שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הנקסוס S ולא העזתם לשאול
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
תריץ את הסקריפטrichrach כתב:איך מסדרים את העברית בג'ימייל ובהודעות? מספרים אני רואה מהסוף להתחלה וכותרות בדואר אני רואה הפוך.....
http://iandroid.co.il/forum/topic5657.html
- Rino
- חבר מכור קשה

קרה לי לא מעט,
ringtone ו notifications חוזרים לברירית מחדל לאחר reboot או חיבור ל USB
זה מעצבן לא מעט אנשים:
http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=13413
ringtone ו notifications חוזרים לברירית מחדל לאחר reboot או חיבור ל USB
זה מעצבן לא מעט אנשים:
http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=13413
האם אפשר לגבות את הקבצים ידנית? לפני פתיחת הרום גיביתי את כל הספרייה של ה-whatsup, אחרי הפתיחה העתקתי את הספרייה חזרה לנקסוס אבל זה לא שיחזר את ההודעות.osherov כתב:richrach,
כמובן שה SMS-ים משתחזרים באופן מלא. אחת המחיצות שמגובות ע"י תוכנות הגיבוי (כגון ה Rom-Manager) זאת מחיצה שנקראת data (זאת המחיצה במכשיר שלכם שם מותקנות רוב האפליקציות וגם חלק גדול מה data של האפליקציות יושבות גם הן שם. גם ה SMS-ים נשמרים באחת בספריות שם (את מי שזה מעניין אז ה SMS-ים נשמרים בבסיס נתונים בקובץ שנקרא mmssms.db)). לכן, גיבוי ROM מגבה גם את ה SMS-ים שלך....
בנוסף איני רואה את הקובץ mmssms.db בספרייה data.
Rino כתב:תריץ את הסקריפטrichrach כתב:איך מסדרים את העברית בג'ימייל ובהודעות? מספרים אני רואה מהסוף להתחלה וכותרות בדואר אני רואה הפוך.....
http://iandroid.co.il/forum/topic5657.html...
- Rino
- חבר מכור קשה

אחלהrichrach כתב:Rino כתב:תריץ את הסקריפטrichrach כתב:איך מסדרים את העברית בג'ימייל ובהודעות? מספרים אני רואה מהסוף להתחלה וכותרות בדואר אני רואה הפוך.....
http://iandroid.co.il/forum/topic5657.html...עובד מעולה
...
קח בחשבון שיש צורך בהרצת הסקריפט לאחר כל שדרוג ROM
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
כמה שאלות:
1- אני מבין שאת הסקריפט לתיקון העברית לא ניתן להריץ עם הרום המקורי כי אני מקבל הודעה שהקבצים הם odexed.
2- במידה ויש לי כמה לאונצ'רים ובחרתי אחד כברירת מחדל, איך אני יכול לבחור אחד אחר?
1- אני מבין שאת הסקריפט לתיקון העברית לא ניתן להריץ עם הרום המקורי כי אני מקבל הודעה שהקבצים הם odexed.
2- במידה ויש לי כמה לאונצ'רים ובחרתי אחד כברירת מחדל, איך אני יכול לבחור אחד אחר?
- Rino
- חבר מכור קשה

1.נכוןtheAman כתב:כמה שאלות:
2- במידה ויש לי כמה לאונצ'רים ובחרתי אחד כברירת מחדל, איך אני יכול לבחור אחד אחר?...
2. clear default תחת application וה launcher הנוכחי
הי...
אני מנסה להתקין את המקלדת בעברית מכאן: http://iandroid.co.il/forum/topic14773.html ויש לי בעיה.
את הROOT עשיתי עם המדריך כאן בפורום (מדריך מצויין) ומה שקורה כשאני מנסה להתקין משהו דרך הRECOVERY זה הדבר הבא:
Amend scripting is no longer supported. Amend scripting was deprecated by Google in Android 1.5. It was necessart to remove it when upgrading to the clockworkmod 3.0 Gingerbread based recovery. Please switch to Edify scripting (updater-script and update-binary) to create working update zip packages. Installation aborted.
זה קרה לי כשניסיתי להתקין כל קובץ שהוא דרך הריקברי. מה הבעיה?
