Ps4 pro הוכרז
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
לדעתי צריך לתת לזה קצת זמן, עד שהחברות יבינו איך לעשות למכשיר הזה אופטימיזציה.
לי אישית המכשיר הזה שווה את כספי רק עבור משחקיות של 1080P וב 60FPS, ואת זה ברור לנו שהוא יכול ומבצע בכמה משחקים כבר.
בעתיד זה יבוא לידי ביטוי כמעט או בכל משחק.
עדיין לא בדקתי את המשחקים שברשותי, אעשה זאת בסופ"ש אני מניח ואז אוכל לתת חוות דעת אישית.
לצערי המשלוח של TOMB RAIDER מתעכב.
לי אישית המכשיר הזה שווה את כספי רק עבור משחקיות של 1080P וב 60FPS, ואת זה ברור לנו שהוא יכול ומבצע בכמה משחקים כבר.
בעתיד זה יבוא לידי ביטוי כמעט או בכל משחק.
עדיין לא בדקתי את המשחקים שברשותי, אעשה זאת בסופ"ש אני מניח ואז אוכל לתת חוות דעת אישית.
לצערי המשלוח של TOMB RAIDER מתעכב.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אני לא שולף את הדעה שלי מהשרוול אלא מתבסס על הממצאים שעולים עד עכשיו ממדידות ב- 1080p. נכון, כנראה שאם היה לי מסך 4K HDR לא הייתי בכלל שוקל את זה, אבל זה נראה שב- 1080 הביצועים שלו לא שווים את ההוצאה. אם לוקחים למשל את TLOU - הוא נותן קצב פריימים נמוך יותר מול ה- PS4 הרגיל ב- 1080. כנ"ל גם ב- Watch Dogs 2 ובעוד כמה משחקים (*ראוי לציין שהפרו מרנדר אותם ב- 1800p ואז עושה Downscale ל- 1080). נראה שיש בעייה של התאמה של המשחקים אליו. זה הרי ברור שהמכשיר חזק יותר מה PS4 הרגיל, אבל גם לא בטוח שמישהו ייתן את הדעת לגיהוקים האלה בביצועים, זה נראה שכולם עכשיו עסוקים יותר בלדבר במספרים של רזולוצייה ופחות עסוקים בלשפר ביצועים.
בקיצור, לא יודע מה אעשה. כנראה הדבר שהיה הכי נכון עבורי הוא פשוט לא לרכוש את הפרו מלכתחילה. גם אם יגהצו את הבעיות הללו, אני לא בטוח ששווה לקפוץ למכשיר חדש רק בשביל לקבל Supersampling לתמונה. ואני חוזר ומדגיש - בהנחה שאנחנו מדברים על יציאה למסך FHD כמו שאצלי ולא למסך 4K HDR.
בקיצור, לא יודע מה אעשה. כנראה הדבר שהיה הכי נכון עבורי הוא פשוט לא לרכוש את הפרו מלכתחילה. גם אם יגהצו את הבעיות הללו, אני לא בטוח ששווה לקפוץ למכשיר חדש רק בשביל לקבל Supersampling לתמונה. ואני חוזר ומדגיש - בהנחה שאנחנו מדברים על יציאה למסך FHD כמו שאצלי ולא למסך 4K HDR.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

לגמריMeishar84 כתב:גל, תמיד אפשר לקנות את bf1 בדיגיטלי...
אבל יש לי בעיה עקרונית עם לשלם פעמיים על משחק, פעם אחת על המשחק, פעם שנייה על תוכן שהופשט ממנו שנקרא DLC.
ולכן אני אחכה עם הרכישה הזו, עם כל הרצון שלי כבר להיכנס ולהילחם שם, והרצון הוא עז.
בינתיים הזמן יעבור עם כמה משחקים שהזמנתי, וולפנשטיין (שניהם) טומב ריידר, מורטל קומבט, כולם במחירים מצחיקים.
עוד ניפגש בשדה הקרב, אל תדאג (בהנחה ואתה תזרום על מצב HARDCORE)
בינתיים אתה מוזמן לבוא בהפסקה ל BF4 אם יש לך אותו.
·Meishar84 כתב:ממש לא מסכים איתך...
בכותרים עם תאימות לפרו יש לפרו עליונות ברורה לעומת הPS4 הרגיל גם ב1080.
BF1, TLOU, UC4 מדהימים על הפרו ב1080 וממש לא קשה לשים לב להבדלים העצומים בגרפיקה....
