אנשים שצריך להגלות (ספין אוף של שרשור העצבים)
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
להעביר את המלחמה בין דיטאון להומטיאתר לכלבוטק
אמן מייסר
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
זה כמו להשוות פיאט למרצדס, DANTEX ל-SONY , ססנה ל 16-F ....ילדיעפים כתב:להעביר את המלחמה בין דיטאון להומטיאתר לכלבוטק...
אני חושב שההשואה הומחשה כהשוואה מיותרת....
שנית, איזה אתר זכה כמוביל בתחומו? HT או איך קוראים לו...DTOWN ....
- avilior
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
חאנין זועבי. להגלות ולשלול אזרחות 
- avilior
-
- חבר ותיק

אנשים שמאותתים ימינה ופונים שמאלה
- ufffnick
-
- גורו

- תגובות: 4894
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

כל אשה שמאותת שמאלה ופונה ימינה ומבטיחה לי משכב עם זכר ומפרה את ההבטחה
אמן מייסר
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
רוב העם פונה ימינה לאחר שהוא מבצע איתותים שמאלה. רואים את זה בכל מערכת בחירות לכנסת, אז מה אתה רוצה להגלות את כולם?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
להגלות לסיביר: פינגווינים - אנשים ששמים את המזגן על 10 מעלות בישיבה או הרצאה מרובת אנשים ("כדי שהמזגן יקרר יותר מהר"), וכועסים עליך כאילו רצחת את אמא שלהם אם אתה מעלה את הטמפרטורה חזרה ל-22-23.ufffnick כתב:נשים שמכבות את המזגן בזמן ישיבה עמוסה במיוחד.
בעצם עזבו להגלות - חיסול ממוקד....
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
pixies, אל תבוא אלי למשרד (16-17 מעלות, גם בחורף)... ואם אתה מגלה אותי - אנטארטיקה תהיה מקום נחמד 
Vocare Ad Regnum
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
לא דיברתי על הטמפ' במשרד האישי, אלא על כאלה שכופים על האחרים טמפרטורת קוטב בישיבות או הרצאות מרובות משתתפים. 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
אני לא אתלונן במצב כזה, אבל בהחלט אציע להסיט את המזגן לאיזור מסויים ש"במקרה" אני יושב בו. נולדתי במדינה הלא נכונה מבחינת אקלים, מת על קור.pixies כתב:לא דיברתי על הטמפ' במשרד האישי, אלא על כאלה שכופים על האחרים טמפרטורת קוטב בישיבות או הרצאות מרובות משתתפים....
- ufffnick
-
- גורו

- תגובות: 4894
מאחר והתערטלות בפומבי בכלל ובמשרד בפרט היא עדיין לא חוקית,pixies כתב:להגלות לסיביר: פינגווינים - אנשים ששמים את המזגן על 10 מעלות בישיבה או הרצאה מרובת אנשים ("כדי שהמזגן יקרר יותר מהר"), וכועסים עליך כאילו רצחת את אמא שלהם אם אתה מעלה את הטמפרטורה חזרה ל-22-23.ufffnick כתב:נשים שמכבות את המזגן בזמן ישיבה עמוסה במיוחד.
בעצם עזבו להגלות - חיסול ממוקד.......
אני ממליץ לך פשוט לקחת מעיל לישיבות.
או כמו שאני אומר לאחרים - תתלבשו, זה עדיין במסגרת החוק (ובניגוד להתערטלות).
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
אצלנו במשרד הטרמוסטט של המזגן שאחראי למיזוג הכניסה והמזכירות לא ראה מעולם את הסיפרה 2 בעשרות.
בבוקר מגיעה המזכירה שקר לה וישר לוחצת על הבקרה עד שהיא מציבה 38 מעלות. אחריה מגיע המזכירה שחם לה ומיד מורידה ל 15. כל היום זו מלחמת אקלים בין הבנות.
בסוף ניתקתי את הטרמוסטט. הן שתיהן ממשיכות להילחם על התצוגה בלי לשים לב שהמזגן ממשיך למזג ל 23 מעלות בלי להתחשב בהחלטות שלהן.
בבוקר מגיעה המזכירה שקר לה וישר לוחצת על הבקרה עד שהיא מציבה 38 מעלות. אחריה מגיע המזכירה שחם לה ומיד מורידה ל 15. כל היום זו מלחמת אקלים בין הבנות.
בסוף ניתקתי את הטרמוסטט. הן שתיהן ממשיכות להילחם על התצוגה בלי לשים לב שהמזגן ממשיך למזג ל 23 מעלות בלי להתחשב בהחלטות שלהן.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

