עכשיו זה רשמי-גוגל מציגה את הנקסוס S ואת ה-Gingerbread

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

Irus כתב:המלחמה נגמרה... :roll:

אני חייב להגיד, יריבים טובים חייבים לכבד ובטח לא להספיד אף אחד...

במיוחד לא כשמדובר על חברת הטכנולוגיה הגדולה בעולם, שעדיין מסתכלת על מיקרוסופט וגוגל מלמעלה (ועל האחרונה בפער של 100 מליארד דולר).

אני חייב להזכיר, גם מיקרוסופט מוכרת הרבה יותר מערכות הפעלה מאפל, אז מה?

אפל מוכרים דגם אחד בלבד, ברבעון האחרון הם עברו את RIM (שמוכרים 7 דגמים) בארה״ב, והם עדיין נמצאים בגידול מתמיד. אבל גם אם זה ייעצר, זה לא אומר כלום, שם המשחק הוא יציבות, המשכיות, מוצרים משלימים וכו׳. אחרי הכל, החברות נמדדות ברווח ובשווי שוק.

בקיצור, המלחמה רחוקה מלהסתיים, וכרגע, יש חברה אחת שנותנת את הטון, ומה לעשות, היא מהווה מדד ומודל עבור רבים.
...
וכדור הארץ הוא עגול, רק שזה לא קשור לעניין :)
מה הקשר בין הגודל של החברות עצמן למשוואה הזאת? מה הקשר לגודלה של מיקרוסופט ולכמויות ה OS-ים שהיא מוכרת למחשבי PC לבין הנושא המדובר? (מיקרוסופט כנראה כבר הפסידה את קרב הסמארטפונים הזה מזמן), איפה ראית פה הספד של מישהו? אף אחד לא רשם שהאייפון הולך להעלם מהעולם (וטוב שכך) אלא נרשם פה שהמלחמה על הסמארטפונים נגמרה

מדובר פה על המלחמה בין האנדרואיד לבין ה iOS של אפל. בין חברות גוגל+סמסומג+טושיבה+מוטורולה+HTC+LG+דל+ארקוס+סוני אריקסון+אייסר+סוני+לוג'יטק+ViewSonic (ועוד ועוד ועוד) לבין אפל. למלחמה הזאת כל אחד בחר את אסטרטגיית הקרב שלו. מצד אחד גוגל הלכו על מערכת פתוחה, על שיתופיות עם עשרות יצרני חומרה, על מודל עידכוני מערכת של לפחות פעמיים בשנה, אבל הם הלכו גם על מודל הקוד הפתוח שלא מכניס לחברה אגורה שחוקה בגין מכירת מכשירי אנדרואיד בעולם, על אסטרטגיה שבהכרח גורמת לפרגמנטציה, לחוסר שליטה של גוגל על השוק הזה, על חוסר הפיקוח על היצרנים ועל המפעילות (כל אחד עושה מה שבא לו)

מהצד השני של השדה נמצאת אפל, שהיא בחרה את האסטרטגיה הסגורה, האטומה. בחרה בחוסר שיתוף, בחרה בלייצר ולעשות הכל לבד, בחרה בשליטה מוחלטת על המוצרים שלה, בחרה בחוסר פרגמנטצייה, בחרה במעט מוצרים שמתעדכנים רק פעם בשנה ונשלטים ביד רמה ע"י הדיקטטור, כל מפעיל בעולם שרוצה למכור את המכשיר חייב לעבור את אישור החברה ולעמוד בתנאים הקיצוניים שהיא מכתיבה.......אפל מוכרת דגם אחד כי ככה אפל חושבת שהיא יכולה להצליח ולהרוויח הכי הרבה. ברור שאפל הייתה יכולה לייצר 10 דגמים במקביל (וכסף לא חסר להם לעשות זאת) אבל הם החליטו כך כי למודל הזה יש גם יתרונות ולא רק חסרונות (מיקוד לעומת פיזור וחוסר שליטה). לכן הטענה הנפוצה בקרב תומכי אייפון שזה לא פייר כי אייפון יש רק אחד, לטעמי לא מחזיק מיים כי זאת הבחירה של החברה.