אז זהו, שלא כל הכותרים (כרגע) עובדים טוב יותר על ה-PS4 Pro ב-1080p:
Batnun
.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
למי עשדיין לא רכש ומחפש, הנה ה PS4 PRO 1TB בכ 1825 ש"ח כולל הכל:
https://www.amazon.de/PlayStation-4-Pro ... laystation
https://www.amazon.de/PlayStation-4-Pro ... laystation
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

עם חלק מהדברים אני מסכים, חלק פחות.jacko-il כתב:אני לא שולף את הדעה שלי מהשרוול אלא מתבסס על הממצאים שעולים עד עכשיו ממדידות ב- 1080p. נכון, כנראה שאם היה לי מסך 4K HDR לא הייתי בכלל שוקל את זה, אבל זה נראה שב- 1080 הביצועים שלו לא שווים את ההוצאה. אם לוקחים למשל את TLOU - הוא נותן קצב פריימים נמוך יותר מול ה- PS4 הרגיל ב- 1080. כנ"ל גם ב- Watch Dogs 2 ובעוד כמה משחקים (*ראוי לציין שהפרו מרנדר אותם ב- 1800p ואז עושה Downscale ל- 1080). נראה שיש בעייה של התאמה של המשחקים אליו. זה הרי ברור שהמכשיר חזק יותר מה PS4 הרגיל, אבל גם לא בטוח שמישהו ייתן את הדעת לגיהוקים האלה בביצועים, זה נראה שכולם עכשיו עסוקים יותר בלדבר במספרים של רזולוצייה ופחות עסוקים בלשפר ביצועים.
בקיצור, לא יודע מה אעשה. כנראה הדבר שהיה הכי נכון עבורי הוא פשוט לא לרכוש את הפרו מלכתחילה. גם אם יגהצו את הבעיות הללו, אני לא בטוח ששווה לקפוץ למכשיר חדש רק בשביל לקבל Supersampling לתמונה. ואני חוזר ומדגיש - בהנחה שאנחנו מדברים על יציאה למסך FHD כמו שאצלי ולא למסך 4K HDR....
למי שיש כבר קונסולה קיימת והוא לא אספן או גיימר נשמה - אין כרגע הצדקה לעבור מ PS4 רגיל.
אבל, למי שאין מכשיר - אין ספק שעדיף כבר את ה PRO, יחד עם זאת יש לציין שהמשחקים שאתה מדבר עליהם, WD2 וגם TLOU,
העדכון עבורם הובהל במהרה בכדי לעמוד בלוח הזמנים הצפוף.
אני בטוח (ורוצה לסמוך על סוני והמפתחות) שהמשחקים העתידיים (ואני בעצם מסתכל על שנת 2017 ואיל) ייצאו כבר במצב יותר אופטימלי, ובאמת יפגינו יכולות טובות משמעותית.
נכון שהמסכים שלנו נטולי 4K או HDR, אבל אנחנו בהחלט נהנה ממשחקים עם קצב רענון מהיר אמיתי, וגם שיפור גרפי.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
·אני גם מאוד רוצה לקנות את PS4 PRO , הבעיה שיש לי טלוויזיה LG רק 4K ללא HDR , זה עדיין משתלם או רק HDR הוא DEAL BREAKER כאן ?jacko-il כתב:אני לא שולף את הדעה שלי מהשרוול אלא מתבסס על הממצאים שעולים עד עכשיו ממדידות ב- 1080p. נכון, כנראה שאם היה לי מסך 4K HDR לא הייתי בכלל שוקל את זה, אבל זה נראה שב- 1080 הביצועים שלו לא שווים את ההוצאה. אם לוקחים למשל את TLOU - הוא נותן קצב פריימים נמוך יותר מול ה- PS4 הרגיל ב- 1080. כנ"ל גם ב- Watch Dogs 2 ובעוד כמה משחקים (*ראוי לציין שהפרו מרנדר אותם ב- 1800p ואז עושה Downscale ל- 1080). נראה שיש בעייה של התאמה של המשחקים אליו. זה הרי ברור שהמכשיר חזק יותר מה PS4 הרגיל, אבל גם לא בטוח שמישהו ייתן את הדעת לגיהוקים האלה בביצועים, זה נראה שכולם עכשיו עסוקים יותר בלדבר במספרים של רזולוצייה ופחות עסוקים בלשפר ביצועים.
בקיצור, לא יודע מה אעשה. כנראה הדבר שהיה הכי נכון עבורי הוא פשוט לא לרכוש את הפרו מלכתחילה. גם אם יגהצו את הבעיות הללו, אני לא בטוח ששווה לקפוץ למכשיר חדש רק בשביל לקבל Supersampling לתמונה. ואני חוזר ומדגיש - בהנחה שאנחנו מדברים על יציאה למסך FHD כמו שאצלי ולא למסך 4K HDR....
תודה.
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
יש כאלה שטוענים ש-HDR הרבה יותר משמעותי מ-4k.MikMak כתב:·אני גם מאוד רוצה לקנות את PS4 PRO , הבעיה שיש לי טלוויזיה LG רק 4K ללא HDR , זה עדיין משתלם או רק HDR הוא DEAL BREAKER כאן ?......
