@Huber
·
כנ"ל. נחזיק אצבעות שהסטנדרט יהיה זמנים מהירים והחריגים יהיו החבילות שמתעקבות שבועות וחודשים, ולא ההיפך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
Amir64
גורו
תגובות: 10924
שליחה
ב- 23/6/2017 נשלחה אלי חבילה מאנגליה (משלוח שני, כי הראשון לא הגיע אחרי חודשיים.
עבר חודש.
עדיין מחכה לסימן חיים מהחבילה
ag43
חבר ותיק
תגובות: 2224
שליחה
אצלי רק הורע. הפתרון המבריק שלהם ללחץ על הסניף המרכזי הוא להעביר אותי לסוכנות עם 2 פקידות סה"כ. בפעמיים שהייתי שם כמעט היו מכות.
OferL
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
שליחה
@jacko-il
·כנ"ל. אחרי הרבה משלוחים של חודש+. חבילה מסין נשלחה 10.7.
קיבלתי סמס לאסוף 19.7. מקווה שימשך ככה.
Enjoy the Silence
tomllic
חבר פעיל מאוד
תגובות: 466
שליחה
שני דברים מעניינים קרו היום.
1. אספתי חבילה שרכשתי לפני עשרה ימים שנשלחה מהמזרח, זוג צלחות סיליקון לבתי הקטנה בת פחות משנה. מדהים.
2. אספתי חבילה, זוג מגיני מסך של טלפון שאני כבר לא משתמש בו, שרכשתי, שימו לב, בחמישי לספטמבר 2016, לפני שהבת שלי נולדה!!!!
לפני יותר מ 10 שנים קיבלתי חבילה שהוזמנה מ EBAY באיחור של 3 שנים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
החבילה היתה במצב מצוין, שלמה.
לקח לי כמה ימים טובים להבין מה בכלל קרה. אבל על החבילה היתה חותמת תאריך ברורה מאנגליה עם תאריך בן למעלה מ 3 שנים.
לפני יותר מ 10 שנים קיבלתי חבילה שהוזמנה מ EBAY באיחור של 3 שנים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
החבילה היתה במצב מצוין, שלמה.
לקח לי כמה ימים טובים להבין מה בכלל קרה. אבל על החבילה היתה חותמת תאריך ברורה מאנגליה עם תאריך בן למעלה מ 3 שנים.
הזמנתי מ-Gearbest ב-13.7 וקיבלתי ב-20.7 הודעה לאסוף מסניף הדואר (משלוח דואר רשום חינם).
לא הזמנתי משם קודם אז אני לא יודע מה הסטנדרט אבל זה היה נראה לי ממש מהיר.
BANDIT
חבר פעיל מאוד
תגובות: 373
שליחה
פריט הוזמן מגירבסט ב-13.6.2017, הגיע למרכז הסחר המקוון ב-21.6.2017 ומאז נעלמו עקבותיו, הדואר לא מצליחים לאתר את הפריט והוא אפילו נמחק מהמעקב באתר.
זו לא אשמתם של גירבסט כי הפריט נשלח והגיע לארץ...מה אפשר לעשות כדי לאתר את הפריט?
gilg7
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
שליחה
אצלי בחולון קורה תופעה מוזרה בחודשיים האחרונים:
אני מקבל למעלה מ 10 חבילות קטנות בשבוע וזה כולל המון חבילות שלא קיבלתי ב 2016 ו 2017 וכבר קיבלתי החזרים מהמוכרים.
השבוע למשל קיבלתי 16 חבילות מתוכן 3 הוזמנו ביוני, 8 חבילות בחודשים ינואר-מאי ו 5 חבילות מ 2016.
עכשיו, לכל חבילה כזו אני יוצר קשר עם המוכר ומבקש להחזיר לו את ה refund שקיבלתי ממנו. המון טירחה בשביל סכומים מאוד קטנים.
עם חלק מהמוכרים אני מגיע להסכמה על קניה פיקטיבית באותו סכום: ז"א אני קונה מוצר באותו מחיר עם הערה "לא לשלוח".
