jaksirak כתב:1) מתלבט בין שני מכשירים: 564 PET ו 581. אם יש לי כלב האם 581 יעשה את העבודה או שאני חייב (מומלץ יותר) לקנות את גרסת ה PET והכי חשוב... למה??
קניתי עכשיו את ה 770 בדיוק בהטענה מקווה שהוא טוב כי לא קראתי כלום לפני זה ולא עשיתי סקר (פעם ראשונה )פשוט נסעתי ליהוד וקניתי
jaksirak
חבר ותיק
תגובות: 1397
שם מלא: קובי כהן
שליחה
eyali כתב:קניתי עכשיו את ה 770 בדיוק בהטענה מקווה שהוא טוב כי לא קראתי כלום לפני זה ולא עשיתי סקר (פעם ראשונה )פשוט נסעתי ליהוד וקניתי
...
הי,
איך נקרא הדגם בארץ?
מה ההבדלים בין ה 770 ל 581?
כמה עולה?
תודה מראש
בברכה קובי כהן
eyali
חבר פעיל מאוד
תגובות: 149
שליחה
jaksirak כתב:
eyali כתב:קניתי עכשיו את ה 770 בדיוק בהטענה מקווה שהוא טוב כי לא קראתי כלום לפני זה ולא עשיתי סקר (פעם ראשונה )פשוט נסעתי ליהוד וקניתי
...
הי,
איך נקרא הדגם בארץ?
מה ההבדלים בין ה 770 ל 581?
כמה עולה?
תודה מראש
...
הדגם בארץ נקרא 770 .
את האמת לא יודע מה ההבדלים כי לא בדקתי
עלה לי בערך 2700 שח ראיתי שבחול הוא בערך 500 דולר .ויש את האפקט שאתה רוצה משהו עכשיו אז קניתי (ואחריות מיסים משלוח וכו נראה לי שהייתי מתקרב למחיר
היום הפעלתי אותו והוא מנקה טוב מאוד .מה שמצחיק שהוא גם מדבר (אם הוא תקוע או שצריך לרוקן את הלכלוך)
הוא נראה יפה שחור כזה .הבנתי שזה מהסדרה החדשה והניקוי של המברשות למטה יותר קל מהניקוי של הסדרות הקודמות
הרומבה שלי מסרב להשאר על העמדת הטענה... הוא מוצא אותה יפה מאוד כשלוחצים על dock אבל לא עוצר וסתם מנסה להמשיך לנקות.
השנאי תקין כי אני יכול להטעין את הרומבה ישירות וכבר ניסיתי לנקות כל מה שאפשר ברומבה וגם בעמדה.
הבעייה החלה ממש עכשיו אחרי שניקיתי והחלפתי בטריה (אחרי חודש וחצי שהרומבה לא פעל)
הרומבה גם לא נטען אם אני מניח אותו באופן ידני על העמדת הטענה אז הייתי מנחש שיש בעייה דווקא בעמדה, אבל בכל זאת הרומבה מוצא אותה יפה ולמראית עין הכל נראה תקין.
יש למישהו רעיון מה לעשות ?
מישהו יודע להסביר על פי מה הרומבה מחליט לעצור אחרי שמצא את דרכו להטענה ?
moco
גורו
תגובות: 20597
שליחה
הוא מגיע לשם לפי הקרן האינפא אדומה, אך הוא עוצר (כלומר, יודע שהגיע) על סמך מגעי ההטענה.
נראה לפי זה וגם לפי זה שהוא לא נטען, שיש בעיה במעגל ההטענה דרך מגעי העמדה.
זה יכול להיות גם בצד של העמדה וגם בצד של הרומבה.
זה שזה החל לאחר החלפת הבטריה, מצביע על כך שזה ברומבה - אולי משהו זז או ניתק שם כשהחלפת.
כל הנ"ל, לא על סמך ניסיון, אלא רק מסקנות הגיוניות ממה שכתבת.
משה
dmitrys
חבר ותיק
תגובות: 1917
שליחה
זה קורה גם לי לפעמים. אני חושב שזה בגלל הליכלוך שמצטבר על המגעים של הרומבה.
אני משפשף אותם עם אצבע וזה מספיק לכמה ימים. המגעים הם שתי לוחות מתכת בתחתית של הרומבה.
שבלול
חבר ותיק
תגובות: 1446
שליחה
תודה לשניכם.
זה קרה גם לי בעבר וזה היה מסתדר אחרי ניקוי של המגעים.
הפעם זה לא עזר...
אני אפתח שוב את הרומבה ואראה מה קורה בפנים, אם לא יעזור אני מניח שאקפוץ עם הרומבה ליהוד לראות אם הוא עוגן בתחחנה אחרת
מרגיז, אני מת על הרומבה, אחת הרכישות הטובות שעשיתי אבל הוא עשה לי מלא בעיות (היו לו חיים קשים אצלי)
jaksirak כתב:1) מתלבט בין שני מכשירים: 564 PET ו 581. אם יש לי כלב האם 581 יעשה את העבודה או שאני חייב (מומלץ יותר) לקנות את גרסת ה PET והכי חשוב... למה??
2) האם יש פה כאלה שעדיין יושבים על הגדר? אם כן, אני פותח קב' רכישה. מי שמעוניין שיצור איתי קשר..
תודה קובי
...
אשמח להצטרף לקבוצת הרכישה.
לפי תפריט המוצרים בארץ דגם 555 נראה הכי מתאים לי.
לא ממש ברור לי הקשר לדגם 560 שמוזכר כאן כל הזמן.
2) האם יש פה כאלה שעדיין יושבים על הגדר? אם כן, אני פותח קב' רכישה. מי שמעוניין שיצור איתי קשר..
תודה קובי
...
אשמח להצטרף לקבוצת הרכישה.
לפי תפריט המוצרים בארץ דגם 555 נראה הכי מתאים לי.
לא ממש ברור לי הקשר לדגם 560 שמוזכר כאן כל הזמן.
...
אנחנו בעניין של (אולי) דגם מסדרת 700 שהוא הרבה יותר מתקדם
בעייה מוזרה שאולי קרתה גם למישהו מכם. (לאחר שנתיים).
הגלגל הקדמי נופל מהתושבת כשמרימים את הרומבה. הכוונה רק לגלגל עם הציר, לא לבית המסתובב שלו שגם יכול להישלף.
במבט בעין לא נראה שהתושבת שינתה צורה.
זו לא בעייה קריטית כי כאשר הרומבה עובד, אז הוא יושב על הגלגל, אבל כל פעם שמרימים אותו זה נופל.