תודה....
בכל מקרה עם טלוויזיית 4k אתה תראה שיפור משמעותי בחדות (שקול לדעתי להבדל בין 720p ל-1080p). לטעמי האישי זה עדיין שווה. עניין של טעם.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@gal-cohen
·
גל, לא דברתי על מקרה בו מישהו שאין לו מכשיר ניגש עכשיו לקנות. דברתי סה"כ על המקרה הפרטי שלי עם מסך ה FHD שלי ולפי המצב כרגע. כן, ייתכן מאד שיוציאו למשחקים שרצים פחות טוב כרגע עדכונים שיסדרו את הביצועים, לא יודע לקבוע כרגע..
ככל הנראה אני כבר אשאיר את הפרו מאחר וכבר רכשתי אותו וגם בגלל שההפרש לרעה בביצועים במשחקים הבעייתיים כרגע הוא די שולי. גם ככל הנראה יהיה לי מתישהו בעתיד מסך עם 4K HDR, אבל אני לא בטוח לגמרי לגבי מתי זה יקרה..
·
גל, לא דברתי על מקרה בו מישהו שאין לו מכשיר ניגש עכשיו לקנות. דברתי סה"כ על המקרה הפרטי שלי עם מסך ה FHD שלי ולפי המצב כרגע. כן, ייתכן מאד שיוציאו למשחקים שרצים פחות טוב כרגע עדכונים שיסדרו את הביצועים, לא יודע לקבוע כרגע..
ככל הנראה אני כבר אשאיר את הפרו מאחר וכבר רכשתי אותו וגם בגלל שההפרש לרעה בביצועים במשחקים הבעייתיים כרגע הוא די שולי. גם ככל הנראה יהיה לי מתישהו בעתיד מסך עם 4K HDR, אבל אני לא בטוח לגמרי לגבי מתי זה יקרה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

בזה אין לי ספק בכללjacko-il כתב:גם ככל הנראה יהיה לי מתישהו בעתיד מסך עם 4K HDR, אבל אני לא בטוח לגמרי לגבי מתי זה יקרה.....
לגבי המקרה האישי שלך, הבנתי, כמובן.
אני מניח שככל שהזמן יעבור ככה נראה התקדמות בנושא, בינתיים סוני כבר התייחסה למקרים הבודדים שעלו בחלק מהמשחקים, הצהירה שזה לא מצב נורמלי מבחינתה ושהיא בוחנת את הנושא.
גם ברור לנו שאם היא לא תעמוד בזה ובהצהרות שלה - יהיו לה הרבה החזרות מוצר להתמודד מולן, הקהל האמריקאי והאנגלי יודעים טוב מאוד להחזיר מוצר ולקבל החזר מלא אם המוצר אינו עומד בהבטחה שלו.
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

דבר אחד ברור מכל הסיפור של הפרו - סוני קצת מיהרו להוציא אותו, ורואים את הבעיות בשטח. בעיות ביצועים, באגים ב-HDR, משחקים שעברו Remaster חפיף (Ratchet & Clank). גם המסר השיווקי שלהם לא לוטש. במקום להוציא משחק שנבנה מ-Day 1 לפרו (כמו horizon zero dawn) בהשקה שידגים את היכולות של המכשיר, הם יצאו עם pathches מהירים. במקומם הייתי דוחה את ההשקה של אנצ׳רטד בחצי שנה להשקת הפרו ועושה לו אופטימיזציה מטורפת לפרו. אנשים היו עפים על זה.
בעוד שמיקרוסופט כבר בונים הייפ לסקורפיו (וכולם מדברים עליו), סוני לא שיווקו אותו מספיק טוב ולדעתי המכירות הראשוניות לא יהיו היסטריות. בדרך כלל בהשקת קונסולה המוצר נחטף ונגמר מהמלאי. היום לכל מקום יש במלאי את המכשיר, וזה לא מבשר טובות. חבל, מדובר במכשיר עוצמתי למדי במחיר מצחיק ליכולות שלו. PC ביכולות זהות לפרו יעלה לפחות 100 דולר יותר, שלא נדבר על זה שאין תמיכה ב-HDR במשחקי פיסי. פעם ראשונה שגיימרים של פיסי כבר לא מובילים טכנולוגית...
