yaronkle כתב:
ה Wifi לא עבד תקין אז ביצעתי Reset לפני יומיים.
אני שם לב שזאת הגרסה שאצלי מה 19. כנראה. שעדכן לבד.
שים לב שאחרי העדכון לא יהיה ניתן להיכנס למסך הגדרות אם לא תאשר את ה privacy notice
הייתי חייב לבצע ריסוט לנתב בגלל
...
מדווח שגם אצלי התחיל לעשות בעיות רק עם ה WIFI כל היום עובד תקין בערב מתחרפן, Soft Reset פותר את הבעיה ל 24 שעות,
כשאתה מתכוון שביצעת RESET לנתב, החזרת אותו ל Factory Settings?
הבעיות אצלי נמשכות, אני יכול לשים את האצבע על השידרוג של ה FW האחרון שהנתב ביצע, סיב של פרטנר 1GB
התשתית מורכבת מ x3 נתבים של AX3 הגרסה הסינית החזקה, כולם על ה FW האחרון (4.2.0.13 VR52 Patch 01)
מחוברים אחד לשני בצורה אלחוטית,
הכל תקין לחלוטין אבל בשעה מסויימת בערב (טווח של בין 18:00 ל 20:00) ה WIFI יורד לביצועים של פחות מ 1MB,
מכשירים מתנתקים, באותו הזמן כל הליינטים שמחוברים קווית תקינים לחלוטין ועם ביצועים מקסימליים ללא כל בעיה.
1. ניסיתי ניתוק של 2 היחידות MESH המרוחקות, והבעיה לא נפתרת
2. ניסיתי לשנות תדרים ל WIFI אולי קיימת הפרעה? לא פתר את הבעיה
3. ניסיתי לבצע גיבוי של הנתב ושיחזור על נתב זהה (אותו הדגם) שיש לי בצד, אבל השיחזור נכשל עם פורמט לא נכון של קובץ
אני די רוצה להימנע משיחזור של הנתב להגדרות ייצרן, והייתי מעדיף להשלים את אופציה 3 ולבדוק האם הבעיה משתחזרת
אבל כפי שכתבתי הנתב מסרב בעקשנות לבצע שיחזור מהקובץ גם ב NTFS גם ב FAT32 גם ניטרלתי את האנטי-וירוס, וגם ממחשב נפרד.
האם מישהו ביצע פעם את התהליך בהצלחה ויכול לתת קצת פרטים? (אולי יש משהו שאני מפספס פה)
מבין הנתבים הבאים איזה מהם הכי טוב-עוצמת שידור ותכונות מתקדמות (ברמת החומרה ותוכנת היצרן) ?
HUAWEI AX3 Wi-Fi 6
או
HUAWEI Wi-Fi Mesh 3 AX3000 (WS8100)
או
Xiaome AX3000T
או
Xiaome AX3000
...
אם אתה מדבר על גיבוי ושיחזור של קונפיגורציה, זה לא בהכרח אפשרי כשהגירסה שונה (השוני אז עלול להיות גם בקובץ הקינפוג, ואז הפורמט לא קביל) . אני מניח שזו הבעיה שלך...
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 10/06/2024 21:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
rafi_d כתב:
או םתאתה מדבר על גיבוי ושיחזןרנשל קונפיגורציה, זה לא בהכרח אפשרי כשהגירסה שונה (השוני אז עלול להיות גם בקובץ הקינפוג, ואז הפורמט לא קביל) . אני מניח שזו הבעיה שלך...
...
תודה על התשובה, הנתב החלופי שודרג לגרסה האחרונה לפני שניסיתי לשדרג את הקונפיגורציה,
ככה שהבעיה לא נובעת מגרסאות שונות של FW על הנתבים, כאמור הנתב גם בעל אותה חומרה 1:1
אני על 4.2.0.12 עם שני נתבי PRO AX3 שמחוברים ב MESH (חיבור ביניהם חוטי) - שודרגו בתאריך 7.6.24.
אין שום בעיות אצלי הכל עובד כרגיל תקין אחרי השדרוג (וגם לפניו).
יש לי רושם שה IPV6 נדלק לבד אבל אולי אני טועה. השארתי אותו בינתיים דולק (האם יש סיבה להשאיר דולק בהנחה שאני מקבל IPV4 לא מאחורי NAT ? ) .
קופי כתב:
אני על 4.2.0.12 עם שני נתבי PRO AX3 שמחוברים ב MESH (חיבור ביניהם חוטי) - שודרגו בתאריך 7.6.24.
אין שום בעיות אצלי הכל עובד כרגיל תקין אחרי השדרוג (וגם לפניו).
יש לי רושם שה IPV6 נדלק לבד אבל אולי אני טועה. השארתי אותו בינתיים דולק (האם יש סיבה להשאיר דולק בהנחה שאני מקבל IPV4 לא מאחורי NAT ? ) .
...
לא שיש לך רושם! הוא נדלק לבד!
דפק לי את כל התעבורת WIFI, היה פשוט מפיל את המהירות פתאום ל 1MB והנתב לא היה מתאושש אלא אחרי RESET.
אם אתה תתחיל לחוות בעיות ב WIFI תדע שזה מה שצריך לכבות.
ברשותי 3 ראוטרים של AX3.
אחד משמש כראוטר ועוד 2 כ Mesh.
בחודשים האחרונים אני סובל מניתוקים.
כאשר הקו יציב, מקבל את מלוא הקו ופינגים תקינים.
אציין שהיו בתקופה הזאת לא מעט הפסקות חשמל ואני די חושד שזה אולי גרם לבעיה (זכור לי שזה קרה כאן למשהו).
האם משהו חווה משהו דומה? אציין שבוצעו כל השדרוגי FW (אך אני לא חושד שזה משם, אלה אם כן משהו יכול לשפוך אור מניסיונו).
אשמח לשיתופים במידה ומשהו נתקל בתופעה הנ"ל וכיצד פתר (אם בכלל)
חברים, אשמח לעזרה.
רכשתי ax3 ועבד מעולה.
כדי להגדיל את הטווח רכשתי מש של huawi -
Huawei WiFi Mesh 3 AX3000 WiFi 6 plus
לא מצליח לחבר את היחידות לראוטר,
הקונפיגורציה כביכול מסתיימת בהצלחה והתהליך התקנה של היחידות כותב שהרשת תועבר, אבל האור על יחידות המש נשאר אדום והן לא מעבירות את הרשת.