לטובת כולנו כדאי שנדע האם איזכור המקור פותר את בעיית הציטוט?
...
אולי זה פותר את בעיית הציטוט, אבל לא פותר את הבעיה שאני נכנס לשרשור כדי לקבל את דעתכם, ואז מעמיסים עלי ביקורת של Sratim.co.il או SeretHD.com .
מכאן זה עניינו הפרטי כל אחד מהחברים הרלוונטיים, אם הוא רוצה להמשיך בזה..
סליחה שקטעתי את השרשור..
הסרט הזה יושב אצלי כבר מ 08.04.09
היום ראיתי אותו עם חבר, האשה נרדמה ( אח... למה אני לא יכלתי גם להרדם )
הייתי יכול לחסוך לי שעה ארבעים ושש דקות של כלום!
למי שיש בכונן מציע למחוק מראש!!!!! עשו לעצמכם טובה
אל תגידו לא הזהרתי!!!
נ.ב - חג שמח!
Valkyrie
סוללת שחקנים נכבדת בראשות טום קרוז, קנת בראנה, ביל ניי וטום ווילקינסון מנסים להרים סרט עם סוף ידוע מראש על חבורת קצינים גרמנים שמנסים להתנקש בהיטלר בשנת 1944 אבל די נכשלים.
אפילו למישהו כמוני שאוהב סרטים על מלחמת העולם הראשונה הסרט גרם ליותר מדי פיהוקים.
להימנע 6/10
Click
בכיכובם של אדם סנדלר, כריסטופר ווקן וקייט בקינסל. שילוב של קומדיה עם משל לפונטיין המנסה להעביר מסר חינוכי. אדם סנדלר הוא גיבור הסרט המשחק כרגיל את האהבל החביב, תפקיד היחיד שמתאים לו אם כי הפעם הוא בדמות ארכיטקט מצליח המושפט כמו טירון בידי הבוס שלו. קייט היא אישתו ויש גם שני ילדים קטנים + כלב עם פטיש רציני לצעצועי ברווזים. סנדלר נאלץ להתמודד עם לחצים אדירים בעבודה המשפיעים על חיי המשפחה שלו ולאחר תקרית שבה הוא מתעצבן בגלל ריבוי השלטים בביתו הוא מחליט לרכוש שלט אוניברסלי שיוכל לפשט את חייו בבית ואולי סוף סוף גם ידליק את הטלוויזיה במקום להפעיל את מאוורר התיקרה או לפתוח את דלת המוסך.
במהלך חיפושיו הוא פוגש את כריסטופר הנותן לו ביד שלט סופר חכם המסוגל לשלוט גם על חייו. רוצה לראות שוב את הפגישה הראשונה עם אישתך? אין בעיה לחץ rewind או דלג לפרק המתאים בחייך. האישה מנג'זת, ההורים משעממים או אתה רוצה לדלג על העבודה הקשה ולהגיע ישר לרגע שבו אתה מקבל קידום בעבודה? לחץ Fast Forward וזהו.
בהתחלה סנדלר מלג רק על כמה דקות, אחר כך כמה שעות, כמה ימים, חודשים ובסוף הוא כבר מתקדם בקפיצות של שנים ומגלה שהשלט השתלט עליו ושבעצם הוא הפסיד את כל חייו ונשאר עם משרה מכובדת, המון כסף וכלום חוץ מזה.
היות וזו קומדיה אז ההתמודדות של סנדלר עם הדילוגים די משעשעת ובסוף מתברר שזה לא היה כל כך נורא. אבל מה, הסרט לא שווה יותר מ 6/10 ורק הריר שהזלתי על קייט בקינסל מעלה את הסרט מעל לרף ה 7/10.
אפשר לצפות ואולי גם ליהנות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
לטובת כולנו כדאי שנדע האם איזכור המקור פותר את בעיית הציטוט?
...
