ziv_r כתב:osherov,
אני מציין את ה Release Notes של גרסאות הבטא על מנת שהחברים יוכלו לדעת מה מצפה להם בגרסת ה Public הקרובה. דווקא הרבה חברים רואים בהודעות הללו כאינפורמציה מעניינת.
התיקונים לבעיות שציינת לא היו אמורים להיכלל בגרסת הקושחה הזאת ואם הבנת זאת מאיזה שהוא שרשור בפורום, תפנה בתלונות למי שרשם זאת.
ולא, אני לא עובד אצלהם
...
אני יודע זאת זיו,
אני יודע שאתה מעלה את ה Release Notes לכאן ואין לי שום טענות כלפייך, להפך .
אבל כן יש לי טענות כלפיהם. אם מלכתחילה לא תכננו להוציא עדכון YAMJ לגרסה הנוכחית ותמיכה ב M2TS אז לא היה צריך להזכיר את זה בעבר בשום פורום, בנוסף הם היו צריכים להדגיש שהתכונות הללו לא הולכות להגיע בקרוב! לדעתי, אם היית שואל לפני חודש ימים, 100 משתמשי C-200 מה לדעתם יהיה בגרסה הבאה (הנוכחית), לפחות חצי מהם היה עונה לך ש JB פנימי יהיה אחד מהדברים האלה... (אם רק אני מתוך ה 100 היה עונה כך, אז הטעות היא אצלי ולא אצלם)
הם כן צריכים להזכיר את הנושאים הללו בפורומים שלהם מכיוון שהדבר הוזכר במסגרת תלונות של משתמשים. בצורה זו הם מראים שהם מודעים לתקלות הללו ושהם עובדים על זה.
לעשות ההפך זה ממש גרוע.
לאחר מכן, בדקתי ב-NMT CSI אם יש עדכון ל-OVERSIGHT ולא היה. מה שכן, התוסף הראה שהוא מושהה, הפעלתי אותו מחדש ובצעתי אתחול לפופקורן. הכל עובד בסדר, מלבד ה-OVERSIGHT...
אולי צריך לצאת עדכון לתוסף עצמו, למרות שלא נתקלתי בזה בעבר (גם לאחר עדכונים מלאים).
ziv_r כתב:הם כן צריכים להזכיר את הנושאים הללו בפורומים שלהם מכיוון שהדבר הוזכר במסגרת תלונות של משתמשים. בצורה זו הם מראים שהם מודעים לתקלות הללו ושהם עובדים על זה.
לעשות ההפך זה ממש גרוע.
...
אם יש לי בעייה או שאלה לגבי המוצר שאני משתמש בו ואני אפנה אליהם ואשאל אותם לגבי זה והתשובה שלהם תהיה שזה בטיפול ובקרוב יצא תיקון\עדכון ובמשך חצי שנה שום תיקון לא יוצא==המסקנה שלי שבילפו אותי ושבאמת אף אחד לא טיפל בבעיה שלי אלא רק "תייגו" אותה במסמך התקלות שלהם (בעדיפות נמוכה מאוד) להמשך טיפול בעתיד, רק כשיהיה להם זמן או כוח להתעסק איתה. אני מעדיף שלא יענו לי בכלל או שיגידו שכרגע זה בעדיפות נמוכה וייתכן שבעתיד זה יטופל (לא שמעתי שמישהו אמר את זה לגבי ה JB). אגב, לפי ההגיון הזה, אני מבין שגם בגירסת הקושחה הבאה לא יהיה JB פנימי ב C-200?!
osherov,
הפרשנות שלך יותר מידי פתלתלה
אני כבר רשמתי בפירוש כי כל התיקונים לליקויים שהזכרת באחריות Sigma, יצרנית המעבד אשר קיים ב C-200. חברת PH יכולה לעשות שמיניות באויר אך כל עוד Sigma לא מתקנת את הבעיות, הם לא יכולים לעשות כלום.
כשהייתי ב CES דיברתי עם Sigma על הליקויים הללו (Lip Sync & פורמטי האודיו המתקדמים מ m2ts & mkv), הם מודעים היטב לכך וזה בתוכנית העבודה שלהם, אך בעדיפות נמוכה. זאת למשל הסיבה שחברת PH הכלילה אפשרות לביצוע Shift לפסקול, על מנת לספק Workaround.
ziv_r כתב:osherov,
הפרשנות שלך יותר מידי פתלתלה
אני כבר רשמתי בפירוש כי כל התיקונים לליקויים שהזכרת באחריות Sigma, יצרנית המעבד אשר קיים ב C-200. חברת PH יכולה לעשות שמיניות באויר אך כל עוד Sigma לא מתקנת את הבעיות, הם לא יכולים לעשות כלום.
