טלוויזיה 55" LG OLED55B6Y: שרשור בעלים ראשי
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73250
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
Tomerco - מס?
ואני צריך לדעת היכן בדיוק פיזית, איזו יציאה מלמעלה (הכי למעלה יש יציאת USB3, מתחתיה יש יציאות HDMI) כי אני רואה את זה רק מהצד (הטלוויזיה צמודה לקיר).
ואני צריך לדעת היכן בדיוק פיזית, איזו יציאה מלמעלה (הכי למעלה יש יציאת USB3, מתחתיה יש יציאות HDMI) כי אני רואה את זה רק מהצד (הטלוויזיה צמודה לקיר).
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73250
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
sigamore תודה 
דיברתי על זה קצת בעבר אבל לא נכנסתי לעומק
אבל הפעם זה כבר מפריע לי ואני רוצה לפתור את העניין
כשאני מנסה להפעיל ARC בין ה B6 ל PIONEER LX701 אני מקבל הודעה מהרסיבר שה B6 לא תומכת ב ARC או שיש בעיה כלשהי (ראו תמונה)
בטלוויזיה הגדרתי על AUDIO OUT של OPTICAL/ARC וזה לא ממש עזר
דיברתי עם 3 נציגים של ח.י, 2 מהם לא ידעו על מה אני מדבר ולא ידעו לענות לי איזה כניסה תומכת ב ARC והשלישי לפחות אמר ש "נראה לו" שזה HDMI2 אבל לא ידע לעזור לי בנושא.
אשמח לעזרתכם , תודה רבה
אבל הפעם זה כבר מפריע לי ואני רוצה לפתור את העניין
כשאני מנסה להפעיל ARC בין ה B6 ל PIONEER LX701 אני מקבל הודעה מהרסיבר שה B6 לא תומכת ב ARC או שיש בעיה כלשהי (ראו תמונה)
בטלוויזיה הגדרתי על AUDIO OUT של OPTICAL/ARC וזה לא ממש עזר
דיברתי עם 3 נציגים של ח.י, 2 מהם לא ידעו על מה אני מדבר ולא ידעו לענות לי איזה כניסה תומכת ב ARC והשלישי לפחות אמר ש "נראה לו" שזה HDMI2 אבל לא ידע לעזור לי בנושא.
אשמח לעזרתכם , תודה רבה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@bixente
·
אני בטוח שבספר הוראות כתוב במפורש מהי יציאת ה-ARC... אבל בכל אופן:
[imgbig]http://i.rtings.com/images/reviews/tv/l ... -large.jpg[/imgbig]
·
[imgbig]http://i.rtings.com/images/reviews/tv/l ... -large.jpg[/imgbig]
תודה רבה על העזרה, די זכרתי שזה hdmi 2TheCoolest כתב:@bixente
·
[imgbig]http://i.rtings.com/images/reviews/tv/l ... -large.jpg[/imgbig]...
אבל הבעיה עצמה עדיין קיימת. כי אני כבר מחובר ל hdmi 2 ועדיין התמונה מההודעה הראשונה מופיעה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@bixente
·
המסך הוא רק צד אחד במשוואה, מה עם הרסיבר? גם בו צריך לוודא שהכבל מחובר לכניסה/יציאה תומכת ARC וגם לוודא בהגדרות שלו שהפונקציה מופעלת. בדקת אותו?
·
המסך הוא רק צד אחד במשוואה, מה עם הרסיבר? גם בו צריך לוודא שהכבל מחובר לכניסה/יציאה תומכת ARC וגם לוודא בהגדרות שלו שהפונקציה מופעלת. בדקת אותו?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
היי תודה רבה על התגובהjacko-il כתב:@bixente
·
המסך הוא רק צד אחד במשוואה, מה עם הרסיבר? גם בו צריך לוודא שהכבל מחובר לכניסה/יציאה תומכת ARC וגם לוודא בהגדרות שלו שהפונקציה מופעלת. בדקת אותו?...
ה hdmi ברסיבר מחובר ליציאה תומכת ARC, ולגבי הפעלת הפונקציה - המסך שאני מקבל זה בזמן שאני מנסה להפעיל ARC ברסיבר
שוב תודה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@bixente
·
רשמת בהודעה קודמת שלך שם "ראו תמונה" - או ששכחת לצרף או שאני מפספס משהו, כי אני לא רואה תמונה.
שנית, עברתי שלושה מסכים של LG בשנים האחרונות (מ- 60LA621 דרך 55EC939 וכרגע 65B7) ושני רסיברים (הקודם ימאהה והנוכחי פיוניר VSX1131) ועם כל מיני שילובים בינהם תמיד עבד לי ה ARC בלי בעיה. מה שכן, בתהחלה אכלתי קש עם זה אך בסופו של יום התברר לי שזה היה כבל HDMI סורר שהיה בעיה ולא איפשר לי להפעיל ARC.
אז, האם בדקת אולי כבילה שונה?
ועוד משהו, אולי טריוויאלי אבל שווה לשאול ולוודא - דאגת להפעיל את ה- SIMPLINK במסך נכון?
·
רשמת בהודעה קודמת שלך שם "ראו תמונה" - או ששכחת לצרף או שאני מפספס משהו, כי אני לא רואה תמונה.
שנית, עברתי שלושה מסכים של LG בשנים האחרונות (מ- 60LA621 דרך 55EC939 וכרגע 65B7) ושני רסיברים (הקודם ימאהה והנוכחי פיוניר VSX1131) ועם כל מיני שילובים בינהם תמיד עבד לי ה ARC בלי בעיה. מה שכן, בתהחלה אכלתי קש עם זה אך בסופו של יום התברר לי שזה היה כבל HDMI סורר שהיה בעיה ולא איפשר לי להפעיל ARC.
אז, האם בדקת אולי כבילה שונה?
ועוד משהו, אולי טריוויאלי אבל שווה לשאול ולוודא - דאגת להפעיל את ה- SIMPLINK במסך נכון?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".