זה דגם חדש יותר?
כתוב שיש לו CE, אבל גם כתוב
Huawei AX3 Pro new only has the model WS7206-17 in Chinese. If you mind, please don't buy it.
שזה קצת מוזר, אם אני זוכר נכון, קודם הסיני היה בסינית, והגלובלי (קיבל CE עד כמה שאני זוכר) היה באנגלית
DanteRev כתב:
נתת רעיון, אני פשוט ככ מרוצה מהAX3, שהייתי מעדיף לקנות עוד אחד זהה
...
הבעיה שהוא ישן וגם אין להם יותר מדי אפשרויות. שיומי מוציאים כל פעם דגמים חדשים במחירים הרבה יותר נוחים כך שגם לשידרוג עתידי אם אתה עקבי עם הגרסה הסינית שלהם כנראה יהיו תואמים. בדגמים ישנים יותר היה אפשר אפילו לשים קושחה גלובלית על הגרסה הסינית אם כי בסוף חזרתי לסינית כי שם מקבלים יותר עדכונים. צריך לבדוק כל דגם לגופו.
הם לא פחות טובים מהוואוי ויש להם אפליקציה טובה שמוסיפה עוד יכולות שאין בממשק ומאפשרת לנהל אותו מרחוק בקלות.
gildmor כתב:
הבעיה שהוא ישן וגם אין להם יותר מדי אפשרויות. שיומי מוציאים כל פעם דגמים חדשים במחירים הרבה יותר נוחים כך שגם לשידרוג עתידי אם אתה עקבי עם הגרסה הסינית שלהם כנראה יהיו תואמים. בדגמים ישנים יותר היה אפשר אפילו לשים קושחה גלובלית על הגרסה הסינית אם כי בסוף חזרתי לסינית כי שם מקבלים יותר עדכונים. צריך לבדוק כל דגם לגופו.
הם לא פחות טובים מהוואוי ויש להם אפליקציה טובה שמוסיפה עוד יכולות שאין בממשק ומאפשרת לנהל אותו מרחוק בקלות.
...
המינוס הוא - שהAX3 הישן לא יהיה תואם לMESH שלהם (או הפוך...), אבל אני לא רואה עם זה בעיה אמיתית, כי תמיד אפשר להשתמש באחד מ-השלשה/הזוג כ-AP. לא חייבים דווקא Mesh. היתרון הוא כמובן ב- WIFI 7 , בפורט 2.5G ו..במחיר...
שאלה? האם יש דרך לתזמן REBOOT לנתב דרך ה GUI? חיפשתי ולא מצאתי, אם כן מישהו מכיר דרך אחרת?
הצורך הוא כל יום בלילה לתת RESET לנתב (פעם ב 24 שעות) לרענן את החיבור.
kaplaey2 כתב:
שאלה? האם יש דרך לתזמן REBOOT לנתב דרך ה GUI? חיפשתי ולא מצאתי, אם כן מישהו מכיר דרך אחרת?
הצורך הוא כל יום בלילה לתת RESET לנתב (פעם ב 24 שעות) לרענן את החיבור.
...
מה סוג החיבור? למתאם סיב? ישיר? PPPOE? DHCP? על פניו, הצורך נשמע לא הגיוני...
rafi_d כתב:
מה סוג החיבור? למתאם סיב? ישיר? PPPOE? DHCP? על פניו, הצורך נשמע לא הגיוני...
...
מתאם סיב, ו DHCP, עזוב רגע את ההגיוני או לא, אני מעוניין לרפרש את החיבור והנתב כל 24 שעות,
זה בכלל אפשרי? ניסיתי SSH ו TELNET לא ענה, ניסיתי לראות אם יש אפשרות ב GUI לאפשר את זה לא מצאתי.
עזבתי.. אופציות :
1. בנתבים יש לפעמים DHCP lease time. הוא יבקש IP חדש כל X דקות (אצלי ב honor 3 יש למשל)
2. אפשרות שניה - להשתמש בתוכנת אוטומציה , ולבנות סקריפט שיודע לבצע login + disconnect + connect .
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 14/10/2024 8:51, נערך פעם 1 בסך הכל.