אני מקווה שאין צורך שוב להציג את המספרים שמראים איך האנדרואיד של גוגל גדלה בצורה אקספוננציאלית בעוד האייפון 4 די דורך במקום (שזה עדיין אומר מליוני מכשירים שנמכרים אבל לא מעבר לכך). איך אנדרואיד עקפה כבר את אפל בסיבוב גם בארה"ב וגם בשאר העולם (גם במכירות וגם בכמויות) וכרגע היא רואה לפנייה רק את נוקיה והמערכות שלהם (ולשם הם יגיעו רק שזה ייקח קצת מן). איך לחובבי האייפון יורדים מיום ליום הסיבות לעליונות לכאורה של המכשיר שלהם (פעם דיברו על הבדלים משמעותיים בחויית המשתמש והיום מה שנשאר זה שהמכשירים של אפל יפים יותר), לדבר על איך קהילת הפיתוח עצמה מאמינה יותר באנדרואיד מאשר בכל מערכת אחרת (כולל ה iOS), איך אפל נלחצת בעקבות איבוד הבכורה בתחום הסמארטפונים ומנסה לשנות אסטרטגייה (אני מהמר שנראה הרבה יותר מכשירי iOS שיושקו בתקופה הקרובה כדי לנסות לתת קונטרה כמה שאפשר), איך האייפון הוא כבר הרבה פחות נחשק מבעבר

אז...כן...את המלחמה הזאת אנדרואיד ניצחה ומי שעדיין לא חושב כך אז בואו נחזור לדבר באמצע 2011 כדי לראות איפה השוק נמצא

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

הטעות שלכם היא שאתם מסתכלים על זה כעל מלחמה ועליכם כחיילים.
המלחמה (העסקית) היא בין החברות, אבל אם אתם חושבים שאתם חיילים, אז טעות מרה בידיכם.
הרי רוב חובבי אפל (לא כולם, יש גרעין של Fanboys), לא יהססו לעבור לאנדרואיד ברגע שזה יתאים להם (אני דוגמה לאחד כזה).
ומצד שני, אם מחר אפל יחליטו ששוברים את הכלים, ויוציאו מכשיר עם תפיסת עולם שונה שתתאים לחובבי האנדרואיד, גם אז לא תהיה בעיה לאף אחד "לעבור צד" (אפילו אריה יודה שאם תהיה סיבה טובה, הוא יעבור).
אנחנו לא חיילים (לפחות לא רובנו) וכולנו הולכים לאן שטוב לנו.
במשך שנתיים היה לי טוב עם אפל, לא חשבתי שאנדרואיד יציבה מספיק וחוויתית מספיק בשביל לרכוש מכשיר כזה, אבל האנדרואיד התבגרה, הצרכים שלי השתנו, ואין לי שום בעיה היום לרכוש מכשיר אנדרואיד, אני לא לויאלי לשום חברה/מ"ה, אני לויאלי לצרכים שלי.

אם נסתכל על המספרים, אז האנדרואיד אכן עוקף את ה-iOS (לא מדובר בדעה, מדובר במספרים נטו), ולא רחוק היום בו הוא יהיה במקום הראשון (זו כבר דעה, כי מחר הכל יכול להשתנות).

