שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

ברצלונה מנצחת את לה קורוניה 3-1 משני שערים של מסי ואחד של זלאטן.
מחר מסי יטוס לצרפת לקבל את כדור הזהב.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

לא הייתי מחובר בסופ"ש ולכן אני חייב התייחסות קצרה להגרלה:
-לטעמי הבית הקשה ביותר הוא דווקא בית 1, שם משחקים דרא"פ, מקסיקו, צרפת ואורוגוואי. לא יהיה לצרפת קל בכלל לעבור את הבית הזה!
-אני חושב "שבית המוות" הוא בעיקר בעייתי לפורטוגל ולחוף השנהב וזה בגלל שבסידרה של 3 משחקים אין כמעט סיכוי שברזיל לא תעלה שלב (תחשבו מתי זה קרה בפעם האחרונה) בנוסף צריך לזכור שהמשחק הראשון בבית ישוחק בין פורטוגל לחוף השנהב שיהיה משחק מכריע לשתי הקבוצות.(ברזיל תנצח בקלות את צ.קוריאה). המשחק השני בבית יהיה בין ברזיל לחוף השנהב.
-אגב, גם את האנגלים אני לא הייתי מעביר כל כך מהר שלב. הפסד במשחק הראשון שלהם נגד ארה"ב והסיפור שלהם יכול להסתבך מאוד.....למרות שבדר"כ אנגליה כן עוברת את הסיבוב הראשון ואז נופלת בסיבוב הבא (או הבא הבא)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

אריה, ראית את המשחקים מהליגה הספרדית אתמול?
לגבי הרחקתו של רונאלדו, אמנם ההרחקה הייתה ממש לפני סיום השחק, כך שהיא לא השפיעה על המשחק הנוכחי, אבל בשבוע הבא יוצאת ריאל למשחק חוץ קשה מאד, נגד ולנסיה במסטאיה, ורונאלדו, בגלל 2 צהובים מטופשים מאד (למה להוריד חולצה, כשברור שתקבל על זה צהוב?) ייעדר מהמשחק.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

מי שראה את המשחק אתמול יודע שריאל מדריד הייתה צריכה לנצח 6:1 את המשחק ומדהים איך המשחק המוזר הזה כמעט ברח להם מהרגליים (אלמרייה הובילה 2:1). רונאלדו עשה שטות עם ההרחקה שלו בצהוב שני (דווקא בגלל הצהוב הראשון שלו, שהיה עקב הורדת חולצה אחרי כיבוש השער הרביעי). רק צריך לזכור שהסיבה שרונאלדו הגיב איך שהגיב, הייתה בגלל ששחקן אלמריה, אורטיז, הביא לא מכה מכוונת לראש. באמת כשרואים את התמונות מבינים כמה לא קל להיות כוכב בסדר גודל של רונאלדו שחייב להדחיק כל אינסטינקט שלו להגיב בצורה אוטו' כנגד כל הקנטה של שחקני היריב שכל הזמן מחפשים איך להוציא אותו "מהשלווה" שלו(לי זה תמיד מזכיר את מקרה זידאן).

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

אבי הקדמת אותי בהודעה שלך,
אגב, ייתכן שדווקא למשחק הקשה נגד ולנסייה עדיף יהיה לריאל לשחק בלי רונאלדו שכרגע ההשתתפות שלו במשחק גורמת לקבוצה לחפש אותו ואת השער שלו בכל מחיר, דבר שפוגע בקבוצה. מישהו צריך לדבר איתו ולהריד ממנו קצת את הלחץ העצום שהוא נמצא מאז שהוא חזר מהפציעה(לא יקרה כלום אם הוא לא יכבוש שער משחק אחד)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

בניגוד לכל הפרשנים ששמעתי אתמול ושקראתי את הטורים שלהם היום, אני חושב שעד להרחקה שלו (שקרתה בסוף המשחק), היה לרונאלדו משחק מצויין.
הרי אם לא נתייחס רגע לתגובה שלו אחרי שבנזמה כבש שער מריבאונד אחרי הפנדל ונסתכל על האירועים במשחק, רונאלדו בישל את השער הראשון, גרם לפנדל שהביא את השער השלישי וכבש את השער הרביעי.
מה עוד רוצים ממנו???
לגבי ההתנהגות שלו, אנחנו כבר מכירים את זה, לטוב ולרע, ואיך שלא נסתכל על זה, זה מוסיף הרבה פלפל למשחק שלו.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