אולי זה פותר את בעיית הציטוט, אבל לא פותר את הבעיה שאני נכנס לשרשור כדי לקבל את דעתכם, ואז מעמיסים עלי ביקורת של Sratim.co.il או SeretHD.com .
מכאן זה עניינו הפרטי כל אחד מהחברים הרלוונטיים, אם הוא רוצה להמשיך בזה..
סליחה שקטעתי את השרשור..
...
Giliboy ו-oferlaor
לא העתקתי ואין לי כל כוונה להעתיק בעתיד ביקורת ממקום אחר ולתת אותה כאן. זו לא מטרת השרשור. מטרת השרשור הברורה לכולם היא לתת חוות דעת אישית על סרט שראינו. הדבר היחיד בו אני משתמש וגם זה לא תמיד הוא בתקציר העלילה. בדרך כלל רק בסרטים מהם לא נהניתי ואני ממש לא רוצה להשקיע בהם ולתקצר אותם בעצמי. סרטים שכן אהבתי אני בהחלט כותב להם גם תקציר. לפחות משתדל...
בכל מקרה גם לאלו שהעתקי לגביהם תקציר של העלילה אני תמיד מוסיף חוות דעת מנומקת וציון. מתייחס לתסריט לבימוי לצילום למשחק וכו'. אני לא רואה פסול בלקחת תקציר עלילה ממקור אחר תוך איזכור המקור הזה.
דרך אגב אני רואה יותר סרטים ממה שאני רושם כאן. כאלו שהשאירו אותי אדיש לכאן או לכאן או שאין לי משהו אינטיליגנטי לומר עליהם אני חוסך מכם. אני חוסך מכם גם את התקציר...
דובר על זה וכאן בפורום המלצתם. 60% מהסרט איטי ודי מעיק אבל לקראת הסוף - הסרט מקבל ציון 9.5!
דרמה מעולה ומומלצת. אכן כן - וויל סמית מצליח בתפקיד דרמטי רציני.
בתור מי שגדל על TNG ו DS9 ו Voyager, החלטתי לתת צ'אנס לסרטים הראשונים בסדרה.
לצערי לא נפלתי על הרצפה. המשחק גרוע (חוץ מספוק הסופר קול), העלילה נסחבת לאט מדי,
וכל שוט שני בסרט מורכב מהפרצופים של השחקנים בהבעת תדהמה כזו או אחרת...
מה שכן, את ההתפתחות לקראת הסוף כן אהבתי, לא צפוי בכלל.
7/10 - בכל זאת מדובר על הסרט הראשון, אז מגיע להם קצת קרדיט.
אני אישית מתייחס להמלצות מושקעות בלבד - קרי גם תקציר של הסרט וגם חוו"ד אישית. בלי הראשון אין לי לרב מושג על מה הסרט ועל מה מדובר ולכן אין לי איך לקשר את חוו"ד לגוף הסרט, ובלי חוו"ד אישית מושקעת (מעבר לחצי מילה וציון) אין לי דרך לדעת למה הסרט הומלץ והאם זה קשור אליי, ולכן אני אישית נותן תקציר (ולא, אני לא מתכוון להתחיל לחבר תקציר אישי לכל סרט לבד - אין שום סיבה לעשות עבודה שכבר נעשתה) וחוו"ד אישית מפורטת ככל האפשר אבל במקביל מתומצתת ולא מעיקה. אם למישהו מפריע התקציר - שפשוט ידלג עליו (אני מהיום אציין מה התקציר ומאפא הוא נלקח שלא יהיו טענות) אבל אני לא מתכוון לוותר על תקצירים ואני בטח לא מתכוון להתחיל ליצור תקצירים משלי, אין לי את הזמן או החשק לעשות עבודה כפולה ובננו, תקצי זה תקציר ולא משנה מי כתב אותו כל עוד הוא סביר (ברמת כתיבה סבירה, תמציתי וללא ספוילרים). אני עד עכשיו בהלם - כל ההמלצות שלי ושל שאר חברי הפורום באות על מנת לתרום לקהילה, קשה לי לעכל שעוד יש טענות עליהן ולי אישית קצת מציק שצריך לקיים דיון "נו, נו, נו" על משהו שנעשה ממטרות אלטרואיסטיות ללא כל מטרות רווח. הזמן שאני משקיע בלכתוב המלצה על סרט שראיתי לא נועד להנאתי האישית או לרווח אישי כלשהו ולכן אני לא חושב שצריכה להיות איזושהי תלונה או טענה מצד אף אחד.
