Aeon skin למוביג'וקבוקס לכל מכשיר NMT

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293

שליחה

לדעתי ניתן עם firefox בכל מקרה אתה יכול גם להיכנס לתיקיית הdata ולחפש את הקובץ all other ותלחץ עליו וזה יכניס אותך (קח בחשבון שכל התקצירים יהיו הפוכים)

מה לא מעודכן בשעון? יש הבדל של שעה או שהכל לא נכון? בכל מקרה תשים בהגדרות של הפופקורן daylightsaving לyes

בקשר לסדרות. כרגע יש בעיה גם שאין תקצירים לכל הסדרות באתר סרטים וגם יש בעיה של התאמה של העברית לסקין במוד של הסדרות.
אם יש מישהו עם הבנה בקודים html וjava ויש לו זמן אולי הוא יוכל לסדר את זה.

בקשר לטריילרים. נכון הוא אמור למשוך אוטומוטית מאתר אפל אבל כרגע זה לא תקין כל כך בגלל שינויים שאפל עורכים כל יומיים בערך באתר שלהם. כרגע מפתחי yamj מחפשים אתר אחר למשוך ממנו את הטריילרים.
בסרטים שאתה חושב שיש לך טריילר אתה רואה את האייקון של הטריילר או שהוא בכלל לא מופיע.? בסך הכל אם מופיע האייקון כפתור הinfo צריך להפעיל את הטריילר.

אופיר28
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1091

שליחה

לדעתי ניתן עם firefox בכל מקרה אתה יכול גם להיכנס לתיקיית הdata ולחפש את הקובץ all other ותלחץ עליו וזה יכניס אותך (קח בחשבון שכל התקצירים יהיו הפוכים)
...
אני עובד עם firefox והוא לא פותח את קיר הפוסטרים. לא נורא, נשתמש בקובץ של ה-DATA.
מה לא מעודכן בשעון? יש הבדל של שעה או שהכל לא נכון? בכל מקרה תשים בהגדרות של הפופקורן daylightsaving לyes
...
גם השעון וגם התאריך לא מכוונים ולא מסונכרנים למחשב. בסטרימר אני עדיין ב- 1944.....
בקשר לסדרות. כרגע יש בעיה גם שאין תקצירים לכל הסדרות באתר סרטים וגם יש בעיה של התאמה של העברית לסקין במוד של הסדרות.
במקרה הזה אני מדבר על העונה האחרונה של נמלטים, ומה שלא ברור לי איך זה שבסקין אחר שאני משתמש התקצירים מופיעים בצורה תקינה (הוא גם מושך מסרטים).

ובקשר לטרילרים - אני רואה את האייקון (קוביה עם פס באמצע) בכמה סרטים אבל רק בסרט אחד הטריילר מתנגן ("ביום שהעולם עמד מלכת")

ועל הדרך... אם אפשר להציק בעוד משהו קטן אבל חשוב-
בפס של הקטגוריות בקיר הפוסטרים (ALL, MOVIES,EXTRA...) האם ניתן להוסיף BLUE RAY? יש לי פשוט כמה סרטים כאלה והיה מאד נוח אם היתה קטגוריה נפרדת לטובתם.
תודה.
...
...

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

בקשר לסדרות. בסקין הזה יש תקציר לכל פרק ולא לכל הסדרה מה ששונה מרוב שאר הסקינים. בלי קשר פשוט בסקין הזה במוד שנקרא lowlist שבו מופיעות הסדרות אי אפשר כרגע להציג עברית כראוי

בקשר לטריילרים זה לא הסימן לטריילר תקרא הודעות קודמות רשום שם איך זה נראה לא ב

בקשר לקטגוריות אני לא בטוח.

yuval2d
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 644
שם מלא: יובל דולב

שליחה

אני יוצא ממש בור, אבל מה זה myihome???

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

בשביל זה קיימים פורמים אתה לא צריך להרגיש רע.

myihome זאת תוכנה שרצה במחשב שבעצם פותחת סרבר לכל מי שמחובר לרשת הביתית שלך ודרך הסרבר היא מזרימה מוזיקה תמונות ווידאו. ויש לה אופציה גם להפעיל את הmoviejukebox דרכה. התוכנה מאוד נוחה ופשוטה לשימוש

אם אני לא טועה היא פותחה על ידי saybas ומתאימה לכל מכשיר מבוסס NMT
מכאן אתה יכול להוריד על התוכנה וללמוד על היכולות שלה

http://www.popcornhour.com/download/myi ... ihome.html

yuval2d
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

הורדתי את התקיית סקין המלאה של ה-30 מגה.. איך אני מכניס לתוך זה תוכן מאצלי???? איזה תוכנה בנוסף אני צריך להשתמש בה כדי להפעיל את הסקין? אם אפשר במפורט אני ממש בור בכל העסק ולא כל כך מבין

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

תלוי איך אתה מזרים. מהמחשב ישירות למזרים מדיה או שאתה מעביר לדיסק חיצוני או שאתה מעביר לדיסק פנימי?

