אוייי איזה באסה... אני רכשתי ב - 2021.......
זה קורה כל כמה ימים (נגיד 4-7) לא כל יום.
יש המלצה לראוטר אחר, או לרכוש שוב כזה?
אוייי איזה באסה... אני רכשתי ב - 2021.......
יש לי שני ראוטרים זהים, מחוברים עם כבל רשת, האחד ראשי והשני לא זוכר איך זה נקרא שהוא הופך לשלוחה שלו כמו MESH (מחובר הרחק ממנו, שוב, מחובר עם כבל רשת ישיר)....

נסה לכבות את ה IPV6 ודווח אם הבעיה נפתרה.21/07/2025 0:54shayzil כתב: ניסיתי, יותר גרוע(אחרי שפיצלתי את האיחוד לא מקבל בכלל 650 אלחוטי, מגרד את ה - 15-50).
** בד"כ שהמהירות צונחת אני מוציא מהחשמל את הראוטר והכל מסתדר.
ואחרי שהחזרתי למאוחד, חזר למהירות 650 באלחוטי.
וואלה לא יודע מה הקטע.
יש לי שאלה לגבי האופציות של ה - WIFI, יש 3 הגדרות שאין לי מושג מה הן ואם אצלי זה בסדר:
1. 11ax preamble interval setting - אצלי Short interval
אפשר לשנות ל: Long interval או Interval.
2. Wi-Fi Invisibility - אצלי closure
אפשר לשנות ל: open
3. WMM - אצלי Open
אפשר לשנות ל: closure
מה זה? האם לשנות אצלי?...
פחות מבין בדברים האלה, אבל אני זוכר שכולם אמרו ש-IPV6 זה משהו טוב, לא?...

עוד לפני החווית גלישה, מדובר בסה"כ בהגדרה של ON/OFF,22/07/2025 21:49shayzil כתב: פחות מבין בדברים האלה, אבל אני זוכר שכולם אמרו ש-IPV6 זה משהו טוב, לא?
מה זה נותן בעצם? שאדע אם לכבות.
ואם אכבה במה זה פוגע מבחינת חוויית/איכות גלישה?...
ככה מזלזל בי?????23/07/2025 7:21kaplaey2 כתב: עוד לפני החווית גלישה, מדובר בסה"כ בהגדרה של ON/OFF,
העצה שלי לא באה סתם, אני חוויתי את אותו הדבר ושברתי את הראש שבועיים
בניסוי ותהייה והרבה משחק בהגדרות השונות עד שמצאתי שה IPV6 הוא מקור הבעיה שלי.
לא אכנס איתך להגדרות של מהו IPV6 לעומת IPV4 אני רק אגיד לך בגדול שהפרוטוקול נועד לפתור את המחסור בכתובות אינטרנט,
הוא מציע מרחב כתובות כמעט בלתי מוגבל, משתמש ממוצע לא אמור להרגיש הבדל משמעותי בגלישה בין IPv6 ל-IPv4.
קיימים עוד אליו ייתרונות טכניים לפרוטוקול והשימוש בו, אבל אני בספק אם בכלל אתה עושה או תעשה בהם שימוש....

אתה יכול לפרט איזה גירסה יש לך? AX3 PRO? האם זה סינית/גלובלית? מה מס' הדגם? מחפש לעצמי משהו לגיבוי. מה אהבת בו אם תוכל להסביר קצת21/11/2025 14:33yaronkle כתב: הנתב הכי טוב by far מכל מה שנתקלתי עד היום.
העדכון האחרון אצלי הוא 4.2.0.13 מ 2024
האם יש עדכונים מאז?...

כמה גירסאות ותתי גירסאות יש לו? אפשר רשימה איזה הכי טובים וממה להימנע? כלומר מספר דגם21/11/2025 23:39integral כתב: ממש לא. הפרו בגירסה הסינית בא עם מעבד חזק יותר (קוואד 1.4 לעומת דואל 1.2) , RAM כפול (256 לעומת 128), עוצמת שידור חזקה יותר (4 מגברים ולא 2 וכמובן ספק כוח חזק יותר בהתאם). פרו בגירסאות אחרות בא בד"כ עם 2 מגברים וספק חלש יותר....

אחלה,קליטה זה חשוב. אני גם עם ראוטר סיני אחר וכשצריך לעשות תירגום ללא חיבור אני עושה דרך הטלפון אפליקציה שסורק תמונה ובלייב מראה תרגום חח21/11/2025 20:40yaronkle כתב: Ax3 Pro סיני quad core
2 ב Mesh.
מה לא אוהב: הוא בסינית עד שמבצעים google translate.
הפסיקו לעדכן גרסאות.
מה אוהב: קליטה מטורפת בכל הבית והרחוב מחוץ לבית...
עובד שבועות ברצף כמו גדול. Downtime רק כשיש הפסקת חשמל.
אפשרות להגדיר רשת Guest WiFi לאורחים ו iot.
קל להגדיר static ip למכשירים.
סה"כ רכשתי לי ולמשפחה 5 נתבים
לא בטוח שהסיני עובר בדואר יותר בגלל שאין תקינת CE...