כשהייתי ב CES דיברתי עם Sigma על הליקויים הללו (Lip Sync & פורמטי האודיו המתקדמים מ m2ts & mkv), הם מודעים היטב לכך וזה בתוכנית העבודה שלהם, אך בעדיפות נמוכה. זאת למשל הסיבה שחברת PH הכלילה אפשרות לביצוע Shift לפסקול, על מנת לספק Workaround.
...
זיו,
אם היית נציג שלהם ודברייך היו הודעה רשמית שלהם, אז הייתי אומר סבבה, מקובל עלי, אבל מכיוון שאתה לא נציג שלהם ו(שאלתי ) הידע הפנימי שלך, הוא לא ידע נגיש לאדם הממוצע, אז אני עדיין "תקוע" עם הפרשנות "הפתלתלה" שלי (שכנראה היא לא רק שלי). אני אומר יותר מזה, הסיבה שהם לא יוצאים במצהירים שזה לא יתבצע בגירסה הבאה היא שיווקית לגמרי!!
האם אתה יכול להסביר למה הם לא רושמים שבגירסת העידכון הבאה אין תמיכה ב JB פנימי?
הם רשמו שאין או שהם לא רשמו כלום (או שאולי זה דווקא נכלל ב and many more שהם רשמו?)?
אני מציע שאם יש לך שאלות לגבי דברים שהם אומרים (או לא אומרים), תשאל אותם ישירות.
מי ש JB חשוב לו, פשוט יכול להכנס לפורום שלהם ולשאול. יש שם טיפוס שקוראים לו וורנר, מאוד ידידותי, הוא יתן לך תשובה על שאלה כזו. אפשר לקבל תשובות על כל השאלות, לזיו אין איזה מידע אקסלוסיבי על הדברים האלה.
סליחה על הבורות אבל אפשר הסבר קטן על ה OVERSIGHT הזה, ומה תפקידו בכח ?
את האמת קראתי קצת אבל עדיין לא הבנתי למה באמת נחוצים לנו ה NMT CSI וה- OVERSIGHT.
תודה
אופיר28 כתב:סליחה על הבורות אבל אפשר הסבר קטן על ה OVERSIGHT הזה, ומה תפקידו בכח ?
את האמת קראתי קצת אבל עדיין לא הבנתי למה באמת נחוצים לנו ה NMT CSI וה- OVERSIGHT.
תודה
...
כדי להפעיל muviejukebox יחסית פשוט יותר מאשר ה-YAMJ על ה-C200.
ה NMT CSI מהעביר תוכנות, כמו את ה- OVERSIGHT מהמחשב ל-C200.
OVERSIGHT היא תוכנה ל-muviejukebox בתוך ה-C-200 ללא התערבות נוספת.
לאחר עדכון התוכנה כל הסרוויסים (SMB HTTP FTP וכו') נעצרו, ודרך השלט לא ניתן להפעיל אותם - פשוט לא ניתן 'להגיע' לכפתרו ה START של כל אחד מהם. למישהו יש רעיון מה לעשות?
nir11 כתב:לאחר עדכון התוכנה כל הסרוויסים (SMB HTTP FTP וכו') נעצרו, ודרך השלט לא ניתן להפעיל אותם - פשוט לא ניתן 'להגיע' לכפתרו ה START של כל אחד מהם. למישהו יש רעיון מה לעשות?
nir11 כתב:לאחר עדכון התוכנה כל הסרוויסים (SMB HTTP FTP וכו') נעצרו, ודרך השלט לא ניתן להפעיל אותם - פשוט לא ניתן 'להגיע' לכפתרו ה START של כל אחד מהם. למישהו יש רעיון מה לעשות?
...
לפני כן הכל עבד?
איזה HDD יש לך?
...
לפני כן הכל עבד, יש לי דיסק פנימי 2.5 אינץ של WD, לא זוכר את הדגם, אני לא מאמין שזה משנה.
HBAR - יצא גם NMT APPS חדש? אני חייב להתקין אותו? תוכל לומר כיצד?
nir11,
זה היה משנה אם זה לא היה עובד גם לפני כן, אבל במצב שזה פתאום הפסיק לעבוד זה באמת לא חשוב.
תוכל ללכת לתפריט של ה-Maintenance ושם להתקין מהרשת את ה-NMT Apps (או לשדרג, אם אתה לא רוצה להתקין מחדש).