, גם אני רכשתי את ה-B7 65 באחת החנויות שעימן אתם עובדים - סחטיין על ההשקה בזמן הנכון
שאלה (למתקדמים) לי אלייך - זמן האספקה שלי הוא כ-3 חודשים (לבית חדש), כרגע יש דיבורים די רציניים על ביטול מכסים ומס קניה, ובמקרה של מסך כזה זה יכול להיות הרבה מאוד כסף.
מה הדין במקרה כזה, אם נגלה שבינואר המכס ירד\מחיר המסך צלל - האם נקבל עדכון מחיר כלפי מטה? שכן המסך עדיין לא סופק.
סתם נשמע לי מיותר לבטל את העסקה מחר ולרכוש שוב בעוד חודש וחצי.
תודה רבה!!
היי מני, גם אני רכשתי את ה-B7 65 באחת החנויות שעימן אתם עובדים - סחטיין על ההשקה בזמן הנכון
שאלה (למתקדמים) לי אלייך - זמן האספקה שלי הוא כ-3 חודשים (לבית חדש), כרגע יש דיבורים די רציניים על ביטול מכסים ומס קניה, ובמקרה של מסך כזה זה יכול להיות הרבה מאוד כסף.
מה הדין במקרה כזה, אם נגלה שבינואר המכס ירד\מחיר המסך צלל - האם נקבל עדכון מחיר כלפי מטה? שכן המסך עדיין לא סופק.
תודה רבה!!
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
אז אני ממליץ לך *לא* לקבל את המוצר כרגע אליך הביתה, אלא לשמור אצלנו. כך תוכל להמשיך ליהנות מזכות הביטול שלך עד 14 יום מרגע קבלת המוצר. כמובן ובמידה ורכשת מאתר אינטרנט שזכאי לזה.ezme כתב:@keyser
תודה רבה!!...
@keyser
·
תודה על המענה. זה אפשרי גם ברכישה מחנות פיזית (יש להם גם אתר אינטרנט).
מדובר ברשת גדולה שאתם עובדים איתה.
האם יש לי 14 ימי החזרה מיום ההתקנה?
וד"א, לפי התשובה שלך אני מניח שהכיוון הוא רציני לקראת ביטול המכסים, אם כך המצב המסך אמור לרדת ב-3-4 א' ש"ח אוטוטו.
·
תודה על המענה. זה אפשרי גם ברכישה מחנות פיזית (יש להם גם אתר אינטרנט).
מדובר ברשת גדולה שאתם עובדים איתה.
האם יש לי 14 ימי החזרה מיום ההתקנה?
וד"א, לפי התשובה שלך אני מניח שהכיוון הוא רציני לקראת ביטול המכסים, אם כך המצב המסך אמור לרדת ב-3-4 א' ש"ח אוטוטו.
@keyserezme כתב:
וד"א, לפי התשובה שלך אני מניח שהכיוון הוא רציני לקראת ביטול המכסים, אם כך המצב המסך אמור לרדת ב-3-4 א' ש"ח אוטוטו....
·
גם אני אשמח לדעת אם לדעתך זה הכיוון.
וגם האם השינויים בשרות שלכם יחולו גם על מי שכבר קנה לאחרונה ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
@Jayush
3D מת, לאף יצרן אין מסך תלת מימד השנה.
אם אתה רוצה 3D, אז נשאר לך לחפש דגמי LG מהסדרות הגבוהות (UH800, UH900 או OLED C6 ומעלה)
3D מת, לאף יצרן אין מסך תלת מימד השנה.
אם אתה רוצה 3D, אז נשאר לך לחפש דגמי LG מהסדרות הגבוהות (UH800, UH900 או OLED C6 ומעלה)
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
·psibeast כתב:שאלה כללית בקשר להתקנה של ח.י
יש לי פלזמה תלויה בסלון איפה שצריך לשים את ה OLED במקומה. היא כבדה ואני לא יכול להוריד אותה לבד. המתקינים יעזרו לי להוריד את הפלזמה הקיימת ולהחליף במקומה את ה OLED? או שיגידו לי שהמקום לא מוכן להתקנה וילכו?...
שאלה חשובה.
לי הפלזמה יושבת על השידה ואת החדש אני תולה.
לי נאמר לי שאין אפשרות אפילו להוריד מהשידה.
אולי אלה ההנחיות שהם מקבלים אבל בטח עם איזה בקשיש יעשו זאת.
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 152 פעמים
ראה את המאמר של עופר פהJayush כתב:מני, או מביני עניין אחרים -
יש סיבה למה החליטו שלא לכלול תלת מימד פאסיבי? יש טרנד שלילי סביב זה? יקר מדי? בעייתי מדי?...
https://www.hometheater.co.il/article08195.htm
אוף.
אתם ממש מעצבנים.
באמת, ביטלתי את ההזמנה שלי ה-Q7F והזמנתי B7 - 65. אוף איתכם! העיקר היה לי תקציב של 10.
מעצבנים!!!
קניתי ב13100 בחשמל נטו (הייתי תקוע אליהם כי כבר קניתי את הQLED ולא רציתי להתחיל להתעסק עם ביטול עסקה).
אוף!@?!
מחכה כבר לקבל אותה
אתם ממש מעצבנים.
באמת, ביטלתי את ההזמנה שלי ה-Q7F והזמנתי B7 - 65. אוף איתכם! העיקר היה לי תקציב של 10.
מעצבנים!!!
קניתי ב13100 בחשמל נטו (הייתי תקוע אליהם כי כבר קניתי את הQLED ולא רציתי להתחיל להתעסק עם ביטול עסקה).
אוף!@?!
מחכה כבר לקבל אותה