טוב נו מה אפשר כבר לצפות ממבקר מסעדות
שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
- tiptip
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
ורק אצלנו דאגו לתרגם את זה טוב טוב בחדשות הספורט
אור שפע ואהבה
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
Re: חברה פחות דיבורים ויותר סירטונים
עכשיו רק שמעתי את הוידאו,tiptip כתב:לא צריך לדעת ערבית בכדי להרגיש
מה עובר על השדרן, איפה מאיר איינשטיין שצריך אותו איפה??
...
אח איזה שפה יפה, פשוט שירה
אני חושב שאני שם את הקטע הזה כרינגטון בפלאפון שלי
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
בהחלט יש פה יותר שנאת המן (צ'לסי) מאהבת מרדכי (ריאל מדריד)osherov כתב: עכשיו רק שמעתי את הוידאו,
אח איזה שפה יפה, פשוט שירה(אני רציני)
אני חושב שאני שם את הקטע הזה כרינגטון בפלאפון שלי...
משה
- moco
-
- גורו

J'accuse
ועוד תמונה למזכרת, כי כנראה לא נראה אותו להרבה זמן:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
משה
-
osherov
-
- גורו Android

אני רואה שאתה כל הזמן אתה חוזר לאהדה שלי לקבוצת ריאל !moco כתב:בהחלט יש פה יותר שנאת המן (צ'לסי) מאהבת מרדכי (ריאל מדריד)osherov כתב: עכשיו רק שמעתי את הוידאו,
אני חושב שאני שם את הקטע הזה כרינגטון בפלאפון שלי......
אז שתבין בפעם האחרונה, בליגה הספרדית אני אוהב את ריאל מדריד ותמיד ירצה שהם יפרקו את בארסה ! אבל, ברגע שזה יוצא מגבולות המדינה והמשחק הוא נגד השפנפנים מלונדון ובראסה משחקת כדורגל כל כך יפה אז כל כולי עם בארסה ועם הכדורגל הספרדי !
זה משול לרצון שלי שהפועל ירושלים תזכה בליגה הישראלית בכדורסל אבל עדיין אני בעד מכבי בגביע אירופה במשחקים שלהם כנגד כל הגויים !!
אתה הבנת את זה, משה ? לא הבנת ? לא חושב כי בכל מקרה אתה תתייצב תמיד נגד הדיעה שלנו
- moco
-
- גורו

דווקא אני מבין את זה היטב וזה מה שכל כך משעשע אותיosherov כתב:אני רואה שאתה כל הזמן אתה חוזר לאהדה שלי לקבוצת ריאל !moco כתב:בהחלט יש פה יותר שנאת המן (צ'לסי) מאהבת מרדכי (ריאל מדריד)osherov כתב: עכשיו רק שמעתי את הוידאו,
אני חושב שאני שם את הקטע הזה כרינגטון בפלאפון שלי......
אז שתבין בפעם האחרונה, בליגה הספרדית אני אוהב את ריאל מדריד ותמיד ירצה שהם יפרקו את בארסה ! אבל, ברגע שזה יוצא מגבולות המדינה והמשחק הוא נגד השפנפנים מלונדון ובראסה משחקת כדורגל כל כך יפה אז כל כולי עם בארסה ועם הכדורגל הספרדי !
זה משול לרצון שלי שהפועל ירושלים תזכה בליגה הישראלית בכדורסל אבל עדיין אני בעד מכבי בגביע אירופה במשחקים שלהם כנגד כל הגויים !!
אתה הבנת את זה, משה ? לא הבנת ? לא חושב כי בכל מקרה אתה תתייצב תמיד נגד הדיעה שלנו...
תסכים איתי שאין הרבה "אוהדים" כמוך בעולם.
"שלנו"??? - מה הקטע עם לשון רבים? יש פה (או בכל תבל) עוד אוהד ריאל ששמח בנצחון ברסה?
משה
-
osherov
-
- גורו Android

