שרשור חדשות היום-יום בעולם האנדרואיד
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
אני מודיע מראש... אני קונה את הסוני, במיוחד אם הם יתקעו בו ויברציה
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2805
מכשיר חדש מבוסס גלקסי S
מכשיר חדש, ממשפחת הגלקסי S עם שני מסכי OLED (!!!). הראשון משמש כמסך הראשי והשני כמסך משני לתצוגה של שעה, מזג אוויר וכדומה.
http://www.engadget.com/2010/09/30/excl ... -displays/
http://www.engadget.com/2010/09/30/excl ... -displays/
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

אני מניח שזה יוצר הפרדה פיסית. כבר כיום יש לך notification bar שלוקח חלק מהמסך לטובת נתונים טכניים כגון שעה, תאריך, עוצמת סיגנל wifi וסלולר, מידע על עדכונים והרשאות רוט וכדומה. אני מניח שבמקום זה הם הוסיפו מסך ייעודי קטן אבל מספיק גדול כדי לקבל את אותם הנתונים בצורה יותר קריאה וברורה.osherov כתב:![]()
עדיין לא הבנתי למה צריך שני מסכים...
במידה וזה לא על חשבון הגודל של המסך הראשי והוא עדיין נשאר 800X480 זה יכול להיות שימושי.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
זה לא כל כך דבילי כשחושבים על זה עד הסוף. אם המסך הקטן הוא גם מסך מגע זה מאפשר לבצע כל מיני טריקים נחמדים. הבעיה היא שכל אותם טריקים יצרכו זמן סוללה שהוא המשאב היקר ביותר ב smartphone ולכן אני רואה את זה כקונספט נחמד אבל לא יותר מעבר לזה.osherov כתב:![]()
עדיין לא הבנתי למה צריך שני מסכים...
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

מדובר במסך super oled (אם אני מבין נכון) כך שאם רוב המסך שחור ויש רק כיתוב פה ושם, אז צריכת הסוללה מינימלי.Catskinner כתב:זה לא כל כך דבילי כשחושבים על זה עד הסוף. אם המסך הקטן הוא גם מסך מגע זה מאפשר לבצע כל מיני טריקים נחמדים. הבעיה היא שכל אותם טריקים יצרכו זמן סוללה שהוא המשאב היקר ביותר ב smartphone ולכן אני רואה את זה כקונספט נחמד אבל לא יותר מעבר לזה.osherov כתב:![]()
עדיין לא הבנתי למה צריך שני מסכים......
כבר היום יש לגלקסי S תוכנה אשר מציגה על המסך (כאשר המכשיר כבוי!) אינפורמציה לגבי שיחות שלא נענו, SMS שלא נענו והודעות מייל שלא נענו. זה כמעט ולא משפיע על זמן הסוללה מכיון שרק מספר פיקסלים דלוקים וכל השאר כבויים לחלוטין.
-
osherov
-
- גורו Android

די מדהים לראות איך מכשיר הנקסוס של גוגל מצליח להימכר דווקא אחרי שהחברה הפסיקה למכור אותו בעצמה, דבר שעל פניו נראה כאילו סוף דרכו של המכשיר הזה (לא יודע לגבי הייצור, האם הוא פסק הוא שהוא עדיין ממשיך)....ועכשיו הנקסוס הגיע למפעיל קנדי בשם Mobilicity שמוכר אותו בלי התייחבות ב $549
בינינו זה אחד המכשירים שהיחס בין האיכות שלו לבין ההצלחה שלו בשוק הוא מהגבוהים ביותר שאני מכיר
בינינו זה אחד המכשירים שהיחס בין האיכות שלו לבין ההצלחה שלו בשוק הוא מהגבוהים ביותר שאני מכיר
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

למיטב ידיעתי גוגל עדיין מוכרים למפתחים את הנקסוס
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
osherov
-
- גורו Android

קלוד,
אתה צודק אבל זה משהו צדדי שלא רלוונטי ללקוח הממוצע ואני מניח שגם את זה גוגל יפסיקו למכור בסופו של עניין
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 01#1207501
אתה צודק אבל זה משהו צדדי שלא רלוונטי ללקוח הממוצע ואני מניח שגם את זה גוגל יפסיקו למכור בסופו של עניין
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 01#1207501
-
osherov
-
- גורו Android

וחזרה לבית המשפט...אחרי שכולם תובעים את כולם בתקופה האחרונה, גם מיקרוסופט מצטרפת לחגיגה ותובעת עכשיו את חברת מוטורולה עקב הפרת פטנטים במכשירי האנדרואיד שלה (הענק מרדמונד כנראה רוצה חלק מהנתח הגדול הזה גם).
אז מה יש לנו עד עכשיו:
מיקרוסופט תובעת את מוטורולה
נוקיה תובעת את אפל
אפל תובעת חזרה את נוקיה
אפל תובעת את HTC
אורקל תובעת את גוגל

