אשכול מרוכז למיזם האינטרנט Unlimited

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
av-br
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 81

שליחה

@shayze
·אולי כי הראוטר מאמזון?

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626

שליחה

ולא עצר במכס? מרשים...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

אלונזו
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17

שליחה

היי,

אני מחובר דרך 015 על 200 מגה ולאחרונה הסטרימינג מאתרים רבים, כמו Vimeo, Twitch וגם ערוצי IPTV מקרטע.
מהו הספק המומלץ כאן כרגע? ומה חשוב לבקש (IP קבוע? לצאת מ-NAT?).
תודה :)

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485

שליחה

אלונזו כתב:היי,

אני מחובר דרך 015 על 200 מגה ולאחרונה הסטרימינג מאתרים רבים, כמו Vimeo, Twitch וגם ערוצי IPTV מקרטע.
מהו הספק המומלץ כאן כרגע? ומה חשוב לבקש (IP קבוע? לצאת מ-NAT?).
תודה :)
...
אני גם ב-015, בינתיים לא שמתי-לב לבעיות מיוחדות, אם כי אני בד"כ לא משתמש בסטרימינג אלא מוריד (מהירות הורדות גבוהה ויציבה אז אני לא מתלונן).
כתובת IP קבועה - אין צורך אלא אם אתה מפעיל איזה שרת שצריך להיות זמין 100% (אם downtime קטן נסבל אז Dynamic DNS עושה את אותה עבודה ובחינם).
NAT - אם אתה משתמש בביטורנט או מריץ שרת כלשהו או כל דבר שדורש חיבורים נכנסים אז חובה לצאת (תחשוב על זה שאתה פותח פורטים בנתב שלך - אז תחשוב שהנתב נמצא אצל ספקית האינטרנט ואין לך שום גישה אליו, אני מניח שאתה מבין את הבעיה). הסיבה היחידה שדיברו כאן על IP קבוע קודם היה שחלק מהספקיות לא מוכנות להוציא אותך מ-NAT אלא אם יש לך IP קבוע ואתה משלם עליו. תכלס, הסיבה שבחרתי ב-015 היתה שאין להם NAT בכלל ולכן הבעיה לא קיימת.

rbh3
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561

שליחה

אני עברתי לאקספון, הסטרימינג מעולה מאז גם 4k בנטפליקס. מרוצה מאוד

av-br
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

NegativeIQ כתב:
...
...
אני גם ב-015, בינתיים לא שמתי-לב לבעיות מיוחדות, אם כי אני בד"כ לא משתמש בסטרימינג אלא מוריד (מהירות הורדות גבוהה ויציבה אז אני לא מתלונן).
כתובת IP קבועה - אין צורך אלא אם אתה מפעיל איזה שרת שצריך להיות זמין 100% (אם downtime קטן נסבל אז Dynamic DNS עושה את אותה עבודה ובחינם).
NAT - אם אתה משתמש בביטורנט או מריץ שרת כלשהו או כל דבר שדורש חיבורים נכנסים אז חובה לצאת (תחשוב על זה שאתה פותח פורטים בנתב שלך - אז תחשוב שהנתב נמצא אצל ספקית האינטרנט ואין לך שום גישה אליו, אני מניח שאתה מבין את הבעיה). הסיבה היחידה שדיברו כאן על IP קבוע קודם היה שחלק מהספקיות לא מוכנות להוציא אותך מ-NAT אלא אם יש לך IP קבוע ואתה משלם עליו. תכלס, הסיבה שבחרתי ב-015 היתה שאין להם NAT בכלל ולכן הבעיה לא קיימת.
...
ביטורנט היה אחלה ב-015. נראה לי שפחות טוב באקספון אבל אולי אני טועה. אדע בהמשך

Tsvi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה

דיברתי עם אנלימטד כדי להתחבר אליהם (יש לי חיבור לבניין) ואמרו שיש כבר 2 דיירים שמחוברים אז הם לא יכולים לחבר אותי.. זה הגיוני?

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485

שליחה

Tsvi כתב:דיברתי עם אנלימטד כדי להתחבר אליהם (יש לי חיבור לבניין) ואמרו שיש כבר 2 דיירים שמחוברים אז הם לא יכולים לחבר אותי.. זה הגיוני?
...
לא.

Tsvi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

NegativeIQ כתב:
...
...
לא.
...
·
אז למה? כבר הזמנתי מהם חבילה וטכנאי למחר, פתאום הם חוזרים אלי ואומרים לי שיש כבר 2 דיירים בבניין עם אנלימטד אז הם לא יכולים לחבר אותי.. מבאס

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388

שליחה

@Tsvi
·

הם שלחו טכנאי והוא אמר לך שאי אפשר? יש איזה סיבה טכנית?

