שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?
- ofirke
-
- חבר פעיל

- תגובות: 61
מה מבחינת מהירות בפועל שאתה מקבל? חיבור יציב? יש ניתוקים? אשמח ליותר פרטים אם אפשר.
תודה,
אופיר
תודה,
אופיר
- shayze
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2626
אני לא בודק מהירות כל הזמן.
בכל פעם שבדקתי עד כה, באתר של הוט (ובאתרים ישראליים דומים) קיבלתי מקסימום מהירות.
יוצא לי הרבה שאני מוריד מחו"ל במהירויות של 8-10MB/s ואפילו הצלחתי כמה פעמים להגיע ל 12 יציב. מצד שני גם קרה לי שיוטיוב נתקע בניגון סרט
ניתוקים, יש מידי פעם. בעיקר בשעות תחזוקה (אמצע הלילה), אבל קרה לי גם באמצע יום פעם אחת. לרוב לא נמשך יותר מכמה דקות (5-10).
החיבור שלי לנתב הוא חיבור קווי 1Gbps כמובן.
כמו שאמרתי, אני גר בבניין חדש, בשכונה חדשה, כך שגם התשתית חדשה, ויש להתייחס לכך בהתאם.
בכל פעם שבדקתי עד כה, באתר של הוט (ובאתרים ישראליים דומים) קיבלתי מקסימום מהירות.
יוצא לי הרבה שאני מוריד מחו"ל במהירויות של 8-10MB/s ואפילו הצלחתי כמה פעמים להגיע ל 12 יציב. מצד שני גם קרה לי שיוטיוב נתקע בניגון סרט
ניתוקים, יש מידי פעם. בעיקר בשעות תחזוקה (אמצע הלילה), אבל קרה לי גם באמצע יום פעם אחת. לרוב לא נמשך יותר מכמה דקות (5-10).
החיבור שלי לנתב הוא חיבור קווי 1Gbps כמובן.
כמו שאמרתי, אני גר בבניין חדש, בשכונה חדשה, כך שגם התשתית חדשה, ויש להתייחס לכך בהתאם.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
- Stas13
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 233
בזק- חוצפנים וגנבים
לפני 10 חודשים סגרתי עם בזק תשתית של 30 מגה ב75 ש"ח.
התקשרתי לפני כמה ימים אליהם, והועברתי ישירות לשימור לקוחות. עזבו שלא הצלחתי להוריד את המחיר, גם לא הצלחתי לקבל את אותו המחיר ולהאריך את החוזה. המחיר החדש עלה!! ועכשיו אפילו מנהל בכיר מציע לי ב90 ש"ח!
איך זה יתכן שלאחר שנה המחיר לא ירד, לא ישאר קבוע, אלא יעלה?
מישהו השיג 30 משהו יותר אטרקטיבי בבזק?
התקשרתי לפני כמה ימים אליהם, והועברתי ישירות לשימור לקוחות. עזבו שלא הצלחתי להוריד את המחיר, גם לא הצלחתי לקבל את אותו המחיר ולהאריך את החוזה. המחיר החדש עלה!! ועכשיו אפילו מנהל בכיר מציע לי ב90 ש"ח!
איך זה יתכן שלאחר שנה המחיר לא ירד, לא ישאר קבוע, אלא יעלה?
מישהו השיג 30 משהו יותר אטרקטיבי בבזק?
- sBaB
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 705
אני נמצא במבצע ללקוחות חדשים (מבצע לצעירים הם קוראים לזה) בבזק, כאשר שלמתי ל3 חודשים הראשונים 30 ש"ח לתשתית של 30MB ו20 ש"ח לקו טלפון עם 1000 דקות.
בדצמבר אני מסיים את השלושה חודשים והמחירים קופצים מעלה - על התשתית של 30MB אשלם 95 ש"ח ועל חבילה של 100 דקות אשלם 49 או על 300 דקות אשלם 59.
לפי ברור עם בזק זה המחיר הטוב ביותר שניתן להשיג כיום לשני המסלולים הנ"ל, האם יש אמת בכך? האם ניתן להשיג מחיר טוב יותר?
האבסורד הוא שבקשתי לקבל מחירים למהירויות נמוכות יותר וקבלתי מחירים גבוהים יותר ממה שאני משלם ל30MB (ל15 מגה = 99 ש"ח, 10 מגה 89 ש"ח),
כמה אתם משלמים על מהירויות אלו?
תודה על העזרה.
בדצמבר אני מסיים את השלושה חודשים והמחירים קופצים מעלה - על התשתית של 30MB אשלם 95 ש"ח ועל חבילה של 100 דקות אשלם 49 או על 300 דקות אשלם 59.
לפי ברור עם בזק זה המחיר הטוב ביותר שניתן להשיג כיום לשני המסלולים הנ"ל, האם יש אמת בכך? האם ניתן להשיג מחיר טוב יותר?