theAman כתב:בניגוד לכל הפרשנים ששמעתי אתמול ושקראתי את הטורים שלהם היום, אני חושב שעד להרחקה שלו (שקרתה בסוף המשחק), היה לרונאלדו משחק מצויין.
הרי אם לא נתייחס רגע לתגובה שלו אחרי שבנזמה כבש שער מריבאונד אחרי הפנדל ונסתכל על האירועים במשחק, רונאלדו בישל את השער הראשון, גרם לפנדל שהביא את השער השלישי וכבש את השער הרביעי.
מה עוד רוצים ממנו???
לגבי ההתנהגות שלו, אנחנו כבר מכירים את זה, לטוב ולרע, ואיך שלא נסתכל על זה, זה מוסיף הרבה פלפל למשחק שלו.
...
לא מסכים,
זה נכון שרונאלדו כבש שער אחד וגם גרם לפנדל(מוצדק) שהביא את השער החשוב במשחק אבל,
כשצופים בכל המשחק בעיקר כשריאל שיחקה במחצית הראשונה כדורגל יפה מאוד, רואים דווקא שרונאלדו עדיין לא מחובר למשחק הקבוצתי הזה (שהתגבש בקבוצה בזמן הפציעה שלו) ויתרה מכך מרגישים כמה הוא חייב את הגול הזה וכמה הוא דוחף את המשחק לצורך כיבוש השער שלו. העניין הוא שבדר"כ האיכות שלו מספיקה לו לכבוש גם כשאין משחק קבוצתי אבל כרגע הוא לא עדיין לא חזר לכושר הכיבוש הפנומנלי שלו. אתמול רונאלדו לא גרם לריאל לנצח את המשחק 4:2 (תוצאה מאוד משקרת) אלא מנע ממנה לנצח 6:1!!
אגב, השער הרביעי שלו, היה שער מאוד קל לכיבוש שנבע מזה שאלמרייה הפקירה אותו ואת ההגנה כדי להשוות בכל מחיר. זה לא היה שער חשוב למשחק עצמו אלא רק חשוב למבקיע שלו

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

טוב, מותר לנו לא להסכים...
לגבי השער הרביעי, האירוניה היא שאם הוא לא היה כובש את השער, הוא כנראה לא היה מורחק :)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

theAman כתב: (למה להוריד חולצה, כשברור שתקבל על זה צהוב?) ייעדר מהמשחק.
...
(לא ראיתי את המשחק)
אבי, אני מתפלא עליך :lol:
הגופה שלו המוחלקת זה הסמל המסחרי שלו. הוא חייב מידי פעם להוריד את החולצה כדי שיראו (ובסוף המשחק זה לא מספיק).
מה דעתך שבקהם גם לא יחליף תספורת כל חודש? (אגב, אני עדיין מתפלא על כושר ההמצאה שיש בתסרוקות שלו שעוד לא חזרו על עצמן אפילו פעם אחת).
משה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

משה,
ברור לי לחלוטין מה עומד מאחורי זה, רק שעכשיו זה עלה לו ביוקר.
השאלה הייתה רטורית כמובן.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

אולי גם מתאים לו לנוח ולהשתחרר מהלחץ :)
אגב, עצם ההרחקה שלו שוב מעלה אותו לכותרות עוד יותר (לא, שהוא לא נמצא שם כל הזמן), ומחזקת את המותג :lol:
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

moco כתב:אולי גם מתאים לו לנוח ולהשתחרר מהלחץ :)
אגב, עצם ההרחקה שלו שוב מעלה אותו לכותרות עוד יותר (לא, שהוא לא נמצא שם כל הזמן), ומחזקת את המותג :lol:
...
ת'אמינו לי בסוף יתגלה שזה עוד תרגיל יחצני כדי להפוך אותו לילד רע(בניגוד לדיויד) כי אולי גילו שהיום להיות ילד רע בענף ספורט כלשהו מכניס יותר כסף מאשר להיות איזה צדיק!
מי יודע אולי גם טייגר וודס מעסיק את אותו היחצן :wink:

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

זה אותו יחצ"ן של מייק טייסון ומראדונה?
:lol:

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1930
שם מלא: שלומי

שליחה

למי שפספס את סל הניצחון של קובי מיום שישי האחרון:

ענק 8O

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

בינתיים, הספורטאים הכי ממותגים ולכן עם ההכנסות האדירות, היו דווקא אלה עם תדמית ילד טוב (יחסית כמובן, גם להם היו יציאות): דייויד בקהם בע"מ, מייקל ג'ורדן, טייגר וודס (עד המקרה האחרון), לאנס ארמסטרונג.
משה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

shiki,
(Y)
מדהים, איזה סל ענק.
ולחשוב שראית את כל המשחק הצמוד, אבל את הסוף המדהים הזה פיספסת בגלל חלמאות.... :@

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

shiki כתב:למי שפספס את סל הניצחון של קובי מיום שישי האחרון:

ענק 8O
...
וואו :!:

האם זה ג'ק ניקולסון צוהל על הקוים ב1:45 ?
משה

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

קובי מרביץ אחלה סלים השנה :)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

בהחלט ג'ק ניקולסון!
אוהד שרוף של הלייקרס, יושב בכל משחק על הקווים.

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1930
שם מלא: שלומי

שליחה

theAman כתב:shiki,
(Y)
מדהים, איזה סל ענק.
ולחשוב שראית את כל המשחק הצמוד, אבל את הסוף המדהים הזה פיספסת בגלל חלמאות.... :@
...
זו לא הפעם הראשונה שזה קורה ב-ESPN
גם בטורניר המאסטרס האחרון באחד המשחקים של פדרר המשחק הופסק בשל תקלה טכנית בסוף המערכה האחרונה.

:evil: :evil: :evil:

חזור אל “ספורט”