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

אבי,
כמעט כולנו חיילים. זה שבעתיד ייתכן שנחליף צד, עדיין לא סותר את זה שכרגע כמעט כולם שייכים למחנה א' או למחנה ג' (אגב, אתה, אבי, למרות שכך אתה חושב, עדיין לא שייך למחנה שלנו....בלי מכשיר אנדרואיד ברשותיך אתה מבחינתנו שייך כרגע לצד "האפל" :wink: החבר Batnun הוא סיפור הרבה יותר מורכב..וכאן יש צורך בוועדה מיוחדת שתחליט למי הוא האמת שייך)

רוב האנשים מגינים על ההחלטות שהם עשו ויתמכו באופן ברור לטובת הצד בו הם בחרו (במקרה שלנו זה המכשיר אותו רכשנו), הסיבה שאנחנו לדעתי חיילים (פיונים על לוח השח) נובעת מזה שכמעט כולנו סוביקטיבים בדיעה שלנו (קצת מעבר לאמת שבתוך תוכנו, כן ידועה לנו)
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 22/12/2010 10:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

אריה,
איך שזה נראה כרגע אני אהיה בצד ה"אפל" עוד לפחות חודש :(

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3631

שליחה

osherov כתב:אבי,
כמעט כולנו חיילים. זה שבעתיד ייתכן שנחליף צד, עדיין לא סותר את זה שכרגע כמעט כולם שייכים למחנה א' או למחנה ג' (אגב, אתה, אבי, למרות שכך אתה חושב, עדיין לא שייך למחנה שלנו....בלי מכשיר אנדרואיד ברשותיך אתה מבחינתנו שייך כרגע לצד "האפל" :wink: החבר Batnun הוא סיפור הרבה יותר מורכב..וכאן יש צורך בוועדה מיוחדת שתחליט למי הוא האמת שייך)

רוב האנשים מגינים על ההחלטות שהם עשו ויתמכו באופן ברור לטובת הצד בו הם בחרו (במקרה שלנו זה המכשיר אותו רכשנו), הסיבה שאנחנו לדעתי חיילים (פיונים על לוח השח) נובעת מזה שכמעט כולנו סוביקטיבים בדיעה שלנו (קצת מעבר לאמת שבתוך תוכנו, כן ידועה לנו)
...
אצלי הסיפור דווקא די פשוט: אני לא נאמן לאף חברה, ומוכן בלי היסוס לחליף צד ברגע שאני משוכנע מכשיר מסויים
הוא הטוב ביותר. נכון, יש לי אייפון מהדגם הראשון שיצא, אבל גם יש לי אנדרואיד מהרגע שיצא ה-G1. כרגע אני מחזיק
את האייפון 4, ובנוסף את ה-Nexus One וה-HTC Desire, כולם מעודכנים לגירסה האחרונה, כולל הרום המתקדם
ביותר וכו׳. אני אמור לקבל היום את ה-Nexus S, ואתם יכולים להיות סמוכים ובטוחים שאוציא לו את המיץ, לפני
שאחליט איך הוא בהשוואה לאייפון 4 :-).

אין לי בעיה להמליץ לחברים על אנדרואיד מול האייפון, אם זה מתאים להם. בחברה שלי, כבר שנים שמשדרגים
לדגמים חדשים של נוקיה כל שנה, עד שבשנה האחרונה המלצתי להם לעבור ל-Desire, תוך התחייבות שאדאג אישית
שהכל יעבוד חלק, אם מחלקת ה-IT שלנו לא תצליח לתת פתרון מושלם. כרגע כולם מרוצים, הרבה יותר משהיו מרוצים
מהנוקיה E71, שקדם לDesire...

גם את האייפד שלי אין לי שום בעיה להחליף לטאבלט מבוסס אנדרואיד או Chrome OS, אם אגיע למסקנה שזה יתן
לי פתרון טוב יותר.

Batnun

.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

Batnun,
נו....זה בדיוק מאושש את מה שרשמתי :)
החבר Batnun הוא סיפור הרבה יותר מורכב..וכאן יש צורך בוועדה מיוחדת שתחליט למי הוא האמת שייך
...

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163

שליחה

זאת בדיוק הטעות שלך, אתה מציג את הנושא בתור ״המלחמה נגמרה״, כשבפועל אין קשר בין הדברים ואת אף אחד לא מעניין שיש 20 יצרנים שמוכרים מוצרים עם אנדרויד OS. מי אמר שאפל צריכה להתחרות ב-20 יצרנים יחדיו? מי אמר שהיא צריכה למכור הכי הרבה מוצרים בעולם בשביל להיות הכי מוצלחת?