האבסורד הוא שבקשתי לקבל מחירים למהירויות נמוכות יותר וקבלתי מחירים גבוהים יותר ממה שאני משלם ל30MB (ל15 מגה = 99 ש"ח, 10 מגה 89 ש"ח),
כמה אתם משלמים על מהירויות אלו?
תודה על העזרה.
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
בלי להתחייב שאכן תשיג, כי צריך להתמקח ואולי לתת מספר טלפון של לקוח שיש לו המחירים האלו מהזמן האחרון:
15 מגה אפשר להשיג ב 75
10 מגה ב 65
אגב, בתחילת העמוד ציינו חברים שמשלמים 100 שקל ל 30 מגה, אז ההצעה שלך ל 30 לא כל כך גרועה...
שים לב שאצל רוב הספקיות הגדולות (בזב"ל, נטויזיון וכד) המחיר לכל מהירות עד 100 מגה אחיד - 25-30 שקל.
15 מגה אפשר להשיג ב 75
10 מגה ב 65
אגב, בתחילת העמוד ציינו חברים שמשלמים 100 שקל ל 30 מגה, אז ההצעה שלך ל 30 לא כל כך גרועה...
שים לב שאצל רוב הספקיות הגדולות (בזב"ל, נטויזיון וכד) המחיר לכל מהירות עד 100 מגה אחיד - 25-30 שקל.
ערן
- sBaB
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 705
תודה על התגובה, לגבי ספק האינטרנט אני עם 014 במחיר קובע של 30 ש״ח לכל המהירויות.
השאלה הייתה לגבי התשתית, אני אנסה לבדוק לגבי המחירים שהצגת למהירויות הנמוכות יותר.
דרך אגב כמה אתם משלמים על קו טלפון של בזק?
השאלה הייתה לגבי התשתית, אני אנסה לבדוק לגבי המחירים שהצגת למהירויות הנמוכות יותר.
דרך אגב כמה אתם משלמים על קו טלפון של בזק?
- Stas13
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 233
בעייתי להגיד, אבל עבור תשתית משלם 75 והמבצע בתוקף עד תחילת מרץ. לאחר מכן הם רוצים 90 ש"ח.sBaB כתב:תודה על התגובה, לגבי ספק האינטרנט אני עם 014 במחיר קובע של 30 ש״ח לכל המהירויות.
דרך אגב כמה אתם משלמים על קו טלפון של בזק?...
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
המחיר מבצע שלי (141ש"ח כולל מע"מ ל600דקות כולל אחזקה ותשתית 20מגה NGN) עומד לפוג בינואר הקרוב במסגרת מבצע חצי שנה במחיר הזה וחצי שנה ב190 או סביבות,כל חודש)
צריך להתקשר ולראות מה אפשר לקבל
צריך להתקשר ולראות מה אפשר לקבל
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- riji
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 987
מהבירור שלי היום לגבי תשתית הטענה של המוקדנית של בזק היא שלפני שבוע נפלה החלטה להעלות את המחירים ולבטל את ההטבות, כל הלקוחות משלמים אותו דבר כאשר הבסיס הוא מחיר שימור של 89 ש"ח ל- 10 מגה שאפשר גם לקבל בו כהטבה 15 מגה. 5 מגה זה 79 ש"ח ואין אפשרות להתמקח.
אני מניח שמי שמבקש ניתוק אולי מצליח להוריד את זה קצת, לי אין כוח למשחקים האלה בשביל לחסוך כמה שקלים, מנסיון העבר פעם אפשר היה לדבר איתם ולהגיע לעסקה הוגנת, נשמע שהפעם הם החליטו לשים סוף "לשוק" כהגדרתם.
נשמע לי חשוד, ת'אמת שבכללי אני בעד מחיר קבוע לכולם בלי משחקים רק חבל שהמחיר קופץ בכ- 30% מהמחירים שהיו לפני שנה.
בכל מקרה, גם ב"כמה זה" ניראה שזה המצב וברגע שנגמר המבצע, החידושים הם במחירים גבוהים, אם מישהו יודע אחרת מהימים האחרונים מוזמן לשתף כמובן.
אני מניח שמי שמבקש ניתוק אולי מצליח להוריד את זה קצת, לי אין כוח למשחקים האלה בשביל לחסוך כמה שקלים, מנסיון העבר פעם אפשר היה לדבר איתם ולהגיע לעסקה הוגנת, נשמע שהפעם הם החליטו לשים סוף "לשוק" כהגדרתם.
נשמע לי חשוד, ת'אמת שבכללי אני בעד מחיר קבוע לכולם בלי משחקים רק חבל שהמחיר קופץ בכ- 30% מהמחירים שהיו לפני שנה.
בכל מקרה, גם ב"כמה זה" ניראה שזה המצב וברגע שנגמר המבצע, החידושים הם במחירים גבוהים, אם מישהו יודע אחרת מהימים האחרונים מוזמן לשתף כמובן.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
riji,
כנ"ל, היום ביררתי לגבי חידוש חוזה להורים שלי וזה בדיוק מה שאמרו לי, גם בשימור לקוחות לא זזו מהעמדה הזו.