סיפורו של רנדי, מתאבק מזדקן בתעשיית ה wrestling, תעשיית בידור אמריקאית, עם קהל צמא דם תרתי משמע, שדורש ומקבל ריגושים קיצוניים יותר ויותר. רנדי חי בזירה וכל מה שמסביב מתפורר עבורו. אין לו משפחה אמיתית והקשר עם ביתו לא ממש קיים. אחרי התקף לב הוא מנסה לעשות שינוי בחייו. יוצר קשר עם הבת. מנסה ליצור מערכת יחסים עם חשפנית מזדקנת. מוצא עבודה. אבל רנדי לא מסוגל להחזיק באף אחד מאלו. הוא חוזר לזירה למרות שברור שזה יהרוג אותו.
סרט ראליסטי ללא ייפוי של העובדות אבל גם בלי לנסות לזעזע. המתאבקים, הסטרואידים, הטריקים של המקצוע, הקרבות המבויימים עד כדי גיחוך, הכל שם מבלי להפוך לסנסציוני. זה פשוט שם.
רורק משחק מצויין. כמו שתמיד שיחק את עלובי החיים במרבית סרטיו. דמות חזקה ומשכנעת.
מריסה טומיי כחשפנית עושה כבוד לגיל 40+. זה הסרט השני ברציפות שאני רואה אותה בעירום. והיא נראית נפלא. גם המשחק...
הסרט מבויים ומצולם במינוריות כמעט דוקומנטרית. וזה עושה רק טוב לסיפור שהוא מרגש בפני עצמו ואין צורך להפוך אותו לסוחט דמעות.
כרמן קולסון היפה וווין ובעלה חרש הברזל מוצבים בתוכנית הפדרלית להגנת עדים לאחר שהיו עדי ראייה ל"תקרית". הם משוכנעים שבטיחותם סוף סוף מובטחת, עד שרוצח שכיר מנוסה ופסיכופת צעיר מצליחים לאתר אותם, וקצה גבול היכולת של כרמן במאבק עומד למבחן.
הסרט הוא בהפקתו של קוונטין טרנטינו, שהוציא את שמו מרשימת היוצרים במחאה על חתיכת הקטעים של ג'וני נו'סוויל (ג'קאס) מהסרט. הסרט לווה בהרבה שמועות ואי בהירויות, וישב המון זמן על המדף של חברת ההפקות. לא ברור למה נחתכו הקטעים של ג'וני, ולמה הסרט מופץ באיזורים מסויימים מאוד בקולנוע. כמו כן, בסרט משחק מיקי רורק (המתאגרף) וחלק מהשמועות גורסות שחיכו לסרט המתאגרף על מנת להוציא מיד אחריו את הסרט הזה.
חוו"ד אישית:
אחרי שראיתי את המתאגרף ונהניתי מאוד ובגלל שאני די מעריך את העבודות של מיקי רורק (לרב) די ציפיתי לצפייה בסרט הזה (עד כדי כך שחרגתי ממנהגי, לא חיכיתי ל HD ואפילו הורדתי כתוביות מטורק ולא מסרטים) - ואני חייב להודות שלא התאכזבתי. מיקי רורק נותן משחק משובח כהרגלו, השחקן שלצידו שמשחק את השותף הפסיכופט עושה את התפקיד היטב ואפילו 2 דמויות המשנה בסרט מגולמות ע"י שחקנים לא רעים. למרות שהסרט מרגיש לא מלוטש מספיק ויש תחושה שהבמאי לא החליט אם זה סרט אקשן או סרט "חיפוש עצמי" של הדמויות, בסופו של דבר קיבלנו שילוב סביר של שניהם. אם לא תנתחו את הסרט למוות ותבואו בראש פתוח אני מאמין שתהנו מהסרט.