גם היום, וגם לפני שנה, החברה הייתה רחוקה מלשלוט על השוק העולמי, אבל זה לא הפריע לחטיבת האייפון להיות החברה הסלולארית הרווחית ביותר בעולם...

תבין, כל זה לא אומר מאומה על מכשירי האנדרויד, הטיב שלהם והפופולאריות שלהם, אבל ממש לא נכון לתאר את זה כ״מלחמה שנגמרה״ ועוד כל מיני הכרזות דומות, כל חברה בחרה באסטרטגיה שלה וזה הכל.

ודרך אגב, ועוד איך יש פה קשר למיקרוסופט ולעובדה שמערכת ההפעלה שלה בשימוש של עשרות יצרנים אחרים... כי בדומה, גם במקרה הזה יש שליטה אבסולוטית (כ-92 אחוז) של מיקרוסופט בשוק, אבל זה לא מפריע לאפל לייצר מחשבים טובים עם מערכת טובה ומאוד רווחית.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

Irus,
כנראה שאתה לא יורד לסוף דעתי בקשר לכותרת המלחמה, הכותרת היא:
"מי תהיה מערכת ההפעלה השלטת, המובילה, זאת שנמכרת הכי הרבה, זאת שאותה צריך יהיה לנצח בתחום המובייל (בעיקר סמארטפונים) בשנים הקרובות?!"

המלחמה הזאת כבר הוכרעה וזה למרות שלאייפון יש כיום דריסת רגל גדולה מאוד בשוק הסמארטפונים בעולם כולו ועד היום היא-היא הייתה המערכת שאותה צריך היה לנצח על מנת לשלוט בשוק (ולא RIM שעד לא מזמן, כמותית, הייתה גדולה משוק האייפונים ובטח לא נוקייה ששולטים עדיין בעולם הסמארטפונים בעולם)

-אף אחד כאן לא דיבר על טיב (למרות שגם פה האנדרואיד עקף את ה iOS בסיבוב)
-אף אחד כאן לא מדבר על מחיקת אפל או האייפון מהעולם (ברור שהם ישארו שחקן משמעותי בשוק הזה אבל הם לא יובילו אותו כמותית ואיכותית אלא יהיו אלה שירדפו אחרי האנדרואיד)
-בהמשך לסעיף הקודם, בדומה לעולם המחשבים הביתיים, שם מיקרוסופט ניצחה את אפל כבר לפני 25 שנה, הפסד במלחמה הזאת לא מונע מאפל לייצר מכשירים טובים עם מערכת טובה ורווחית מאוד (רק שזה יהיה, בדומה לקרב מול מיקרוסופט, פחות רווחי משל המתחרים)
-כל זה יכול השתנות אם אפל תצליח לייצר מכשיר מהפכני חדש, כמו זה שהם ייצרו עם חשיפת האייפון הראשון.....האם זה יקרה?! הסיכוי לכך הוא נמוך, אבל הם כבר עשו את זה מספר פעמים בעבר, לכן אי אפשר באמת לדעת אצל הדיקטטור שלהם

quique
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 368

שליחה

k-pax כתב:
בכל מקרה ישנה אפשרות להכנס לאתר דרך המחשב ללא בעיה ,אתה צריך להתקין תוכנה פשוטה שתשנה לך את הפרוקסי במחשב(ניתן לבצע ידנית-אך התוכנה מקלה וחוסכת בעיות)

תבצע חיפוש ברשת לתוכנה בשם ultrasurf 10.4

ברגע שתפעיל אותה - היא לבד תשנה ותבצע מה שצריך ותפתח לך דפדפן אספלורר שדרכו תוכל להכנס בצורה רגילה לאתר ולבצע מה שתרצה.
...
תודה רבה! הוזמן :D

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel

שליחה

המלחמה לא נגמרה ואני מקווה שהקרבות הגדולים עוד לפנינו.
אם יש מישהו שמרוויח מזה הכי הרבה זה אנחנו הלקוחות.
אם לפני 5 שנים האופציות שלנו נעו בין WinMo (סמיילי של גועל) וסימביאן הרי שהיום יש לנו פי 3 יותר אופציות וכל הצדדים באטרף להשביע את הרצונות של הלקוחות כי יודעים שכאשר הטירוף בשוק ירגע ישארו רק 2-3 שחקניות חזקות (כמו בעולם ה PC).
ההימור הכי בטוח הוא כמובן אנדרואיד, iOS ו WinMo אבל לא נוקיה, לא RIM ואפילו לא HP-Palm לא מתכוונות להרים ידיים.
Need more cowbell

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

הגיע...

לא ממש יצא לי לשחק איתו עדיין (צריך לעבוד קצת, בכל זאת).
מהיר מאוד, מסך מדהים.

מישהו מעוניין שאבדוק משהו מסויים?

Batnun

.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

Batnun,
תתחדש....קדימה תעלה תמונה כדי שנוכל להכתיר אותך כמנצח (Y)

אלה דברים שמענינים אותי:
1. זמן סוללה בשימוש סביר (האם מחזיק יום שלם בשימוש תובעני)
2. איכות מסך לעומת האייפון 4 (במידה והתשובה שלך לא "נכונה" אין צורך לעדכן אותנו :wink: )
3. יכולת צפייה במסך בחוץ (ביחס לנקסוס 1 שם לא רואים כלום)
4. יכולת המולטיטאצ' (בנקוס 1 נתמכו רק 2 נקודות)
5. מהירות נעילת הלווינים בשימוש ה GPS
6. האם SIM Free (ברור לי שכן, רק לבטל את הטענות שעלו כאן בשרשור)
7. עוצמת הקליטה ב Wi-Fi (ביחס לנקסוס 1)
8. האם בזמן פעולת הפתיחה של ה Bootloader אתה מקבל את הודעת האזהרה שהאחריות נהרסת?
9. מהירות ה UI ביחס לנקסוס ולפרויו

יש לי עוד הרבה שאלות אבל נראה לי מספיק לעכשיו :)

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

בבקשה:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem

שליחה

תתחדש , עשית לי חשק :wink:

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

osherov כתב:Batnun,
תתחדש....קדימה תעלה תמונה כדי שנוכל להכתיר אותך כמנצח (Y)

אלה דברים שמענינים אותי:
1. זמן סוללה בשימוש סביר (האם מחזיק יום שלם בשימוש תובעני)
2. איכות מסך לעומת האייפון 4 (במידה והתשובה שלך לא "נכונה" אין צורך לעדכן אותנו :wink: )
3. יכולת צפייה במסך בחוץ (ביחס לנקסוס 1 שם לא רואים כלום)
4. יכולת המולטיטאצ' (בנקוס 1 נתמכו רק 2 נקודות)
5. מהירות נעילת הלווינים בשימוש ה GPS
6. האם SIM Free (ברור לי שכן, רק לבטל את הטענות שעלו כאן בשרשור)
7. עוצמת הקליטה ב Wi-Fi (ביחס לנקסוס 1)
8. האם בזמן פעולת הפתיחה של ה Bootloader אתה מקבל את הודעת האזהרה שהאחריות נהרסת?
9. מהירות ה UI ביחס לנקסוס ולפרויו

יש לי עוד הרבה שאלות אבל נראה לי מספיק לעכשיו :)
...
1. לא בטוח שאצליח לבדוק - זה עדיין לא המכשיר הראשי שלי...
2. איכות מסך מדהימה - בעיקר רמת השחור. אבדוק מאוחר יותר לגבי השוואה לאייפון 4.
3. יש חושך בחוץ, וגם ביום זה לא ממש שמשי כמו בארץ, די מעונן. אנסה מחר.
4. איך בודקים? יש אפליקציה לזה?
5. GPS מהיר מאוד.
6. SIM Free - ברור, הרי קניתי ללא סים וללא חוזה.
7. אבדוק מאוחר יותר, בינתיים נראה כמו קליטה טובה.
8. עוד לא פתחתי אותו...
9. יותר מהיר משמעותית מה-2.2 על ה-Nexus One.