אני כרגע בתהליכים לחבר את הבניין שלי (בתקווה) ויש להם כלל אצבע שכשליש מהדירות אולי ירצו להתחבר מתישהו. אולי אם הבניין שלך ממש קטן (6 דירות) אז הם באמת הכינו תשתית רק ל-2. אפילו אם זה המצב נשמע הגיוני שלפחות ישלחו טכנאי לבדוק מה נדרש בשביל לחבר עוד. תנסה להתעקש שישלחו טכנאי בכל זאת לבדוק מה צריך בשביל כן לחבר.
נערך לאחרונה על ידי eran405 ב 06/12/2017 14:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

Tsvi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

eran405 כתב:@Tsvi
·

אני כרגע בתהליכים לחבר את הבניין שלי (בתקווה) ויש להם כלל אצבע שכשליש מהדירות אולי ירצו להתחבר מתישהו. אולי אם הבניין שלך ממש קטן (6 דירות) אז הם באמת הכינו תשתית רק ל-2. אפילו אם זה המצב נשמע הגיוני שלפחות ישלחו טכנאי לבדוק מה נדרש בשביל לחבר עוד. תנסה לתעקש שישלחו טכנאי בכל זאת לבדוק מה צריך בשביל כן לחבר.
...
הבניין הוא אכן 6 דירות. הטכנאי לא דיבר, הבחורה שממנה הזמנתי את החבילה והשירות חזרה אליי אחרי שעה ועדכנה שאין אפשרות בגלל שכבר יש שני דיירים
·

Tsvi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

eran405 כתב:@Tsvi
·

אני כרגע בתהליכים לחבר את הבניין שלי (בתקווה) ויש להם כלל אצבע שכשליש מהדירות אולי ירצו להתחבר מתישהו. אולי אם הבניין שלך ממש קטן (6 דירות) אז הם באמת הכינו תשתית רק ל-2. אפילו אם זה המצב נשמע הגיוני שלפחות ישלחו טכנאי לבדוק מה נדרש בשביל לחבר עוד. תנסה לתעקש שישלחו טכנאי בכל זאת לבדוק מה צריך בשביל כן לחבר.
...
הבניין הוא אכן 6 דירות. הטכנאי לא דיבר, הבחורה שממנה הזמנתי את החבילה והשירות חזרה אליי אחרי שעה ועדכנה שאין אפשרות בגלל שכבר יש שני דיירים
·

mosheamsalem56
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 354

שליחה

איפה ההיגיון לא לחבר עוד ?
הרי התשתית היא על אותו סיב אופטי
חתימה חתימתית !

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626

שליחה

Tsvi כתב:דיברתי עם אנלימטד כדי להתחבר אליהם (יש לי חיבור לבניין) ואמרו שיש כבר 2 דיירים שמחוברים אז הם לא יכולים לחבר אותי.. זה הגיוני?
...
אולי בגלל זה הם במצב כזה גרוע כלכלית :lol:
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

אין שום סיכוי שבעולם שזה המצב.
אלעד

av-br
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@Tsvi
·אולי לא הבנת והבניין חצי מחובר אבל עדיין לא דיירים.
בחצי מחובר אני מתכוון ש-unlimited כבר התקינו את הארון, אך חברת החשמל עדיין לא ביצעה את החיבור הסופי אל הארון של הרשת האופטית.
מתלונות בעבר יכול לעבור הרבה חודשים בין החלק הראשון לשני. אצלי לקח 4 חודשים בערך, ואז תוך כמה ימים התקינו את הכבילה לדירתי וחיברו אותי.

ואולי הכוונה ששמו שם switch רק עם 4 פורטים וכולם תפוסים. אבל מוזר שאמרו לך את זה, כי לא בעיה להחליף אל switch גדול יותר

sushay
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1259

שליחה

015 איטי להחריד בהורדות לאחרונה
נסו להוריד את h11p://bit.ly/speedtest_southpark
ותגידו בכמה אתם מורידים

Pentos
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90

שליחה

אני עם 015 - 200\200
הוריד לי על 15MB=~120Mb/s

אבל יש לי ממש בעיה מול נטפליקס, בשעות הביקוש מקבל 4-5Mbit. זה בקושי מספיק לסטרימניג fullhd.

מצד שני אני לא רוצה לעבור לאקספון ולהיות מאחורי NAT. מישהו הצליח לצאת מNAT ללא תוספת תשלום?

sushay
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1259

שליחה

@Pentos
ב015 אתה בלי נאט בחינם?
איך עמיתנט?

Pentos
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90

שליחה

ב-015 אני בלי NAT בחינם. את עמיתנט לא ניסיתי.

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”