580 series = הסוללה תתאים לך.
dmitrys,
כתבת, ואני מצטט:
אולי התכוונת לכתוב "אני לא זוכר..." או "ולא התאכזב"?אני זוכר שמישהו רכש סוללה מהמוכר הזה והתאכזב....

אולי התכוונת לכתוב "אני לא זוכר..." או "ולא התאכזב"?אני זוכר שמישהו רכש סוללה מהמוכר הזה והתאכזב....

תודה!uriler כתב:urielp,
580 series = הסוללה תתאים לך.
dmitrys,
כתבת, ואני מצטט:אולי התכוונת לכתוב "אני לא זוכר..." או "ולא התאכזב"?אני זוכר שמישהו רכש סוללה מהמוכר הזה והתאכזב.......

בלי קשר לרומבה, אלא בעניין איביי - נראה לי שמשהו פשוט היה אולי דפוק בסוללה.spacedude כתב:Urielp,
הוא התכוון למה שהוא רשם.
אני קניתי את הסוללה מהמוכר הזה ואחרי שבועיים היא הפסיקה לעבוד....

בקיצור, מה שאתה אומר הוא, שאם קיבלת שירות גרוע ומוצר דפוק, בגלל שמדובר ב"עסק" גדול, כדאי להרים ידיים מראש...dmitrys כתב:כל סוללה שכתוב "500 series" תתאים לכל דגם שמתחיל בסיפרה 5.
לגבי הקניה באיביי - אני קניתי כבר שתי סוללות ממוכרים שונים , אחת החזיקה שנה, השניה רצה כבר כמה שבועות ובינתיים אין בעיות. כנראה מדובר במזל, ולרוב הסוללות האלה בסדר.
לגבי התגובה מעליי - אחרי שאתה משאיר למוכר פידבק , לא אכפת לו יותר ממך כי אי אפשר לשנות. במקרה הטוב הוא יסכים להחליף לך אם תשלח לו את המוצר הדפוק על חשבונך. כשמדובר במוצר כבד המשכל כמו הסוללה של הרומבה, אני לא בטוח שזה משתלם. בנוסף, מוכר עם עשרות אלפי תגובות לא מתרגש מכל פידבק שלילי, בניגוד למוכר עם כמה אלפים בודדים....

1. עדיף שיהיה האזור הגדול ביותר לניקוי כמו הסלון (אבל זה לא ממש עקרוני).talsinay כתב:היי קיבלתי עכשיו את רומבה 560. יש לי בית באיזור ה90 מ"ר.
אחרי טעינה של 16 שעות, שמתי את הבית שלו בפינה של הסלון והפעלתי. מה שקרה זה שהוא כיסה את הסלון (הרבה יותר מדי), נגע ב1/10 מהמטבח, המשיך במסדרון, נכנס לאחד החדרים (מתוך 3) ניקה אותו, ואחרי כשעה ורבע הדוקינג שלו התחיל להבהב. אחרי שעה וחצי בערך הוא כבר חזר הביתה.
יוצא שהוא דילג על 2 חדרים + מטבח.
1. האם יש משמעות לאיזור של מיקום הבית - הוא מנקה שם יותר? לאן כדאי להעביר? כי הוא כן מצא אותו...
2. למה הוא מדלג על חדרים ככה? זה נראה כאילו גם כשהוא הגיע למטבח ולחדר זה היה סתם "במקרה"
3. האם זמן פעולה של שעה וחצי זה סטנדרטי? זה הפעלה ראשונה, הבטריה אמורה להיות כרישה עכשיו.......

משהו כזה:nadavon כתב:כשתי ROOMBA 560 בארה"ב,איזה מתאם עובד עם ROMBA 560 שהגיע מארה"ב?...

זה הפוך, ממיר מ 220 ל 110 ולא יתאים.shaby כתב:משהו כזה:nadavon כתב:כשתי ROOMBA 560 בארה"ב,איזה מתאם עובד עם ROMBA 560 שהגיע מארה"ב?...
http://www.belshop.biz/product.asp?pID=120&cID=28&c=17057
בהצלחה!...
חברים שלי עשו זאת ולא קרה כלום. הרובוט ארוז היטב באריזה המקורית.אני מניח שמי מהפורום כבר עשה זאת.
הטסת מכשיר איירובוט מארה״ב לישראל עם נחיתת ביינים...
האם זה ״בריא״ לרובוט הטסה במטען המטוס?...

כל הפעולה היתה על יבש? לא היה בכלל מים?Eff כתב:סקובה שלי לא מוריד מיםעובד מצויין אבל שסיים לנקות ראיתי שזה היה על יבש ..מה לבדוק?
...