מה אתם אומרים על ההצעה החדשה של בזק על סטרימר Xtreamer Wonder ?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
עוד מישהו נסחם כל הזמן בפורום של אקסטרימיר?
כל פעם שאני יוזר משתמש, או שהוא נמחק, או שאחרי כמה ימים הוא
[#1000B] You are not allowed to visit this forum.
ואני לא מגיב בכלל!!! רק קורא!
כל פעם שאני יוזר משתמש, או שהוא נמחק, או שאחרי כמה ימים הוא
[#1000B] You are not allowed to visit this forum.
ואני לא מגיב בכלל!!! רק קורא!
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
@mp3lll
כן, אני נחסם עם אותה הודעה אבל מס' שגיאה [#2000]
זה קורה עוד לפני שהזדהיתי ישר בכניסה ל http://forum.xtreamer.net/ . עוד לא ניסיתי לבדוק מ IP אחרים.
זה קורה עוד לפני שהזדהיתי ישר בכניסה ל http://forum.xtreamer.net/ . עוד לא ניסיתי לבדוק מ IP אחרים.
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
·gilg7 כתב:@mp3lll
גיל...
מה זה השטיות האלה? נרשמתי כבר 7 פעמים כל פעם או שזה נחסם או שזה נחמק.
אני לא מהמומחים אבל לפי זכרני צריך שבהגדרות מערכת יהיה מופעל לפחות לקוח אחד ל TV. הכוונה ל PVR IPTV Simple .ofirke1 כתב:שלום,
נעלם לי בסרגל כלים של קודי האופציה של טלויזיה, האם מישהו יודע איך זה קורה? ומה עלי לעשות על מנת שהוא יחזור ויופיע.
תודה
אופיר...
בדקת שהוא פעיל ?
וכמובן System->LiveTV->General לוודא שזה enabled.
הצלחתה לעשות root דרך המדריך ב XDA ? , ואם כן זה עובד גם בגירסא האחרונה של הרום ?Slayer כתב:מצאתי פתרון לבעיה של חשבון ג'מייל אחד !
מסתבר ש XTREAMER הכניסו לסטרימר אפליקציה GMAIL מקוסטמת (שאגב אני לא בטוח לגבי אמינות שלה מבחינת אבטחה) שבעצם לא מבקשת שום עדכון ומתנהלת כביכול כמו אפליקציה GMAIL מקורית לכל דבר. הסרתי אותה בעזרת ROOT ועדכנתי אפליקציה רשמית דרך מרקט. באפליקציה רשמית יש אפשרות לנהל חשבונות ולהוסיף חשבונות חדשים כמו שזה צריך להיות !
בתפריט של הגדרות הכלליות של אנדרואיד חלק של ניהול חשבונות עדיין לא הופיע, מה שמוכיח שפעולה זו נעשת בכוונה על ידי XTREAMER ואין לי מושג למה !...
זה לא קורה לי.WTFisTHAT כתב:לא נמאס לכם שאחרי 2 דפדופים בין ערוצים אונליין בKODI התצוגה של הערוצים נעלמת (מסך שחור) ורק הסאונד נשאר ורק יציאה וכניסה מחדש לKODI פותרת את זה ?...
בתור התחלה (ולו רק בשביל שלילה של האפשרות) כדאי שתסיר את KODI שבא עם האקסטרימר ותתקין את ה KODI הרשמי.
אולי כדאי קצת להרחיב בנושא:Slayer כתב:·......
כן הכל עובד פיקס....
ראשית: האם יש ייתרונות נוספים ל ROOT מלבד שימוש בבקר של Xbox ?
ואם כבר עושים ROOT כזה אז יש עניין בגיבוי\שחזור ה KODI ו Android לפני\אחרי ה ROOT.
Android: בערך חצי שעה עבודה אם אין גיבוי: הגדרות Android, התקנה של אפליקציות נדרשות וקינפוג אישי, התקנת Launcher וסידור מסך אישי. אבל נראה לי שהגיבוי האוטומאטי של חשבון-גוגל מספיק פה. והשאר באופן ידני.
KODI: לפחות שעה עבודה לכל ההגדרות וגם סריקה לקיר סרטים ישראלי (למי שמשתמש), מבחינתי עדיף לגבות ולשחזר מאשר להגדיר הכל מחדש.
ראיתי את הקישור הזה: http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=129499
מישהו כבר השתמש בגיבוי + שחזור ב KODI ?
לעשות ROOT בשיטה שפורסמה ב XDA לא מוחק שום דבר מהמכשיר ונעשה בצעדים פשוטים למדי. גיבוי שווה לעשות בלי קשר, זה נכון.
לגבי יתרונות של ROOT זה כבר כל אחד יחליט לעצמו. אני עושה ROOT תמיד כי זה נותן חופש פעולה מלא. בקר XBOX זאת לא סיבה היחידה כמובן.
לגבי יתרונות של ROOT זה כבר כל אחד יחליט לעצמו. אני עושה ROOT תמיד כי זה נותן חופש פעולה מלא. בקר XBOX זאת לא סיבה היחידה כמובן.
