אשכול מרוכז למיזם האינטרנט Unlimited

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
muataz
טרול
טרול
תגובות: 953
שם מלא: muataz
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 112 פעמים

שליחה #301 

puma1 כתב:
...
...
רוב האנשים לא יודעים בכלל מה זה UPLOAD, וגם אם תסביר להם זה לא ממש יעניין אותם, רוב האנשים לא צריכים ולא ישתמשו ב-100MB, בטח שלא באלף, ככה שרוב האנשים רק רוצים מחיר זול

יש לך טעות גדול, באמת נראה לך שהם בפריסה של 90%, הכונה 5קילומטר מ-90% מהבתים, זאת אומרת שבשביל להגיע לבית שלך צריכים לרשת 5 קילומטר, זה ממש לא קרוב ל-90%, אני בספק שהם קרובים ל-5%.... ככה שאין פה שום השקעה גדולה שנעשתה עד עכשיו, ההשקעה הגדולה זה להביא את התשתית אליך הביתה

כמו שאמרתי, מי שלא יודע מה זה UPLOAD, רוב הסיכויים שזה גם לא יעניין אותו, ומי שיודע וזה מעניין אותו יכנס לאתר וירשם, וזה מה שהם רוצים, אולי בעוד 4-5 + שנים שיסיימו לרשת את כל אזורי הביקוש, יתחילו לרשת איזורים עם פחות ביקוש, למרות שלפי מה שנאמר על זה שהם לא מתכוונים לרשת איפה שיש בזק והוט, לא נראה שהם יכסו יותר מ-30% מהמדינה במקרה הטוב ביותר, שהרי בו זמנים גם הוט ובזק ממשיכות לרשת....
...
מסכים איתך שרוב האנשים לא יודעים מה זה אפלואד. אפילו כתבתי פה לפני כמה ימים שיש להם משימה קשה ל"חנך" את הציבור.
עם פרסום מתאים זה אפשרי. אנשים מתים על הייפ (עיין ערך משחקי הכס).

אני מבין מה שאתה אומר אבל לא כ"כ ברור לי מה הטעם בהשקעה שלהם אם הם לא מתכוונים ל"הסתער" על השוק.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #302 

כשחברות כמו גולן טלקום יציעו "קואדרפל" (כמו טריפל אבל 4) הכולל טלוויזיה, טלפון, סיב אופטי עד הבית וספק אינטרנט ב-150 ש"ח, יהיה ועוד איך ביקוש.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

wer478
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 250
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #303 

LexRio כתב:דעות:מסתבכים בין הסיבים
שיחה עם בכירים בחברה מעלה את התמונה הבאה: בניין שכבר יחובר בסיב אופטי של בזק או של הוט, כנראה לא יחובר על ידי אנלימיטד. זה סיפור גדול ובעייתי בפני עצמו

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000940313
...
אבל זה דעה לא עובדה.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #304 

muataz כתב:
...
...
מסכים איתך שרוב האנשים לא יודעים מה זה אפלואד. אפילו כתבתי פה לפני כמה ימים שיש להם משימה קשה ל"חנך" את הציבור.
עם פרסום מתאים זה אפשרי. אנשים מתים על הייפ (עיין ערך משחקי הכס).

אני מבין מה שאתה אומר אבל לא כ"כ ברור לי מה הטעם בהשקעה שלהם אם הם לא מתכוונים ל"הסתער" על השוק.
...
זה בדיוק מה שאני אומר, שאנשים סתם מתלהבים מה"רישמיות" למרות שפועל שום דבר לא הולך לזוז בקרוב, וגם עוד שנים רוב האנשים לא יוכלו לקבל מהירויות כאלו, לגבי פרסום, זה בזבוז כסף כרגע כי אין תשתית, אז תשקיע בפרסום ואין לך מה להציע? לכן האסטרטגיה הכי טובה וכלכלית מבחינתם זה לעשות באז (מכלום) כמו שעשו, לתת לאנשים להתרשם, וככה בשנים הראשונות ילכו קודם לאזורי הביקוש הכי גדולים, יש להם משאבים מוגבלים, ואי אפשר לרשת את על הארץ בשלוש שנים

ככה זה שיש לך יותר עבודה ממה שאתה יכול לספק, אתה תעדיף ללכת לאיפה שיש את הרווח הכי גדול

הרי בזק כבר לפני שנים הכריזה מהירות של 100mb בפועל, כמה שנים אחרי היא בקושי יכולה לספק את זה לשתיים וחצי אנשים