שלנו-מתייחס לכל כותבי השרשור הזה !moco כתב: דווקא אני מבין את זה היטב וזה מה שכל כך משעשע אותי
"שלנו"??? - מה הקטע עם לשון רבים? יש פה (או בכל תבל) עוד אוהד ריאל ששמח בנצחון ברסה?...
האלגוריתם תשובה שלך הוא כזה:
אתה לוקח את המשפט והופך אותו (מוסיף not לוגי לפני כל פיסקה ואז אתה שולח את ההודעה חזרה)
לדוגמה:
אתה לוקח את המשפט:
דווקא אני מבין את זה היטב וזה מה שכל כך משעשע אותי
והופך אותו למשפט הזה:
דווקא אני לא מבין את זה היטב ולכן זה ממש לא משעשע אותי
תסכים איתי שיש הרבה "אוהדים" כמוך בעולם.
- moco
-
- גורו

עלית עלי
לא שמתי שיש פה עוד אוהדי ריאל בשרשור. כנראה אני מחפף בקריאה.
אני מקווה שברור לך שאוהדי הכדורגל באנגליה (חוץ מאוהדי צ'לסי) צהלו ושמחו אתמול, ולא בגלל שהם אוהבים את ברסה. אתה חובב ספורט גדול אך לא נראה לי שאתה מבין את נפשו של אוהד כדורגל.
איך אמר ויין רוני, איש אברטון לשעבר: "אני שונא את ליוורפול, עוד מילדותי." הוא אמר את זה לאחרונה כשאי אפשר היה להגיד על ליוורפול שאינה משחקת כדורגל טוב ואטרקטיבי.
אגב, אני לא כל כך מקורי בדיעותי. מה שביטאתי, למשל לגבי זה שברסה מבריקה בעיקר בליגה הספרדית, זו דיעה מאוד נפוצה שנכתבת בהמון מקומות.
לא שמתי שיש פה עוד אוהדי ריאל בשרשור. כנראה אני מחפף בקריאה.
אני מקווה שברור לך שאוהדי הכדורגל באנגליה (חוץ מאוהדי צ'לסי) צהלו ושמחו אתמול, ולא בגלל שהם אוהבים את ברסה. אתה חובב ספורט גדול אך לא נראה לי שאתה מבין את נפשו של אוהד כדורגל.
איך אמר ויין רוני, איש אברטון לשעבר: "אני שונא את ליוורפול, עוד מילדותי." הוא אמר את זה לאחרונה כשאי אפשר היה להגיד על ליוורפול שאינה משחקת כדורגל טוב ואטרקטיבי.
אגב, אני לא כל כך מקורי בדיעותי. מה שביטאתי, למשל לגבי זה שברסה מבריקה בעיקר בליגה הספרדית, זו דיעה מאוד נפוצה שנכתבת בהמון מקומות.
משה
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
תרשה לי להתפרץ, אבל לא זכור לי שמינכן נמצאת איפשהו בספרד (אלא אם כן סיפחו אותה ולא שמעתי על זה), ובכל זאת באיירן חטפו 4!!! שערים.moco כתב:אגב, אני לא כל כך מקורי בדיעותי. מה שביטאתי, למשל לגבי זה שברסה מבריקה בעיקר בליגה הספרדית, זו דיעה מאוד נפוצה שנכתבת בהמון מקומות....
גם ליון עדיין לא נכבשה ע"י הספרדים (למרות שלא צריך יותר מ-2 חיילים וטנק בשביל לכבוש משהו מהצרפתים), וגם הם הפסידו 5-2!!!
ד"א,
אם נחזור למשחק אמש, אז נכון שבארסה התקשתה מאד מול צ'לסי, אבל זה לא שצ'לסי באו והפגיזו רביעיה לרשת של ואלדס, ועדיין החזקת הכדור הייתה משהו כמו 65%-35% לבארסה בלונדון (כש-30 דקות הם שיחקו ב-10 שחקנים).
כך שמצמד המשחקים הזה, עדיין לא ניתן להסיק דבר.
- moco
-
- גורו