אז מה יש לנו עד עכשיו:
מיקרוסופט תובעת את מוטורולה
נוקיה תובעת את אפל
אפל תובעת חזרה את נוקיה
אפל תובעת את HTC
אורקל תובעת את גוגל

-
osherov
-
- גורו Android

מוטורלה מוציאה גירסה מיוחדת של המילסטון שנקרא Ferrari, למה פרארי אתם שואלים...הנה התשובה:

-
osherov
-
- גורו Android

HTC חשפה שני צבעים חדשים לשני מכשירים נפוצים שלהם.
הראשון מכשיר ה Legend שלהם בגירסה שחורה והשני הוא מכשיר הדייזיר שלהם בגירסה לבן (לטעמי ממש יפה). על פי הפרסום המכשירים יהיו זמינים לשוק האירופי כבר בחודש הקרוב

הראשון מכשיר ה Legend שלהם בגירסה שחורה והשני הוא מכשיר הדייזיר שלהם בגירסה לבן (לטעמי ממש יפה). על פי הפרסום המכשירים יהיו זמינים לשוק האירופי כבר בחודש הקרוב

-
osherov
-
- גורו Android

תצוגת בכורה ב 10 בחודש תערך למכשיר האנדרואיד של החברה הישראלית המדוברת Modu עם מכשירי ה T Phone שלהם:

http://www.modumobile.com/#/catalog/modu%99_T_phone/[left]modu™ T phone - the lightest touch phone in the world, as cited by the Guinness Book of World Records™.
Incredibly light, yet fully functional and innovative, the phone includes a music player and a mass storage device with 2GB of memory that can be expanded.
The modu T phone features not only a friendly user interface and an intuitive user experience, but also takes modularity to a new level.
modu T exists in both 3.5G and 2.75G versions.[/left]...

-
osherov
-
- גורו Android

חברת LG הודיע שהיא לא תוציא מכשיר טאבלט שיתבסס על גירסת פרויו אלא תמתין לגירסת אנדרואיד הבאה שתתאים יותר למכשירי טאבלט בעלי מסך ורזולוציה גבוהים יותר:
[left]Oct 4 (Reuters) - LG Electronics Inc (066570.KS) said on Monday that it had scrapped a plan to launch a tablet computer based on Google Inc's (GOOG.O) Android 2.2 operation system known as "Froyo", a decision that may delay the rollout of its first tablet PC slated for next quarter.[/left]...
-
osherov
-
- גורו Android

הנה אחד המכשירים המענינים לטעמי...החברה היא שארפ (כן ההיא מהטלויזיות) שהכריזה על מכשיר שנקרא IS03 ויהיה בעל מסך 3.5 אינצ' שיכיל מעבד 1GHz מסוג Snapdragon, מצלמה 9.6 מגה פיקסל ורזולוציה של 960 × 640 (כן, למי שזיהה, זאת הרזולוציה הקיימת במכשיר האייפון 4 עם מסך Retina המעולה שלו שיהיה גם במכשיר הזה). המכשיר מיועד כרגע לשוק היפני (אין ידיעה לגבי כניסה לארה"ב או לאירופה)...לא מתאים לרשת בארץ
[left]
Specifications
Product Name IS03
Manufacturers Sharp Corporation
Communication Systems CDMA 1x EV-DO Rev.A (CDMA 1X WIN)
Size Approximately 63 ( W ) × 121 (H) × 12.6 (D) mm (thickest part 13.3mm) (provisional figures)
Weight (with batteries installed) Approximately 138g (provisional figures)
Talk time Approximately 230 minutes (provisional)
Standby time 200 hours (provisional) (Note)
Charging time 150 minutes (AC mode), about 160 minutes (DC time) (provisional)
Color Orange, white, black
Display New Mobile ASV LCD
Screen Size Approximately 3.5 inches
Dot Screen Double-VGA (960 × 640)
External memory microSD ™ / microSDHC Memory Card ™ (up to 32GB)
Cameras With about 957 million pixel auto-focus CCD camera Effective Pixels
Wireless LAN IEEE802.11b / g
Bluetooth ™ 2.1 + EDR[/left]
External interface microUSB

[left]
Specifications
Product Name IS03
Manufacturers Sharp Corporation
Communication Systems CDMA 1x EV-DO Rev.A (CDMA 1X WIN)
Size Approximately 63 ( W ) × 121 (H) × 12.6 (D) mm (thickest part 13.3mm) (provisional figures)
Weight (with batteries installed) Approximately 138g (provisional figures)
Talk time Approximately 230 minutes (provisional)
Standby time 200 hours (provisional) (Note)
Charging time 150 minutes (AC mode), about 160 minutes (DC time) (provisional)
Color Orange, white, black
Display New Mobile ASV LCD
Screen Size Approximately 3.5 inches
Dot Screen Double-VGA (960 × 640)
External memory microSD ™ / microSDHC Memory Card ™ (up to 32GB)
Cameras With about 957 million pixel auto-focus CCD camera Effective Pixels
Wireless LAN IEEE802.11b / g
Bluetooth ™ 2.1 + EDR[/left]
External interface microUSB