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #305 

pixies כתב:כשחברות כמו גולן טלקום יציעו "קואדרפל" (כמו טריפל אבל 4) הכולל טלוויזיה, טלפון, סיב אופטי עד הבית וספק אינטרנט ב-150 ש"ח, יהיה ועוד איך ביקוש.
...
לא יודע איזה טלוויזיה בדיוק אתה מצפה לקבל במחיר הזה שעוד כולל אינטרנט וטלפון, נדבר בעוד עשרים שנה כשזה יקרה

muataz
טרול
טרול

שליחה #306 

puma1 כתב:
...
...
זה בדיוק מה שאני אומר, שאנשים סתם מתלהבים מה"רישמיות" למרות שפועל שום דבר לא הולך לזוז בקרוב, וגם עוד שנים רוב האנשים לא יוכלו לקבל מהירויות כאלו, לגבי פרסום, זה בזבוז כסף כרגע כי אין תשתית, אז תשקיע בפרסום ואין לך מה להציע? לכן האסטרטגיה הכי טובה וכלכלית מבחינתם זה לעשות באז (מכלום) כמו שעשו, לתת לאנשים להתרשם, וככה בשנים הראשונות ילכו קודם לאזורי הביקוש הכי גדולים, יש להם משאבים מוגבלים, ואי אפשר לרשת את על הארץ בשלוש שנים

ככה זה שיש לך יותר עבודה ממה שאתה יכול לספק, אתה תעדיף ללכת לאיפה שיש את הרווח הכי גדול

הרי בזק כבר לפני שנים הכריזה מהירות של 100mb בפועל, כמה שנים אחרי היא בקושי יכולה לספק את זה לשתיים וחצי אנשים
...
טוב, נראה מה יהיה. נשמע מאוד עגום אם זה המצב.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #307 

puma1 כתב:
...
...
לא יודע איזה טלוויזיה בדיוק אתה מצפה לקבל במחיר הזה שעוד כולל אינטרנט וטלפון, נדבר בעוד עשרים שנה כשזה יקרה
...
מאתר חברת האם של גולן טלקום בצרפת, free:
http://www.free.fr/adsl/freebox-revolution.html

zigzagil
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #308 

LexRio כתב:
...
...
השירות של Incapsula לא היה מהתחלה באתר של unlimited.net.il.
דבר ראשון שעשיתי זה בדקתי איפה נמצא השרת ומה אי פי שלו. זה היה בשוודיה. 93.182.178.12

רק אחרי זמן שכבר אתר לא עבד הם התקינו Incapsula . מן הסתם אי פי השתנה אבל השרת מת ואנחנו רואים שגאיה.
...
היי,

זו אינה תגובה רשמית, אך אני עובד ב-Incapsula ואשמח לחדד עניין קטן - דיבור על Gbits הוא נחמד וסקסי, אבל התקפות "אפליקטיביות" (שכבה 7) לא קשורות לרוחב סרט. 100 בקשות בשנייה יחנקו 90% מהאתרים בעולם.

מעבר לכך יש עוד תהליכים של צד שלישי שקורים כשעולים לשירות תו"כ התקפה והם לוקחים זמן (ולכן עדיף להתגונן מראש),
לא אפרט כאן כדי לא לחפור יותר מדי - מי שמתעניין מוזמן ליצור איתי קשר.

בנימה זו - מאחל לכולנו אינטרנט מהיר, אמין וזול!

עופר

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 764
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #309 

pixies כתב:
...
...
...
עם כל הכבוד גולן לא מצליח לתפעל רשת סלולרית כמו שצריך,אתה רוצה טריפל וקוודרופל?

אני מאוד בספק לאור הביצועים שלו עד היום

aviarad3
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

מ

שליחה #310 

נראה לי כי הדיון פה יותר אקדמי ממעשי.
לפי כל הסימנים לא נראה כי יש מוכנות ומסוגלות לתת את השרות לאזרח מהשורה.
אין תחושה של ספק "רעב" (כמו הוט או בזק)
אם תשאיר הודעה להוט שאתה מעוניין במשהו. לא תפסיק לקבל טלפונים אחד אחרי השני גם אחרי שהתחברת.
מיזם הסיבים ברור שיתקיים בסוף.
אך מאיך שנראים הדברים, לא בזמן הקרוב. (אולי בעוד שנה שנתיים - מקווה שלא יותר)
אני יודע שהרבה לא רוצים לחשוב כך. ויש חברים בפורום שכבר מדברים על שרות וזמינות - חברים בשלב זה לבית הבודד אין כלום!
הרישום באתר של אנלימיטד הוא מגוחך ומעליב.
כך משיקים מיזם התחברות ארצי?
בזק והוט מגיעים לרוב המוחלט של המקומות גם אם אין ביקוש וגם אם אין בית בכלל (למגרש) כך פועלת חברת תקשורת ארצית.
עם כל הביקורת שלנו על בזק והוט
כרגע מול המותג "אנלימיטד" (שימו לב שזהו רק מותג) היחס במהירויות המסופקים, הורדה והעלאה הוא אינסופי לטובת בזק והוט (נובע מחלוקה באפס)

ברור לי כי מיזם זה מדהים וישנה לגמרי את אופי התקשרות במדינה בעתיד. מה שמכעיס הוא התחושה שנותנים שהינה עוד רגע יכנסו עם כבל אליך הביתה. כאשר אין שום סימן לכך.

