מסכים איתך שרוב האנשים לא יודעים מה זה אפלואד. אפילו כתבתי פה לפני כמה ימים שיש להם משימה קשה ל"חנך" את הציבור.puma1 כתב:רוב האנשים לא יודעים בכלל מה זה UPLOAD, וגם אם תסביר להם זה לא ממש יעניין אותם, רוב האנשים לא צריכים ולא ישתמשו ב-100MB, בטח שלא באלף, ככה שרוב האנשים רק רוצים מחיר זול......
יש לך טעות גדול, באמת נראה לך שהם בפריסה של 90%, הכונה 5קילומטר מ-90% מהבתים, זאת אומרת שבשביל להגיע לבית שלך צריכים לרשת 5 קילומטר, זה ממש לא קרוב ל-90%, אני בספק שהם קרובים ל-5%.... ככה שאין פה שום השקעה גדולה שנעשתה עד עכשיו, ההשקעה הגדולה זה להביא את התשתית אליך הביתה
כמו שאמרתי, מי שלא יודע מה זה UPLOAD, רוב הסיכויים שזה גם לא יעניין אותו, ומי שיודע וזה מעניין אותו יכנס לאתר וירשם, וזה מה שהם רוצים, אולי בעוד 4-5 + שנים שיסיימו לרשת את כל אזורי הביקוש, יתחילו לרשת איזורים עם פחות ביקוש, למרות שלפי מה שנאמר על זה שהם לא מתכוונים לרשת איפה שיש בזק והוט, לא נראה שהם יכסו יותר מ-30% מהמדינה במקרה הטוב ביותר, שהרי בו זמנים גם הוט ובזק ממשיכות לרשת.......
עם פרסום מתאים זה אפשרי. אנשים מתים על הייפ (עיין ערך משחקי הכס).
אני מבין מה שאתה אומר אבל לא כ"כ ברור לי מה הטעם בהשקעה שלהם אם הם לא מתכוונים ל"הסתער" על השוק.