טוב, אבל אתה יכול לתת איזו דוגמא או שתיים על "חופש פעולה מלא" ?Slayer כתב:לעשות ROOT בשיטה שפורסמה ב XDA לא מוחק שום דבר מהמכשיר ונעשה בצעדים פשוטים למדי. גיבוי שווה לעשות בלי קשר, זה נכון.
לגבי יתרונות של ROOT זה כבר כל אחד יחליט לעצמו. אני עושה ROOT תמיד כי זה נותן חופש פעולה מלא. בקר XBOX זאת לא סיבה היחידה כמובן....
משהו.
כן בהחלט :
1 ) חסימת פרסומות
2 ) אוטומטיזציה של תהליכים בעזרת Tasker ולמינהם
3 ) מחיקה של תוכנות לא רצויות שלא ניתן למחוק בדרך רגילה
4 ) גיבוי של קבצי מערכת חשובים בעזרת Titanium backup
5 ) הוספה של דרייברים במקרה הצורך ( ראה בקר XBOX למשל)
6 ) יכולת חיבור ב ADB למקרה של קריסת מערכת ושחזור
7 ) שינוי תצוגת מסך ( למשל לעבוד בלי סרגל מלמעלה ולמטה)
8 ) שינוי DPI , המאפשר להגדיל או להקטין טקסט ואייקונים של כל המערכת ולהתאים אותה אידיאלית
בשביל עבודה נוחה, במיוחד על מסך גדול.
ויש המון שימושים. יש גם אפליקציות שעובדות רק עם ROOT. אבל כל זה כמו שאמרתי יכול להיות חסר משמעות למישהו ולכן כל אחד ושיקוליו האישיים.
1 ) חסימת פרסומות
2 ) אוטומטיזציה של תהליכים בעזרת Tasker ולמינהם
3 ) מחיקה של תוכנות לא רצויות שלא ניתן למחוק בדרך רגילה
4 ) גיבוי של קבצי מערכת חשובים בעזרת Titanium backup
5 ) הוספה של דרייברים במקרה הצורך ( ראה בקר XBOX למשל)
6 ) יכולת חיבור ב ADB למקרה של קריסת מערכת ושחזור
7 ) שינוי תצוגת מסך ( למשל לעבוד בלי סרגל מלמעלה ולמטה)
8 ) שינוי DPI , המאפשר להגדיל או להקטין טקסט ואייקונים של כל המערכת ולהתאים אותה אידיאלית
בשביל עבודה נוחה, במיוחד על מסך גדול.
ויש המון שימושים. יש גם אפליקציות שעובדות רק עם ROOT. אבל כל זה כמו שאמרתי יכול להיות חסר משמעות למישהו ולכן כל אחד ושיקוליו האישיים.
Re: לאנצ׳ר
מורידים את ה launcher מגוגל פליי כמו שכתבת ובהגדרות של אקטרימר יש אפשרות לקבוע מי ה launcher ולשנות את זה לכל launcher שמותקן כולל המקורי.karma כתב:שאלה לגבי התקנת לאנצ׳ר -
איך זה עובד העניין הזה? מורידים לאנצ׳ר מהפלייסטור וזה מחליף את מסך הבית שמגיע עם האקסטרימר?
האם ניתן לחזור חזרה במידה והתחרטתי או שזה מוחק אותו לצמיתות?...
בנוסף, אתה יכול לשים בעמוד הראשי של ה launcher החדש את קיצור דרך למסך הראשי של אקסטרימר לשם נוחיות.
משום מה ה ROOT לא עבד לי.Slayer כתב:·......
כן הכל עובד פיקס....
השתמשתי ב MicroSD מהטלפון נייד שלי בשביל ההתקנה והעתקתי ישירות אליו את 3 הקבצים שבקובץ זיפ:
recovery.img, factory_update_param.aml ו aml_autoscript.
אח"כ ביצעתי reset כמו שאמרו אבל התהליך נתקע עם erase וסמל אנדרואיד ירוק שעה שלמה במקום 2 דקות.
בסוף הוצאתי מהחשמל וניסיתי שוב, הפעם זה עלה בלי שום erase אבל......לא נעשה ROOT.
המכשיר עובד תקין אבל שכמנסים להפעיל SuperSU הוא מודיע שחסרים לו קבצים בינריים שהוא לא יכול להוריד ומייעץ לפנות לפורומים.
ליתר ביטחון הורדתי אפליקציה אחרת שרק בודקת עם יש לי ROOT והיא אמרה לא.
רעיונות ?
הוצאתי את כל התקני ה USB כולל השלט.Slayer כתב:אתה יכול לנסות אותו דבר גם עם USB לא SD. וגם חשוב שתוציאה כל תקן USB שמחובר למכשיר. אפילו את המתאם של השלט....
אני אבדוק עם USB אבל זה סותר את הדרישה הקודמת.
חשבתי שאולי זה קשור לתוכן הנוסף שקיים ב MicroSD שהוצא מהטלפון ומחקתי מימנו את כל התיקיות שקשורות לאנדרואיד, השארתי רק תיקיה של מוסיקה.
אולי כדאי לנסות להעתיק את 3 הקבצים מה MicroSD לזיכרון 16GB הפנימי של האקטרימר ?