הצעתי לך קח מבזק 100 מגה או מהוט 200 מגה היום. ויחד עם האופנוע שאתה חולם לקנות תוסיף גם את זה.

LexRio
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 469
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #311 

aviarad3

הקטע הוא ש..אין לנו מידע איפה יש פריסה. טריפל סי אמרו שהתשתית הזו כבר פרוסה ברוב הארץ, מה שנשאר לעשות זה רק לפרוס חיבורים לבתים עצמם

לך תדע..אולי עוד חודש חודשיים הרבה אנשים יקבלו חיבור עד הבית ואז זה יגרום לקצת בלאגן אצל הוט ובזק.

מה שנשאר זה רק לחכות ולראות. נקווה שלא הרבה כי המשפט "התשתית הזו כבר פרוסה ברוב הארץ" גורם לתקווה רבה.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #312 

pixies כתב:
...
...
...
חחחחחחחח ואללה ואני חשבתי שאנחנו בישראל, אבל נחמד שיש פנטזיות

aviarad3
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #313 

LexRio כתב:aviarad3

הקטע הוא ש..אין לנו מידע איפה יש פריסה. טריפל סי אמרו שהתשתית הזו כבר פרוסה ברוב הארץ, מה שנשאר לעשות זה רק לפרוס חיבורים לבתים עצמם

לך תדע..אולי עוד חודש חודשיים הרבה אנשים יקבלו חיבור עד הבית ואז זה יגרום לקצת בלאגן אצל הוט ובזק.

מה שנשאר זה רק לחכות ולראות. נקווה שלא הרבה כי המשפט "התשתית הזו כבר פרוסה ברוב הארץ" גורם לתקווה רבה.
...
כעקרון אני לא נגד הוט ולא נגד בזק לדעתי אילו שתי חברות טובות הנותנות שירות טוב לאורך הרבה שנים.
מה גם שיש רבים מאיתנו שעובדים שם ופרנסתם גם חשובה.
השיווק בארץ הפך לאגרסיבי וזה הרבה פעמים בה במחיר של סוכן שלא מכיר לגמרי את המוצר שהוא מציע לך.

הייתי לקוח בשתי חברות אילו ודי הייתי מרוצה מהשרות שקיבלתי.
אך קידמה אי אפשר לעצור.
ואם כל בית יוכל לקבל סיב אופטי במהירויות כאילו בהרמת שפופרת, ברור כי טכנית הוט ובזק יצטרכו לישר קו.

לא אשמח כלל אם אחת מהחברות האילו יכנסו לקשיים.

ההשתלחות בחברות אילו לא ניראת לי בכלל. דף הפייסבוק של הוט הוא ממש בזיון ללקוחות שחלק מהם ממש מנבלים את פיהם.

אל תבין אותי לא נכון. יש לי ביקורת נוקבת ביותר על חברות הנוהגות לא קשורה עם לקוחות. דוגמה מצויינת לכך הם חברות הסלולר שממש עשקו לקוחות ללא רחם וללא הפסק עד שנעצרו ממש בכח ע"י המדינה.

אולם לא בזק ולא הוט נהגו כך ולכן אני לא חושב שמגיע להם יחס משפיל (כמו שאני שומע לפעמים)

"התשתית הזו כבר פרוסה ברוב הארץ" גורם לתקווה רבה. נכון מאוד
לדעתי זהו שקר גס.

muataz
טרול
טרול

Re: מ

שליחה #314 

aviarad3 כתב:הרישום באתר של אנלימיטד הוא מגוחך ומעליב.
כך משיקים מיזם התחברות ארצי?
...
מסכים. אפילו לא מקבלים אימייל אוטומטי חזרה אחרי שנרשמים, מה שנהוג בכל אתר הכי עלוב שנרשמת בו.