איזה סטרימר יש לך?

בדביק של הפורום יש מדריך להתקנת yamj בעזרת הgui

אם אתה מזרים ישירות מהמחשב אתה יכול להשתמש בתוכנה myihome שמאוד פשוטה לשימוש

yuval2d
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אני מזרים דרך דיסק קשיח חיצוני 3.5... איך אני עושה את זה ?? יש לי A200

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4321
שם מלא: אורי

שליחה

knazi כתב:בקשר לפונט בדקתי את זה ואכן יש אפשרות אבל זה לא נראה טוב...השורות נחתכות באמצע..בקיצור לא נראה טוב אני ממליץ לוותר
בקשר לפוסטר צמוד לצד שמאל תנסה את התמונה הזאת
http://i50.photobucket.com/albums/f336/ ... detail.jpg

אם אתה אוהב אז זה לא בעייה לעשות את זה זה המצב ההתחלתי של הסקין
...
איך ניתן להצמיד את הפוסטר לצד השמאלי?

big27
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2606

שליחה

ערב טוב ,

אני מנסה לעדכן גם סרטים שנמצא בתיקיות של VIDEO_TS ופשוט לא מצליח לנגן , כל שאר הקבצים עובדים

מישהו יכול לומר לי אם יש פיתרון .?

תודה

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

מצטער אין לי שום סרט בפורמט הזה. הוא לא מזהה את הסרט או שהוא לא מצליח לנגן אותו?

big27
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

הוא מזהה אותו אבל הוא לא מזהה אותו

could not play.....

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אני מצטער אני פשוט לא השתמשתי אף פעם בפורמט הזה אני מציע לך לפתוח שרשור בנושא או לחפש בפורום NMT

big27
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

רשמתי עוד שירשור בנושא YAMJ ,

תוכל לעזור לי עם זה

kfirkb
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 628

שליחה

אצלי התוכן נמצא על הדיסק הקשיח הפנימי של ה C200 ו ה JB עובד מצויין אחרי שהורדתי את התקייה המלאה של knazi מהשרשור הראשון ועשיתי סריקה לתקיית ה- share הראשית ולא לתת התקייה video, כי כך התפריט הראשי של הסקין עולה ישר עם הפעלת הסטרימר ללא צורך לדפדף לתוך קובץ האינדקס ולהפעיל אותו. אבל מצד שני כך אני לא יכול להכנס לתקיות עם הסייר הרגיל של ה C200 ולבצע העתקות קבצים מהדיסק הנייד.

1. יש פתרון לזה? או שאני יהיה חייב לסרוק את תת התקייה בשם video ובכל פעל להפעיל את קובץ האינדקס?

2. בכל אוסף הסרטים שלי לא מצויינים בדף הסרט הנתונים כמו: 1080, סאונד וכו'... ובמקום זה יש לי סימני שאלה, רק ב 3 סרטים מתוך יותר מ 100 סרטים שיש לי מופיעים הנתונים האלו, מה אמור לפתור את הבעיה?

קוביס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291

שליחה

מישהו יודע מה יכול לגרום לתקלה הבאה??:
אני רואה את הסקין עם הפוסטרים ואפילו יכול להיכנס לתקצירים אך שאני מנסה לעבור למסך מס' 4 (המסך האחרון מבין 4 דפי הסקין שלי) אני מקבל הערת שגיאה ואני חייב ללחוץ על RETURN כדי לחזור אחורה... ניסיתי לכבות כיבוי מלא מאחורה וכלום לא עוזר... אני מצליח לנגן את הסרטים מתוך הסקין אבל לא ברור לי למה רק לדף 4 אני לא מצליח להגיע...
תודה למגיבים...

קוביס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

קוביס כתב:מישהו יודע מה יכול לגרום לתקלה הבאה??:
אני רואה את הסקין עם הפוסטרים ואפילו יכול להיכנס לתקצירים אך שאני מנסה לעבור למסך מס' 4 (המסך האחרון מבין 4 דפי הסקין שלי) אני מקבל הערת שגיאה ואני חייב ללחוץ על RETURN כדי לחזור אחורה... ניסיתי לכבות כיבוי מלא מאחורה וכלום לא עוזר... אני מצליח לנגן את הסרטים מתוך הסקין אבל לא ברור לי למה רק לדף 4 אני לא מצליח להגיע...
תודה למגיבים...
...
אני מבין שאף דוקטור לא נתקל בבעיה הזאת...???

duder
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 735

שליחה

תמחוק את כל ספריית התוצאות (jukebox)

ותריץ מחדש את YAMJ

קוביס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

duder כתב:תמחוק את כל ספריית התוצאות (jukebox)

ותריץ מחדש את YAMJ
...
אני מניח שאתה מתכוון לספריית ה DATA..??
אם כך, אנסה ואדווח...
תודה!

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”