אבי,
אני מנסה לדייק ולכן כתבתי "בעיקר", וזה פשוט כי רוב המשחקים שלה משוחקים שם. הכוונה כמובן היה להבדיל את המצב כשהיא משחקת מול קבוצות מהליגה האנגלית, שכיום היא הליגה המובילה והרכב הפינאל פור בגביע האלופות כבר שנתיים מוכיח זאת.
לא ברור לי למה אתה מביא את המשחק אתמול כדוגמא לשליטת ברסה. הרי אף אחד, כולל אפילו אריה, לא טען שברסה שיחקה טוב אתמול. רק מדברים על "הצדק שניצח".
איזה משמעות יש ל65% החזקה בכדור אם יש רק בעיטה אחת למסגרת ומעט מאוד הזדמנויות להבקעה.
אם סופרים הזדמנויות, אז גם אי אפשר לא לספור את זה שלצ'לסי היו יותר ויותר משמעותיות, ורק פאולים של ברסה + אי שריקת השופט מנעו איזה 2-3 גולים.
הקבוצה הטובה ואף זאת שמשחקת יותר יפה, אף פעם לא נקבעת לפי אחוזי החזקה.
בכלל, עודף הסטטיסטיקות שמראים לנו במהלך המשחק, הוא לטעמי אמריקניזציה מסוימת של כדורגל, או יותר נכון, של שידורי הכדורגל. כדורגל הוא במהותו לא משחק שקל לנתח סטטיסטית.
מקריאה פה יש הרגשה ברורה שבאת למשחק עם דיעות קדומות, ואתה מנסה להסביר מתוך נתוני המשחק למה ברסה טובה יותר. ברסה קבוצה מצוינת על סמך הרבה משחקים אחרים, לא על סמך המשחק אתמול.
אני מנסה לדייק ולכן כתבתי "בעיקר", וזה פשוט כי רוב המשחקים שלה משוחקים שם. הכוונה כמובן היה להבדיל את המצב כשהיא משחקת מול קבוצות מהליגה האנגלית, שכיום היא הליגה המובילה והרכב הפינאל פור בגביע האלופות כבר שנתיים מוכיח זאת.
לא ברור לי למה אתה מביא את המשחק אתמול כדוגמא לשליטת ברסה. הרי אף אחד, כולל אפילו אריה, לא טען שברסה שיחקה טוב אתמול. רק מדברים על "הצדק שניצח".
איזה משמעות יש ל65% החזקה בכדור אם יש רק בעיטה אחת למסגרת ומעט מאוד הזדמנויות להבקעה.
אם סופרים הזדמנויות, אז גם אי אפשר לא לספור את זה שלצ'לסי היו יותר ויותר משמעותיות, ורק פאולים של ברסה + אי שריקת השופט מנעו איזה 2-3 גולים.
הקבוצה הטובה ואף זאת שמשחקת יותר יפה, אף פעם לא נקבעת לפי אחוזי החזקה.
בכלל, עודף הסטטיסטיקות שמראים לנו במהלך המשחק, הוא לטעמי אמריקניזציה מסוימת של כדורגל, או יותר נכון, של שידורי הכדורגל. כדורגל הוא במהותו לא משחק שקל לנתח סטטיסטית.
מקריאה פה יש הרגשה ברורה שבאת למשחק עם דיעות קדומות, ואתה מנסה להסביר מתוך נתוני המשחק למה ברסה טובה יותר. ברסה קבוצה מצוינת על סמך הרבה משחקים אחרים, לא על סמך המשחק אתמול.
משה
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