הנקסוס ס הזה אדיר, אבל הוא מקשה עליי נורא. באנדרואיד הקודם והנחות שלי (I7500) עשיתי את כל פעולות הריקברי בקלות, כאן אני רק נתקל בקשיים. מוזר...
תודה
אני מנסה להתקין את המקלדת בעברית מכאן: http://iandroid.co.il/forum/topic14773.html ויש לי בעיה.
את הROOT עשיתי עם המדריך כאן בפורום (מדריך מצויין) ומה שקורה כשאני מנסה להתקין משהו דרך הRECOVERY זה הדבר הבא:
Amend scripting is no longer supported. Amend scripting was deprecated by Google in Android 1.5. It was necessart to remove it when upgrading to the clockworkmod 3.0 Gingerbread based recovery. Please switch to Edify scripting (updater-script and update-binary) to create working update zip packages. Installation aborted.
זה קרה לי כשניסיתי להתקין כל קובץ שהוא דרך הריקברי. מה הבעיה?
הנקסוס ס הזה אדיר, אבל הוא מקשה עליי נורא. באנדרואיד הקודם והנחות שלי (I7500) עשיתי את כל פעולות הריקברי בקלות, כאן אני רק נתקל בקשיים. מוזר...
תודה
נערך לאחרונה על ידי quique ב 15/01/2011 22:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
quique,
זה קשור לסקריפט שלא נתמך בריקוברי החדש שאתה משתמש בו:
זה קשור לסקריפט שלא נתמך בריקוברי החדש שאתה משתמש בו:
[left]Hi everyone, I understand Clockwork 3.0 has caused some issues with flashing zips and I wanted to make a post that explains why.
To give you back history, there are currently two ways to create "update.zip" scripts. The first one is "update-script", also known as Amend. It was the first version of the scripting language created by Google, and was used in Android 1.0 and Cupcake (1.5). However, Amend has two serious design flaws:
Function arguments can not span more than 1 word.
The scripting language is compiled into the recovery causing image bloat and inflexibility.
Because of this reason Google REMOVED Amend support in Donut and beyond, and instead switched to update-binary and updater-script, which is also known as Edify.
However, Amon Ra and I kept Amend support in, to help ease the transition off its usage in ROM creation. CyanogenMod itself has already switched to Edify 9 months ago.
With the recent Gingerbread source code drop and the upcoming CM7 release, I needed to merge the latest changes from Google's Gingerbread recovery into ClockworkMod recovery. This meant finally removing Amend support, and switching fully to Edify. If you flash ClockworkMod 3.0 or higher, it will no longer install Amend (update-script) zips. Version 3.0.0.4 will show you the following message:
Amend scripting (update-script) is no longer supported.
Amend scripting was deprecated by Google in Android 1.5.
It was necessary to remove it when upgrading to the ClockworkMod 3.0 Gingerbread based recovery.
Please switch to Edify scripting (updater-script and update-binary) to create working update zip packages.
Please switch to using Edify, as it will be a requirement for CM7 Gingerbread based ROMs. I gave notice about this a month ago on Twitter.
If you must absolutely flash an older Amend zip, you can always flash an older recovery or AmonRa or the like and do it manually.
UPDATE:
Here's a 2.6 version (supports both script versions) and backs up wimax:
http://koush.tandtgaming.com/recover...supersonic.img
PLEASE TEST THIS FOR ME!
Please note, that once CM7 is released, Clockwork 3.0 WILL BE A REQUIREMENT.[/left]...
אז מה עושים? אני לא יכול לתקן את העברית או להתקין מקלדת בעברית שלא תהיה הANYSOFT העלוב הזה.osherov כתב:quique,
זה קשור לסקריפט שלא נתמך בריקוברי החדש שאתה משתמש בו:...