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #315 

האתר לא עמד בכמות הנכנסים אליו, אתה רוצה שגם ישלח אימיילים? :lol:
ברצינות, אתם תופסים פה בקטנות, אז האתר לא בנוי נכון, ולא נמצא על השרת הנכון, ולא תכננו נכון את גודל ההתעניינות. אפילו לסימסיטי החדש זה קרה ושם אנשים שילמנו הרבה כסף למשחק ולא יכלו לשחק בו כי השרת נפל.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

aviarad3
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #316 

זה מה שיפה באמונה.
היא לא זקוקה לעובדות, היא גם לא מופרעת מעובדות.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #317 

לא להאמין איך יש כבר 22 עמודים מכלום. אין אפילו לקוח אחד עד כמה שידוע לנו. לא קצת מוזר? אני יכול להבין שכשמתחילים לפרוש תשתית כזו זה מורכב ויגיע זמן עד שיגיעו לכולם אבל מה עם החיבור הראשון? בשביל לסיים צריך קודם להתחיל. אני חושב שאת כל השאלות של מתי יגיעו לעיר מסוימת אולי כדאי להחליף בשאלה מתי יהיה החיבור הראשון. אם אין אפילו חיבור אחד אז בעצם חוץ מכתבה נחמדה ומסיבת עיתונאים לא קרה כלום...

LexRio
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 469
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #318 

offerbk1 כתב:לא להאמין איך יש כבר 22 עמודים מכלום. אין אפילו לקוח אחד עד כמה שידוע לנו. לא קצת מוזר? אני יכול להבין שכשמתחילים לפרוש תשתית כזו זה מורכב ויגיע זמן עד שיגיעו לכולם אבל מה עם החיבור הראשון? בשביל לסיים צריך קודם להתחיל. אני חושב שאת כל השאלות של מתי יגיעו לעיר מסוימת אולי כדאי להחליף בשאלה מתי יהיה החיבור הראשון. אם אין אפילו חיבור אחד אז בעצם חוץ מכתבה נחמדה ומסיבת עיתונאים לא קרה כלום...
...
יש כבר לקוחות.
אחד מהם הוא Perceptor
אני מיום חמישי מחובר לIBC תמונות עדיין אין אבל השבוע אני מבטיח שאני יעלה תמונות של הציוד ושל הסיב שמחובר בתוך הבית שלי

+ מחר יש התקנה לשכן שלי גם מימנו אני יצלם
התשתית עובדת נהדר מהירות תמיד 100/100פינגים 0 והכי חשוב מהירות לחו"ל גם100
...

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #319 

פומה, אני לא חי בפנטזיות. רק הבאתי את free.fr כדוגמא. מחירי הסלולר שלהם, אגב, זהים לאלה של גולן טלקום.
אין לי מושג מה יביאו כתחרות לחבילות הטריפל של יס, בזק והוט.
נחיה ונראה.
לדעתי אתה פסימי מדי, אבל זוהי כמובן זכותך המלאה. (Y)

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 764
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #320 

הדבר היחיד שאתה כנראה לא תופס זה שטריפל הוא היסטוריה

טלוויזיה כמו שהיא לא תשרוד עוד הרבה זמן,ולשלם על תשתית טלפון ?! למה שתעשה כזה דבר

הדבר היחיד שמעניין זה אינטרנט מהיר ואיכותי כל השאר זמין דרך האינטנרט לא צריך לשלם מאות שקלים לטריפלים בשביל להנות מתוכן או לעשות שיחות טלפון בזול

לגבי זה שלקוחות מנבלים את פה על הוט ובזק, זה מוצדק,בהוט השירות פשוט זוועה (אין מילה אחרת לתאר את זה)

בבזק השירות טוב יותר אבל שני החברות חולבות את הצרכנים והמחירים כל כך דומים שאין תחרות (יש כאלה שיגידו שזה גובל בפלילים)

וכשאין לך כח כצרכן החברות האלה יכולות לעשות מה שבא להם,וזה בדיוק מה שקורה

בבזק החליטו שמחירים האינטרנט נמוכים מידי אז הם פשוט העלו אותם, והוט עשו בדיוק כמוהם ואין לך מה לעשות כצרכן במקרה הזה דואופול זה רע לנו ואני לא אבכה אם החברות האלה יתיעלו וישקיעו במקומות שצריך להשקיע שזה תשתיות ושירות ללקוחות שלהם ולא בצוותי מכירות שלא נותנים לך לחיות

שזה לא שהם ישנים הם מודעים טוב מאוד למה שקורה,ומשחקים את משחק ההמתנה עד שלא יהיו חייבים להגיב הם לא יגיבו ואת זה אתם צריכים להבין גם

זה היה אותו דבר בסלולר,שלושת הנבלות שעשקו אותנו שנים לא היו מוכנים להזיז אצבע ולקח להם חודשים רבים לשנות טקטיקה כי כולם פשוט ברחו ברגע שיכלו

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”