יס משיקה את שירות yesMAX TOTAL - שירות VOD
- tsachi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 110
- שם מלא: tsachi
עופר ,
אתה יודע האם במידה ואיני רוצה שיעבירו לי את הרשת דרך החשמל הביתי האם YES יהיו חייבים להעביר לי כבלים ולעשות רשת קווית?
האם אין ירידה במהירות ברגע שמתשמשים ברשת החשמל או במכשיר PNA?
האם יש קרינה ברשת החשמל?
אתה יודע האם במידה ואיני רוצה שיעבירו לי את הרשת דרך החשמל הביתי האם YES יהיו חייבים להעביר לי כבלים ולעשות רשת קווית?
האם אין ירידה במהירות ברגע שמתשמשים ברשת החשמל או במכשיר PNA?
האם יש קרינה ברשת החשמל?
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78970
- שם מלא: עפר לאור
tsachi,
לפי מה שהבנתי, הטכנאי מחליט על כיוון ביחד עם הלקוח ובשיתוף איתו. אם תלחץ להשחיל חוטים, סביר להניח שהם יעשו את זה בתנאי שזה טכנית אפשרי (שיש צינורות מתאימים).
מבחינת מהירות, הרשת חשמל שהם משתמשים זה 200Mbps, והרשת כבלים זה 100Mbps.
אין קרינה, מדובר על סיגנל שהם משתילים על החשמל ושאינו מקרין החוצה.
לפי מה שהבנתי, הטכנאי מחליט על כיוון ביחד עם הלקוח ובשיתוף איתו. אם תלחץ להשחיל חוטים, סביר להניח שהם יעשו את זה בתנאי שזה טכנית אפשרי (שיש צינורות מתאימים).
מבחינת מהירות, הרשת חשמל שהם משתמשים זה 200Mbps, והרשת כבלים זה 100Mbps.
אין קרינה, מדובר על סיגנל שהם משתילים על החשמל ושאינו מקרין החוצה.
- tsachi
-
- חבר פעיל מאוד

עופר,
במידה ואני מעוניין לרכוש סטרימר ולחבר אותו לרשת האם בשתי הפתרונות שהם לא קוויים תהיה לי האפשרות להוסיף סוויטש או האב ולצאת לסטרימר עם רשת?
לשם בעצם אני חותר, אני רוצה אם כבר שהם מעבירים לי רשת ביתית אני רוצה לנצל זאת לסטרימר שיהיה לי בקרוב
במידה ואני מעוניין לרכוש סטרימר ולחבר אותו לרשת האם בשתי הפתרונות שהם לא קוויים תהיה לי האפשרות להוסיף סוויטש או האב ולצאת לסטרימר עם רשת?
לשם בעצם אני חותר, אני רוצה אם כבר שהם מעבירים לי רשת ביתית אני רוצה לנצל זאת לסטרימר שיהיה לי בקרוב
- tsachi
-
- חבר פעיל מאוד

עופר, אשמח לתשובה לגבי השאלה :
-
oferlaor
-
- מנהל

tsachi,
רק למה פעמיים?
לא מספיק לשאול פעם אחת את השאלה?!
התשובה היא שזה רשת לכל דבר. אפשר לחבר בכל המקרים חיבור SWITCH. השאלה רק האם המהירות תספיק לך. המכשיר עצמו תופס מעט מאוד רוחב סרט ולכן אם אתה מתכנן סטרימר על אותו קו, מומלץ ללכת על CAT5 בעדיפות מה, חיבור דרך הכבלים בעדיפות משנה, וחיבור דרך החשמל רק אם אין ברירה אחרת.
רק למה פעמיים?
לא מספיק לשאול פעם אחת את השאלה?!
התשובה היא שזה רשת לכל דבר. אפשר לחבר בכל המקרים חיבור SWITCH. השאלה רק האם המהירות תספיק לך. המכשיר עצמו תופס מעט מאוד רוחב סרט ולכן אם אתה מתכנן סטרימר על אותו קו, מומלץ ללכת על CAT5 בעדיפות מה, חיבור דרך הכבלים בעדיפות משנה, וחיבור דרך החשמל רק אם אין ברירה אחרת.
- tsachi
-
- חבר פעיל מאוד

אפשר לדעת מה זה CAT5?
זה מכשיר שיס מחברת ואני אוכל לצאת ממנו עם קו רשת?
זה מכשיר שיס מחברת ואני אוכל לצאת ממנו עם קו רשת?
- tsachi
-
- חבר פעיל מאוד

הבנתי, * CAT5 - השחלה דרך תעלות קיימות והתקנת שקעים במידת הצורך
אבל אוכל לצאת מהקו שמגיע עד לממיר של יס לשים שם SWITCH ןלפצל קו רשת אחד לממיר וקו רשת נוסף לסטרימר לא?
אבל אוכל לצאת מהקו שמגיע עד לממיר של יס לשים שם SWITCH ןלפצל קו רשת אחד לממיר וקו רשת נוסף לסטרימר לא?
-
oferlaor
-
- מנהל

- senesh321
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
אתמול התחברתי לשרות ה VOD של יס.
מי שאינו יודע-השרות לא כרוך בתשלום חודשי
במשך כל תהליך החיבור ניתן ליווי טלפוני ע"י נציג שרות
מי שאינו יודע-השרות לא כרוך בתשלום חודשי
במשך כל תהליך החיבור ניתן ליווי טלפוני ע"י נציג שרות
-
oferlaor
-
- מנהל

ממה שאני זוכר יש עלות של 10 ש"ח חודשית, אבל אם משתמשים בשירות הם מקזזים את ה-10 ש"ח מההוצאות שלך ב-VOD.
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
העלות החודשית/זיכוי של ה- 10 ש"ח היא רק למי שמחזיק את ממיר ה- MaxHD לפני שהחל שירות ה- VOD או למי שמחזיק את הממיר בפיקדון או רכש את הממיר.
מי שלוקח את הממיר בהתחייבות כיום מקבל את ה- VOD כבר בפנים ללא תוספת תשלום.
מי שלוקח את הממיר בהתחייבות כיום מקבל את ה- VOD כבר בפנים ללא תוספת תשלום.
- ruti_ziv
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
לפי מה שידוע לי-יס יצאו במבצע להתחברות ל-VOD בחינם,גם ללקוחות שברשותם כבר ממיר מקס HD