אני לא מוצא ריקברי ישן יותר מ3.0. הלינק בציטוט שנתת לי מוביל לשום מקום כמו גם מה שקורה לי בROM MANAGER כשאני מנסה להתקין ריקברי ישן יותר מ3.0.
quique,
1. אתה יכול להחליף ריקוברי מתוך ה Rom Manager עצמו (Flash alternate Recovery) ואז להתקין שוב
2. במדריך ה iAndroid יש קישור לקובץ apk שמאפשר לך להתקין ישירות מהמערכת בלי הצורך להתעסק בריקוברי
3. לתקן את הסקריפט
4. לבקש מכותב ה zip שם בפורום לתקן את הסקריפט
5. לא בדקתי לעומק את השרשור שם, אבל הוא נראה לי נכתב לכאלה שמתקינים את המקלדת על גירסאות 2.2. אתה רוצה להתקין אותה על גירסה 2.3. כדאי לך לשאול שם בשרשור האם זה אמור לעבוד גם בהתקנה על גירסת Gingerbread (אם אני לא טועה, יש שם גם מישהו שהוסיף תמיכה עברית למקלדת המובנית בנקסוס S בשרשור אחר)
1. אתה יכול להחליף ריקוברי מתוך ה Rom Manager עצמו (Flash alternate Recovery) ואז להתקין שוב
2. במדריך ה iAndroid יש קישור לקובץ apk שמאפשר לך להתקין ישירות מהמערכת בלי הצורך להתעסק בריקוברי
3. לתקן את הסקריפט
4. לבקש מכותב ה zip שם בפורום לתקן את הסקריפט
5. לא בדקתי לעומק את השרשור שם, אבל הוא נראה לי נכתב לכאלה שמתקינים את המקלדת על גירסאות 2.2. אתה רוצה להתקין אותה על גירסה 2.3. כדאי לך לשאול שם בשרשור האם זה אמור לעבוד גם בהתקנה על גירסת Gingerbread (אם אני לא טועה, יש שם גם מישהו שהוסיף תמיכה עברית למקלדת המובנית בנקסוס S בשרשור אחר)
קודם כל, תודה. אין כמוך
ניסיתי להתקין את הAPK, לא הופיעה עברית.
הפורום שם די בעייתי, כל שרשורי העברית שם מלאים במשתמשים עם בעיות ותקלות, כל אחד רושם את שלו ואף אחד לא מציע פתרונות שעושים את העבודה. יש שם בלאגן אחד גדול עם שרשור בתורך שרשור ואני מאבד את עצמי.
ניסיתי להתקין את הAPK, לא הופיעה עברית.
הפורום שם די בעייתי, כל שרשורי העברית שם מלאים במשתמשים עם בעיות ותקלות, כל אחד רושם את שלו ואף אחד לא מציע פתרונות שעושים את העבודה. יש שם בלאגן אחד גדול עם שרשור בתורך שרשור ואני מאבד את עצמי.
quique,
כל הבלאגן בשרשור בדר"כ אומר שזה עדיין לא עובד טוב על כל המכשירים. ממליץ לך לבדוק מקלדת שנקראת Smart Keyboard Pro. לדעתי זאת אחת המקלדות הטובות שיש לאנדרואיד (תומכת גם בעברית)
כל הבלאגן בשרשור בדר"כ אומר שזה עדיין לא עובד טוב על כל המכשירים. ממליץ לך לבדוק מקלדת שנקראת Smart Keyboard Pro. לדעתי זאת אחת המקלדות הטובות שיש לאנדרואיד (תומכת גם בעברית)
מה שחשוב לי הוא ריווח בין המקשים. המקלדת שהצעת מרווחת מספיק?osherov כתב:quique,
כל הבלאגן בשרשור בדר"כ אומר שזה עדיין לא עובד טוב על כל המכשירים. ממליץ לך לבדוק מקלדת שנקראת Smart Keyboard Pro. לדעתי זאת אחת המקלדות הטובות שיש לאנדרואיד (תומכת גם בעברית)...
יש לך איזשהו מדריך טוב לבעיית היישור לימין, אחד שאתה יודע שעובד?
תודה רבה.
- Rino
- חבר מכור קשה

osherov כתב:quique,
כל הבלאגן בשרשור בדר"כ אומר שזה עדיין לא עובד טוב על כל המכשירים. ממליץ לך לבדוק מקלדת שנקראת Smart Keyboard Pro. לדעתי זאת אחת המקלדות הטובות שיש לאנדרואיד (תומכת גם בעברית)...