כנ"ל, היום ביררתי לגבי חידוש חוזה להורים שלי וזה בדיוק מה שאמרו לי, גם בשימור לקוחות לא זזו מהעמדה הזו.
- denis29
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
מצפה לא לקבל הפתעה ב10 לחודש, או שהם יוכלו אותה וחזק
,
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- riji
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 987
איך הם בדיוק יאכלו אותה? אתה בטח תעבור לאחת מעשרות החברות האחרות בתחום.... ושם בטח "יפנקו" אותך במחיר חבל"ז, אפילו ישלמו לך רק כדי שתעבור.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
לפי המחירים פה אני מבין שמצבי עוד שפיר.
אני משלם כבר למעלה משנה 60 שח לבזק
ו-30 לבזק בינלאומי
עבור 10 מגהביט.
אז אני מבין שאין להם כרגע משהו יותר משתלם מזה?
נו, טוב.
אני משלם כבר למעלה משנה 60 שח לבזק
ו-30 לבזק בינלאומי
עבור 10 מגהביט.
אז אני מבין שאין להם כרגע משהו יותר משתלם מזה?
נו, טוב.
- er557
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 385
אכן, זה המצב בבזק, גם אני דיברתי עם קשרי לקוחות.
לפחות עד מאי אני משלם מאה למאה מגה, נקווה שעד אז ייכנס משהו חדש כמו 200 מגה או שינויי שוק\מחירים.
לא מודאג במיוחד. תמיד אפשר לוותר על הגיימר וע"י כך לפצות על העלאת מחיר התשתית וכו'
לפחות עד מאי אני משלם מאה למאה מגה, נקווה שעד אז ייכנס משהו חדש כמו 200 מגה או שינויי שוק\מחירים.
לא מודאג במיוחד. תמיד אפשר לוותר על הגיימר וע"י כך לפצות על העלאת מחיר התשתית וכו'
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
מאה לתשתית בלבד, כן?er557 כתב:אכן, זה המצב בבזק, גם אני דיברתי עם קשרי לקוחות.
לא מודאג במיוחד. תמיד אפשר לוותר על הגיימר וע"י כך לפצות על העלאת מחיר התשתית וכו'...
- EFIBET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1110
אני משלם 67 ש"ח להוט תשתית + 30 ש"ח ל013ספק, עבור 12 מגה
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
עכשיו סיימתי שיחה די קצרה האמת.
התקשרו מהמכירות אחרי שפניתי אליהם דרך האתר של בזק,בדקו את הקו ואי אפשר לשדרג מהירות.
העבירו לשירות לקוחות והמקסימום שיכולים להציע זה את אותה חבילה שיש לי היום (600דקות עם תשתית 20) ב174ש"ח,שזה יקר לכל הדיעות לעניות דעתי.
ביטלו את מחלקת שימור\קשרי לקוחות? איום עדין על ניתוק+בקשה למעבר למחלקת שימור\ניתוק\WHATEVER נתקל מצידה של הנציגה בסירוב להעברה ותגובה כדלקמן :
נציגה : "אני יכולה לנתק אותך עכשיו.."
אני : "טוב אני יחשוב על זה עוד כמה שעות ויתקשר בבוקר לנתק"
נציגה : "אוקיי תחזור אלינו"
ממש כניעה חלקית
התקשרו מהמכירות אחרי שפניתי אליהם דרך האתר של בזק,בדקו את הקו ואי אפשר לשדרג מהירות.
העבירו לשירות לקוחות והמקסימום שיכולים להציע זה את אותה חבילה שיש לי היום (600דקות עם תשתית 20) ב174ש"ח,שזה יקר לכל הדיעות לעניות דעתי.
ביטלו את מחלקת שימור\קשרי לקוחות? איום עדין על ניתוק+בקשה למעבר למחלקת שימור\ניתוק\WHATEVER נתקל מצידה של הנציגה בסירוב להעברה ותגובה כדלקמן :
נציגה : "אני יכולה לנתק אותך עכשיו.."
אני : "טוב אני יחשוב על זה עוד כמה שעות ויתקשר בבוקר לנתק"
נציגה : "אוקיי תחזור אלינו"
ממש כניעה חלקית
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- ValorHeart
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
היית צריך לבקש להתנתק עכשיו, זה עוד תרגיל שלהם
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
ואם הם ינתקו אותו - הלך המספר שלו - במידה והוא ירצה טלפון .
- denis29
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
אני גם ב 100 ב 100 באמת לעוד כ חצי שנה נו, זה לא שצפויה להיכנס חברת תשיתית חדשה בזמן הקרוב, חוץ מעולה שבזק תעבור לאופטי בהקדם.
כיום הם דורשים 130 על 100 ממה שאני זוכר.
כיום הם דורשים 130 על 100 ממה שאני זוכר.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "