שרשור תגובות: השילוב המנצח בין סטרימר ל-HTPC מבית Arctic. בפחות מ-1,000 ש'ח!
ניסיתי, לא הצליח
תודה על התגובה
כל מה שעשית זה להגדיר את הsecondary layout ל il ואז פשוט בכל חלונית חיפוש כשאתה עושה אלט שיפט זה עובר לך לאותיות עבריות?
יש עוד מישהו שזה לא עובד לו? אשמח לרעיונות
המון תודה
כל מה שעשית זה להגדיר את הsecondary layout ל il ואז פשוט בכל חלונית חיפוש כשאתה עושה אלט שיפט זה עובר לך לאותיות עבריות?
יש עוד מישהו שזה לא עובד לו? אשמח לרעיונות
המון תודה
- michanisani
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 120
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
תיכנס אליו ממחשב אחר ברשת לכתובת IP שלו, ואז תשנה את קבצי הקונפיגורציה שלוoferco69 כתב:המכשיר הגיע, עכשיו צריך לקנפג אותו.
1. רציתי לעדכן את גרסת ה-openelec לפי ההמלצה של michanisani. הורדתי את הגרסא האחרונה ללפטופ, איך אני יכול להעביר אותה לארקטיק ? אני לא רואה אותו ברשת למרות שהוא מחובר.
איך אפשר לשנות קבצים, האם יש editor bulit in ?
האם יש למשהו המלצות או הכוונה איך לעשות סטאפ ראשוני.
תודה
עפר...
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
1. ידוע מתי יהיה אפשר לרכוש? כרגע רשום שאין במלאי
2. האם יש אפשרות ליצור ממנו גם תחנת הורדות ? בנוסף למזרים מדיה?
2. האם יש אפשרות ליצור ממנו גם תחנת הורדות ? בנוסף למזרים מדיה?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
אכן שאלה טובה.
בנתיים החלופות הקיימות בארץ עולות לפחות 40% יותר ונותנים אותו דבר בערך.
בנתיים החלופות הקיימות בארץ עולות לפחות 40% יותר ונותנים אותו דבר בערך.
כמה אני צריך לשלם לך כדי שתעשה לי כזה שיעבוד ?GShlomi כתב:לא עבר את מבחן המראה החיצוני...
הצלחתי לשמחתי להרגיל את האישה והילדים ל-XBMC לפני כשנתיים ומאז לא מוכנים לוותר על המערכת.
באופן כללי יש אצלי שרת NAS (מבוסס unRAID) עם הורדה אוטומטית של סרטים, סדרות ומוסיקה מ-Usenet ומ-Torrent (מריץ SABnzbd, Transmission, CouchPotato, SickBeard, HeadPhones), מבצע Streaming לטבלטים ולפלאפונים בנסיעות (באמצעות Plex) ומכיל DB מרכזי של כל המידע וסטטוס הצפיה במדיה (באמצעות MySQL).
באחרונה שקלתי להחליף את ה-XBMC שיש לי (מבוססי nVIDIA, אחד מהם ZBOX ID41 והשני הורכב עצמאית ע"ב Asus AT5IONT-I במארז Gigabyte) למבוססי AMD, אחד מהם הוא המדובר והשני הוא Sapphire Edge HD3, שגם הוא כשל במבחן המראה החיצוני ונאלץ להימכר (נשאר עם מחשבים שניתן להשכיב לחתימה נמוכה)......
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לדעתי אתה עדיין יכול לשנות ל-800 על 600 או אפילו 1024 על 768 ללא התקנת דרייבר.
בתוכנת ההתקנה (ובכל תוכנה של Windows כמעט) אפשר ללחוץ על SPACE בשביל לחיצה על כפתור, והרבה פעמים גם ENTER יעבור לך לחלון הבא. TAB עובר לך מכפתור לכפתור בתוך החלון.
בתוכנת ההתקנה (ובכל תוכנה של Windows כמעט) אפשר ללחוץ על SPACE בשביל לחיצה על כפתור, והרבה פעמים גם ENTER יעבור לך לחלון הבא. TAB עובר לך מכפתור לכפתור בתוך החלון.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
שום תשלום לא יחליף את הלמידה העצמית של המערכת.Pro_2004 כתב:כמה אני צריך לשלם לך כדי שתעשה לי כזה שיעבוד ?GShlomi כתב:לא עבר את מבחן המראה החיצוני...
הצלחתי לשמחתי להרגיל את האישה והילדים ל-XBMC לפני כשנתיים ומאז לא מוכנים לוותר על המערכת.
באופן כללי יש אצלי שרת NAS (מבוסס unRAID) עם הורדה אוטומטית של סרטים, סדרות ומוסיקה מ-Usenet ומ-Torrent (מריץ SABnzbd, Transmission, CouchPotato, SickBeard, HeadPhones), מבצע Streaming לטבלטים ולפלאפונים בנסיעות (באמצעות Plex) ומכיל DB מרכזי של כל המידע וסטטוס הצפיה במדיה (באמצעות MySQL).
באחרונה שקלתי להחליף את ה-XBMC שיש לי (מבוססי nVIDIA, אחד מהם ZBOX ID41 והשני הורכב עצמאית ע"ב Asus AT5IONT-I במארז Gigabyte) למבוססי AMD, אחד מהם הוא המדובר והשני הוא Sapphire Edge HD3, שגם הוא כשל במבחן המראה החיצוני ונאלץ להימכר (נשאר עם מחשבים שניתן להשכיב לחתימה נמוכה).........
הרכבה שכזו דורשת תחזוקה שוטפת (במיוחד עכשיו, שמורידים את אתרי חיפוש ה-Usenet כמו זבובים).
אני אשמח להפנות למקורות שאני עבדתי לפיהם, אם יהיה ביקוש...
- Needle-Head
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
בהגדרות של AMD יש שתי אופציות:
Enable GPU scaling
Enable ITC processing.
מהן ההגדרות המומלצות? האם לאפשר את הנ"ל?
תודה
Enable GPU scaling
Enable ITC processing.
מהן ההגדרות המומלצות? האם לאפשר את הנ"ל?
תודה
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

tam1r האמת פירגנתי לראבק בסיבוב הראשון עכשיו החבר שלי יהרוג אותי אם אני לא יקנה לו....