משה,
לא יפה להכניס לי מילים לפה.
בשום מקום לא הבאתי את המשחק אתמול כדוגמא לשליטת בארסה, ואם תסתכל אחורה בשרשור, כתבתי במפורש שבארסה לא היו צריכים לנצח את המשחק הספציפי הזה, כך שההודעה שלך לא כ"כ מובנת לי.
אתה כתבת (יותר נכון, אחרים כתבו ואתה הבאת את זה לפה), שבארסה חזקה רק בליגה הספרדית ורק שם היא מבריקה. אני מכיר את הדעה הזו ואני מביא לך הוכחות שלא כך הוא.
המשחק של אתמול לא היה בעליונות של בארסה, אבל מאידך הוא גם לא היה בעליונות כזו ברורה של צ'לסי (אני עדיין חושב שבארסה לא היו צריכים לנצח).
טעויות שיפוט היו, וגם אותם הבאתי פה ואפילו אמרתי שכנראה שהשופט הזה ישפוט בליגה למקומות עבודה, אבל גם אדום לאבידל לא היה מוצדק פה, כך שהטעויות היו ל-2 הצדדים (מסכים איתך שהטעויות לטובת בארסה היו קשות יותר) אבל טעויות שיפוט, כמו שאמרנו לא פעם, הם חלק בלתי נפרד מהמשחק.
בשום מקום לא הבאתי את המשחק אתמול כדוגמא לשליטת בארסה, ואם תסתכל אחורה בשרשור, כתבתי במפורש שבארסה לא היו צריכים לנצח את המשחק הספציפי הזה, כך שההודעה שלך לא כ"כ מובנת לי.
אתה כתבת (יותר נכון, אחרים כתבו ואתה הבאת את זה לפה), שבארסה חזקה רק בליגה הספרדית ורק שם היא מבריקה. אני מכיר את הדעה הזו ואני מביא לך הוכחות שלא כך הוא.
המשחק של אתמול לא היה בעליונות של בארסה, אבל מאידך הוא גם לא היה בעליונות כזו ברורה של צ'לסי (אני עדיין חושב שבארסה לא היו צריכים לנצח).
טעויות שיפוט היו, וגם אותם הבאתי פה ואפילו אמרתי שכנראה שהשופט הזה ישפוט בליגה למקומות עבודה, אבל גם אדום לאבידל לא היה מוצדק פה, כך שהטעויות היו ל-2 הצדדים (מסכים איתך שהטעויות לטובת בארסה היו קשות יותר) אבל טעויות שיפוט, כמו שאמרנו לא פעם, הם חלק בלתי נפרד מהמשחק.
- danielobreja
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
ובמישחק הראשון שחקני צלסי עשו פאולים כל דקה על שחקני באסה זה לא נחשב ככה שהיה מין צדק בשיפוט אתמול
how you doin ?
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
השופט בן !!!!
אמן מייסר
- moco
-
- גורו

אבי,
שוב , "בעיקר" לא "רק". הנתון המעניין זה לא הליגה הספרדית. הנתון המעניין הוא המשחקים מול הקבוצות האנגליות, אותן אנגליות שביחד עם ברסה מהוות את צמרת הכדורגל האירופי והעולמי.
צודק לגבי מה שאמרת מקודם. זו הייתה תגובה לחשיבות שכביכול יחסת לאחוזי החזקת הכדור.
שוב , "בעיקר" לא "רק". הנתון המעניין זה לא הליגה הספרדית. הנתון המעניין הוא המשחקים מול הקבוצות האנגליות, אותן אנגליות שביחד עם ברסה מהוות את צמרת הכדורגל האירופי והעולמי.
צודק לגבי מה שאמרת מקודם. זו הייתה תגובה לחשיבות שכביכול יחסת לאחוזי החזקת הכדור.
משה
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
מחקו לי את המילה האחרונה 
אמן מייסר
- moco
-
- גורו

כמובן, החלו לרוץ תיאוריות קונספירציה שאופ"א החליטה למנוע גמר כל אנגלי נוסף
זה שזה לא מסתדר עם ההרחקה המוזרה של המגן של ברסה לא מפריע למאמינים
זה שזה לא מסתדר עם ההרחקה המוזרה של המגן של ברסה לא מפריע למאמינים
משה
- moco
-
- גורו

הדיון במשחק מאתמול פרוש על 4 דפים.
לעומת זאת אף אחד לא העיר על המשחק משלשום.
במשחק משלשום היו שני גולים מרשימים וטרגדיה נוגעת ללב שהבמאי ידעה לשלבה היטב - פניו המיוסרים של ונגר + המיני טרגדיה של הרחקתו של פלצ'ר שלא ברור אם היתה מוצדקת.
מה שמוכיח, שהעיקר בכדורגל, ובעצם ברוב ענפי הספורט, זו בעצם הדרמה.
לעומת זאת אף אחד לא העיר על המשחק משלשום.
במשחק משלשום היו שני גולים מרשימים וטרגדיה נוגעת ללב שהבמאי ידעה לשלבה היטב - פניו המיוסרים של ונגר + המיני טרגדיה של הרחקתו של פלצ'ר שלא ברור אם היתה מוצדקת.
מה שמוכיח, שהעיקר בכדורגל, ובעצם ברוב ענפי הספורט, זו בעצם הדרמה.
נערך לאחרונה על ידי moco ב 07/05/2009 19:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
משה
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