Batnun

.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

4. אני משתמש באפליקצייה שנמצאת תחת אפליקציית DevTools שנקראת Pointer Location. אני אבדוק מאיפה אפשר להשיג את ההתקנה שלה (APK)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

מעניין לבדוק את המקלדת בעברית.
ה-SDK מגיע בלי מקלדת, האם כך זה גם במכשיר?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163

שליחה

osherov,

עוד משהו קטן, אם תוסיף את המילה "אני" לכותרת של הפוסט עם הוידאו, זה יהיה תיאור מדויק לגבי מה שאני מרגיש.

אני (בניגוד למה שאתה חושב...) דווקא רציתי להתנסות במכשיר אנדרויד (כרגע, בנוסף) וחשבתי שזה יהיה סמלי לקחת את המכשיר הזה, אך התאכזבתי לגלות שיש כמה פיצ'רים בחומרה שלו שבעצם לא הלכו איתם עד הסוף (אתה גם רשמת את זה) וחשבתי שיהיו כמה עליות מדרגה (מבלי קשר למערכת ההפעלה). לכן, כרגע, נראה לי שאמתין עוד קצת.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

בסך הכול אנדרואיד באמת לא כול כך בשלה עדיין .. גם iOS הישנות לא היו "משהו" ...

תתחדש (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) ... אין ספק שזה אחד המכשירים הכי מתקדמים בשוק ... לצד הSGS (טוב זה אותו המכשיר :lol: ) וכמובן איך לא הiPhone 4
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

אבי,
המקלדת ב Gingerbread לא מכילה תמיכה מובנית בעברית (לא קשה להוסיף תמיכה כזאת אבל באופן מובנה, למה שאני יודע, אין תמיכה בעברית)

Irus,
אם היית מוסיף את המילה 'אני' למשפט בההודעה ההיא, אני הייתי מגיב בצורה מתונה יותר, אבל התגובה שלך באה כמו עובדה כזאת שרק על פי הוידאו היא חסרת כל ביסוס. אגב, אני מניח שיש לך אייפון וככזה מעניין אותי לדעת איזה תכונות חסרות לך בנקסוס S שיש לך באייפון? (אני מקווה שזה ה 4)

IamEzio,
האנדרואיד בשלה מספיק ועוד רגע צריך להוריד אותה מהאש כדי שהיא לא תישרף מרוב בשלות :wink:

אבי,
באחת ההודעות הקודמות רשמת שאנחנו לא חיילים ואם הדיקטטורה (אפל) תוציא מכשיר איכותי אפילו אני ארכוש אותו. תגובתי בנושא זה זהה לתגובה של ויליאם וולאס בסרט לב אמיץ, שם בקרב הראשון בסרט נגד האנגלים כאשר המפקדים התכנסו במרכז השדה כדי לנסות להגיע לכניעה ללא לחימה וולאס אומר לאנגלים שכדי להיכנע עליהם:
[left]
Here are Scotland's terms. Lower your flags, and march straight back to England, stopping at every home to beg forgiveness for 100 years of theft, rape, and murder. Do that and your men shall live. Do it not, and every one of you will die today. I'm not finished. Before we let you leave, your commander must cross that field, present himself before this army, put his head between his legs, and kiss his own ass.
[/left]
...
אחרי שהדיקטטורה תבצע את התנאים האלה (ותוציא מכשיר מהפכני) אולי אני אשקול לרכוש את המכשיר שלהם (אגב, אם הייתם יודעים באיזה חברה אני עובד הייתם יכולים לרדת עלי שבועות :wink: )

(הכל נכתב כמובן בבדיחות הדעת)

חזור אל “Android - אנדרויד”