חלק מהמוכרים נותנים לי כתובת אימייל להעברת התשלום ב PayPal - ייתכן וזה נגד התקנות של eBay אבל מבחינתי זה בסדר גמור
גורו
תגובות: 10924
שליחה
BANDIT כתב:פריט הוזמן מגירבסט ב-13.6.2017, הגיע למרכז הסחר המקוון ב-21.6.2017 ומאז נעלמו עקבותיו, הדואר לא מצליחים לאתר את הפריט והוא אפילו נמחק מהמעקב באתר.
זו לא אשמתם של גירבסט כי הפריט נשלח והגיע לארץ...מה אפשר לעשות כדי לאתר את הפריט?
אני הכנסתי תלונה כזו, ולאחר כשבוע, התקשר אלי מנהל הדואר בעיר, להגיד לי שאני יכול לבוא ולקחת את החבילה.
Arie10
חבר ותיק
תגובות: 2577
שליחה
היתה שם ערימה עצומה שהדואר מנסה איכשהו לפרק עכשיו ולנסות למיין במודיעין.
יש מין הרגשה כאילו משהו טיפה משתפר שם מבחינת זמנים.
יש לי תאוריה שיש להם כרגע שני קוי מיון...
אחד מנסה לתפעל ולמיין משלוחים שמגיעים בשוטף לארץ וזה כנראה מצליח להם, מכיון שאפשר לחוש בשבועות אחרונים שמשלוחים מגיעים די בזמן.
במקביל יש להם מין קו מיון, שבו הם מנסים למיין את כל החרא שהצטבר להם במשך חודשים ושעליו לא הצליחו להתגבר בזמנו ושמו בצד. מחזקים את זה הסיפורים של אנשים, שמקבלים פתאום חבילות לא לפי סדר הזמנתן.
אפשר לקרוא על זה בהרחבה בפורום איביי-פייפאל בתפוז.
ag43
חבר ותיק
תגובות: 2224
שליחה
gilg7 כתב:אצלי בחולון קורה תופעה מוזרה בחודשיים האחרונים:
אני מקבל למעלה מ 10 חבילות קטנות בשבוע וזה כולל המון חבילות שלא קיבלתי ב 2016 ו 2017 וכבר קיבלתי החזרים מהמוכרים.
השבוע למשל קיבלתי 16 חבילות מתוכן 3 הוזמנו ביוני, 8 חבילות בחודשים ינואר-מאי ו 5 חבילות מ 2016.
עכשיו, לכל חבילה כזו אני יוצר קשר עם המוכר ומבקש להחזיר לו את ה refund שקיבלתי ממנו. המון טירחה בשביל סכומים מאוד קטנים.
עם חלק מהמוכרים אני מגיע להסכמה על קניה פיקטיבית באותו סכום: ז"א אני קונה מוצר באותו מחיר עם הערה "לא לשלוח".
חלק מהמוכרים נותנים לי כתובת אימייל להעברת התשלום ב PayPal - ייתכן וזה נגד התקנות של eBay אבל מבחינתי זה בסדר גמור
·
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46471
שליחה
בנתניה, שכונת קרית השרון, קיים שיפור רציני ובשבועיים האחרונים קרו לי 2 מקרים מפתיעים:
1. הדוואר מתקשר לראות אם אני בבית על מנת לחלק דואר רשום, מכיוון שלא הייתי, העברתי לו ייפוי כח ב- WhatsApp על מנת ששכן יקח מהדוואר את החבילה.
2. קיבלתי SMS להסדרת תשלומי מיסים, כאשר יום לאחר הסדרת התשלום, החבילה הגיעה לידי.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
BANDIT
חבר פעיל מאוד
תגובות: 373
שליחה
Amir64, תודה רבה. הגשתי...מקווה שיגיע מהר.
mp3lll
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
שליחה
רק אצלי אף חבילה לא הגיע לאחרונה..
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
wallalon
חבר ותיק
תגובות: 1925
שליחה
התיאוריה שלי היא שבקיץ חבילות מגיעות מהר יותר כי יש פחות מהן. אנשים מבלים בחוץ עד הלילה בניגוד לחורף יותר תקועים בבית משועממים וקונים שטויות באינטרנט.
tomllic
חבר פעיל מאוד
תגובות: 466
שליחה
קיבלתי הבוקר שלוש חבילות ממרץ.
HazooM
כתב
תגובות: 6805
שליחה
הזמנתי משהו מ- GearBest והגיע תוך שבוע. בדר"כ זה סיפור של לפחות חודש. מה הולך פה...