בעוד שמיקרוסופט כבר בונים הייפ לסקורפיו (וכולם מדברים עליו), סוני לא שיווקו אותו מספיק טוב ולדעתי המכירות הראשוניות לא יהיו היסטריות. בדרך כלל בהשקת קונסולה המוצר נחטף ונגמר מהמלאי. היום לכל מקום יש במלאי את המכשיר, וזה לא מבשר טובות. חבל, מדובר במכשיר עוצמתי למדי במחיר מצחיק ליכולות שלו. PC ביכולות זהות לפרו יעלה לפחות 100 דולר יותר, שלא נדבר על זה שאין תמיכה ב-HDR במשחקי פיסי. פעם ראשונה שגיימרים של פיסי כבר לא מובילים טכנולוגית...
·פיסי ביכולות דומות ממש לא יעלה 100$ יותר...LinkMattan כתב:דבר אחד ברור מכל הסיפור של הפרו - סוני קצת מיהרו להוציא אותו, ורואים את הבעיות בשטח. בעיות ביצועים, באגים ב-HDR, משחקים שעברו Remaster חפיף (Ratchet & Clank). גם המסר השיווקי שלהם לא לוטש. במקום להוציא משחק שנבנה מ-Day 1 לפרו (כמו horizon zero dawn) בהשקה שידגים את היכולות של המכשיר, הם יצאו עם pathches מהירים. במקומם הייתי דוחה את ההשקה של אנצ׳רטד בחצי שנה להשקת הפרו ועושה לו אופטימיזציה מטורפת לפרו. אנשים היו עפים על זה.
בעוד שמיקרוסופט כבר בונים הייפ לסקורפיו (וכולם מדברים עליו), סוני לא שיווקו אותו מספיק טוב ולדעתי המכירות הראשוניות לא יהיו היסטריות. בדרך כלל בהשקת קונסולה המוצר נחטף ונגמר מהמלאי. היום לכל מקום יש במלאי את המכשיר, וזה לא מבשר טובות. חבל, מדובר במכשיר עוצמתי למדי במחיר מצחיק ליכולות שלו. PC ביכולות זהות לפרו יעלה לפחות 100 דולר יותר, שלא נדבר על זה שאין תמיכה ב-HDR במשחקי פיסי. פעם ראשונה שגיימרים של פיסי כבר לא מובילים טכנולוגית......
כיום כרטיסי מסך נמכרים בעלות גבוה מקונסולה (אקסבוקס one s) עם כ.מסך ברמה דומה
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

Mad-Dog כתב:·פיסי ביכולות דומות ממש לא יעלה 100$ יותר.........
כיום כרטיסי מסך נמכרים בעלות גבוה מקונסולה (אקסבוקס one s) עם כ.מסך ברמה דומה...
http://www.pcgamesn.com/amd/pc-vs-ps4-pro
@LinkMattan
·
בולשיט, כתבה הזוייה...
א. החלקים יעלו לכיוון ה 1000$ גם בחו"ל
ב. המפרט לא מספיק כדי להריץ את כל המשחקים, איך להשוות את ה 480 rx לכרטיס של הפלייסטיישן שיותר לכיון ה gtx 1080
ג. מה עם מערכת ההפעלה מקלדת,עכבר, ג׳וייסטיק, נגן בלו ריי,וכו
זה רק על קצה המזלג.. אני באמצע משהו עסוק
·
בולשיט, כתבה הזוייה...
ב. המפרט לא מספיק כדי להריץ את כל המשחקים, איך להשוות את ה 480 rx לכרטיס של הפלייסטיישן שיותר לכיון ה gtx 1080
זה רק על קצה המזלג.. אני באמצע משהו עסוק
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

לא עשיתי את המחקר בעצמי. להערכתי 1000 דולר זה קצת מוגזם. גם גיימספוט עשו כתבה דומה, יצא להם 630 דולר (http://www.gamespot.com/articles/we-bui ... 0-6443491/).Mad-Dog כתב:@LinkMattan
·
בולשיט, כתבה הזוייה...
זה רק על קצה המזלג.. אני באמצע משהו עסוק...
בכל מקרה ככל שהמחיר יותר גבוה זה רק מחדד את הנקודה שלי, שהמחיר של הפרו הוא מציאה ביחס לביצועים שלו. גיימרים פיסי כבדים צריכים לקפוץ על זה.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
הכרטיס הגרפי שיש ב PS4 PRO הוא שווה ערך ל GTX 970.
גם אם עולה 100 דולר יותר למחשב ברמה של ה PS4 PRO לא לשכוח שהמשחקים יקרים פי 2 וגם צריך לשלם על מנוי שנתי לאונליין. ככה שבטווח הארוך שחקני הקונסולות משלמים אפילו יותר על להיות גיימרים.
גם אם עולה 100 דולר יותר למחשב ברמה של ה PS4 PRO לא לשכוח שהמשחקים יקרים פי 2 וגם צריך לשלם על מנוי שנתי לאונליין. ככה שבטווח הארוך שחקני הקונסולות משלמים אפילו יותר על להיות גיימרים.