כמןבן שהדרמה היא הפקטור העיקרי פה, זה מה שנושך אותנו כצופים וזה מה שמביא את הרייטינג .
לא ראית אתמול את הקלוז אפ על הילד, אוהד צ'לסי שבוכה ושאביו מנחם אותו?
ממש קרע לי את הלב (לא בציניות, ממש נעצבתי) וזה בדיוק מה שרצה הבמאי להשיג.
ועכשיו, אני לובש לי את חולצת בארסה שלי (10 - רונלדיניו)והולך לשחק קט רגל, מי בא?
לא ראית אתמול את הקלוז אפ על הילד, אוהד צ'לסי שבוכה ושאביו מנחם אותו?
ממש קרע לי את הלב (לא בציניות, ממש נעצבתי) וזה בדיוק מה שרצה הבמאי להשיג.
ועכשיו, אני לובש לי את חולצת בארסה שלי (10 - רונלדיניו)והולך לשחק קט רגל, מי בא?
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

חזרה לאירועי ספורט גדולים.
קבלו את ספאד ווב מנצח את דומיניק ווילקינס וזוכה בתחרות ההטבעות.
זה לא נשמע משהו מיוחד, למעט עובדה קטנה אחת, גובהו של ספאד ווב הוא.........1.60 מ'!!!
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1187166
קבלו את ספאד ווב מנצח את דומיניק ווילקינס וזוכה בתחרות ההטבעות.
זה לא נשמע משהו מיוחד, למעט עובדה קטנה אחת, גובהו של ספאד ווב הוא.........1.60 מ'!!!
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1187166
-
osherov
-
- גורו Android

יש סיפור שלם מאחורי התחרות הזאת,
אגב, אם אני זוכר נכון ספאד ווב הוא 1.67
כמו שנכתב הוא התחרה בגמר נגד דומיניק וילקינס שנחשב לאחד מטביעים הגדולים ביותר כל הזמנים, באותה התקופה הם שיחקו באותה הקבוצה, אטלנטה הוקס, עד היום דומיניק והרבה אחרים עדין חשבים שהוא היה צריך לנצח את התחרות ההיא.
אגב, גמר הטבעות מפורסם אחר שנערך בין מייקל הגדול לביו וילקינס נגמר בניצחונו של מייקל בהטבעה האחרונה (קיבל 50 נקודות אחרי שהטביע מקו העונשין) אבל הסיפור האמיתי התרחש בהטבעה האחרונה של ווילקינס דווקא שהיה צריך לקבל סה"כ תוצאה של 46 (או 47)
על מנת לזכות בתחרות (כסף קטן בשבילו) ובאמת הוא נתן דאנק שהיה צריך לקבל ניקוד באזור ה 49 אבל השופטים נתנו לו רק 45 ! וכך סללו את הדרך לניצחון של אלוהים !
בטח לא יפתיע אתכם שהתחרות הזאת התקיימה בשיקגו, האולם הביתי של מיקל ג'ורדן !
אגב, אם אני זוכר נכון ספאד ווב הוא 1.67
כמו שנכתב הוא התחרה בגמר נגד דומיניק וילקינס שנחשב לאחד מטביעים הגדולים ביותר כל הזמנים, באותה התקופה הם שיחקו באותה הקבוצה, אטלנטה הוקס, עד היום דומיניק והרבה אחרים עדין חשבים שהוא היה צריך לנצח את התחרות ההיא.
אגב, גמר הטבעות מפורסם אחר שנערך בין מייקל הגדול לביו וילקינס נגמר בניצחונו של מייקל בהטבעה האחרונה (קיבל 50 נקודות אחרי שהטביע מקו העונשין) אבל הסיפור האמיתי התרחש בהטבעה האחרונה של ווילקינס דווקא שהיה צריך לקבל סה"כ תוצאה של 46 (או 47)
על מנת לזכות בתחרות (כסף קטן בשבילו) ובאמת הוא נתן דאנק שהיה צריך לקבל ניקוד באזור ה 49 אבל השופטים נתנו לו רק 45 ! וכך סללו את הדרך לניצחון של אלוהים !
בטח לא יפתיע אתכם שהתחרות הזאת התקיימה בשיקגו, האולם הביתי של מיקל ג'ורדן !