בכלל נשים,ואז היינו נשארים רק גברים והרבה כריות
אמן מייסר
- avilior
-
- חבר ותיק

נראה לי שכבר בדף החמישי נפתרנו מרובםCatskinner כתב:רוב העם פונה ימינה לאחר שהוא מבצע איתותים שמאלה. רואים את זה בכל מערכת בחירות לכנסת, אז מה אתה רוצה להגלות את כולם?...
-
mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
פחחחח. אהבלות.Catskinner כתב:אצלנו במשרד הטרמוסטט של המזגן שאחראי למיזוג הכניסה והמזכירות לא ראה מעולם את הסיפרה 2 בעשרות.
בסוף ניתקתי את הטרמוסטט. הן שתיהן ממשיכות להילחם על התצוגה בלי לשים לב שהמזגן ממשיך למזג ל 23 מעלות בלי להתחשב בהחלטות שלהן....
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
ענק!!!Catskinner כתב:אצלנו במשרד הטרמוסטט של המזגן שאחראי למיזוג הכניסה והמזכירות לא ראה מעולם את הסיפרה 2 בעשרות.
בסוף ניתקתי את הטרמוסטט. הן שתיהן ממשיכות להילחם על התצוגה בלי לשים לב שהמזגן ממשיך למזג ל 23 מעלות בלי להתחשב בהחלטות שלהן....
Enjoy the Silence
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
במשרד הקודם שעבדתי בו היה מצב דומה. היה מזגן אחד בצד של הבנות ומזגן אחד בצד של הבנים. אנחנו היינו מפעילים אותו על קירור מקסימלי והבנות את שלהן על חימום מקסימלי (להזכירכם - חלל משותף) כך שהיה נוצר מצב בו חצי משרד היה קפוא וחצי חנוק מחום כשבאמצע אקלים "אביבי"Catskinner כתב:אצלנו במשרד הטרמוסטט של המזגן שאחראי למיזוג הכניסה והמזכירות לא ראה מעולם את הסיפרה 2 בעשרות.
גם אני נולדתי באקלים הלא נכון, גם אני אישית לא הייתי מתנגד לחיות בהרים השוויצרים
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
אני פשוט מאיים להסיר את הבגדים במידה ולא יתנו לי לצנן את עצמי - לרב זה עובדufffnick כתב:או כמו שאני אומר לאחרים - תתלבשו, זה עדיין במסגרת החוק (ובניגוד להתערטלות).pixies כתב:להגלות לסיביר: פינגווינים - אנשים ששמים את המזגן על 10 מעלות בישיבה או הרצאה מרובת אנשים ("כדי שהמזגן יקרר יותר מהר"), וכועסים עליך כאילו רצחת את אמא שלהם אם אתה מעלה את הטמפרטורה חזרה ל-22-23.ufffnick כתב:נשים שמכבות את המזגן בזמן ישיבה עמוסה במיוחד.
בעצם עזבו להגלות - חיסול ממוקד..........
- avilior
-
- חבר ותיק

אנשים שכותבים משהו במחשב ובסוף השורה מגלים שהם טעו באות אחת במילה הראשונה, אז הם עושים BACKSPACE על כל השורה...............