ג'ודי פוסטר במותחן המציג את שבריריות החיים ואת השינוי הקיצוני שאדם יכול לעבור עקב השכול. על איכויות המשחק של ג'ודי פוסטר אין צורך להכביר במילים, הגברת מצליח להרים כל סרט בכיכובה ברמה אחת לפחות ללא קשר לתוכן וזה אומר הרבה. הסרט ישב אצלי בדיסק זמן רב כי חיכיתי לגירסת HD אבל לבסוף התפשרתי (ובננו, הטראומה שנגרמה עקב צפייה ב SD לא הייתה כזו נוראית - בעיקר בגלל שזה סרט דרמה). הסרט מציג דמות המאבדת את אהובה ובעקבות כך מאבדת את האמון בסביבה ובמערכת המשפט והצדק בחברה בה היא חיה. העלילה מתפתחת בקצב די צפוי מראש אבל לא בצורה המובילה לשיעמום ולאיבוד עיניין. למען האמת גם הסוף די צפוי מראש אבל עדיין לא מספיק בשביל לא להמליץ על הסרט. סה"כ סרט סביר עם משחק משובח אבל עם עלילה מעט צפויה מההתחלה ועד הסוף. סרט טוב שמצליח להיות כזה בעיקר בגלל משחק משובח של השחקנים הראשיים שמצליחים ליצור בצופה תחושת הזדהות עם ה"גיבורה" הנוקמת, סרט שיכל להיות הרבה יותר עם עלילה מעט פחות לעוסה וצפויה.
אנה, צעירה מתבגרת, אושפזה במוסד לאחר שאמה החולה נהרגה בתאונה נוראה. לאחר כשנה היא חוזרת הביתה רק כדי לגלות שאביה חי בבית עם רייצ'ל, האחות שאז עבדה בביתם כדי לעזור לאשתו החולה, ומנהל איתה זוגיות. אנה ואחותה מתחילות לחשוד במניעים של רייצ'ל ושאולי מות אימם לא היה תאונה כלל.
מותחן פסיכולוגי לא מהפכני אבל עשוי היטב. אין לי מה להוסיף יותר מדיי, מי שאוהב את הסגנון יהנה. בכל מקרה מומלץ לראות את הטריילר ואז להחליט. אגב זה רימייק לסרט הקוריאני A Tale of Two Sisters.
אני מתכבד להיות הראשון שמדווח על וולברין:
ראיתי היום את הסרט בסינמה סיטי באולם 7 (לפי הכיתוב בהתחלה זה נראה שידור דיגיטלי).
הסרט מדהים - הוא על הנסיבות והאירועים שהביאו את וולברין להיות הבחור שאנחנו פוגשים בתחילת הסרט הראשון. הסרט מתחיל כשוולברין ילד קטן (אי שם במאה ה-19) כשהוא וסייברטות' (אחיו הגדול) בורחים, עובר במהרה על המלחמות שהם משתתפים בהם, גיוסם ע"י קולונל סטרייקר (כן זה מהסרט השני).
וכל זה רק ההתחלה של הסרט.
אני לא רוצה לקלקל לאף אחד אז אני אעצור כאן.
בסרט הוצאו כמה דמויות שלא נראו (או נראו בצורה מעטה בסרטים הקודמים) - סייברטות', גמביט, צייקלוט הצעיר ועוד.
מבחינת אפקטים הסרט הזה מתעלה על הקודמים - יש כל כך הרבה קטעי אקשן מעולים - סייברטות' רודף אחרי צייקלופ, גמביט זורק קלפים על וולברין ועוד.