נערך לאחרונה על ידי osherov ב 04/10/2010 15:58, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
osherov
-
- גורו Android

הנה חדשה ענקית שתקבל שרשור נפרד ברגע שהיכולת תתוסף באופן רשמי לאנדרואיד!
ייתכן שכבר בשמיני לאוקוטובר האנדרואיד יקבל תמיכה ב Adobe Air. למי שלא מכיר, אדובי AIR מאפשר להריץ HTML, JavaScript, Adobe Flash ו ActionScript באופן מובנה (native) במערכת בלי הצורך להשתמש בדפדפן. זה גם אומר שניתן יהיה לעשות פורטינג לאפליקציות שנכתבו לפלטפורמה הזאת ממערכות אחרות בקלי קלות, דבר שיעשיר את האנדרואיד מאוד בזמן מאוד קצר. דבר מעניין נוסף הוא:
-שהמנוע של Adobe Air לא ירוץ מעל מנוע Java באנדרואיד, אלא ירוץ ישירות מעל שיכבת ה OS במקביל למנוע של JAVA (ה Dalvik VM). המשמעות של זה יכולה להיות עצומה! מעבר לביצועים משופרים של האפליקציות שיכתבו למנוע הזה, הדבר המעניין הוא שניתן יהיה לייצר מערכת מיוחדת למכשירים שרצים ישירות מול מנוע ה Adobe Air ללא הצורך להכיל את מנוע ה Java runtime. יכולות הקוסטומיזציה והביצועים במערכת כזאת יכולים להיות יוצאי דופן ביחס לקיים. כשנשאל אחד מהמנהלים של אדובי, Jon Campos, לגבי היכולת לרוץ באופן עצמי בלי הצורך ב Java runtime תשובתו הייתה:
ייתכן שכבר בשמיני לאוקוטובר האנדרואיד יקבל תמיכה ב Adobe Air. למי שלא מכיר, אדובי AIR מאפשר להריץ HTML, JavaScript, Adobe Flash ו ActionScript באופן מובנה (native) במערכת בלי הצורך להשתמש בדפדפן. זה גם אומר שניתן יהיה לעשות פורטינג לאפליקציות שנכתבו לפלטפורמה הזאת ממערכות אחרות בקלי קלות, דבר שיעשיר את האנדרואיד מאוד בזמן מאוד קצר. דבר מעניין נוסף הוא:
-שהמנוע של Adobe Air לא ירוץ מעל מנוע Java באנדרואיד, אלא ירוץ ישירות מעל שיכבת ה OS במקביל למנוע של JAVA (ה Dalvik VM). המשמעות של זה יכולה להיות עצומה! מעבר לביצועים משופרים של האפליקציות שיכתבו למנוע הזה, הדבר המעניין הוא שניתן יהיה לייצר מערכת מיוחדת למכשירים שרצים ישירות מול מנוע ה Adobe Air ללא הצורך להכיל את מנוע ה Java runtime. יכולות הקוסטומיזציה והביצועים במערכת כזאת יכולים להיות יוצאי דופן ביחס לקיים. כשנשאל אחד מהמנהלים של אדובי, Jon Campos, לגבי היכולת לרוץ באופן עצמי בלי הצורך ב Java runtime תשובתו הייתה:
[left]There is the ability for AIR to run by itself… but I can’t talk a lot about it.[/left]...

-
osherov
-
- גורו Android

סמסונג מדווחת שהיא עד היום מכרה כבר יותר מ 5 מליון מכשירי גלקסי S שלה בעולם כולו 
-
osherov
-
- גורו Android

רק אתמול דווחנו שסקייפ הוציאו גירסה רשמית לאנדרואיד ונחשו מי מעדכן היום את האפליקציה שלו לאנדרואיד?! כמובן שהמתחרה העיקשת של סקייפ, החברה הישראלית פרינג עושה זאת: http://www.fring.com/blog/?p=2065

- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

אריה, לא ברור לי משהו בקשר ל AIR. כיצד אפליקציה המותקנת ב Android יכולה לעקוף את ה JAVA Core Libraries ולגשת ישירות ל Dalvik VM. בשביל לעשות זאת היא לא חייבת לעקוף לפחות שני נדבכים של מערכת ההפעלה? חשבתי שזה בלתי אפשרי ב Android.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
הנה חדשות אנדרואיד טובות לעם המובחר:
http://www.htmobile.co.il/article02119
סלקום תתחיל לשווק את הגלאקסי טאב כבר בשבוע הבא.
http://www.htmobile.co.il/article02119
סלקום תתחיל לשווק את הגלאקסי טאב כבר בשבוע הבא.